Masallah kuzuya..desene dis cikarma hayirlara vesile oldu uslandi :)
Ooooo maşallah bu ne hız yaa bizim tosba tembel çıktı.ne emekleme ne diş hiç bir şey yok daha☺☺☺
Canm benim bebegim de oyleydi idrar yolu iltihabi cikti antibiyotik kullandik kusmasi ciddi derecede azaldi. Onceden sel gibi kusuyodu. sende eger emme araligini actigin halde kusmaya devam ederse idrarina baktirSelam kizlar; kizim bugun yine epeyce kusunca ebeye gittik, ebemiz izinde oldugu icin baska bir ebe ilgilendi ve cok kisa araliklarla emzirdigim icin kustugunu soyledi cunku kilo aliminda bir sorun yoktu kontrolde.
Ben normalde gunduz 1.5 saatte 1, gece de 3 saatte 1 emziriyordum. Artik gunduz 2 saatte 1, gece de 4 saatte 1 emziricem.
Kuzusu kusan arkadaslar da benim gibi cok sık emziriyorlarsa bir de boyle denesinler, belki ise yarar.
Allah hepimize yavrularimizla saglikli gunler nasip etsin.
İltihap varken kilosu nasildi canim? Kilo alimi da yavaslamis miydi?Canm benim bebegim de oyleydi idrar yolu iltihabi cikti antibiyotik kullandik kusmasi ciddi derecede azaldi. Onceden sel gibi kusuyodu. sende eger emme araligini actigin halde kusmaya devam ederse idrarina baktir
Cok gecmis olsun peki gastrolojiye gittiniz mi canm o ne dedi. Ben henuz ek gidaya baslamadim sadece sut iciyor ama ise baslamadan bi hafta once ara ara vermeyi dusunuyorum en azindan alismis olsun biraz biraz. Sen ne zaman dusunuyorsun canm
Benim kizimda da idrari azaldi gibi ama terliyorlar canm ben bile o kadar su icmeme ragmen eskisi kadar tuvalete gitmiyorum. Zaten emerken ter icinde kaliyor kizim. Mama almamasini doktora sordun mu peki belki baska bi derdi olabilir yol gosterir sana
Supermis canm ne mutlu sana yaninda olacaksin minnakinin. Ben eylulde basliyorum ama simdiden derdi dustu icime hic birakmak istemiyorum. Kizimda da cisli bez sayisi azaldi zaten kaka yaptigi icin tam dolmadan degistiriyirum ama terliyorlar bence normal gibi canm azalmasi. Hic yapmiyor degiller sonucta. Ben ise baslayacagim icin son hafta yavastan ek gidaya baslamayi dusnuyorum alismasi acisindan
bakalım bizimkini kim görecek:) insallah canım:) burayı özlemişim bu aradaCNm Sağol gerçekten onların büyümesini gördüğümüz Her an çok çok kıymetliymiş maşallah darısı basına minnoş kızının :) ewet ilk gören hediye alırmış ananemiz alacak :)
:) bakalım sizde piyango kime vuracak :) güzel eğlenceli Şeyler gerçekten şimdi diş buğdayı araştırmalarına başladım :) bende özledim valla ya eskiden yetişemedik sayfalarabakalım bizimkini kim görecek:) insallah canım:) burayı özlemişim bu arada
Benim kizimda suan 3 bucuk aylik bu aralar cigligi artti kahkahayi bazen atiyo ama donme yok sadece oturmaya calisiyo kucagima aliyorum sirti bana donuk olarak yarim ay seklinde oturtuyorum kalkicam diye cabaliyo sizin bebis ne kadarlikBebisleriniz kahkaha atıyor mu ? Benim ki bazen çığlık atıyor. Daha çok sessz gülüyor. Birde hep sağına yan dönüyor, sırt üstünden yüz ustune dönemiyor. Zaten yuz üstü duramıyor: )
Emzirme o bebeğin hakettiği ve ihtiyacı olan besin bunu ondan isteyerek kesmesi ni birde marifetmis gibi köşesinde yazmış aman ne güzelDünya emzirme haftasi diye Ömür Gedik gazetedeki kosesinde emzirmeyle ilgili bir yazi kaleme almis ve 'gogusleri cinsel bir obje olarak gormekten vazgecemedigini, emzirirken cok zorlandigi icin 2 ayda emzirmeyi biraktigini, uluorta cocuk emzirilmesini de dogru bulmadigini, bu goruntunun cinselligi öldurecegini ve bunun gereksiz bir sov oldugunu' yazmis. Bunlari yazan bir insan, bir bayan ve en onemlisi de bir anne!
Engelli vatandaslari icin uygun yol bile yapamayan guzel ulkemiz Turkiye'de anneler icin emzirme bolumleri var mi? Vardi da illa milletin icinde emzirelim diye biz mi tutturduk? 1.5-2 saatte bir acikan yavrulari ac mi birakalim ya da cocuklarimiz emmeyi birakana kadar evden mi hic cikmayalim? En iyisi emzirmeyi toptan kaldiralim ki goruntu kirliligine filan sebep oluruz mazallah!
nasıl alerji yaptı bizi de çok kusturuyo benimde hiç veresim yokddm_grhn ben baslamistim hemsire vermisti. Üçüncü Gün alerji yapti bıraktık
Canim ben de normal dogum yaptim ve bende de hala ara ara acik pembe kan gelior, ben spiraldendir diye dusunuorum cunku spiral taktirdim.Merhaba kiymetli anneler memeyi reddetme sorunu olan bebislerde düzelme varmi neler yapiyorsunuz. Birde normal dogum yapmistim dikiş yerleri hala sert ve hassas agri oluyo tabi dinlenemiyorum ve sari lekelenmw oluyo su gibi sarı renkte hafif akinti oluyo böyle bi durumla karsilasan oldumu. Ben mi korkuyorum bilmiyorum özel durum olurken aciyo moralim cok bozuk.
Spiralden olabilir bende taktirmayi dusunuyodum iki doktorumda pek dusunme enfeksiyon kapma riski olabiliyo ara arada kanamalar olabilir dedi ondan vazgectimCanim ben de normal dogum yaptim ve bende de hala ara ara acik pembe kan gelior, ben spiraldendir diye dusunuorum cunku spiral taktirdim.
Benim kizimda suan 3 bucuk aylik bu aralar cigligi artti kahkahayi bazen atiyo ama donme yok sadece oturmaya calisiyo kucagima aliyorum sirti bana donuk olarak yarim ay seklinde oturtuyorum kalkicam diye cabaliyo sizin bebis ne kadarlik
Canim emzirme saatlerini yazarmisin rica etsem.bende henuz regl olmadimArkadaslar aranızda regl olan var mı? Sadece anne sütü veriyorum; günde 6-7 kez emziriyorum ve dört gözle regl olmayı bekliyorum( ;
çok gergin ve stressli yaptı hormonal değişimler ve bi türlü geçmiyor
Sizde de durum aynı midir??
Ben oluyorum canim ama cok duzensiz. Emzirmeyi birakinca duzene girer herhalde.Arkadaslar aranızda regl olan var mı? Sadece anne sütü veriyorum; günde 6-7 kez emziriyorum ve dört gözle regl olmayı bekliyorum( ;
çok gergin ve stressli yaptı hormonal değişimler ve bi türlü geçmiyor
Sizde de durum aynı midir??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?