2015 Nisan Anneleri

Masallah kuzuya..desene dis cikarma hayirlara vesile oldu uslandi :)

Ooooo maşallah bu ne hız yaa bizim tosba tembel çıktı.ne emekleme ne diş hiç bir şey yok daha☺☺☺

Sağolun kızlar tüm bebişlerinize maşallah Gamze benimki biraz aceleci Sezaryan günü saatini bekleyemeden karnımda da ters gelmeye çalışmıştı :) senim güzel Kızın tembel değil yani yerim ben onu sağlıklı olsunlarda

Selam kizlar; kizim bugun yine epeyce kusunca ebeye gittik, ebemiz izinde oldugu icin baska bir ebe ilgilendi ve cok kisa araliklarla emzirdigim icin kustugunu soyledi cunku kilo aliminda bir sorun yoktu kontrolde.

Ben normalde gunduz 1.5 saatte 1, gece de 3 saatte 1 emziriyordum. Artik gunduz 2 saatte 1, gece de 4 saatte 1 emziricem.

Kuzusu kusan arkadaslar da benim gibi cok sık emziriyorlarsa bir de boyle denesinler, belki ise yarar.

Allah hepimize yavrularimizla saglikli gunler nasip etsin.

Canm benim bebegim de oyleydi idrar yolu iltihabi cikti antibiyotik kullandik kusmasi ciddi derecede azaldi. Onceden sel gibi kusuyodu. sende eger emme araligini actigin halde kusmaya devam ederse idrarina baktir

Canm benim bebegim de oyleydi idrar yolu iltihabi cikti antibiyotik kullandik kusmasi ciddi derecede azaldi. Onceden sel gibi kusuyodu. sende eger emme araligini actigin halde kusmaya devam ederse idrarina baktir
İltihap varken kilosu nasildi canim? Kilo alimi da yavaslamis miydi?

zor gülüm ya ayrılmak alısyo insan bi 5 ay kadar ücretsiz izin almıs olacagım sonrasındada iş bası.kim bakacak bebişe canım yakın varmı bakacak benim kaynana var ama evi uzak 2 dolmus yapması gerek gelemez esimde bırakamaz cok erken gidiyo işe nöbetleri olyo.gündüz bakım evine verecegim sanırım iş yerimin karsısında...

bakalım bizimkini kim görecek:) insallah canım:) burayı özlemişim bu arada
:) bakalım sizde piyango kime vuracak :) güzel eğlenceli Şeyler gerçekten şimdi diş buğdayı araştırmalarına başladım :) bende özledim valla ya eskiden yetişemedik sayfalara

Dünya emzirme haftasi diye Ömür Gedik gazetedeki kosesinde emzirmeyle ilgili bir yazi kaleme almis ve 'gogusleri cinsel bir obje olarak gormekten vazgecemedigini, emzirirken cok zorlandigi icin 2 ayda emzirmeyi biraktigini, uluorta cocuk emzirilmesini de dogru bulmadigini, bu goruntunun cinselligi öldurecegini ve bunun gereksiz bir sov oldugunu' yazmis. Bunlari yazan bir insan, bir bayan ve en onemlisi de bir anne!

Engelli vatandaslari icin uygun yol bile yapamayan guzel ulkemiz Turkiye'de anneler icin emzirme bolumleri var mi? Vardi da illa milletin icinde emzirelim diye biz mi tutturduk? 1.5-2 saatte bir acikan yavrulari ac mi birakalim ya da cocuklarimiz emmeyi birakana kadar evden mi hic cikmayalim? En iyisi emzirmeyi toptan kaldiralim ki goruntu kirliligine filan sebep oluruz mazallah!

Bebisleriniz kahkaha atıyor mu ? Benim ki bazen çığlık atıyor. Daha çok sessz gülüyor. Birde hep sağına yan dönüyor, sırt üstünden yüz ustune dönemiyor. Zaten yuz üstü duramıyor: )
Benim kizimda suan 3 bucuk aylik bu aralar cigligi artti kahkahayi bazen atiyo ama donme yok sadece oturmaya calisiyo kucagima aliyorum sirti bana donuk olarak yarim ay seklinde oturtuyorum kalkicam diye cabaliyo sizin bebis ne kadarlik

Emzirme o bebeğin hakettiği ve ihtiyacı olan besin bunu ondan isteyerek kesmesi ni birde marifetmis gibi köşesinde yazmış aman ne güzel
Ne anneler var emziremedigi için üzülen bazıları da sudan sebepler üretir
Allah akıl fikir versin

Merhaba kiymetli anneler memeyi reddetme sorunu olan bebislerde düzelme varmi neler yapiyorsunuz. Birde normal dogum yapmistim dikiş yerleri hala sert ve hassas agri oluyo tabi dinlenemiyorum ve sari lekelenmw oluyo su gibi sarı renkte hafif akinti oluyo böyle bi durumla karsilasan oldumu. Ben mi korkuyorum bilmiyorum özel durum olurken aciyo moralim cok bozuk.

Canim ben de normal dogum yaptim ve bende de hala ara ara acik pembe kan gelior, ben spiraldendir diye dusunuorum cunku spiral taktirdim.

Canim ben de normal dogum yaptim ve bende de hala ara ara acik pembe kan gelior, ben spiraldendir diye dusunuorum cunku spiral taktirdim.
Spiralden olabilir bende taktirmayi dusunuyodum iki doktorumda pek dusunme enfeksiyon kapma riski olabiliyo ara arada kanamalar olabilir dedi ondan vazgectim

Benim kizimda suan 3 bucuk aylik bu aralar cigligi artti kahkahayi bazen atiyo ama donme yok sadece oturmaya calisiyo kucagima aliyorum sirti bana donuk olarak yarim ay seklinde oturtuyorum kalkicam diye cabaliyo sizin bebis ne kadarlik

4 ayı bitmek üzere. Benimki de çığlık atıyor, bir iki kere kahkaha attı, oda ben ona şarkı söylüyorum ziplatiyorum ozaman yapmıştı. Benim kizim da hep one eğiliyor, kollarindan çekince kendisini kaldiriyor. Ama hala yüzüstü duramiyor :)

Dr su verme dedi, gunde 4 bez değiştirmek yetermis. Ben hala su vermicem, saat başı memeyi veririm 2 fırt çekse yeter ona sanırım

Ha bir de Omur Gedik hayvanlara verdiği degerin ceyregini yavrusuna vermemis, cok yazık. Belki de sütü yoktu yada bebek emmedi ama bu sekilde söylemesi çok yanlış.

Arkadaslar aranızda regl olan var mı? Sadece anne sütü veriyorum; günde 6-7 kez emziriyorum ve dört gözle regl olmayı bekliyorum ( ;
çok gergin ve stressli yaptı hormonal değişimler ve bi türlü geçmiyor
Sizde de durum aynı midir??

Canim emzirme saatlerini yazarmisin rica etsem.bende henuz regl olmadim

Ben oluyorum canim ama cok duzensiz. Emzirmeyi birakinca duzene girer herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…