2015 Nisan Anneleri

Omur gedigin o sekilde soylemesi hos degil gercekten... Ben hergun biraz su veriyorum sicaklara denk geldigimiz icin veryrm bi zararinin olacagini dusunmyrm bebegin ne zamandir donuyo bide yuzustu duramiyo demisin yani ole yatmakmi istemiyo

bende olmadım doktor bebeği sütten kesene kadar regl olmazsın rahim duvarın çok ince dedi bende çok sinirli ve stresliyim

Merhaba bende 27 nisanda dogum yaptim dr estetik dikis attigini soyledi 3 gun icinde iyilestim ama sizinde dediginiz gibi bi sertlik ve makata dogru sislik var tam gecmisti ki ozel durumdan sonra yine oldu acimiyo ama sanki tuvalete cikarken beni zorluyo gecmezse doktora gitmeyi dusunuyorum bende

Kizimi yere sirt ustu yatirmamla yuz ustu donmesi bir oluyo. Saga sola donuyodu ama tam donmeyi yeni basardi. Yorucu günler bizi bekliyor

kızlar bebeğim boğaz enfeksiyonu oldu antibiyotik kullanıyoruz ama karnı ağrıyo ishal oldu her bezi dolduruyo sizlerde kullanan var mi? ne gibi yan etki yaptı?

Omur gedigin o sekilde soylemesi hos degil gercekten... Ben hergun biraz su veriyorum sicaklara denk geldigimiz icin veryrm bi zararinin olacagini dusunmyrm bebegin ne zamandir donuyo bide yuzustu duramiyo demisin yani ole yatmakmi istemiyo

Ben regl oldum, hatta 2. yi oldum. Eskisi gibi düzenli, 3gün yoğun sürüyor. Eskiden deli gibi ağrım olurdu, şimdi yok :) normal dogimdan mi acaba, ins bidaha agrili olmaz :))

Canm benim kiz dönüyor denmez. Sadece kendini sag tarafina çeviriyor, daha doğrusu çevirmeye çalışıyor: )

Yuz üstü biraktigimda kollarından destek alıp kafasını kaldıramıyor. Kafasini hep yatağa gormuyor, bi sure sonra nefes alamiyo,sinirleniyo. Yuz üstü biraktigimda poposu havaya kalkiyo bizimkinin :) hep sırt ustu yatti,kollari açıp ohhh :)

benim oglus da saga sola donuyor suan 4 ay 2 gunluk.ama tam donemedi henuz.parmak emiyor deli gibi.elini emmesin diye emzik aldim .mamayla besleyen anneler gunde kac kez ve kac cc devam sutu veriyorsunuz

Bende regl oldum ama az az daha duzenliye gecmedim ins benimde agrili olmaz bakalim
Benim kizimi yere yatirinca donme yok ama emzirecegimde kucagimda yastiga yatirinca bana dogru donuyo emecem diye yapisiyo bana kucakta yatay otururken kendini kaldirmaya calisiyodu bugun ilk defa desteksiz oturdu
Yuzustu yatirdigimda kafasini iyi kaldiriyo saga sola donderiyo bi yerde okumustum bebeklerinizi her gun yuzustu yatirinki boyun kaslari falan gelissin diyodu sende ole yap bide sana tavsiyem bebegi hep ayni pozisyonda yatirma kafasinin sekli bozulabiliyo ben sirt ustu bazen saga bazen sola yatirtyrum

Bende birkac gun once regl oldum ama cok az oluyo. Regl olduktan sonra sutte azalma oluyo diye duydum. Ne kadar dogru acaba

Bende birkac gun once regl oldum ama cok az oluyo. Regl olduktan sonra sutte azalma oluyo diye duydum. Ne kadar dogru acaba
Bazen regl olunca sutun tadi degisebiliyormus ve binde bir bazi bebeklerin hosuna gitmiyormus, o zaman da emmek istemiyorlarmis ama sutun miktarini etkileyen bir durum yok. Ben regl oluyorum, sutumde de azalma yok cok sukur.

kızlar tatile geldim burnumdan geldi yavrumun başına gelmedik kalmadı ilkgün kakasini yapamadı sancılandi acillik olduk lavman yaptılar neyse o geçti iki gün sonra ateşlendi tekrar acile gittik boğaz enfeksiyonu dedi antibiyotik ve ateş için surup verdi zaten sıcaktan galiba hiç durmuyo dün akşamdan beri de kızın vücudu tum tutuş kıpkırmızı kabardı kızardı alerji oldu ama neye olduğunu bilemedim şimdi doktordan geldim zaditen diye damla verdi.balık yemiştim yapar mi?

Cok gecmis olsun canim.benim oglan daha15 gunluktu ben balik yemistim alerji yapmadi ama belli olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…