- 4 Aralık 2014
- 111
- 143
- 113
- 41
Canim emzirme saatlerini yazarmisin rica etsem.bende henuz regl olmadim
Omur gedigin o sekilde soylemesi hos degil gercekten... Ben hergun biraz su veriyorum sicaklara denk geldigimiz icin veryrm bi zararinin olacagini dusunmyrm bebegin ne zamandir donuyo bide yuzustu duramiyo demisin yani ole yatmakmi istemiyo4 ayı bitmek üzere. Benimki de çığlık atıyor, bir iki kere kahkaha attı, oda ben ona şarkı söylüyorum ziplatiyorum ozaman yapmıştı. Benim kizim da hep one eğiliyor, kollarindan çekince kendisini kaldiriyor. Ama hala yüzüstü duramiyor :)
Dr su verme dedi, gunde 4 bez değiştirmek yetermis. Ben hala su vermicem, saat başı memeyi veririm 2 fırt çekse yeter ona sanırım
Ha bir de Omur Gedik hayvanlara verdiği degerin ceyregini yavrusuna vermemis, cok yazık. Belki de sütü yoktu yada bebek emmedi ama bu sekilde söylemesi çok yanlış.
bende olmadım doktor bebeği sütten kesene kadar regl olmazsın rahim duvarın çok ince dediArkadaslar aranızda regl olan var mı? Sadece anne sütü veriyorum; günde 6-7 kez emziriyorum ve dört gözle regl olmayı bekliyorum( ;
çok gergin ve stressli yaptı hormonal değişimler ve bi türlü geçmiyor
Sizde de durum aynı midir??
Merhaba bende 27 nisanda dogum yaptim dr estetik dikis attigini soyledi 3 gun icinde iyilestim ama sizinde dediginiz gibi bi sertlik ve makata dogru sislik var tam gecmisti ki ozel durumdan sonra yine oldu acimiyo ama sanki tuvalete cikarken beni zorluyo gecmezse doktora gitmeyi dusunuyorum bendeMerhaba kiymetli anneler memeyi reddetme sorunu olan bebislerde düzelme varmi neler yapiyorsunuz. Birde normal dogum yapmistim dikiş yerleri hala sert ve hassas agri oluyo tabi dinlenemiyorum ve sari lekelenmw oluyo su gibi sarı renkte hafif akinti oluyo böyle bi durumla karsilasan oldumu. Ben mi korkuyorum bilmiyorum özel durum olurken aciyo moralim cok bozuk.
Normaldi canim. 850 gr almistiİltihap varken kilosu nasildi canim? Kilo alimi da yavaslamis miydi?
Kol bacak ve yuzde benekler cikti dr buyuk ihtimal demirden dedi ama baska biseydende olabilir demiri keselim dedinasıl alerji yaptı bizi de çok kusturuyo benimde hiç veresim yok
MasaAllah canim kac gunluk oldunu:)Kizimi yere sirt ustu yatirmamla yuz ustu donmesi bir oluyo. Saga sola donuyodu ama tam donmeyi yeni basardi. Yorucu günler bizi bekliyor
4 ay 14 günlük 4 gundur tam olarak donuyor. ondan once sadece saga sola donuyoduMasaAllah canim kac gunluk oldunu:)
Ayni benim kizim, artik 1 dk gozumu ayiramiyorum.Kizimi yere sirt ustu yatirmamla yuz ustu donmesi bir oluyo. Saga sola donuyodu ama tam donmeyi yeni basardi. Yorucu günler bizi bekliyor
Omur gedigin o sekilde soylemesi hos degil gercekten... Ben hergun biraz su veriyorum sicaklara denk geldigimiz icin veryrm bi zararinin olacagini dusunmyrm bebegin ne zamandir donuyo bide yuzustu duramiyo demisin yani ole yatmakmi istemiyo
Bende regl oldum ama az az daha duzenliye gecmedim ins benimde agrili olmaz bakalimBen regl oldum, hatta 2. yi oldum. Eskisi gibi düzenli, 3gün yoğun sürüyor. Eskiden deli gibi ağrım olurdu, şimdi yok :) normal dogimdan mi acaba, ins bidaha agrili olmaz :))
Canm benim kiz dönüyor denmez. Sadece kendini sag tarafina çeviriyor, daha doğrusu çevirmeye çalışıyor: )
Yuz üstü biraktigimda kollarından destek alıp kafasını kaldıramıyor. Kafasini hep yatağa gormuyor, bi sure sonra nefes alamiyo,sinirleniyo. Yuz üstü biraktigimda poposu havaya kalkiyo bizimkinin :) hep sırt ustu yatti,kollari açıp ohhh :)
Bazen regl olunca sutun tadi degisebiliyormus ve binde bir bazi bebeklerin hosuna gitmiyormus, o zaman da emmek istemiyorlarmis ama sutun miktarini etkileyen bir durum yok. Ben regl oluyorum, sutumde de azalma yok cok sukur.Bende birkac gun once regl oldum ama cok az oluyo. Regl olduktan sonra sutte azalma oluyo diye duydum. Ne kadar dogru acaba
Bizde hic bir degisiklik olmadiBende birkac gun once regl oldum ama cok az oluyo. Regl olduktan sonra sutte azalma oluyo diye duydum. Ne kadar dogru acaba
Cok gecmis olsun canim.benim oglan daha15 gunluktu ben balik yemistim alerji yapmadi ama belli olmaz.kızlar tatile geldim burnumdan geldi yavrumun başına gelmedik kalmadıilkgün kakasini yapamadı sancılandi acillik olduk lavman yaptılar neyse o geçti iki gün sonra ateşlendi tekrar acile gittik boğaz enfeksiyonu dedi antibiyotik ve ateş için surup verdi zaten sıcaktan galiba hiç durmuyo dün akşamdan beri de kızın vücudu tum tutuş kıpkırmızı kabardı kızardı alerji oldu ama neye olduğunu bilemedim şimdi doktordan geldim zaditen diye damla verdi.balık yemiştim yapar mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?