Merak etme canim, benim kiz da oyleydi ilk baslarda. Seninki de zamanla ogrenir kolunu kurtarmayi. Sık sık yuzustu birakmani tavsiye ederim.Arkadaslar oglum donmeye basladi bugun kolu altta kaliyo cok yoruluyor
Canim gecmis olsun. Ben balik yedigimde kizim cok fazla kusuyor. Sende de balik olabilir ama daha cok dis etken arasan iyi olur. Belki otelin nevresimi, deterjani dokunmustur. Yikadigin su olabilir, gunes kremi suruyorsan o olabilir ya da tam tersi cildi cok kuru kaldigi icin kizarmis olabilir.kızlar tatile geldim burnumdan geldi yavrumun başına gelmedik kalmadıilkgün kakasini yapamadı sancılandi acillik olduk lavman yaptılar neyse o geçti iki gün sonra ateşlendi tekrar acile gittik boğaz enfeksiyonu dedi antibiyotik ve ateş için surup verdi zaten sıcaktan galiba hiç durmuyo dün akşamdan beri de kızın vücudu tum tutuş kıpkırmızı kabardı kızardı alerji oldu ama neye olduğunu bilemedim şimdi doktordan geldim zaditen diye damla verdi.balık yemiştim yapar mi?
Canim regl kisiden kisiye degisiyor.ben hemen oldum 3 aydir oluyorum.gunleri tam tutmuyor ama.Arkadaslar aranızda regl olan var mı? Sadece anne sütü veriyorum; günde 6-7 kez emziriyorum ve dört gözle regl olmayı bekliyorum( ;
çok gergin ve stressli yaptı hormonal değişimler ve bi türlü geçmiyor
Sizde de durum aynı midir??
Ne kadarlik oldu oglunuz benim kizimda 3 bucuk aylik donme yok henuz ama kucagima yatay yatirinca kalkmak istiyo hep oturmaya calisiyoArkadaslar oglum donmeye basladi bugun kolu altta kaliyo cok yoruluyor
123 gunluk canim yani 4 ay 3 gunlukNe kadarlik oldu oglunuz benim kizimda 3 bucuk aylik donme yok henuz ama kucagima yatay yatirinca kalkmak istiyo hep oturmaya calisiyo
Benim kizimda kucagimdayken kendini kaldırmaya çalışıyor, oto koltuğunda kendini öne doğru çekiyor ama hala oturamiyor.Ne kadarlik oldu oglunuz benim kizimda 3 bucuk aylik donme yok henuz ama kucagima yatay yatirinca kalkmak istiyo hep oturmaya calisiyo
2 aylikken yapilan asida nasildi bizimki 2 gun biraz huzursuzdu ama calpol verdik rahatladi ins bisey olmaz bebisinize asidan bi kac gun sonra gitseniz iyi olur ben rota asisi yaptircaktim ama yaptircagimiz zaman ishaldi kizim yani bana ole geliyodu cunku oncekilerden farkliydi kakasi hastaneye gidip tahlil yaptirmamiz gerekiyodu oda kakasini yaptiktan en fazla yarim saat icinde laboratuvara gitmesi gerekiyomus goturemedik suan iyi gibi kaldi o yuzden asida kaldi siz yaptirdinizmi rotayiBenim kizimda kucagimdayken kendini kaldırmaya çalışıyor, oto koltuğunda kendini öne doğru çekiyor ama hala oturamiyor.
Bizim de aşı yaptirmamaiz lazım, cumartesi tatile gidicez, inşallah sorun yasamayiz, hep beraber dinleniriz. Deniz bebekleri yoruyor mu ? Suya sokan var mi bebişini ? İzmire gidicez biz.
Bzde idrar yolu enfeksiyonu olmustuk antibiyotik kullandik bizdede ishal oldu bebeğim surekli yapiyodu. Karni agriyodu antibiyotik bitince geciyo canimkızlar bebeğim boğaz enfeksiyonu oldu antibiyotik kullanıyoruz ama karnı ağrıyo ishal oldu her bezi dolduruyo sizlerde kullanan var mi? ne gibi yan etki yaptı?
2 aylikken yapilan asida nasildi bizimki 2 gun biraz huzursuzdu ama calpol verdik rahatladi ins bisey olmaz bebisinize asidan bi kac gun sonra gitseniz iyi olur ben rota asisi yaptircaktim ama yaptircagimiz zaman ishaldi kizim yani bana ole geliyodu cunku oncekilerden farkliydi kakasi hastaneye gidip tahlil yaptirmamiz gerekiyodu oda kakasini yaptiktan en fazla yarim saat icinde laboratuvara gitmesi gerekiyomus goturemedik suan iyi gibi kaldi o yuzden asida kaldi siz yaptirdinizmi rotayi
selam güzel anneler şöyle bir geçmişi okumaya çalıştımmm çoookkk özlemişim sizi koşturmaydı kolikti tatildi derken yeni oturdum pc başına :))benim oğluşta gece emme çıkardı bu ara aynı senin kız gibi canım çıldırıyor gündüz emmiycem diye doğdu doğalı haziran ayı hariç hep sorundu bu emme işi yok sağ ver yok inat et farklı pozisyonlarda emzir canım çıktı öldüm gerildim şimdi gece emmeye razı oldum valla bi inat ki babası kılıklı:))bence bebişin hiç zayıf değil kuzum maşallah normal sağlıklı bir bebek ölçüm tablolarına göre nette var bakabilirsin:))Kizlar benim kiz hala emme istemiyor geceleri haricinde. Gündüz kucagima yatirdigim gibi kendini germeye ağlamaya basliyo ayaga kalkinca cok mutlu guluyo. Hala bitmedi isteksizlik cok yorucu yipratici iki ay oldu nw zaman düzelecek. Ayin 16 sinda 4 ay bitecek uc ay bittiginde 5.5 kiloydu zayif geliyo gözüme zaten. Bebeği emen anneler cok sanslisiniz.
bende bugün döndüm tatilden benim iyi geçmedi inşallah sizin iyi geçer tatlım :) ben soktum denize sevdi ama ateşlendiBenim kizimda kucagimdayken kendini kaldırmaya çalışıyor, oto koltuğunda kendini öne doğru çekiyor ama hala oturamiyor.
Bizim de aşı yaptirmamaiz lazım, cumartesi tatile gidicez, inşallah sorun yasamayiz, hep beraber dinleniriz. Deniz bebekleri yoruyor mu ? Suya sokan var mi bebişini ? İzmire gidicez biz.
Bnde napicagimi bilmiyorum eylul on gibi dönerim dedim ama olmucak galiba. Ozel sektor on yildir ayni yerde çalışıyorum. Gece dogru duzgun uyumuyorum. O kafayla ise gdp nasil calisicam eve glp yorgun argin olucam agresif yorgun bi anne olmak istemiyorum. Bnm bunyem kaldirmaz sanırım cikicam istenÖğretmen annecikler , çalışan bayanlar şu çalışma işini ne yapacağız ? bu aralar kafamda bu dönüyor araftayım resmen. Branşım haftada 3 gün çalışacağım 2 ye kadar 14 saat dersim var bu yüzden başlasam mı diye düşünüyorum bir yandan oğluşun yüzüne bakıyorum ağlıyorum bırakamam 4-5 saatte olsa diye(işe başlayan fikir verebilecek olan var mı? herkes benzer duygulardadır muhtemelen ( doğumdu vs derken biraz açıldık da eylül de bizim kırtasiye ek ders vs oluyo o açıdan avantajlı ama insan para nasılsa kazanılır demekten de alamıyor kendini ( ne dersiniz? kafayı yemek üzereyim...
Benim ki de gece emiyo gunduz istemiyo. Gece emzirmesem mi gece emdigi icin mi gunduz mu emmiyo dicem saçma olcak ben sayanamiyorum suzsuzluga o nasil dayaniyo bilmiyorum. Peki duzeldi mi simdi gündüz de emiyo mu.cok gucume gidiyo artik beni emsin meme yapiatigi gunleri gorebilecek miyimselam güzel anneler şöyle bir geçmişi okumaya çalıştımmm çoookkk özlemişim sizi koşturmaydı kolikti tatildi derken yeni oturdum pc başına :))benim oğluşta gece emme çıkardı bu ara aynı senin kız gibi canım çıldırıyor gündüz emmiycem diye doğdu doğalı haziran ayı hariç hep sorundu bu emme işi yok sağ ver yok inat et farklı pozisyonlarda emzir canım çıktı öldüm gerildim şimdi gece emmeye razı oldum valla bi inat ki babası kılıklı:))bence bebişin hiç zayıf değil kuzum maşallah normal sağlıklı bir bebek ölçüm tablolarına göre nette var bakabilirsin:))
Bence de kilosu kafana takacak kadar az degil canm onemli olan saglikli olmasi zaten sonucta kilo aliyor dert etme. Benim kizim da aksamlari otururken emmiyo illa ayaga kalkicam ama ona da can dayanmiyo zor gercekten. Allah kolaylik versin hepimizeKizlar benim kiz hala emme istemiyor geceleri haricinde. Gündüz kucagima yatirdigim gibi kendini germeye ağlamaya basliyo ayaga kalkinca cok mutlu guluyo. Hala bitmedi isteksizlik cok yorucu yipratici iki ay oldu nw zaman düzelecek. Ayin 16 sinda 4 ay bitecek uc ay bittiginde 5.5 kiloydu zayif geliyo gözüme zaten. Bebeği emen anneler cok sanslisiniz.
Cok haklisin ben de ayni dusunceler icindeyim ama senin yine ikiye kadarmis ben 6ya kadar calisiyorum ve imkanim olsa hic donmemÖğretmen annecikler , çalışan bayanlar şu çalışma işini ne yapacağız ? bu aralar kafamda bu dönüyor araftayım resmen. Branşım haftada 3 gün çalışacağım 2 ye kadar 14 saat dersim var bu yüzden başlasam mı diye düşünüyorum bir yandan oğluşun yüzüne bakıyorum ağlıyorum bırakamam 4-5 saatte olsa diye(işe başlayan fikir verebilecek olan var mı? herkes benzer duygulardadır muhtemelen ( doğumdu vs derken biraz açıldık da eylül de bizim kırtasiye ek ders vs oluyo o açıdan avantajlı ama insan para nasılsa kazanılır demekten de alamıyor kendini ( ne dersiniz? kafayı yemek üzereyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?