- 7 Kasım 2014
- 1.959
- 2.434
- 158
AYNEN KATILIYORUM TATLIM BOL SU VE UYKU ÇOK ETKİLİYOBu kilo meselesi hepinizin basinda.kaynanam hanim bana kilon var hala diyor.dengesiz demiyor bu kiz yeni dogum yapti dikisleri taze cocuk emziriyor torunumu buyutuyor.kaynanamda kilolu benim bende dedim ben 4/ayda 10 kilo verdim sen kac yildir ugrasiyorsun daha 1 kilo bile veremedin zaten moralun bozyk sende iyice bozmayami calisiyorsun diye cikistim.esimde kizdi dengesizce konusma benim karimin neyi varmis dedikocami cok seviyorum.sadece bi 5 kilo fazlam kaldi suan 60 kiloyum.gobegim var benimde.tirnak batmasina gelince bendede oldu ama kesmedim tirnagimi hic teramisin surdum gecti kendiliginden.sac dokulmeside hamileyken cok oldu bende ama simdi bisey yok allaha sukur.benim bebegimde arasira huysuzluk yapiyor ama dislerden dolayi.sut konusunda ise uyku en onemlisi nekadar uyursaniz okadar bollll sut oluyor.
Benimki de öyle valla sinir ediyor beni yaklaşık bir aydır böyle ben kucağıma alıp oyalıyorum bir yerlere dalıyor hemen 3 5 yudum içiriyorum. Düşünün böyle yudum yudumKizlar moralim cok bozuk hep yaziyordum ya benim kiz emmiyo geriniyo agliyo memeyi verince diye bo tek geceleri emiyordu uyurken. Cumartesi kont. Vardi 350 gr almis dr. Hemen ek gida dedi. Dördüncü ayimiz bitti daha. Neden emmedigiyle ilgili bisey de demiyo yapabilirler diyo 15. Gun sonrada kilo almazsa tahlil yapari dedi cok üzülüyorum her sekilde emzirmeyi denedim. Emzik biberon almiyodu emzige alistirdim. Uykusunda biberon vermeyi denedim cok sukur aldi sutumu sagip biberonla uyutup kandirarak 80-90 cc veriyorum fazlasini icmiyo doyuyomudur mama verenler 150 ml yazmış benimki hayatra icmez herhalde emerken de 3-4 dak. Falan emiyodu. Duzelir mi sizce kızlar neden emmiyo uykuda emiyo aç çünkü ama acim diye aglamiyo uyanikken. Cok Üzgünüm(((((
Allah razi olsun yorumun icin sinirlerim cok bozulmus herhalde su an yorum yazan oldu diye hem agliyorum hem yaziyorum cok zordayim cok uzuluyordum neden emmiyo Beslenemicek gelisimi olamicak diye sen de ayni aeylwri yasiyormussun. Dr. Hemen ek gida demisti yogury meyve puresi kasik mamasi dedi. Baska bi doktor tanidik vardi daha sindirimleri gelismedi 3 saatte bi ver sagdigini ver birde aptamil ver dedi. Yani bi sagdigini bi aptamil vwr dedi. Ne kadar sutle doyar dedim asgari 120 icer 150 aptamil yap dedi. Benimki uyanikken istw ne meme ne biberon aliyo uc saatte bi uyutmaya çalışıp sagdigimi veriyorum 80 anca cikiyo iki memeden ama kizimda o kadar iciyo uykusunda 5-10 dak. Sonra tekrar deniyorum almiyo doyuyodur degil mi sende 60 la doyuyo demissin. 120 150 sagamiyorum zaten. Soyuyolardir InşaAllah. Tez zamanda memeye saldirielarda rahatlariz vok yipratici üzücü çünkü.Benimki de öyle valla sinir ediyor beni yaklaşık bir aydır böyle ben kucağıma alıp oyalıyorum bir yerlere dalıyor hemen 3 5 yudum içiriyorum. Düşünün böyle yudum yudumbir de geceleri uykuluyken içiyor. Siz de uykuluyken emzirmeyi denemişsiniz ama tek çözüm bu bence ısrarcı olun. İlla ki bir şekilde emmeli. Sütünüz var sanırım yazık mama vermeyin. Ayrıca ben de sağıp verdiğimde 60cc den fazla içmiyor. Nedenini çözemedim ama mama verenlerle kıyaslamamalıyız diye düşünüyorum. Allah yardımcımız olsun. Bol bol emzirdiğimiz günleri de görürüz inşallah.
Canim benim kizim 2 aylikken memeyi reddetmeye basladi.4 ayina kadar uykusunda emzirdim gunduzleri sagip kasikla,siringayla veriyordum biberonda almadi cunku 1 yasina kadar boyle devam ettim sonra pes ettim.Allah razi olsun yorumun icin sinirlerim cok bozulmus herhalde su an yorum yazan oldu diye hem agliyorum hem yaziyorum cok zordayim cok uzuluyordum neden emmiyo Beslenemicek gelisimi olamicak diye sen de ayni aeylwri yasiyormussun. Dr. Hemen ek gida demisti yogury meyve puresi kasik mamasi dedi. Baska bi doktor tanidik vardi daha sindirimleri gelismedi 3 saatte bi ver sagdigini ver birde aptamil ver dedi. Yani bi sagdigini bi aptamil vwr dedi. Ne kadar sutle doyar dedim asgari 120 icer 150 aptamil yap dedi. Benimki uyanikken istw ne meme ne biberon aliyo uc saatte bi uyutmaya çalışıp sagdigimi veriyorum 80 anca cikiyo iki memeden ama kizimda o kadar iciyo uykusunda 5-10 dak. Sonra tekrar deniyorum almiyo doyuyodur degil mi sende 60 la doyuyo demissin. 120 150 sagamiyorum zaten. Soyuyolardir InşaAllah. Tez zamanda memeye saldirielarda rahatlariz vok yipratici üzücü çünkü.
Birde ben kuzimi sabah 9 da doyurdum aksam 9 a kadar hic beslenmek istemedi aksam dr goturdum kan sekerine baktilar doktor henuz acikmamis dedi ve kizim 5 yasinda hala cok sık yemek yemiyor.4-5 saatte bir besle bakalim yarin oyle dene 4 saat 5 saat grcmeden emzirme birak kendisi tercih etsin.Allah razi olsun yorumun icin sinirlerim cok bozulmus herhalde su an yorum yazan oldu diye hem agliyorum hem yaziyorum cok zordayim cok uzuluyordum neden emmiyo Beslenemicek gelisimi olamicak diye sen de ayni aeylwri yasiyormussun. Dr. Hemen ek gida demisti yogury meyve puresi kasik mamasi dedi. Baska bi doktor tanidik vardi daha sindirimleri gelismedi 3 saatte bi ver sagdigini ver birde aptamil ver dedi. Yani bi sagdigini bi aptamil vwr dedi. Ne kadar sutle doyar dedim asgari 120 icer 150 aptamil yap dedi. Benimki uyanikken istw ne meme ne biberon aliyo uc saatte bi uyutmaya çalışıp sagdigimi veriyorum 80 anca cikiyo iki memeden ama kizimda o kadar iciyo uykusunda 5-10 dak. Sonra tekrar deniyorum almiyo doyuyodur degil mi sende 60 la doyuyo demissin. 120 150 sagamiyorum zaten. Soyuyolardir InşaAllah. Tez zamanda memeye saldirielarda rahatlariz vok yipratici üzücü çünkü.
Canim umarim en kisa zamanda yavrun guzel guzel emmeye baslar. Keske bir seyler tavsiye edebilsek, elimizden bir sey gelse de yapabilsek.. Allah yardimcin olsun, pes etme canim, 1 damla anne sutu bile icse kardir.Allah razi olsun yorumun icin sinirlerim cok bozulmus herhalde su an yorum yazan oldu diye hem agliyorum hem yaziyorum cok zordayim cok uzuluyordum neden emmiyo Beslenemicek gelisimi olamicak diye sen de ayni aeylwri yasiyormussun. Dr. Hemen ek gida demisti yogury meyve puresi kasik mamasi dedi. Baska bi doktor tanidik vardi daha sindirimleri gelismedi 3 saatte bi ver sagdigini ver birde aptamil ver dedi. Yani bi sagdigini bi aptamil vwr dedi. Ne kadar sutle doyar dedim asgari 120 icer 150 aptamil yap dedi. Benimki uyanikken istw ne meme ne biberon aliyo uc saatte bi uyutmaya çalışıp sagdigimi veriyorum 80 anca cikiyo iki memeden ama kizimda o kadar iciyo uykusunda 5-10 dak. Sonra tekrar deniyorum almiyo doyuyodur degil mi sende 60 la doyuyo demissin. 120 150 sagamiyorum zaten. Soyuyolardir InşaAllah. Tez zamanda memeye saldirielarda rahatlariz vok yipratici üzücü çünkü.
Kizlar keske bebeginizi gece yaninizda yatirsaniz gogsunuzu agzina verip emmesin saglasaniz sabaha kadar emer belki benim ablam oyle yapmisti oglu meme manyagi oldu sonra.deneyin sizdeCanim umarim en kisa zamanda yavrun guzel guzel emmeye baslar. Keske bir seyler tavsiye edebilsek, elimizden bir sey gelse de yapabilsek.. Allah yardimcin olsun, pes etme canim, 1 damla anne sutu bile icse kardir.
Cok sagol arkadasim dualariniza ihtiyacim var. Allah razi olsun hepimizin yardimcisi olsun.Canim umarim en kisa zamanda yavrun guzel guzel emmeye baslar. Keske bir seyler tavsiye edebilsek, elimizden bir sey gelse de yapabilsek.. Allah yardimcin olsun, pes etme canim, 1 damla anne sutu bile icse kardir.
Valla benim sütüm var 6 aylık olana kadar değil doktor kim ne derse desin anne sütünden başka birşey vermeyeceğim varsın az kilo alsın. İçmiyor az kilo alıyorsa da yapısı öyle demek ki. Zorlamaya gerek yok. Mama vermem asla. Ek gıda da adı üstünde ek. Azar azar versen de zaten onunla yine doymayacak. Stres yapmamak en iyisi. Olan sütümüz de gitmesin. Allah büyüktür. İlla ki düzelecek.Allah razi olsun yorumun icin sinirlerim cok bozulmus herhalde su an yorum yazan oldu diye hem agliyorum hem yaziyorum cok zordayim cok uzuluyordum neden emmiyo Beslenemicek gelisimi olamicak diye sen de ayni aeylwri yasiyormussun. Dr. Hemen ek gida demisti yogury meyve puresi kasik mamasi dedi. Baska bi doktor tanidik vardi daha sindirimleri gelismedi 3 saatte bi ver sagdigini ver birde aptamil ver dedi. Yani bi sagdigini bi aptamil vwr dedi. Ne kadar sutle doyar dedim asgari 120 icer 150 aptamil yap dedi. Benimki uyanikken istw ne meme ne biberon aliyo uc saatte bi uyutmaya çalışıp sagdigimi veriyorum 80 anca cikiyo iki memeden ama kizimda o kadar iciyo uykusunda 5-10 dak. Sonra tekrar deniyorum almiyo doyuyodur degil mi sende 60 la doyuyo demissin. 120 150 sagamiyorum zaten. Soyuyolardir InşaAllah. Tez zamanda memeye saldirielarda rahatlariz vok yipratici üzücü çünkü.
Canim supurge sesini denedin mi telefonuna uygulamalardan indirebilirsin. Kizim cok agladiginda aciyorum hemen sakinlesiyor. Insallah ise yararKızlar bugün yatır kaldır yöntemini denedim oglum susmadı cok agladı ve bütün gün uyumadı yeni uyuttum ve ac yattı ben nasıl uyku egitimi verebilirim ayagımda salladıgımda bile cok aglıyo sonra sakinlesip uyuyo emmiyoda normalde uykudan kalkınca uyku sersemi emziriyodum bugun onuda almadı tavsiyelerinizi bekliyorum
Bizim isyerinde mescid var orda sagmayu planliyorum ama islerden vaktim olursa tabi. Sut akmasi icinde gogus pedleri cok rahat oluyor tatlim ben kullaniyorum lansinohu tavsiye ederim eger dusunursen:) Oglen benim minnosum da gelcek insallah emzirip koklayip hasret gidericem:)sabah emzirip sağıp geliyorum 12 gibi akmaya başlıyo birini sağıyorum birini miniğe bırakıyorum 1 gibi mina geliyo :) sonrasında pek sağmaya vaktim olmuyo akıyo ziyan oluyo ssüt çok üzülüyorum ama napalımhatta ilk gün acemiliğime geldi emzirme sütyeni takmıştım aktı taştı her yerim ıslandı rezil oldum şimdi akıllandım normal süngerli sütyenlerimi takıyorum
Canim ekledim. Gamzealper78 dogru muArkadaşlar ınstagram da kayıtlı olan var mı ☺ olan varsa beni eklesin gamze kazancı isim herkese iyi geceler tatlı rüyalar
İstek yolladim canim takipleselimCNm ben yolladım takip mryevr diye kayıtlıyım başka yok mu instagram olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?