2015 Nisan Anneleri

TATLIM AYNEN BENDE MESCİDDE SAĞIYORUM KIZIM GELİNCE ORDA EMZİRİYORUM ÇOK RAHAT OLUYO :) GÖĞÜS PEDİ KULLANIYODUM GERÇİ ONDANDA ÇIKIYO PEK FAYDA ETMİYO AMA ARTIK KULLANMIYORUM SAĞLIKLI DEĞİLMİŞ BAKTERİ ÜRETİYORMUŞ O YÜZDEN BIRAKTIM KULLANMAYI. SEN NE ZAMAN BAŞLIYCAKSIN?

Didem maasallah kizina. Facebooka gecince burasi zor oluyo. İnstagramin var mi takip etmek isterim. Benim ki oznur_yt
TŞK EDERİZ TEYZESİ :) YOK TATLIM FACE VE INSTAGRAMIM YOK TWİTTERIM VAR SADECE :)

Canim merhaba. Hepjmiz oyleyiz, kafada topuz surekli yorgun bi haldeyim.
Hayalperdesi face grubunda daha cok, ama cok yogun girmiyor.

Maşalah canım. Eşim de hep kazitalim diyor.bana mantıklı gelmiyordu daha doğrusu kiyamiyorum sanırım. Ama bu aralar saçları çok dökülüyor hep elinde boynunda eli de ağzında .kaç aylık bebis

Kazıt bncede cnm bişey olmaz Allahın izniyle 20 mar doğumluyuz 20 sinde 5 bitiyor

CNm Kafası daha çok yumuşak neyle kestiniz , ben bu konuda çok çekimserim oğlumu da bir yaşına gelmeden kesmemiştik . Olurda yumuşak kısım zarar görür diye korkuyorum.

Yok hiçde bişey olmadı cnm eşimin makinasıyla kestik tam kesmiyordu mac3 ler varya onla devam ettik çokta güzel oldu

Canim supurge sesini denedin mi telefonuna uygulamalardan indirebilirsin. Kizim cok agladiginda aciyorum hemen sakinlesiyor. Insallah ise yarar
Canım denedim ama oda fayda etmiyor oglum biraz inatcı bi bebek sakinlestigi tek yer kucak oda belli bir süre. Allah yardımcımız olsun

Kizlar bebislerinizin gelisimi nasil benimki 7 nisan dogumlu.boyu daha 63 cm .kisa geliyor bana.ve yogurt gibi cok gevsek bi bebek.kucagima alinca dik duramiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…