Bulamadim canim. Bi suru kisi cikti. Beni ekle istersen öznur yüksek tokat ya da oznur_yt diyeInstagram hilal_bil kizlar
Didem maasallah kizina. Facebooka gecince burasi zor oluyo. İnstagramin var mi takip etmek isterim. Benim ki oznur_ytgünaydınnnnn buda benimmm kızımmm ayşe minacıkk MAŞALLAHHları alalımmm :):)Eki Görüntüle 1591234
TATLIM AYNEN BENDE MESCİDDE SAĞIYORUM KIZIM GELİNCE ORDA EMZİRİYORUM ÇOK RAHAT OLUYO :) GÖĞÜS PEDİ KULLANIYODUM GERÇİ ONDANDA ÇIKIYO PEK FAYDA ETMİYO AMA ARTIK KULLANMIYORUM SAĞLIKLI DEĞİLMİŞ BAKTERİ ÜRETİYORMUŞ O YÜZDEN BIRAKTIM KULLANMAYI. SEN NE ZAMAN BAŞLIYCAKSIN?Bizim isyerinde mescid var orda sagmayu planliyorum ama islerden vaktim olursa tabi. Sut akmasi icinde gogus pedleri cok rahat oluyor tatlim ben kullaniyorum lansinohu tavsiye ederim eger dusunursen:) Oglen benim minnosum da gelcek insallah emzirip koklayip hasret gidericem:)
Doğru canımCanim ekledim. Gamzealper78 dogru mu
TŞK EDERİZ TEYZESİ :) YOK TATLIM FACE VE INSTAGRAMIM YOK TWİTTERIM VAR SADECE :)Didem maasallah kizina. Facebooka gecince burasi zor oluyo. İnstagramin var mi takip etmek isterim. Benim ki oznur_yt
Canim merhaba. Hepjmiz oyleyiz, kafada topuz surekli yorgun bi haldeyim.Kizlar herkese slm.buradaki muhabbeti ozledim.yetisemezdik sayfalara ultrasyon sonuclari bebek haftalari.nst derken simdi bebeklerden dis cikaran bile olmus.ben hic giremiyorum bebekti temizlikti yemekti derken kafami kasiyacak vakit bulamiyorum.allah hepinizin bebeklerini korusun hepinizinde yardimci olsun.bu arada hayalperdesinden haberi olan varmi aranizda?hic yazmamis gecmis sayfalarda goremedim.
Maşalah canım. Eşim de hep kazitalim diyor.bana mantıklı gelmiyordu daha doğrusu kiyamiyorum sanırım. Ama bu aralar saçları çok dökülüyor hep elinde boynunda eli de ağzında .kaç aylık bebis
CNm Kafası daha çok yumuşak neyle kestiniz , ben bu konuda çok çekimserim oğlumu da bir yaşına gelmeden kesmemiştik . Olurda yumuşak kısım zarar görür diye korkuyorum.
Canım face grubunun adı neDidem maasallah kizina. Facebooka gecince burasi zor oluyo. İnstagramin var mi takip etmek isterim. Benim ki oznur_yt
Gizli yaptilar su an.kk nisan anneleri."rüya serin" arkadasimiza faceden mesaj atarsan gruba katilabilirsinCanım face grubunun adı ne
Canım denedim ama oda fayda etmiyor oglum biraz inatcı bi bebek sakinlestigi tek yer kucak oda belli bir süre. Allah yardımcımız olsunCanim supurge sesini denedin mi telefonuna uygulamalardan indirebilirsin. Kizim cok agladiginda aciyorum hemen sakinlesiyor. Insallah ise yarar
Anladim canim tamam benim face olmadigi icin katilamadim.merak ettim iyi olsunda cok slm.Canim merhaba. Hepjmiz oyleyiz, kafada topuz surekli yorgun bi haldeyim.
Hayalperdesi face grubunda daha cok, ama cok yogun girmiyor.
Oyy masallah ya cok yakısıklı bu paşa. Allah bagıslasın canımKizlar buda benim oglumm.kaanim.
MAŞALLAHHHH TOSUNCUĞAA :) ALLAHIM SİZE BAĞIŞLASINNNNKizlar buda benim oglumm.kaanim.
MasallahKizlar buda benim oglumm.kaanim.
Allah analı babalı büyütsün canım maşallahKizlar buda benim oglumm.kaanim.
Maşallah çok tatlı CNm ..Kizlar buda benim oglumm.kaanim.
Masallah canim iyiki dogurduk bu kuzulari.Kizlar buda benim oglumm.kaanim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?