• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Nisan Anneleri

iyi bayramlar kizlar.zeynebim 6 ayi tamamladi çok şükür.ek gidalara basladik biraz çorba püre yumurta hepsinden yiyor ve beni de emiyor.bugün ilk adetini oldum biraz üzüldüm çünkü sürekli emziriyorum 2 saatte bir yinede adet oldum uzun sure olmam zannediyorum.hem de lekelenmede değil Sakir sakir akiyor.neyse bizden boyle

Kizlar dun burada yani bodrum da sel oldu. Ben de araba kullaniyordum selin ortasinda yavrumla kalakaldik. Cok korktum allah hepimizi once yavrusuna sonra ailesine bagislasin. Selin icinde sadece buna dua ettim. Buyuk tehlike atlattik. En onemli sey artik yavrularimiz icin hepimizin cok iyi olmasi lazim. Herkese sevgiler.

Cok cok gecmis olsun canim insan o durumda en cok yavrusunu dusunuyor benimde pazar gunu mutfagimda yangin cikti hemen yavrumu aldim balkona ciktim esim sondurdu gercekten verilmis sadakalarimiz varmis rabbim boyle seyler yasatmasin seni cok iyi anliyorum Allah esirgesin birdaha gostermesin cok gecmis olsun Allah hic bir evladi anasiz hicbir anayida evlatsiz birakmasin cok xukur iyisiniz
Kizlar cok cok gecmis olsun Rabbim hepimizin evlatlarini bize bagislasin bi daha da kotuluk yasatmasin insallah:(
İyi bayramlar anneler kuzular :KK73:bizim dün 6. Ayimizi bitti şükürler olsun
Oyy masallah kuzuma ya koca kiz oldu annesi ne cabuk dogdu da buyuduler Allah saglik versin :)

iyi bayramlar kizlar.zeynebim 6 ayi tamamladi çok şükür.ek gidalara basladik biraz çorba püre yumurta hepsinden yiyor ve beni de emiyor.bugün ilk adetini oldum biraz üzüldüm çünkü sürekli emziriyorum 2 saatte bir yinede adet oldum uzun sure olmam zannediyorum.hem de lekelenmede değil Sakir sakir akiyor.neyse bizden boyle
Canim adet olmak sutu azaltmiyormus sadece oldgun surede tadi degisebiliyormus ama bittikten sonra normale donuyormus. Ben daha olmadim ama kizim 5.5 aylik

Slm canım yanlış hatırlamıyorsam sizin tayin vana çıkmıştı di mi? Sen gittin mi? Nasıl gidiyor?

Selam kizlar bayraminiz mbarek olsun. RABBim hepimize sevdikleriyle guzel bayyramlar nasip etsin. Bebislerinz nasil keyifler nasil iyisinizdir umarim. Benim kizim bu siralar baya baya bi huzursuz. Hast goturdum bu kadar huzursuzluk yapacak hicbsyi yok dedi ama diger anne tecrubelerinden edindigim bilgiye gore sanirim kati gida gaz yapmis. Buradada konusmustuk gece uyanmalarinin skligini. Umarim duzelir. Herkese huzurlu guzel uykular diliyorum :*

6. Ayımız bitti bizim kontrolde6,850 gelmişti benim kızımda minyon .. Senin kızında öyle minyon olduğunu biliyorum ondan sordum gelişimini .
dün acile gşttik ateşi düşmedi boğazındanmış. Pazartesi 6. Ay aşısı olacak yine ateşli geceler bizi bekliyor .. Allah şifa versin bebişlerimize ..
Hay allah canim amin, tekrar cok gecmis olsun acil sifalar olsun. Insallah asilari iyi gecer.

Selam kızlar bayram Nasıl geçiyor bebişler nasıl el öptüler mi bol bol :) oğluşum haftaya 6. Ay kontrollerine gidicek ve ek gıdalara başlıcak dün mama sandalyesi aldık kuzuma çokheycanlandı oturunca biliyormuş gibi :) almayı düşünenlere öneririm ebebekte joie mimzy 300 Den 250 düşmüş kampanyada birde 250 tlye 50 TL hediye çeki kazanılıyor ayın 27sine kadar

iyiyim canim bebisi buyutuyorum evet vandayiz.senin bebis ne kadarlik oldu kilosu nazil.
Biz 5 ay 10 günlük 15 gün önce 6800 dü kilosu. Bu arada ben de vanda yaşıyorum, sormak istediğin bişey olursa yardımcı olurum. Nerde oturuyorsunuz?

Elfasl760766 .!.:
Biz 5 ay 10 günlük 15 gün önce 6800 dü kilosu. Bu arada ben de vanda yaşıyorum, sormak istediğin bişey olursa yardımcı olurum. Nerde oturuyorsunuz?
biz edremitte oturuyoruz.zeynepte 6 Atina girdi tam bugün.10 gün önce 8500 du kilosu.simdi nazil bilmiyorum.canim banda hangi hastane hangi çocuk Dr unu onerirsin bizim henuz Dr umuz yok.

biz edremitte oturuyoruz.zeynepte 6 Atina girdi tam bugün.10 gün önce 8500 du kilosu.simdi nazil bilmiyorum.canim banda hangi hastane hangi çocuk Dr unu onerirsin bizim henuz Dr umuz yok.
Canım aydın yakışır diye bi çocuk doktoru var özel. Kızımda da ona gidiyorduk oğlumda da .. Çok çok memnunuz.

Kizlar oglusum artik desteksiz oturuyor:)

Eklentiler

• IMG-20150925-WA0007.webp
    IMG-20150925-WA0007.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 209
Back
X