Geçmiş olsun CNm kıyamam ya ne kadar sızlıyorsa artık çok üzücü ama dermanı olan bir durum çok şükür . İnş geçer CNm .alerjik durumları çoçuk ilk sinyali idrar da hissettireniliyor bu yüzden ben sürekli idrarını da takip ediyorum .kızlarr minanın boynunda yaralar çıkmıştı iki aydır vardı önce çok önemsemedim isilek falandır diye sonra çoğaldı yoğurttan şüphelendik geçen hafta doktora götürdüm kan idrar gaita hepsini istedi ikisi 10 gün sonra çıkacak kesin bişey demedi en iyi sen bilirsin ne dokunduğunu dedi alerji şurubu verdi yoğurdu kestik azalır gibi oldu dün yine çoğalmış sırtına doğru inmiş ve çocuk çok huzursuz acıyo galiba dün akşama kadar ağlamış annem üflüyorum susuyo diyoçok üzülüyorum ne yapacaksam
Çok iyi ya ne güzel heyecan dimi ? Ben oğlumuza da yapamadım kıza da yapamayacak durum görünmüyor çünkü burda kimse yok ki çağırıyım. Bende sizinkilerde avunurum artıkof mınnosumun dişi çıksada diş buğdayı yapsam ya cok heyecanlıyım. kına ve diş bugdayını beraber yapıcam ınsallah bı an once cıkar
canım bizimde bütün hayaller hazır ama diş yokÇok iyi ya ne güzel heyecan dimi ? Ben oğlumuza da yapamadım kıza da yapamayacak durum görünmüyor çünkü burda kimse yok ki çağırıyım. Bende sizinkilerde avunurum artıkbu ara bizim kızın dişi de yok halan , üç aydan beri ha çıktı ha çıkacak dedik ama inciler inatçı çıktı :))
İnsallah cikarda biran once yaparsin canim.benim arkadasim 3 tane digurdu tup bebek yontemiyle seninde olur merak etme allahin izniyle buyut burdaha denersin.canım bizimde bütün hayaller hazır ama diş yok
canım ben zaten tüp bebekle sahip oldum bebegıme bı daha cocugum olurmu allah bılır. onun için herşeyi yapıp tatmak istiyorum sonra keşke dememek için.
Canım hayırlısı Allahın izniyle istersen olur yine insan çok hevesleniyor herşeyini yapmaya biz erkenci çıktık 5.5 aylıkken yaptık diş buğdayımızı çok güzeldi çok içime sindi ve çokta güzel hatıra fotolar kaldı.şimdi 5. Dişimiz patladı :) çıkar kuzunun da dişi eninde sonunda kınayla beraberde eminim çok güzel olur hayallerincanım bizimde bütün hayaller hazır ama diş yok
canım ben zaten tüp bebekle sahip oldum bebegıme bı daha cocugum olurmu allah bılır. onun için herşeyi yapıp tatmak istiyorum sonra keşke dememek için.
Canım çıkarır dişini merak etme. Biz hızlıydık ilk disini 5 aylıkken çıkardı. Bende 6ay kınası ile dis bugdayini birlikte yaptım. Guzel ama yorucu oluyor. Biz 6 aylik olduk. Alttan 3 dis cikardik. Yakin zamanda üstten de dis çıkarcak gibi.of mınnosumun dişi çıksada diş buğdayı yapsam ya cok heyecanlıyım. kına ve diş bugdayını beraber yapıcam ınsallah bı an once cıkar
Daha oncede yazmistim canim baby&plus mama sandelyesi aldim ebebekte 200 tl cift tepsili ben cok memnunum 1 aydir kullaniyorum yirutec almistim ama dr istemedi geri verdim aldigim yurutecte gene arabali modeller var ya ondan anlmistim dr onermeyince geri verdim kanguruda almadim bebek arabasi var diye gorumcem vermisti bana hani uygun fiyatli babyland modeli arada kullaniyorum bebek arabasini tasimaktansa pratik olsun diye ama cok uzun mesafa tasinmiyo soliyim belin kopuyo dun 2 saat sadece avm geziyim dedim kanguruyla belim koptuKızlar mama sandalyesi olarak ne önerirsiniz? Chicco Polly ve joie mimzy hariç onlar çok güzel ama fiyatları çok yüksek 350/450 tş arası eşim çok diyor bende alalım diyemiyorum .. Biraz daha uygun 100/150 tl ilk belki 200 tavsiye edebileceğiniz ? Yürüteç ne kullanıyorsunuz ? Kanguru bi de ? Ama çok pahalı olmasın
Yurutec ve kanguru kullanmiorum. Kanguru aldim ama bacaklarin o durus sekli hosuma gitmedi, o yuzden bi kenarda duruyor bos bos.Kızlar mama sandalyesi olarak ne önerirsiniz? Chicco Polly ve joie mimzy hariç onlar çok güzel ama fiyatları çok yüksek 350/450 tş arası eşim çok diyor bende alalım diyemiyorum .. Biraz daha uygun 100/150 tl ilk belki 200 tavsiye edebileceğiniz ? Yürüteç ne kullanıyorsunuz ? Kanguru bi de ? Ama çok pahalı olmasın
Keşke öyle olsa ama yok kesinlikle ağzını açmıyo es kaza bi kaşık koysam da ağzına asla yutmuyo olduğu gibi atıyor. Zorlamıyorum ben deya aslında yemek ıstememe degıldır belkı bızımkıde suaralar yemek yerken etraftakı hersey ılgısını cekıyo hersyele oynama ıstıyo dıkkatı dagılıyo bırı varsa yemıyo. bende onu ılgısını cekecek herseyı kaldırıp sadece ıkımız varken yedırıyorum hop yutunca hemen sıradakı gelsın dıye agzını acıyo. ama bırı varsa yada bısey dıkkatını cektıyse onu almadan yemıyo oyun ıstıyo
Ihlamur yap sıcak buhar bi de .. Emziriyorsan bol bol emzir ya da ılık su içir aradaKizimin kuru öksürüğü var. Doktor burnunu acik tutun dedi. Ilac vermedi ama surekli öksürüyor ne yapabilirim
Tavuk corbasi yap bol ilik su ver emzir canim Allah sifa versin prensesineKizimin kuru öksürüğü var. Doktor burnunu acik tutun dedi. Ilac vermedi ama surekli öksürüyor ne yapabilirim
Canim kalorifer falan yanmaya basladiysa odayı nemli tut.geçmiş olsunKizimin kuru öksürüğü var. Doktor burnunu acik tutun dedi. Ilac vermedi ama surekli öksürüyor ne yapabilirim
KESTİK ZATEN CNM KORKUMUZDAN HİÇ BİŞEY VERMİYORUZCanım benim ya minik kuzu kaşınsa kaşıyamaz da... öncekine göre farklı ne verdin canım onu bi gözden geçir, iyileşene kadar ek gıdayı da biraz kes istersen
NASIL YANİ İDRARDA NASIL ANLIYOSUNGeçmiş olsun CNm kıyamam ya ne kadar sızlıyorsa artık çok üzücü ama dermanı olan bir durum çok şükür . İnş geçer CNm .alerjik durumları çoçuk ilk sinyali idrar da hissettireniliyor bu yüzden ben sürekli idrarını da takip ediyorum .
Ben uye oldum cok baktim esimordan dukkan icin malzeme getiriyor ama ben kiyafet oyuncak yonunden nasildir bilmiyorum acaba cok getirtmek istedim fiyatlar cok uygun ama acaba zararlimidirbilemedim aslinda bitane debeme amcli getirmek lazim ben cogu yerlerin ordan getirdigini ve intagramda sattigini alicisinin cok olugunu biliyorumhttp://tr.aliexpress.com/item/2015-...71_72_73_74_75,searchweb0_0,searchweb201560_9
Kızlar bu siteden alışveriş Yapan var mı ? Nasıldır acaba !
Benimde oyle oldu bende cikaramadim ebebekten lke cikarici aldim gene banamisin demedi annem bim marketkerde aspirin varmis leke cikariyomus ondan soyledi cocukllu bir arkadasimda kullanmis cikariyormus ben denemedim deniycem onu istersen sende bir dene ama once mendilinde faln dene sonra elbisedeCanim kalorifer falan yanmaya basladiysa odayı nemli tut.geçmiş olsun
Kizlar kan damlası kizimin kiyafeti ne damlamisti cik aramiyorum 60 derecede yıkadım yok banami sin demiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?