Kizlar mide bulantim gecer gibi oldu ama 2 gundur çalıştığım icin mi bilmiyorum tekrar basladi disardayken bile bian once eve gitsem diyorum hic keyif alamiyorum kabizlik da var zaten o da ayri bi sorun ;( biyandan belirti var diye seviniyorum daha 20 gun var kontrole enazindan saglikli devam ediyo diye dusunuyorumsizde de bulanti tekrar basladi mi
Al benden de o kadar... Bulantılarım azaldı çok şükür ama allerjik nezleden yine kaldıramıyorum başımı...bendede tam tersine gözlerim bayılacak gibi bakıyooo
bebek 7-8. haftalarda da görülebilir geç döllenme olmuştur belki hemen bozma moralini gittiğin doktorun makinesi eskimiydi acaba bir de rahim dışında koyuluk diye bişey ilk defa duyuyorum benim kese dışında kanama alanı var mesela o da ultrasonda koyu gözüküyor düşük riski dediyse böyle bişey olabilir ilaç vermedi mi peki bol bol dinlenmen gerekiyor ayaklarını uzatıp yat ağır hiç bir iş yapma fazla ayakta da durma ama düşecek bir şey ise pek de engel olunamıyor tabi sadece çok dikkat et kendinekızlar gidemediğim doktora gittim bu akşam. ilk defa ultrasona girecektim.. hep içimde bir sıkıntı vardı bu konuyla ilgili zaten, en başından beri heyecanlanıp sevinememiştim. Neyse gittim doktora 6 haftalık gebeliğim var sata göre... ultrasonda keseyi görebildi 12 mm imiş, sarı cismi de gördü ama bebeği göremedi. insanlar bebeği görüyo kalp atışını görüyo bende daha bebeği göremedionun dışında bir de rahim içinde veya rahim dışında kalın bir koyuluk gördü bu iyi bir şey değil dedi. ayrılma gibi bir şeymiş. yani tutunmayla ilgili bişi... heran düşük olabilir... hiç böyle bir şey beklemiyordum... bir hafta sonra kontrol var. belirsizlikle hadi geçir bakalım geçirebilirsen günlerini...
Canım daha çok erken ama kalp atışı için. Ben doktora gittiğimde 5+2 ydim sadece kese gördüm doktora kalp ne zaman görülecek dediğimde 8. Haftaya kadar olabilir ancak 8 de görmeZsek sorun olur dedi o yüZden daha çok vakit var. Lütfen kötü şeylere kendini şartlama herşey güZel olacak inşallah.kızlar gidemediğim doktora gittim bu akşam. ilk defa ultrasona girecektim.. hep içimde bir sıkıntı vardı bu konuyla ilgili zaten, en başından beri heyecanlanıp sevinememiştim. Neyse gittim doktora 6 haftalık gebeliğim var sata göre... ultrasonda keseyi görebildi 12 mm imiş, sarı cismi de gördü ama bebeği göremedi. insanlar bebeği görüyo kalp atışını görüyo bende daha bebeği göremedionun dışında bir de rahim içinde veya rahim dışında kalın bir koyuluk gördü bu iyi bir şey değil dedi. ayrılma gibi bir şeymiş. yani tutunmayla ilgili bişi... heran düşük olabilir... hiç böyle bir şey beklemiyordum... bir hafta sonra kontrol var. belirsizlikle hadi geçir bakalım geçirebilirsen günlerini...
Canım sordum özellikle kanama gibi bişi mi yani dedim yok dedi kanama değil rahim duvarından mı ayrılıyomuş öyle bişi. O aralık küçülüp kaybolabilirmiş de ama ayrılıp düşüğe de neden olabilirmiş. İlaç verme yanlısı ben de alma yanlısı değildim açıkçası. Eğer düşmesi gerekiyorsa gebeliği daha ileriki aşamalara taşımaya gerek yok doğal seleksiyondur olması gereken odur dedi ki ben de öyle düşünüyorum ama canım çok sıkıldı tabibebek 7-8. haftalarda da görülebilir geç döllenme olmuştur belki hemen bozma moralini gittiğin doktorun makinesi eskimiydi acaba bir de rahim dışında koyuluk diye bişey ilk defa duyuyorum benim kese dışında kanama alanı var mesela o da ultrasonda koyu gözüküyor düşük riski dediyse böyle bişey olabilir ilaç vermedi mi peki bol bol dinlenmen gerekiyor ayaklarını uzatıp yat ağır hiç bir iş yapma fazla ayakta da durma ama düşecek bir şey ise pek de engel olunamıyor tabi sadece çok dikkat et kendine
İnşallah öyleolur canım ya doktor çok sert ve net konuştu. Güya eğrisitle doğrusuyla konuşuyoruz gibi konuştu hatta çok kişiyle de bu gebelik haberini henüz paylaşmayın bile dedi...Canım daha çok erken ama kalp atışı için. Ben doktora gittiğimde 5+2 ydim sadece kese gördüm doktora kalp ne zaman görülecek dediğimde 8. Haftaya kadar olabilir ancak 8 de görmeZsek sorun olur dedi o yüZden daha çok vakit var. Lütfen kötü şeylere kendini şartlama herşey güZel olacak inşallah.
Daha da artmaz bi an once gecer ins canim ilkinde olmasa da her gebelik farkli tepkiler gosteriyomusBende 2 gun yoktu tekrar basladi. Ilk hamileligimde yoktu,ne guzel.
Is baya etkiliyo canim bnm ise baslayali 2 gundur artti simdiden kolay gelsin korktugumuz gibi olmaz ins rahat gecirirsindışarıdayken ben de biran önce eve gidip yatmak istiyorum çok dışarı çıkmıyorum zaten hastane ve zorunlu bi iş çıkmadıkça çok kısa kalıyorum dışarda ama hemen fenalık basıyo ateş mide bulantısı halsizlik yarın uzun bi aradan sonra işe başlıcam bakalım işteyken nasıl olacak
Canim daha yeni stres yapma 9+2ye kadar beklemistik biz Allah korusun o zamana kadar olmazsa sorun var demek dua et hayirlisini versin Allah uzme kendini hemenkızlar gidemediğim doktora gittim bu akşam. ilk defa ultrasona girecektim.. hep içimde bir sıkıntı vardı bu konuyla ilgili zaten, en başından beri heyecanlanıp sevinememiştim. Neyse gittim doktora 6 haftalık gebeliğim var sata göre... ultrasonda keseyi görebildi 12 mm imiş, sarı cismi de gördü ama bebeği göremedi. insanlar bebeği görüyo kalp atışını görüyo bende daha bebeği göremedionun dışında bir de rahim içinde veya rahim dışında kalın bir koyuluk gördü bu iyi bir şey değil dedi. ayrılma gibi bir şeymiş. yani tutunmayla ilgili bişi... heran düşük olabilir... hiç böyle bir şey beklemiyordum... bir hafta sonra kontrol var. belirsizlikle hadi geçir bakalım geçirebilirsen günlerini...
Doktor kendini garantiye alacak herşey iyiydi neden bir anda kötü oldu dememen için. İnşallah bebeğin sağlıklı olur ve bu zor dönemi atlatırasın. Ama şunu da bil verende Allah alanda Allah. Ben ilk hamileliğimde kaybettim 8. Hftada ve inan sadece tevekkül ettim. Çünkü elimizden gelen birşey yok. Kötü birşey olacaksa ilk haftalarda olunca insan daha kolay atlatıyor yoksa ilerledikçe hamilelğe bebeğe alışıyor insan. Allah sana ve bebeğine şifa versin sana. Bağışlasın inşallah. Ama sende üzme kendiniİnşallah öyleolur canım ya doktor çok sert ve net konuştu. Güya eğrisitle doğrusuyla konuşuyoruz gibi konuştu hatta çok kişiyle de bu gebelik haberini henüz paylaşmayın bile dedi...
Nasıl yani sizde doktora gittiğinizde 9. Haftaya kadar göremediniz mi bebeği? Bizde bebeği bile göremedi kalp atışını değilCanim daha yeni stres yapma 9+2ye kadar beklemistik biz Allah korusun o zamana kadar olmazsa sorun var demek dua et hayirlisini versin Allah uzme kendini hemen
Ben de öyle düşünüyorum yani Allah korusun bişi olacaksa başlarda olsun zaten Hayırlısı olsun ne diyim ya hiç böyle bişi beklemiyomulum aslında. Kesin görürüz diyodum beneği bir de vajinal baktı ona rağmen göremedikDoktor kendini garantiye alacak herşey iyiydi neden bir anda kötü oldu dememen için. İnşallah bebeğin sağlıklı olur ve bu zor dönemi atlatırasın. Ama şunu da bil verende Allah alanda Allah. Ben ilk hamileliğimde kaybettim 8. Hftada ve inan sadece tevekkül ettim. Çünkü elimizden gelen birşey yok. Kötü birşey olacaksa ilk haftalarda olunca insan daha kolay atlatıyor yoksa ilerledikçe hamilelğe bebeğe alışıyor insan. Allah sana ve bebeğine şifa versin sana. Bağışlasın inşallah. Ama sende üzme kendini
Hayir canim 3 hafta falan gittik nokta kadar bile yoktu patalojiden de embriyoya rastlanmadi diye sonuc geldiNasıl yani sizde doktora gittiğinizde 9. Haftaya kadar göremediniz mi bebeği? Bizde bebeği bile göremedi kalp atışını değil
Ben de öyle düşünüyorum yani Allah korusun bişi olacaksa başlarda olsun zaten Hayırlısı olsun ne diyim ya hiç böyle bişi beklemiyomulum aslında. Kesin görürüz diyodum beneği bir de vajinal baktı ona rağmen göremedik
Daha erken ama geç döllenmede olabilir. Bu aralar kendi çok yorma bence ve dikkat et bi daha kontrol ne zamanNasıl yani sizde doktora gittiğinizde 9. Haftaya kadar göremediniz mi bebeği? Bizde bebeği bile göremedi kalp atışını değil
Ben de öyle düşünüyorum yani Allah korusun bişi olacaksa başlarda olsun zaten Hayırlısı olsun ne diyim ya hiç böyle bişi beklemiyomulum aslında. Kesin görürüz diyodum beneği bir de vajinal baktı ona rağmen göremedik
Şu anki hamileliğinin hikayesi mi bu canım? Yani böyle şeyler söylenmesine rağmen çok şükür gebeliğin devam ediyor öyle mi?Hayir canim 3 hafta falan gittik nokta kadar bile yoktu patalojiden de embriyoya rastlanmadi diye sonuc geldi
Yani son 3 hafta demek istedimHayir canim 3 hafta falan gittik nokta kadar bile yoktu patalojiden de embriyoya rastlanmadi diye sonuc geldi
Bir hafta sonraDaha erken ama geç döllenmede olabilir. Bu aralar kendi çok yorma bence ve dikkat et bi daha kontrol ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?