bende öyle biliyordum lalırdım canm ama benm doktorumun muayeneside uygun belki hastahabe olarak uygun bir yerdir şimdi yanıltmayayım sizi sen bir sor istersen canmTm canim yazmissin simdi gördüm uygunmus testler pahali oluyo diye biliyodum
İnşallah canım hepimiz çok istiyoruz allah hepimize gösterir o gunleriYa şu hamilelik takviminde hayırlısyla 40. Hafta yı görecekmiyiz... İnşallaaaah o günleride aağlıkla görelimmm. Aminnn
Ne güzel bi sürpriz hayırlı olsunkendimi tanıtayım
izmirliyim , 16 aylık bir oglum var adı aras kendisini cok aradım tüp bebekle geldii .....
şimdi ise pat diye hamile kalmam bizi çok şaşırttıı hayırlısı artık sağlıkla gelsin yavrularımız
Bugün bizimde buluşma günümüzdü. Kıpır kıpırdı kuzuş. 2 li testi miz yapıldı sonuçlar haftaya ama doktor ense kalınlığı nın normal olduğunu söyledi. Ben test için +40 tl verdim
Bnm gittigim hastanede 25 tl fiyat canim senin ne kadardi ordan anlayabilirizbende öyle biliyordum lalırdım canm ama benm doktorumun muayeneside uygun belki hastahabe olarak uygun bir yerdir şimdi yanıltmayayım sizi sen bir sor istersen canm
Kızla ranızda Emsey Hospital e giden varmı? Kurtköyde ki?
Birde ben doktorun yanına gittiğimde soracağım bütün soruları unutuyorum. Doktor konuşunca kafam karışıyor. Şuan bebeğim 10 haftalık oldu. Sizce doktora neler sormalıyım? En önemli bulduğunuz sorular neler?
Bir litre sütü nasıl içiyorsunuz maşallahAra ogun gerekiyor ben gunde 1lt sut içiyorum bunu boluyorum iki saatte bir bisey yiyorum meyve ceviz oglen corba ve zeytinyagli bi yemek yiyorum aksam mutlaka et kofte tavuk birini bir corba pilav makarna yada bulgur yiyorum.. gunde iki kase yogurt yiyorum bende seker cikti 130 o yuzden az ve sık yiyorum
Gulnurrr
Gulnur ben ikili test 11-14 hafta arasi yapiliyor diye biliyorum, yani illaha su gun yapilacak diye birsey yok. Bir de bu test kandan bakiliyor, yani nerdeysen orda bir laboratuarda yaptirip sonucu doktoruna yollarsin.
bencede maşaallah arkadaşıma bende 3 ay içinde toplam 3-4 bardak içmişimdir aslında içebilsem ama içemiyorumBir litre sütü nasıl içiyorsunuz maşallah
benim gittiğim hastahanede aynı canm demekki ikili testide yakındır fiyat olarak sanırımBnm gittigim hastanede 25 tl fiyat canim senin ne kadardi ordan anlayabiliriz
Sağol canım. Ölçümü kendi doktorum yaptı, doldurduğu bir kağıtları birlikte verdiğim kan birlikte değerlendirilmek üzere özel bir laboratuvar gitti. Sonuçlar 1 hafta sonra çıkacakNormal çıkmasına çok sevindim cnaım gözünaydın. Bi de kadın doğum doktorun mu yaptı ölçümü yoksa başka dr mu yaptı
Çok pahalı, ben kastamonudayım canım, burada belki daha ucuzdur ama seninki çok uçuk bir fiyat. Bu testi farklı bir yerde yaptırıp doktoruna gösterebilirsiniz sonucunufiyat bayağı uygunmuş, hangi hastaneye gidiyorsun acaba?
benim gittiğim hastanede 350 tl ye prof.yapıyormu
canım ben toktum hastahaneye gittiğimde doktor da sormadı bileIkili teste ac mi tok mu gittiniz kizlar??
canım 350 ne ya 22 tl ye yaptırdım benfiyat bayağı uygunmuş, hangi hastaneye gidiyorsun acaba?
benim gittiğim hastanede 350 tl ye prof.yapıyormu
aminnn canım inşallah o günleri göreceğiz Allah'ın izniyle..Canim banada normal demişti bu haftalarda olurmuş benim bide çok ayakta kalınca oluyo korkudan hemen oturmak istiyorum bende perşembe gidicem inşallah allah hepimize yardım eder sonuna kadar sağlıklı uzun ömürlü bebelerimizi alırız kucagimiza
canım 350 ne ya 22 tl ye yaptırdım ben
kızlar nasılsınız bir bakıyorum gene sayfalar dolmuş benim bir sorum var 8 hafta civarı tekrar kontrole giden var mı? Herhangi bir şey test istiyorlar mı yoksa rutin bir kontrol mü?
sükür yalniz degilmisim, benim de daha 1 kez bulantim olmadi, bende mi tuhaflik var diyordum :) seninle sansli azinliktanizHayir hic bulanmadi bazen terslik mi var diye endise duydum ama doktorun sansli oldugumi soyledi yogurda meyve dogramaya calis mutlaka protein almalisin
Sağolun kızlar inşallah küçülsün şu kan. Doktorum sağolsjn biraz negatif yaklaşıyor. Bu durumda olupta doğum yapabilen oldumu dedim 1 kişi oldu dedi ya ne güzel moral vermiş dimi :) ama ben pozitif Allahım çok büyük ol desin yetet herşey olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?