2015 Nisan Anneleri

kızlar nasılsınız bir bakıyorum gene sayfalar dolmuş benim bir sorum var 8 hafta civarı tekrar kontrole giden var mı? Herhangi bir şey test istiyorlar mı yoksa rutin bir kontrol mü?

Tm canim yazmissin simdi gördüm uygunmus testler pahali oluyo diye biliyodum
bende öyle biliyordum lalırdım canm ama benm doktorumun muayeneside uygun belki hastahabe olarak uygun bir yerdir şimdi yanıltmayayım sizi sen bir sor istersen canm

Ne
Ne güzel bi sürpriz hayırlı olsun

Bugün bizimde buluşma günümüzdü. Kıpır kıpırdı kuzuş. 2 li testi miz yapıldı sonuçlar haftaya ama doktor ense kalınlığı nın normal olduğunu söyledi. Ben test için +40 tl verdim

fiyat bayağı uygunmuş, hangi hastaneye gidiyorsun acaba?
benim gittiğim hastanede 350 tl ye prof.yapıyormu

Aklına soru geldikçe bir yere mutlaka not al, giderken hazırlıklı gitmiş olursun :)

Bir litre sütü nasıl içiyorsunuz maşallah

Gulnurrr

Gulnur ben ikili test 11-14 hafta arasi yapiliyor diye biliyorum, yani illaha su gun yapilacak diye birsey yok. Bir de bu test kandan bakiliyor, yani nerdeysen orda bir laboratuarda yaptirip sonucu doktoruna yollarsin.

doktorumla konustum dönünce olmaz bir hafta oncde erken olur dedi bende gıttıgım yerde doktordan randevu aldım tatılde yaptırcam testi sonra kendı doktoruma göstereceğim sonuçları

Normal çıkmasına çok sevindim cnaım gözünaydın. Bi de kadın doğum doktorun mu yaptı ölçümü yoksa başka dr mu yaptı
Sağol canım. Ölçümü kendi doktorum yaptı, doldurduğu bir kağıtları birlikte verdiğim kan birlikte değerlendirilmek üzere özel bir laboratuvar gitti. Sonuçlar 1 hafta sonra çıkacak

fiyat bayağı uygunmuş, hangi hastaneye gidiyorsun acaba?
benim gittiğim hastanede 350 tl ye prof.yapıyormu
Çok pahalı, ben kastamonudayım canım, burada belki daha ucuzdur ama seninki çok uçuk bir fiyat. Bu testi farklı bir yerde yaptırıp doktoruna gösterebilirsiniz sonucunu

aminnn canım inşallah o günleri göreceğiz Allah'ın izniyle..

kızlar nasılsınız bir bakıyorum gene sayfalar dolmuş benim bir sorum var 8 hafta civarı tekrar kontrole giden var mı? Herhangi bir şey test istiyorlar mı yoksa rutin bir kontrol mü?

ben 6. haftada ilk kontrolleri olmustum ( kan degerleri , kalp atisi vb)
doktor 8. haftada tekrar gel kalp atisinin devam ettigini teyit edelim demisti, baska da bir sey istenmedi 12. haftaya kadar.

hic canini sikma, gecen sene arkadasim seninle ayni durumdaydi, kanamali alanla birlikte riskli basladi fakat simdi gayet saglikli bir bebegi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…