ilk defa alttan muayene etti diyorsun benim üç ay doldu him üstten muayene olmadım hep alttan yaptı doktor hatta en son gittiğimde karnımdan yaptı bebeği küçük gördü şüphede kalınca tekrar alttan baktı benimki niye bunca zaman hep alttan baktı acaba ya problem olur mu ki?Ben en son normal muayene için gittiğimde idrar kesem boştu. Birşey göremiyorum su içmedin mi hiç dedi. Alttan bakmamız lazım dedi. İlk defa alttan muayene etti. Yani idrara sıkışık gidince görüyor sanırım.
işte fiyatlar çoook farklı canım inceleyen kişilerle alakalı ama risk altında değilsen ve benim gibi doktor zoruyla yaptırıyorsan hiç değmez okadar paraya
yok canm kalıtımsal sorunlar yaş vs de etkili ya başka yerde yaptıramazmısın daha uygunrisk altında olacak bir durumum yok sadece iki kes ikişer gün süren kahverengi akıntım oldu o kadar.. doktor yaptırın dedi yaptıracaz işte bilemiyorum
Bide hamileyken neye çok bakarsanız onada benzermiş. Aynaları çok uzakta tutmayın :)ayva cıkana kadar armutta yiyebiliriz armut yiyeninde bebegi güzel olurmusben hergün yiyorum
bende hep alttan muayene oldum canım bir sakıncası yok idrara sıkısık gitmediğimiz için oluyor bidahakine idrara sıkısık gidelimilk defa alttan muayene etti diyorsun benim üç ay doldu him üstten muayene olmadım hep alttan yaptı doktor hatta en son gittiğimde karnımdan yaptı bebeği küçük gördü şüphede kalınca tekrar alttan baktı benimki niye bunca zaman hep alttan baktı acaba ya problem olur mu ki?
BENDE ŞU SIRA HEP ARMUT YİYORUMMayva cıkana kadar armutta yiyebiliriz armut yiyeninde bebegi güzel olurmusben hergün yiyorum
aynaları nasıl yakındanmı tutacagız canım anlamdımBide hamileyken neye çok bakarsanız onada benzermiş. Aynaları çok uzakta tutmayın :)
bende hergün armut yiyorum kavun da tüketmeye çalışıyorum kavun yiyenin bebeği güleryüzlü olurmuş :)ayva cıkana kadar armutta yiyebiliriz armut yiyeninde bebegi güzel olurmusben hergün yiyorum
cok faydalıymıs armut ayva cıkıncada ayvadan yerizBENDE ŞU SIRA HEP ARMUT YİYORUMM
evet canım kavunda karpuzdan daha faydalıymıs zaten vakti gecmeden yiyelimbende hergün armut yiyorum kavun da tüketmeye çalışıyorum kavun yiyenin bebeği güleryüzlü olurmuş :)
yaa kızlar kavunu çok seviyorum ama kavun midemi çok kötü yapıyobende hergün armut yiyorum kavun da tüketmeye çalışıyorum kavun yiyenin bebeği güleryüzlü olurmuş :)
Ben oglumda inanilmaz ayva yedim ama gamzeli degil benim var ama onun yok.Hatta bu ayva mevzusu esimle ilk tanismamizda olmustu.Arkadas ortaminda otururken annen sana hamileyksn ne yemis ogren de bende evlndigimde esime onu yediriyim cocugumunda senin gibi gamzeleri olsun demistiÇok severim ayvayı . Okuduğumdan beri aklıma düştü ne yalan söyliyim
Benim canım ama asıl sürekli patatesli şeyler çekiyo. Patates kızartması. Kavurması fln :) bu arada ayva yiyince bebek gamzeli olurmuş söyliyim
Canım çocukların sze benzemesini istiyosanız aynaya bakın bol bol ya da eşinize benzeain diosanız eşinize bakın :) tabii bunlar hep geyik maksat muahbbet olsun :))aynaları nasıl yakındanmı tutacagız canım anlamdım
canım asitli ondan yapabilir ve çoğunda çabuk sararması için kimyasallar kullanıyor .Benim de annemler ekiyordu ondan yiyebiliyordum yoksa bende çok yiyemiyorumyaa kızlar kavunu çok seviyorum ama kavun midemi çok kötü yapıyo
Çok iyiymişBen oglumda inanilmaz ayva yedim ama gamzeli degil benim var ama onun yok.Hatta bu ayva mevzusu esimle ilk tanismamizda olmustu.Arkadas ortaminda otururken annen sana hamileyksn ne yemis ogren de bende evlndigimde esime onu yediriyim cocugumunda senin gibi gamzeleri olsun demisti
ya bende gamzeli olsun istiyorum ne eşim gamzeli ne de ben :) Eşim esmer ben kumralım ben biraz anneme benzesin istiyorum sarışın maviş gözlü ondan hep anneme bakasım var ama eşime de çok aşığım bakmadan duramıyorum :))Ben oglumda inanilmaz ayva yedim ama gamzeli degil benim var ama onun yok.Hatta bu ayva mevzusu esimle ilk tanismamizda olmustu.Arkadas ortaminda otururken annen sana hamileyksn ne yemis ogren de bende evlndigimde esime onu yediriyim cocugumunda senin gibi gamzeleri olsun demisti
Bide gelen ayva iyi çıkar mı oda muammaBenim canıma tak etti. İnternetten sipariş edeceğiz sanırım. Yarına kadar bekleyeceğim mecbur. 500 g 25 Tl diyor. Üstüne kargo. Şaka gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?