valla bende 2 kilo aldım hamile pantoluna bende gecmedım ama en kısa surede alısveresi cıkmam gerek cunkü atık giydıklerim cok rahatsız ediyo beni artık sıkmaya basladıarkadaşlar şu zamana kadar nekadar kilo aldınız hamile pantolonuna geçen arkadaşlarımızda var. ben 2.5 kilo falan aldım stres yapmaya başladım şimdiden bukar kilo almak normalmi sizcee.
ben de göbek mi bebek mi bilemiyorumben deki de göbek mi bebek mi anlamadım :) artık kıyafetler olmuyor hafta sonu yeni kıyafetler alacağım
ben 60.1 ile hamile kaldı sabah aç karnına şu anda 60.4-60.6 arası değişiyor yani 400-500 gr lık bi oynama var ama göbeğim çıkıyor bazen pantolonların düğmesi açık geziyorum ama daha hamile pantolonu almadımarkadaşlar şu zamana kadar nekadar kilo aldınız hamile pantolonuna geçen arkadaşlarımızda var. ben 2.5 kilo falan aldım stres yapmaya başladım şimdiden bukar kilo almak normalmi sizcee.
sen az almışsın arkadaşım ne güzel. bende 58 ile hamile kaldım şimdi 60.5 oldum. şimdiden stres olmaya başladım ya ofben 60.1 ile hamile kaldı sabah aç karnına şu anda 60.4-60.6 arası değişiyor yani 400-500 gr lık bi oynama var ama göbeğim çıkıyor bazen pantolonların düğmesi açık geziyorum ama daha hamile pantolonu almadım
Ya ben dün cevapladım bu soruyu ama kol bacak düşünerek söylemiştim ama sıkıntı ordada olmaz diye tahmin ediyorumDün ağda yaptım ama.kendim yaptım kuaföre gidemedim.çok akıntım vardı utandım valla ama zor oldu ya çok yorucuymuş kendim çok nadir alırım aslında ama becèrdim valla.
bende bende. yumurtanın adı bıle öğürtüyo. baska hıcbıseyde öğürmüyorum, yu...ta beni benden alıyo. buzdolabını acınca kapaktaki malum yere bıle bakamıyorum. cok kotu aramız cook.ben hiç yumurta yiyemiyorum ne yapıcam bilmiyorum çok tiksiniyorum.
Değil canım beni de o civarda çağırdı 15 günlük kontrol süremin içinde olsun diyearkadaşlar bişey soracağım. 11+4 ken doktora gideceğim yani haftaya perşembe günü. ikili test için erkenmidir sizce
TAMAM CANM DEMEK DOĞRU ZAMANDA GİDİCEM ASLINDA DOKTORUN KONTROLE ÇAĞIRMAZ ZAMANI BU HAFTAYDI BEN BİR HAFTA DAHA BEKLİYORUM HEM GİTMİŞKEN İKİLİ TESTİDE YAPABİLSİN DİYEDeğil canım beni de o civarda çağırdı 15 günlük kontrol süremin içinde olsun diye
ben de böyleyim ne yazık ki her gün düzenli olarak süt içmek, yumurta yemek ve hatta ceviz yemekten tiksinti geldi hiç birini yiyemiyorum hele sütün düşüncesi bile öğürtü direktbende bende. yumurtanın adı bıle öğürtüyo. baska hıcbıseyde öğürmüyorum, yu...ta beni benden alıyo. buzdolabını acınca kapaktaki malum yere bıle bakamıyorum. cok kotu aramız cook.
onun yerıne ne yapabılırız acep.
cnm ben ilk iki ay kullandım ikinci ayımın sonunda bıraktım bnmde 13lerde şaun. doktorumun dediği şuan zaten miden hassas kan hapıda mide bulantısı yapar şimdilik kes miden rahatlayınca zaten tekrar başlarız dedi o yüzden ben 1 aydır içmiyorumkanım 13.4 canım arasam diycem doktoru ulasamam ki zeynep kamile gidiyom ben inşallah bişi olmaz ya bidaki aya kadar gec kalmam demir ilacı için
Bende ayni senin gibiyim hele peynir ekmek en sevdigim sey oldu sulu yemek icim almiyo biraz yesemde mide yanmasi reflu yapiyo. Bana dr um 12.haftadan sonra gecer dedi o zmna kadar kendimi kasmiyorum ne yedigimedegil bi sekilde karnimi doyirduguma bakiyorum. zaten kusmak yeterince zor birde kendimi zorlayafak daha fazla stres yaratmayim diyorum. Bulanti ve dahasi kusma yasayan anne adaylari az daha disinizi sikin ben az kaldi diyorum. Allah bebislerimize saglik versinSelam kızlar herşey yolundadır umarım, ben bulantılardan yana hala şikayetçiyim malesef her yolu denesemde fayda etmiyor. Bi günüm nü günümü tutmuyor. Ve işin kötüsü sulu yemek yiyemere yöneliyorum ve zaten kilo konusunda korkuyorum böyle oldukca endışem arttı. Peynir ekmek pogaca tost makarna anca böyle seyler midemi kaldırmıyo baska böyle beslenen varmı
Hamile pantolonu kesinlikle tavsiye ederim beli lastikli ya çok rahat canım geçen hafta işyerinde bende senin gibi düğmesi açık geziyordum ama baktım olmuyor gidip aldım iyiki almışım süpermiş :)ben 60.1 ile hamile kaldı sabah aç karnına şu anda 60.4-60.6 arası değişiyor yani 400-500 gr lık bi oynama var ama göbeğim çıkıyor bazen pantolonların düğmesi açık geziyorum ama daha hamile pantolonu almadım
Bende öyleyim sütün düşüncesi bile mahvediyor beni ama çözüm yolu arıyorum yoğurt da yiyemiyorum hiç ben nesquik aldım onu yapıp içebilirim diye düşündüm bu akşam denicem inşallah faydası olur yoksa kalsiyum alamayacam bu gidişleben de böyleyim ne yazık ki her gün düzenli olarak süt içmek, yumurta yemek ve hatta ceviz yemekten tiksinti geldi hiç birini yiyemiyorum hele sütün düşüncesi bile öğürtü direktne yapcaz yaa
Yaa en cok ben ilac kullanıyorum sanırım progestan igne ve hap decavit mineral. Folio folik asit. .ve demir hapi nolcak sonum bilmem ve bu 26. Ignemkaracanur .!.:kızlar bu demir vitaminlerine falan nezaman başlıcaz ben suan sadece folbiol kullanıyorum baska birşey kullanmıyorum kullannan varmı yoksa henüz erkenmi kafama takıldı doktorumda bişi demedi bende unuttum sormayı bebeğimin heycanından merak ettim sizde durum nasıl
aynen. ceviz yumurta peynir süt ıyyyyy modundayım. ben sımdılık soyle bır cozum buldum arkadasım sende dene. sabah bır kase sütü ısıtıyorum içine yulaf ezmesı katıyorum, sevmezsen müsli koyabılırsın , kuru kayısı ceviz parcalıyortum ıcıne bır tatlı kasıgı bal ve varsa 1 muz yada baska meyveler dogruyorum onu yıyorum. lıf acısından zengın hemde cok faydalı yulaf. bolece sut ve cevızı aradan cıkarmıs oluyorum, tabıkı sımdılık. emınım yakında ondan da tıksınecegım. daha sonrakı planım da hafıf tatlı muhallebıler yapmak olacak. ama yumurtayı napcaz bılmem. hafta sonu krep yapmayı denıcem yumurta tuketmek adına. gıderi olursa ole yapcamben de böyleyim ne yazık ki her gün düzenli olarak süt içmek, yumurta yemek ve hatta ceviz yemekten tiksinti geldi hiç birini yiyemiyorum hele sütün düşüncesi bile öğürtü direktne yapcaz yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?