2015 Nisan Anneleri

Aynen cnm bende farkettim Rabbim daha göstermesin kasım ayında da ben kaybettim o ayın hemen gelip geçmesini istiyorum

kizlar saatte bir idrar kalkiyorum gece gunduz idrar su gibi enfeksiyonum yoktu ve akintimdada sorun yok ama surekli tuvalet bu kadar su . icmiyorum degilmi uykularim perisan ise gidiyorum ev bu ne anlamadim kac gundur boyle olan varmi
Evet benim de aynı şekilde ve artık dayanamıyorum ya kalkınca uykum bölünüyor tekrar uykuya dalamıyorum tam uyuyorum saat çalıyor kalkıyorum falan iyice saçma bi uykum olmaya başladı. Akşam belli bi saatten sonra bişey içmemeye çalışıyorum ama yok yinede geliyor en az 1 kere muhakkak kalkıyorum

Tatlı yiyemiyorum çikolata yiyemiyorum hatta hatta bazen görünce midem bulanıyor kusuyorum
ben çikolata yemeyi özledim
Ben de hiç tatlı yiyemiyorum ki normalde çok severim ama sütlü tatlı alıyorum onu da yarısında midem kalkıyor atıyorum

aynen o taktigi bende yapmaya basladim ama ise yaramiyo uykular perisan dinlenemiyoruz

kizlar doktor girdim ciktimdabicime kusku girdi ya bebegim.cok hareketsiz kalbi atiyo dedi buyuk bi ihtimal uyuyo dedi karnima vurdu vurdu uyanmiyo kerata anlamadimki ozele gitsem mi ne yapsam bi kucuk bi ara kivrandi o kadar anlamadim . yani ultrasyon resimde vermedi

Arkadaşlar 110 olan muayene ücretim 180 oldu bende şimdi hastane değiştirmeyi düşünüyorum offf bir sitres daha (

Bu kadar bunaltma canım kendini. Bebeğin şu an fazla hareket etmemesi normal. Kalbi atıyorsa sorun yok. Kanaman ağrın sızın da yoksa biraz düşünmemeye çalış. Kötü birşey olsa anlarsın zaten. Daha minicik onlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…