• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Nisan Anneleri

kizlar doktor girdim ciktimdabicime kusku girdi ya bebegim.cok hareketsiz kalbi atiyo dedi buyuk bi ihtimal uyuyo dedi karnima vurdu vurdu uyanmiyo kerata anlamadimki ozele gitsem mi ne yapsam bi kucuk bi ara kivrandi o kadar anlamadim . yani ultrasyon resimde vermedi
canım öncelikle gözün aydın...Uyuyordur muhtemelen annesi birde aklında olsun dr a gitmeden 30 dk önce tatlı şeyler yemek bebeği hareketlendiriyormuş.Benim dr bir daha ki kontrolde ense kalınlığını ölçeceğiz mutlaka tok karnına ve şerbetli bir tatlı yemiş olarak gel dedi.

İkili test yaptıranlar yada yaptıracaklar ölçümü kendi doktorunuz mu yaptı yoksa başka bi doktora mı yönlendirdi sizi merak ediyorum:KK51:

İkili test yaptıranlar yada yaptıracaklar ölçümü kendi doktorunuz mu yaptı yoksa başka bi doktora mı yönlendirdi sizi merak ediyorum:KK51:

ben yaptırdım kendı doktorum yaptı ölçümü sonrada kan verdim sonucu bekliyorum hayırlısı bakalım

aynen o taktigi bende yapmaya basladim ama ise yaramiyo uykular perisan dinlenemiyoruz
benim gece wc işi kendi içinde düzene girdi 2-3 hafta öncesine kadar 2 saatte 1 uyanıp gidiyordum artık akşam kaçta yatarsam yatayım 1 saat sonra wc ye kalkıyorum sonra uyuyorum tam 6 saat sonra bidaha wc ye gidiyorum sonra benim uyku da gidiyor her gece bu şekilde ama en azından azaldı gece çok susuyorum yarım lt lik şişe gece bitiyor benim

Arkadaşlar ben de yarın ikili test olucam 11+5 olucaz biraz erken olcak gibi.bu arada özel hastanelerin fiyatları hep farklı.oturduğum ilde 27 veriyorduk.şu an annemlerdeyim 95 veriyorum.ikili test için 100 tl fark varmış.e biraz zorluyor haliyle.Allah yardımcımız olsun.

Kendi doktorum ölçtü özelde cnm ama devlette ultrason odasına başka doktora gönderiyorlar

Merhaba arkadaşlar bende özel hasatneye gidiyorum ikili test ücreti 195 lira dediler. bende devlet hastanesinden randevu aldım. ücretsiz yapılacak. ama kendi doktoruma alıştığım birde başka bir doktor sanki ense kalınığı ölçemez yapamza yanlış yapar gibi hisler içinde yim .. benim gibi olan var mı? bende 12+2 de ölçtürücem erken mi sizce? sonra üzülmek istemiyorum erken ölçünce hatalı hesaplamalar yapılabiliyormuş.

Kendi doktorum ölçtü özelde cnm ama devlette ultrason odasına başka doktora gönderiyorlar

Bende yarın gidicem ama doktorum bişey demedi o yüzden emin olamadım acaba kendi m yapacak yoksa başka yere mi gönderecek diye. Arkadaşım prof yaptıracakmış 350 tl verecek yani o yüzden anlamadım aslında kendi dr yapmayacakmış farklı bi uzman yapacakmış nedense
ben yaptırdım kendı doktorum yaptı ölçümü sonrada kan verdim sonucu bekliyorum hayırlısı bakalım
İnşallah hayırlı sonuç alırsın canım bende yarın yaptırcam o yüzden merak ettim acaba o mu yapacak diye

kendi foktorum olçtu kan tahlilinide o yorumladı canm

özelde mi yoksa devlette mi? ben özele gidiyorum 195 lira dediler ikili teste şimdiye kadarda çok para ödedim test
için bu sefer devlette yaptırayım dedim ama içimde hep bi kuşku devletteki sanki doktor değilde yanlış ölçermiş gibi :((

cmhrsmbl .!.:
Arkadaşlar 110 olan muayene ücretim 180 oldu bende şimdi hastane değiştirmeyi düşünüyorum offf bir sitres daha :KK43:(

insaf ya 180lira muayene ucretimi olur istanbuldamisin cnm sen ben 42lira ödüyorum ikili testide 20liraya yapiyo hastane bu uçuk fiyatlari hic anlamiyorum sonuç olarak hepsi aynı seyi yapmicakmi

Günaydın annelerr..
Uzun zamandır giremedim foruma tatilde olduğum için.. oldukçada ilerlemişş sayfalar. bazı yerlerde bebeğini kaybedenleri okudum çok üzüldüm dahada okumadan son sayfaya geldim.Rabbim tez zamanda tekrar nasip etsin inşaallah.
bizde bugün 11+3 haftalık olduk. 3 gündür şiddetli bi başağrım vardı dayanamayacak kadar hemde doktorumu aradım parol iç dedi. ama içmedim. Bugün başka bir doktora gittim bi doktordan daha duysam daha iyi olur diye minoset ya da içebileceğimi soledi.En zararsızlarıymış. bide bulantılarım aşırı zafran diye bi dilüstü verdi henüz almadım. Kullanan arkadaşlar var mı?bide meleğimi Renkli ultarsonda gördüm çok güzeldiiii.. haftaya 2'li test için gidicem... Merak ettim
3 lütesttide yaptıranlar varmı?

Bu kadar bunaltma canım kendini. Bebeğin şu an fazla hareket etmemesi normal. Kalbi atıyorsa sorun yok. Kanaman ağrın sızın da yoksa biraz düşünmemeye çalış. Kötü birşey olsa anlarsın zaten. Daha minicik onlar.

ben daha cok idrar icin gittim kadin enfeksiyon bakalim dedi ama leyla cikti hepden sadece ikili test yaptirdi oda 2 hafta sonra sonuc cikacak bi tane bile ultrasyon resim vermedi kalp atis bakmadi atiyomu dedim evet dedi ama ekrani bende goruyomda o kadar ozele gittim hareket eden kalp felan gordum ama bu bakmadi oyle atiyo dedi uyuyo dedi karnima ne kadar vurdu uyanmadi uzunda kaldim ultrasyonda sadece boynu boyu felan . olcmekde ugrasti ne bilim tek farki boyu uzamis cenesinin olustunu gormek oldu o kadar yani

insaf ya 180lira muayene ucretimi olur istanbuldamisin cnm sen ben 42lira ödüyorum ikili testide 20liraya yapiyo hastane bu uçuk fiyatlari hic anlamiyorum sonuç olarak hepsi aynı seyi yapmicakmi

ben istanbuldayim ozele sordum ikili test 160 ayrica 35 lira da muhane parasi ek olarak veriyomusun o yuzden devlete yaptirdim

canım öncelikle gözün aydın...Uyuyordur muhtemelen annesi birde aklında olsun dr a gitmeden 30 dk önce tatlı şeyler yemek bebeği hareketlendiriyormuş.Benim dr bir daha ki kontrolde ense kalınlığını ölçeceğiz mutlaka tok karnına ve şerbetli bir tatlı yemiş olarak gel dedi.

bunu deniycem bende kahvaltidan sonra gitmistim. ya kizdim nokta cok tuvalet gidiyorum 1de 1 doktora dedim bakalim enfeksiyon varmi dedi ama sadece ikili rest ettirdi ben onun icin gitmistim surekli uykum yarim die

Back
X