benim gece wc işi kendi içinde düzene girdi 2-3 hafta öncesine kadar 2 saatte 1 uyanıp gidiyordum artık akşam kaçta yatarsam yatayım 1 saat sonra wc ye kalkıyorum sonra uyuyorum tam 6 saat sonra bidaha wc ye gidiyorum sonra benim uyku da gidiyor her gece bu şekilde ama en azından azaldı gece çok susuyorum yarım lt lik şişe gece bitiyor benim
Merhaba arkadaşlar bende özel hasatneye gidiyorum ikili test ücreti 195 lira dediler. bende devlet hastanesinden randevu aldım. ücretsiz yapılacak. ama kendi doktoruma alıştığım birde başka bir doktor sanki ense kalınığı ölçemez yapamza yanlış yapar gibi hisler içinde yim .. benim gibi olan var mı? bende 12+2 de ölçtürücem erken mi sizce? sonra üzülmek istemiyorum erken ölçünce hatalı hesaplamalar yapılabiliyormuş.
erken degil bende 11 hafta 6 gunlugum ama ultrasyona gore 12 hafta 5 gun cikiyor doktor tam vakti dedi ben 13 haftamda yapmak istiyordm belki cinsiyet tahmin eder die benim ozel doktor kan tahlilini baska hastane yapip getirebilirsin dedi ozelde 160 tl ikili test arti 35 muhane o yuzden devlet yaptirdim bu gun aslinda idrar icin gittim ama gitmiisken buda ciksin dedim 2 hafta sonra sonucum cikacak ozele gosterecegim o zamana tahminde eder belki
dun canan karatayi izledim krsinlikle yaptirmayin akcigerlrri gelismiyor dedi cocukta olan grip bronsit astim sekerden oluyormus bende yaptirmayacagimkilar seker yuklemesi yaptiracakmisiniz bn yaptirmicam vb ebeklerde ilerde b t in d ite sebeb oluyormus
dun canan karatayi izledim krsinlikle yaptirmayin akcigerlrri gelismiyor dedi cocukta olan grip bronsit astim sekerden oluyormus bende yaptirmayacagim
kilar seker yuklemesi yaptiracakmisiniz bn yaptirmicam vb ebeklerde ilerde b t in d ite sebeb oluyormus
meraba canm bende yarın gidicem kontrole 11+4 oluyorum yarın. doktorum ikili test yaparmı bilmiyorum daha önce gittiğimde bişey dememişti. ben devlette yaptıracağım özelde fiyatlar nedir bilgim yok. arkadaşların yazdığına göre heryerde farklı fiyat sanırım.Arkadaşlar ben de yarın ikili test olucam 11+5 olucaz biraz erken olcak gibi.bu arada özel hastanelerin fiyatları hep farklı.oturduğum ilde 27 veriyorduk.şu an annemlerdeyim 95 veriyorum.ikili test için 100 tl fark varmış.e biraz zorluyor haliyle.Allah yardımcımız olsun.
benimkide ilk kontrole gittiğimde 4-5 gün küçük görünüyordu. Doktor normal dedi 1 hafta fark olabilirmiş. benimde kendi doktorum 13 + da ikili test için randevu al demişti. ama devletten 12+2 ye aldım. zaten sorun olursa gidip tekrar kendi hastaneme yaptırırım diye.. çok düşünüyorum, çok canımı sıkıyorum..
bendede enfeksiyon vardı 3 farklı doktora göründüm. 2 si ilaç yazdı kendi doktorum günde en az 3 litre su iç geçer normal dedi hamilelikte. 1 hafta bol su içtim tekrar test yapmaya gerek bile duymadı. ama bende ikili test için gittiğim zaman tekrar idrar testi isticem..
birde ben süt içemiyorum normalde satın alıp kendim kaynatıp içerim gerçek inek sütünü ama hazır sütlerin tadı iğrenç geliyo.. dışardan alınan çiğ sütğde herkes içmeyin diyo. naoıcamı bilemedim. sanki bebeğim CA dan yoksun, zayıf gelişmemiş olacak gibi saçma düşüncelerim var...
uffff nasıl kurtulucam bu olumsuz düşüncelerden
dun canan karatayi izledim krsinlikle yaptirmayin akcigerlrri gelismiyor dedi cocukta olan grip bronsit astim sekerden oluyormus bende yaptirmayacagim
Tatlim benim kendi Dr yapıcak kan için hastane yönlendirecek ben özel gidiyorum hastane değil cunkuİkili test yaptıranlar yada yaptıracaklar ölçümü kendi doktorunuz mu yaptı yoksa başka bi doktora mı yönlendirdi sizi merak ediyorum
bbende tam bilmiyorum ne zaman ama doktorlarin kuklasi olmak istemiyorum anneannemler hep dioki bizde 5 ayda gidilir cinsiyeti ogrenilir o kadar diyo ee bi bakima iyi doktorun suan davranisi testleri bizim anlicamiz gibi soylememesi en ufak birsey takip uzuluyoruz bide deneyleri oluyoruz tarihde arastirdim insanlari deney olarak tedavide kullanmislar kac kisi helef olmus sana birsey icerek temiz yapmis icindde tam ne var belli degil o yuzden riske girmicem yaptirmicam benşeker yüklemesi 5 . ayda mı yapılıyordu genelde doktorlar yapılmalı diyor ama canan karatay keisnlikle karşı ama ben yatırıcam büyük ihtimal.
aynen yaptirmayalim eskiden boyle seylermi vardi biraz arastiralim doktorlarinda oyuncagi olmayalim sonra bebek buronsit astim olacak bizde uzulup hastane koseleri kosacaz o yuzden bizden oncekiler daha saglikli ya
hoşgeldiniz aramıza Rabbim tamaına erdirsin inşaallah arkadaşımMerhaba hanımlar ben de bir nisan annesi olarak aranıza katılmak istiyorum:) Yaklaşık 12 haftalık hamileyim ve burada sizlerle çok güzel paylaşımlarda bulunacağımızı biliyorum. Kuzularınıza ve sizlere sağlıklı ve hayırlı günler diliyorum:)
ben istanbuldayim ozele sordum ikili test 160 ayrica 35 lira da muhane parasi ek olarak veriyomusun o yuzden devlete yaptirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?