Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım 5. haftanda keseyi görebildiniz mi? benim de yarın doktor randevum var ilk defa gidicem. tam 5 haftalık olmuş olacak ama acaba kese görebilecek miyim bilmiyorum...
Bir de bayanlar Ankara'dan olan var mı acaba merak ettim :)
hemoram, biyokımya, tsh, tit, açlık serum kan sekerı olcumu ( tavsıyem aç gıt bır lokma bıle yemeden), bhcg. bakıyorlar. tansıyon ve kg olcumu yapıp gonderıyorlar.:)Günaydın annişler benimde bugün aile hekimi günüm gebe olunca gel demişti.ne yapıyolar bilginiz varmı acaba..
Bir şey daha sorucam. Şimdilik kilo alma durumunuz nedir? midesi bulananlar vermiş olabilirler bile belki? benim hedefim 12. haftaya kadar kilo almamak, bakalım becerebilirsem :) ama gece yatarken çok karnım kazınıyo, sabah kalktığımda da öyle kalkıyorum. cevizle peynirle geçiştiriyorum şimdilik...
 ama pozitif oluyorum hemen hersey yolunda Sebastian
ama pozitif oluyorum hemen hersey yolunda Sebastian  diyorumm
 diyorummOff ya bende 1.8 kilo almışım çok canım sıkıldı dr.alma demişti mahvetcek beni 62 kilo ile gebe kaldım boyum 167 ama doktorum tombik gebe kalmışsın zaten dedi iyiliğim için diyo doktorcum biliyorum ama tombik te denmez aaaaben 1.5 kilo almışım nasıl aldım bilmiyorum zayıf hamile kaldım zaten sorun etmiyorum..

ben 53 kg ıle hamıle kaldım ve 1 kılo almısım boyum 175cmm ama almasam ıyıydı yawOff ya bende 1.8 kilo almışım çok canım sıkıldı dr.alma demişti mahvetcek beni 62 kilo ile gebe kaldım boyum 167 ama doktorum tombik gebe kalmışsın zaten dedi iyiliğim için diyo doktorcum biliyorum ama tombik te denmez aaaa
canım 5. haftanda keseyi görebildiniz mi? benim de yarın doktor randevum var ilk defa gidicem. tam 5 haftalık olmuş olacak ama acaba kese görebilecek miyim bilmiyorum...
Bir de bayanlar Ankara'dan olan var mı acaba merak ettim :)
Günaydın. Ben de az önce sağlık ocağına gittim. Gebelik kaydı yapıldı. Kilo ve tansiyona bakıldı. Kan testi sonuçlarımı gösterdim not etti. Biraz beslenmeyle alakalı bilgi verdi. Bir ay sonrası için de gel dedi. Aile hekimimi hiç görmedim. Hemşire ilgilendi.Günaydın annişler benimde bugün aile hekimi günüm gebe olunca gel demişti.ne yapıyolar bilginiz varmı acaba..
Bir şey daha sorucam. Şimdilik kilo alma durumunuz nedir? midesi bulananlar vermiş olabilirler bile belki? benim hedefim 12. haftaya kadar kilo almamak, bakalım becerebilirsem :) ama gece yatarken çok karnım kazınıyo, sabah kalktığımda da öyle kalkıyorum. cevizle peynirle geçiştiriyorum şimdilik...
İyi daaa sen kuş gibisin arkadaşım sen al ya o boya o kilo süper masallahın var canımm:) ben kendime yanayım:)ben 53 kg ıle hamıle kaldım ve 1 kılo almısım boyum 175cmm ama almasam ıyıydı yaw
Ayy napcaz yaa demeBen ik hamileliğimde 78,5 kilo hamile kaldım, 88 ile doğurdum. Yani toplamda 10 kilo gibi birşey aldım. Şimdi de maalesef 81 ile hamile kaldım, kilo almadım ve benim de hedefim uzun bir süre kilo almamk ya da az almak. Zaten asıl kilolar son aylarda alınıyor. Benim 7 ay 4 kilo alıp, son iki ayda 6 kilo almıştım.

canım senin ilk gittiğin doktor tirodlerin için hapa gerek yok demişti yanlış mı hatırlıyorum hatta benim dr da gerek yok demişti 2.5 tn biraz yüksekti değerlerimiz bu dr hap mı verdiGittim canım da kendi dr yetişemedim başka bi yere gittim onda da ultrasonu eskymiş duyamadık ama gördük çok şükür bi sıkıntı yok dedi şimdilik herşey yolunda inşallah hep böyle devam eder hepimiz için. Ben sürekli leblebi falan yiyorum bi de bu dr bana tiroidlerim için levotiron başlattı o da mide bulantısı yapıyor olabilir belki canm
arkadasım 6 yerıne 5 e basmısımİyi daaa sen kuş gibisin arkadaşım sen al ya o boya o kilo süper masallahın var canımm:) ben kendime yanayım:)
 saymayıda unnuttum iyiymi
  saymayıda unnuttum iyiymi 

63 ken 64 oldum dıcektım
   63 ken 64 oldum dıcektım

sanırım 54 olmak ıstıyorum, beynım oyun oynuyo bana
 sanırım 54 olmak ıstıyorum, beynım oyun oynuyo bana

canım bende sendenim 83 ile hamile kaldım 1.5 kg kadar vermişim almamak için çok uğraşıyorum bakalım artık hayırlısıBen ik hamileliğimde 78,5 kilo hamile kaldım, 88 ile doğurdum. Yani toplamda 10 kilo gibi birşey aldım. Şimdi de maalesef 81 ile hamile kaldım, kilo almadım ve benim de hedefim uzun bir süre kilo almamk ya da az almak. Zaten asıl kilolar son aylarda alınıyor. Benim 7 ay 4 kilo alıp, son iki ayda 6 kilo almıştım.
ben de çalışiyorum ama bayramda izne çıkmıştım izinde öğrendik sonra düşük telikesi çıkınca doktor rapor veriyo sürekli başlayamadım işe bi türlü nerdeyse 1.5 ayı evde geçirdim ama şu anda işe gidecek durumum da yok dışarı bile çıkamıyorum çok halsizlik var fenalaşıyorum dışarda senin işin zormuş canım benim eşim o konularda anlayışlı Allah a şükür bana hiçbişey yaptırmıyor sağolsunbnde calisan bayanlardanim kesinlikle katiliyorum isde oyle bi oluyorumki bi eve gitsem diyorum ev isleride biraz askida kaldi oda utu yani esim sikayet edip duruyo am hic agrim bulantim ilgilendigi yok gecer dio
Ayy napcaz yaa deme
canım bende sendenim 83 ile hamile kaldım 1.5 kg kadar vermişim almamak için çok uğraşıyorum bakalım artık hayırlısı