- 27 Mayıs 2011
- 124
- 21
- 118
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm ben garnier 3'ü bir arada olanı yüzüme maske uyguluyorum araştırdım ama bi sakınca bulamadım
Saolun kızlar bende devam edeyim ozaman.ben kullanıyorum arkadaşım hergün olmasada 2-3 günde bir peling yapıyorum bitkisel ürünler kullanıyorum
tüylerimi alıyorsunuz ?ne bilim, ben alıyorum sanki ertesi gün yeniden çıkıyolar :/ sinir oluyorum..
Doktora sorun bence peeling önermiyor her doktorSaolun kızlar bende devam edeyim ozaman.
selam kızlar umarım keyifler yerindedir :) doktora uzun sure gitmeyeceğim dedim ama nasıl bekleyeceğim bilmiyorum ekim başı giderim diyordum ama sanırım kendime verdiğim sozu çiğneyeceğim acaba benimle mi bebeğim birşey mi oldu vs vs kurmaktan mutlu olmayı beceremiyorum
CNM BNM İLK GEBELİĞMDE TÜYLENME OLMUŞTU BOYNUMUN YAN TARAFLARINDA FALAN VE ÇOK AŞIRI RAHATSIZ OLMUŞTUM VE ÇOK KORKMUŞTUM ÖYLE KALACAK DİYE AMA DOĞUMDAN SONRA KENDİLİĞİNDEN DÖKÜLDÜ YOK OLDU :) ZATEN SON 3 AYDA ÇIKTI İLK AYLAYDA YOKTU ŞİMDİ NASIL OLUR BİLEMİYORUMkızlaaaar sivilce ve tüylenmede artış var mııı?
CNM O ZATEN FOLİK ASİT ONU HERKES KULLANIYO KULLANMAKTA ZORUNDAYIZ :)Benim doktorumda hemen folidocea başlattı beni
Cnm sagol bilgiler icin.. Ben de yarin gidince bi sorayim bakalim..Ben de ayni ilaclari kullaniyorum. Dr progestani 12.haftaya kadar. Folik asit de 12. Hafta olmali.sonrasinda multivitaminlere gecis yapiliyo.elevit vs gibi.. coraspin ilerdeki haftalara kadar devam 30. Haftalar gibi.. yarin yine sorarim druma detayli . Burdan yazarim sana![]()
Merhaba cnm.. Bebisinin iyi olmasına çok sevindim. Bende de çok fazla kasinti vardi. Ama su ara yok çok şükür.. Sanirim akintidan kaynaklanıyor.. Gunluk ped kullaniyordum o daha fena yapmisti. Simdi bez kullanıyorum.. Biraz daha iyi geldi bu.Günaydın kızlar 3 gündür acayip kaşıntım var mantar olmuşum malesef gecede cok kaşımaktan galiba 2 damla pembe kan geldi hastaneden geliorum cok sükür cok korkmuştum bebeğim çok iyiymiş kocaman olmuş miniğim pıt pıtları atıyordu melhem yazdı doktorum 2 hafta sonrada 2li taramaya cağırdı inş. hayırlı sonuçlar alırım sizler nasılsınız
Merhaba cnm.. Bebisinin iyi olmasına çok sevindim. Bende de çok fazla kasinti vardi. Ama su ara yok çok şükür.. Sanirim akintidan kaynaklanıyor.. Gunluk ped kullaniyordum o daha fena yapmisti. Simdi bez kullanıyorum.. Biraz daha iyi geldi bu.
BİR HAFTA KADAR ÖNCE BENDE DE OLDU FECİ ŞEKİLDE KAŞINTIM VARDI GEÇTİ ŞÜKÜR OLSUN :) AMA BNM KOYU SARI AKINTIM OLUYO FAZLASIYLA SU GİBİ KIYAMLIDA DEĞİL HATTA KAHVEYE YAKIN OLDUĞU OLUYO NORMAL Mİ ACABA KORMUYO DEĞİLİMMerhaba cnm.. Bebisinin iyi olmasına çok sevindim. Bende de çok fazla kasinti vardi. Ama su ara yok çok şükür.. Sanirim akintidan kaynaklanıyor.. Gunluk ped kullaniyordum o daha fena yapmisti. Simdi bez kullanıyorum.. Biraz daha iyi geldi bu.
Hımm içebiliyor olman iyi bişe değil. Kansızlıktan ziyade kafein var canım içinde. Türk kahvesi normal kahve asirli içecek de tüketiyosan sıkıntı. Sadece çaysa da 4-5 minik bardağı geçme bence. Naçizane fikir ve öneriKIZLARRR ÇAYLA ARANIZ NASIL İÇEBİLİYOMUSUNUZZZZ? BEN GEÇEN SENEKİ HAMİLELİĞMDE 8 ay AĞZIMA ÇAY VURMAMIŞTIM ŞİMDİ İÇEBİLİYORUM ÇOK ŞÜKÜR HATTA SANKİ DEMLİ OLURSA RAHATLATIYO BİLE AMA İŞTE KANSIZLIKTAN KORKUYORUMM![]()
Inşallah şu 3 ayı atlatim yürüyüşe basliycamBen daha hiç kilo almadım çok şükür. Ama dikkat ediyorum. Üç öğün artı meyvemi yiyorum. Ekmeği azalttım. Akşam da en geç yedide yemiş oluyorum. İnşallah çok almayız.![]()
YOK CNM KAHVE ALIŞKANLIĞIM YOK, NORMALDE KOLADA PEK İÇMEM AMA ŞUAN KOLA AŞERİYORUM HEP :) ÇAYA GELİNCE GÜNDE 4 BÜYÜK BARDAK İÇİYORUM ÇAY MALESEFHımm içebiliyor olman iyi bişe değil. Kansızlıktan ziyade kafein var canım içinde. Türk kahvesi normal kahve asirli içecek de tüketiyosan sıkıntı. Sadece çaysa da 4-5 minik bardağı geçme bence. Naçizane fikir ve öneri
YÜRÜYÜŞ ÇOK ÖNEMLİ CNM AMA BİRAZ ZOR OLACAK GİBİ ÖNÜMÜZ KIŞ :) SİZLERE DOKTORUNUZ KİLO KONUSUNDA SINIRLAMA GETİRDİMİ KAÇLA HAMİLE KALDINIZ? BEN 1.69 BOYUNDAYIM VE 63 LE HAMİLE KALDIM ŞUAN 62 YE DÜŞMÜŞÜM SABAH HEP AÇ KARNINA TARTILIYORUM ZATEN DOKTORUM EN FAZLA 75 ÜSTÜNE ÇIKMAK YOK DEDİ, İLKİMDE SADECE 8 KİLO ALMIŞTIM BAKALIM BUNDA NE OLACAK :)Inşallah şu 3 ayı atlatim yürüyüşe basliycam