Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de hiç ilaç içmek istemiyorum şu ana kadar hiç kusmadım hemen hemen herşeyi yiyebiliyorum iştahım çok açık yumurta süt peynir meyve her gün yiyorum evde yoğurt mayalayıp kase kase tüketiyorum et ve sebzede de sıkıntım yok pirinç pilavını kestik evde fazla karbonhidrat almamaya çalışıyorum kanım ve vitamin değerlerim ilk tahlillerde hep iyi çıktı şimdi nasıl bilmiyorum ama beslenmem bu şekilde devam ederse çok fazla ilaca gerek kalmasa çok sevincem ama dr lar illa hap veriyorlar benim hap yutma problemim de var o eleviti falan yutamam çok büyükmüş ne yapcam bilmiyorumGunaydin kizlar,
Dun doktorumla şu vitamine gerek var mi yok mu onu konustuk. Doktorun esi eczaciymis. Onlar da bu konuda sık sık istisare yaparmis.. karikoca dengeli beslenerek vitamine gerek olmadigi konusunda hem fikir. Peki neden doktorlar daha ilk baslarda vermek istiyo diye sordum. Depolarimiz bosalmadan doldurmak istiyolarmis. Bir de Tr de kadinlar beslenmeyi bilmiyo varsa yoksa pirinc pilavi ve meyve yiyolar dedi. Pirinc pilavi direkt karbonhidrat ve hicbir faydasi yok gebelik sekerini ortaya cikariyor. Meyve de sadece meyve sekeri ve vitamin destegi.. kaliteli protein ve calsiyum almayi pek umursamiyormusuz. Ozellikle kirmizi et bakliyat bulgur pilavi yogurt peynir sutu ozellikle beslenmemizde bulundurmaliymisiz. Doktoruma hak verdim. Cogu zaman dikkat etmiyoruz yediklerimize. Bir de sunu dedi. Birsey aklina takilinca yapmadan once bizim dogamizda var mi yok mu onu sor kendine. Eger varsa yap dedi. Mesela pirinc bize ait bi kultur degil. Ama bulgur 15000 yildir bu topraklarda var. Mesela cinsellik dogal bi olgudur dediyani ben sormadan soylemis oldu bi sakincasi yokmus.
Yani bu vitamin konusu kafami acayip kurcaliyo. Karacigerimi gereksiz yormak istemiyorum . Vitaminin neyden yapildigini bilmiyorum. Ustune bi de kabiz yapiyo beni. Diyorum ki dengeli beslenmeye calissam da arada tahlillerle durumumu kontrol mu etsem acaba.
Sizlerin ve doktorlarinizin fikirleri neler merak ediyorum canlarim :)
hiç bi tahmin yapamıyorum içime bazen erkek doguyo bazen diyorum kızhaftaya gittiğimizde belli olurmuki belli olsa keşke. sen ne hissediyosun. ben kız istiyorum ama erkek olacak gibi bir his var içimde. eşimde şimdiden oğlum diye sevmeye başladı![]()
Ben de çok merak ediyorum ama snaırım erkek olacak gibi bana öyle geliyor eşim de erkek diyor bakalım artık haftaya bi ihtimal öğrenebiliriz belki :)evet aynı doğum tarihlerimizkızmı olacak erkekmi merak ediyorumm.
hiç bi tahmin yapamıyorum içime bazen erkek doguyo bazen diyorum kızbugün rüyamda oglum olmustu emziriyodum
ama gercekte tam tersi olurmus rüya yorumunda kızınız olacak yazıyo
ben idrara sıkışık işini burda duydum hamile değilken idrara sıkışık olmamız gerekiyordu ama ben 5. haftamdan beri nerdeyse her hafta karından ultrasona girdim hiç idrara sıkışık değildim ve hepsinde herşeyi net gördük iki dr um da böle bişey söylemedi cihazlardan kaynaklanıyor olabilir mi ya da karında yağ birikmesi olunca da gözükmüyormuş ama zaten şu an karnımızdan değil karnımızın baya aşağısına bakıp görüyorlar bebekler daha aşağıda karın hizasına çıkmadıKızlar ben yarın doktora gideceğim. En son tam 10 haftalıkken gitmiştim. Doktor karından göremediği için alttan bakmayı tercih etti çünkü su içmeden gitmiştim. İdrar kesesi boştu. Neyse her gitmeme sadece top gibi yuvarlak belirli belirsiz birşey görebiliyordum. Alttan bakınca bayağı bebeğe benzeyen birşey görebildim. Başkalarına göre karın bölgesindeki yağlarım fazla acaba ondan mı hep öyle görünüyordu ya da o gün tam 10 haftalık olduğu için net görebildik bilmiyorum. Kafama taktım biraz. Eğer alttan daha net görünüyorsa ne kadar sevmesem de öyle bakmasını isteyeceğim.
Bilmiyorum ki. Geçen gittiğimde doktor bastırdı bastırdı sonra kese boş diye mırıldandı. Ben neee kese mi boş dedim? Eşim güldü idrar kesesi dedi. Sonra doktor gelmeden önce tuvalete mi girdin dedi. Ben evet deyince o halde alttan bakalım diyerek eşimi dışarı çıkardı. Yani kese boş deyince benim bir aklım gidip geldi zaten.ben idrara sıkışık işini burda duydum hamile değilken idrara sıkışık olmamız gerekiyordu ama ben 5. haftamdan beri nerdeyse her hafta karından ultrasona girdim hiç idrara sıkışık değildim ve hepsinde herşeyi net gördük iki dr um da böle bişey söylemedi cihazlardan kaynaklanıyor olabilir mi ya da karında yağ birikmesi olunca da gözükmüyormuş ama zaten şu an karnımızdan değil karnımızın baya aşağısına bakıp görüyorlar bebekler daha aşağıda karın hizasına çıkmadı
Arkadaşım eleviti yutma da zaten içinde kesin domuz jelatini varben de hiç ilaç içmek istemiyorum şu ana kadar hiç kusmadım hemen hemen herşeyi yiyebiliyorum iştahım çok açık yumurta süt peynir meyve her gün yiyorum evde yoğurt mayalayıp kase kase tüketiyorum et ve sebzede de sıkıntım yok pirinç pilavını kestik evde fazla karbonhidrat almamaya çalışıyorum kanım ve vitamin değerlerim ilk tahlillerde hep iyi çıktı şimdi nasıl bilmiyorum ama beslenmem bu şekilde devam ederse çok fazla ilaca gerek kalmasa çok sevincem ama dr lar illa hap veriyorlar benim hap yutma problemim de var o eleviti falan yutamam çok büyükmüş ne yapcam bilmiyorum![]()
orası da ayrı bi konu ama dr lar genelde elevit veriyor ya da decavit decavit nasıl bişey bilmiyorumArkadaşım eleviti yutma da zaten içinde kesin domuz jelatini var![]()
Seni cok iyi anliyorum.. insan kusunca yasama sevinci kalmiyo, hicbiseyden tat almiyosun, gunler de gecmek bilmiyoSaol canim allah razi olsun. Son sat 8 temmuzdu. Hafta olarak hesapladigimda burda 12 haftalik cikiyor doktor 10 haftalik dedi. Bu bnm icin onemli ne kadar daha cekicegimi hesaplamak adina hangisini dikkate almaliyi bilemedim. :/
ben hala yatak istirahatinde olduğum için almıyorum canım bayram sonrası işe başlıcam eğer işe gitseydim ben de alırdım çoktan şu anda eşofman altıyla idare ediyorum:)Hamile pantolonu kesinlikle tavsiye ederim beli lastikli ya çok rahat canım geçen hafta işyerinde bende senin gibi düğmesi açık geziyordum ama baktım olmuyor gidip aldım iyiki almışım süpermiş :)
Ilk kustugum gun hastaneye kontrole gittigimde cafesinde corba icmistim ondan suphelendim. Dunde yine hastanede 3 isirik tost yedim aksamina kustum hazir ve disardan alinan urunler dokunuyo bunu anladımCanm midene birşey mi dokundu acaba çok geçmiş olsun
Supersin valla :)) idealist bi anne goruyorumm sende. Bende de hap yutma problemi var ve o ilac kocamanben de hiç ilaç içmek istemiyorum şu ana kadar hiç kusmadım hemen hemen herşeyi yiyebiliyorum iştahım çok açık yumurta süt peynir meyve her gün yiyorum evde yoğurt mayalayıp kase kase tüketiyorum et ve sebzede de sıkıntım yok pirinç pilavını kestik evde fazla karbonhidrat almamaya çalışıyorum kanım ve vitamin değerlerim ilk tahlillerde hep iyi çıktı şimdi nasıl bilmiyorum ama beslenmem bu şekilde devam ederse çok fazla ilaca gerek kalmasa çok sevincem ama dr lar illa hap veriyorlar benim hap yutma problemim de var o eleviti falan yutamam çok büyükmüş ne yapcam bilmiyorum![]()
Seni cok iyi anliyorum.. insan kusunca yasama sevinci kalmiyo, hicbiseyden tat almiyosun, gunler de gecmek bilmiyobenim sat 10 temmuz. 10 +2 dedi dun dr..seninki gec dollenme olabilir...
ben bulantilarinin 1 hafta 10 gunde bitecegini dusunuyorum insallah da oyle olsun :)) minik minik seyler ye, ve tek cesit ye yoksa karisiyo. Bir de tuzlu seyler daha bastirir mideni.
Bittigi gun mutlaka yaz burdan)
inşallah canım ya ben de çok gerekli olduğunu düşünmüyorum migrenim var benim haftada 1 geliyo atağım hiç ağrı kesici içmiyorum 3 gün ağrı çekiorum öyle atlatıyorum hamile kaldığımdan beri de gündüz uyumazsam akşamları migrenim tutuyor ama uyuynca geçiyor Allahtan belki kan ilacına ihtiyacımız olabilir onun için de şurup isteyeceğim hap konusunda haberleşelim burdan senin dr un pek ilaç yanlısı değil ne güzel benim dr nasıl çıkacak bakalım:)Supersin valla :)) idealist bi anne goruyorumm sende. Bende de hap yutma problemi var ve o ilac kocamanbi de ilacin etkinligine inanmiyorum. Endustriyel yapay uretim. Onun bana ne faydasi olsun :/ insallah gerek kalmadan tamamlariz bu gebeligi.
BENDE HAFTAYA ÇARŞAMBA GİDİCEM BENDE ÇOK MERAKTAYIM HAYIRLISI BAKALIM :)kızlar bende haftaya carsamba gidicem cok merak ediyorum miniği neler yapıyor acaba![]()