2015 Nisan Anneleri

oglende emmeye geldı kızım hala atesı var annm saglık ocagına goturmus bogazı ıltıhaplanmıs antıbıyotık vermıs. hemen kullanın cok ılerlerse ıgneye gecebılırız demıs. :( cok uzgunum suan. her an işi bırakıp eve dönebilirim offff ne bıcım psıkoloji bu yaaaa.. annelık hep vicdan azabı hepppp

oglende emmeye geldı kızım hala atesı var annm saglık ocagına goturmus bogazı ıltıhaplanmıs antıbıyotık vermıs. hemen kullanın cok ılerlerse ıgneye gecebılırız demıs. :KK43: cok uzgunum suan. her an işi bırakıp eve dönebilirim offff ne bıcım psıkoloji bu yaaaa.. annelık hep vicdan azabı hepppp
Cok gecmis olsun canim ya:( Ben de hastayim bugun maalesef havalar sogudu hepimiz dokuluyoruz ama onlar hasta olmasin biz oluruz onlarin yerine:( Annelik hep vicdan haklisin aklin hep evde calisirken ama yine onlar icin calisiyoruz canim napalim:( Istersen izin isteyip cik canm zaten saat 3 oldu anlayisli olurlar sanirim bebegin hasta

• Beğen
Reactions: nix
Kizlar bugun bebegime kiymali tarhana corbasi verdim biraz migdesi bulandi ama alisacak ilk tarhana ve kiyma denememizdi yarinda tavuklu sehriye vericem insallah bakalim onu nasil karsilayacak kizlar bi arada kahvaltida ne veriyorsunuz bebislerinize ben bide bugun yulaf unundan muhallebi yaptim pekmezli onu yedirdim sevdi ama sabah kahvalti icin bu milupanin 8 tahilli balli var onu diyorum veriyim icine yumurta sarisi ve peynir katip sizce siz ne veriyorsunuz fikir alalim
Net hatirlamiyorum ama sanirim o mamanin icinde seker var. Markette icindekileri incelemistim. Ben de 3 defadir tarhana veriyorum icine peynir koyarak. Ozel olarak kahvaltiya henuz baslamadim. Esimle kahvalti yaparken peynir ve yumurta veriyorum az az. Gun icinde cogunlukla verdigim sade ya da meyveli yogurt. 6. Ay muayenesinden sonra duzenli olarak kahvalti ve ogunlerini vermeyi planliyorum.

oglende emmeye geldı kızım hala atesı var annm saglık ocagına goturmus bogazı ıltıhaplanmıs antıbıyotık vermıs. hemen kullanın cok ılerlerse ıgneye gecebılırız demıs. :KK43: cok uzgunum suan. her an işi bırakıp eve dönebilirim offff ne bıcım psıkoloji bu yaaaa.. annelık hep vicdan azabı hepppp
Cok gecmis olsun. Bu havalar cok tehlikeli. Kendi bagisikliklarini yeni yeni kazaniyorlar ve hava degisimleri hemen etkiliyor. Allah sifasiz hastalik vermesin uzme kendini cok fazla, boyle boyle buyuyecekler..

• Beğen
Reactions: nix
Cok gecmis olsun canim ya:KK43: Ben de hastayim bugun maalesef havalar sogudu hepimiz dokuluyoruz ama onlar hasta olmasin biz oluruz onlarin yerine:KK43: Annelik hep vicdan haklisin aklin hep evde calisirken ama yine onlar icin calisiyoruz canim napalim:KK43: Istersen izin isteyip cik canm zaten saat 3 oldu anlayisli olurlar sanirim bebegin hasta
işe başlayalı 3 gun oldu zaten 5 te cıkıyorum dayanıcam artık napalım. 10 yıl sonra gelen bı bebek olunca hep duygusal yaklasıyrm . dogru calıssakta calısmasakta ıkı durumdanda memnun olmucaklar buyuyunce nede olsa. calısmasak hayat standartları dusecek neden herkes herseyı alıp yapabılıryorken ben yapamıyorum dıcekler. calısıyoruz bu sefer neden bnm yanımda olmadın neden bana bakmadın dıyecekler.

Kizlar herkese slm.bizde ek gidaya tam anlamiyla basladik.sutumde cik ama veriyorum.sabahlari tazr yumurta sarisi beyaz tuzsuz peynir Veriyorum ve ardindan emziriyorum.oglen yogurt yada meyve puresi.aksamda yesil mercimek corbasi yaptim bayiliyir onu veriyorum.kirmizi mercimek corbasinada bayiliyor.tabi salcasiz yapiyorum bunlari.et suyuyla yapiyorum.yesil mercimegin icinede ev kesimi makarna koydum havuc koydum et suyu sogan cok guzel oldu.tavsiye ederim.mama vermiyorum ben.aradada bebek biskuvusu veriyorum.suyunudq unutmuyorum tabi.bide hergun mutlaka agzina cok az tereyagi veriyorum kabiz olmamasi icin.

KIZLARRR NE MARKA MAMA DEVAM SÜTÜ KULLANIYORSUNUZZZ?

Net hatirlamiyorum ama sanirim o mamanin icinde seker var. Markette icindekileri incelemistim. Ben de 3 defadir tarhana veriyorum icine peynir koyarak. Ozel olarak kahvaltiya henuz baslamadim. Esimle kahvalti yaparken peynir ve yumurta veriyorum az az. Gun icinde cogunlukla verdigim sade ya da meyveli yogurt. 6. Ay muayenesinden sonra duzenli olarak kahvalti ve ogunlerini vermeyi planliyorum.
Evet canim bugun baktim seker var icinde almadim bende

mryevr mryevr canim sen veriyordun di mi hippin yulafli elmali mamasini bebegine? Kutunun uzerindeki olcuye gore mi hazirliyorsun? Ben 130 ml su ile hazirladim ama gozume cok gorundu. Hepsini vermek istemedim. Sen porsiyonun tamamini veriyor musun?

korkma hıc bende tek baktım hep hep yanyanaydık bıde bnm bebegım kucakkolık ve annekolık memekolıktı ama annemıde cok sevıyor bu yuzden alısması zor olmadı bende cok kararsızdım kafamda egzamalar cıktı stresten bosuna uzmusum kendımı. ama sadece annen yada kayınvalıden baksa daha ıyı olur aslında cunku cocuk bı ona bı ona derken bıraz zorlanabılır. tabı mecburıyet varsa yapıcak bısey yok.
Aynı benimki:)canım maalesef dönüşümlü bakacaklar çünkü hepimiz farklı şehirlerdeyiz.düzenleri bozulmasın diye 1 ay biri 1 ay biri bakacak . İnşalalh ben de senin gibi çabuk anlatırım:)

ılk gun oglende emmeye geldıgı ıcın cok ozlem olmadı ama dun emmeye gelmedı cok ozlemısım ya eve gıttım kucagımdan ındırmedım pazar gunu bı suru yemek yapıp dolaba koydum hafta ıcı yemekle fılan ugrasmamak ıcın . uyku saatıne kdr bebısımle ılgılendım oynadık kudurduk. benı ısten gelıp ılk gordugunde hıc pas vermıyo bana gulmuyo sonra sonra acılıyo.. ozlenmezmı yaaa ınsan hem uzaklasıp nefes almak ıstıyo hemde ozluyo. canları sgaolsun . canım benım 24 yasında kardesım trafık kazasında öldu 1 yıl once annem onun ozlemıne nasıl dayanıyor? anneme baktıkca guclenıyorum yapacak bısey yok. allah sonsuz ayrılık vermesın canları sagolsun yeter.
Çok üzüldüm canım başınız Sağolsun. Ama doğru söylüyorsun sağlıklı olsunlar da Özlem bi şekilde geçer

Kizlar herkese slm.bizde ek gidaya tam anlamiyla basladik.sutumde cik ama veriyorum.sabahlari tazr yumurta sarisi beyaz tuzsuz peynir Veriyorum ve ardindan emziriyorum.oglen yogurt yada meyve puresi.aksamda yesil mercimek corbasi yaptim bayiliyir onu veriyorum.kirmizi mercimek corbasinada bayiliyor.tabi salcasiz yapiyorum bunlari.et suyuyla yapiyorum.yesil mercimegin icinede ev kesimi makarna koydum havuc koydum et suyu sogan cok guzel oldu.tavsiye ederim.mama vermiyorum ben.aradada bebek biskuvusu veriyorum.suyunudq unutmuyorum tabi.bide hergun mutlaka agzina cok az tereyagi veriyorum kabiz olmamasi icin.
Canım yeşil mercimek çorbasını blenderdan mı geçiriyosun bi de tuzsuz peyniri hazır veriyorsan hangi marka acaba

Kizlar ogun miktariniz nekadar benimki bir cay bardagi kadar 4 ogun + emzirme azmiki ya

Canim hic uzulme bak bu başlıkta benim kizimdan kilo ve boy olarak daha küçük birini görmedim ben ama inan ben bu konuyu zerre kadar kafama takmiyorum.inan benim kizima hala 0-3 ay patiksiz altları oluyor 3-6 ay bazı kıyafetler büyük geliyor :KK56:Ama dert etmiyorum hiç. Persentil tablosu var bilmiyorum duydunmu bebeğinin gelişimini oradan kontrol et. Hareketlerinide çok kafaya takma benim kızımda sadece sırtüstünden yüzüstüne dönebiliyor geri dönemiyor mesela oturma falan hiç yok daha.onun için her bebek bir olmaz sağlığı yerindeyse bebisinle mutlu vakitler geçirmeye bak
Canim yürüteç bildiğim kadariyla çok önerilmiyor açıkçası ben almayi dusunmuyorum

Oncelike desteginiz icin sagolun kizlar. Tabiki bebeklerimizin sagligindan daha onemli ne olabilir ki. Ben de bu kilo konusunda biraz hasastim gitgide kabul etmeye basladim. Allah hic kimseye dermansiz dert vermesin. Hele yavrularimiza hic dert vermesin. Sevgiler.

cnm taktığın şeye bak ewet seni anlıyorum ama bebeğin şükürler olsun sağlıklı kilo ne ki bnm eltimin kızı şuanda 1,5 yaşında ve daha 9 kilo eltim hiçte takmıyor :) bnm kızımda minyon hatta boyu kısa :) 6,5 aylık kızım 7,4 civarında hiçte üzülmüyorum, lütfen yapma ok öpüyorum fıstığı :)
Canim bu durumu ictenlike paylasabildigim tek yer burasi ve beni anlayanlarin olmasi bir nebze ilsun icimi rahatlatti. Allah hepimizin yavrularina saglik , sihhat ve afiyet versin, korusun kollasin insallah. Sevgiler.

kizlar zeynebim ilk dişini cikariyor.dişi patlamis dokundugumda elime geliyor.bu durum ona çok huzursuzluk veriyor sürekli sinirli bunaliyor.bugün bir arkadasin önerisiyle dentinox JEL aldim agri kesici etki yapiyormus bebek diş etine sürülüyor.bugün ilk kez surduk inşallah ise yarar.bu arada biz örümcek aldik henüz kargoda.bende uzun uzun düşündüm ve almaya karar verdim kizin çok fazla enerjik gün içindessürekli yatmaktan sikiliyor donuyor karni üstünde duruyor yerinde hic durmuyor belki enerjisini bu şekilde kullanır dedim.hem de ben de dahil bizim ailede bütün bebekler örümceğe bindi hic bir sorunumuz yok.belki bebek hazir olmadiginda henüz kendini bile ceviremezken kullanmak zararli olabilir ama ayaklar kollar hazirsa sorun olmaz bence

mryevr mryevr canim sen veriyordun di mi hippin yulafli elmali mamasini bebegine? Kutunun uzerindeki olcuye gore mi hazirliyorsun? Ben 130 ml su ile hazirladim ama gozume cok gorundu. Hepsini vermek istemedim. Sen porsiyonun tamamini veriyor musun?
Canım evet kullanıyoruz bende 130 ml hazırlıyorum çok azı kalıyordu ama dün akşam hepsini bitirdi oğlum çok severek yiyor doktor 3.günden sonra alabildiği kadar yedirirsin demişti bende veriyorum canım baya uzun sürüyor küçücük kaşıkla :) sen Nasıl hazırlıyorsun ben suyu baya kaynatıyorum çok çok karıştırıyorum kıvam alıyor o Zaman ilk günler tam tutturamamıştım biraz sulu gibiydi kıvamlı daha iyi oluyor

Kızlar annem yürüteç aldı oğlusuma ananesinde bıraktık Oray'a gittikçe oyalansın diye benim evim pek müsait değil ben almadaki önce doktoruma sordum alabilirsiniz internette yazılanlar gibi geç yürüme fln bir zararı yok dedi zararı yada bir faydası yok kullanabilirsiniz en azından çocuğu nereye koydunuzu bilirsiniz özellikle sizinki gibi hararetli çocuklar için dedi.anneme gittikçe koyuyoruz zaten oğlumda çok durmuyor 10 dk falan sonra sıkılıyor.yani her doktor farklı bişey söylüyor

Back
X