2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
ah canım ne güzel bırakmışsın başlama daha olur mu:34: bebişin seni öpünce üff anne sigara kokuyorsun derse üzülürsün:34:

Arkadasin bebegine yeni icince yaklasmazdim zaten kokum gidrr diye. Ellerimi yikar oyle severdim hep. Kendi cocugumda elbette daha da farkli olacak. 9 ay sonra belki de hic istemeyecegim. Ki dilegim bu. ;)

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)

Kızlar çay kahve tüketiminiz nasıl? Ben çaya çok düşkün değilim de normalde iş günlerinde her gün bir kupa nescafe bir fincan da türk kahvesi içerdim. Kahveyi sadece kafensiz içebilirsin dedi doktor. Hiç içmiyorum şimdi.
Çay için ise bi sınır koymadı, çaya biraz haksızlık ediliyor bir zararı yok dedi. Görümcemin doktoru çay da içme demişti ama benimki pek önemsemiyor açıkçası. Ben yine de günde bir küçük bardak açık çay içiyorum.
Sizler ne yapıyorsunuz?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayy inşallah başlamassın.Inanıyorum size alışınca zordur bırakması ama beynine yerleştir canım yaa yazık sana :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Icmedim icmedim dogu girevinde bi basladim baslayis o baslayis iste. Allah tan yillarin tiryakisi degilim. Onlarin isi cok daha zor. Ben ilk iki hafta cok kotuydum simdi aklima cok nadir geliyor. Ama birakamam saniyordum. Allah onun da sabrini verdi bana cok sukur.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

tüm anne adaylarına selam :)
kızlar çatlakları önlemek için krem ya da bitkisel yağlar kullanmaya başladınız mı? çok kararsızım ne kullanacağımı bilmiyorum göğüslerim büyümeye başladığı için tedirgin oluyorum çatlıycak diye cildim çok kuru benim. çevrenizden daha öncelerden doğum yapmış ve kullanıpta memnun oldukları ürünler var mı? duyumlar aldınız mı hiç paylaşalım burda.

ben susam yağını çok etkili bi nemlendirici olarak duydum
Selam canım :)

Ilk 3 aylık dönemde çok tavsiye etmiyorum dedi doktorum. Badem yağının erken doğum üzerinde etkisi varmış, onu da kullanma istersen dedi.

Bepanthol içeren nemlendirici kremleri tavsiye etti ilk üç aylık süreçte. Sonra yağlara geçersin dedi.

Bir de kalsiyumu eksik etmeyecekmişiz... Ben şimdilik artan yağlı vücut nemlendiricimi kullanıyorum ama yakında lierac a geçeceğim. İnş almadan çatlamadın kurtuluruz sağlıkla...

Selam canım :)

Ilk 3 aylık dönemde çok tavsiye etmiyorum dedi doktorum. Badem yağının erken doğum üzerinde etkisi varmış, onu da kullanma istersen dedi.

Bepanthol içeren nemlendirici kremleri tavsiye etti ilk üç aylık süreçte. Sonra yağlara geçersin dedi.

Bir de kalsiyumu eksik etmeyecekmişiz... Ben şimdilik artan yağlı vücut nemlendiricimi kullanıyorum ama yakında lierac a geçeceğim. İnş almadan çatlamadın kurtuluruz sağlıkla...
aa demek badem yağının öyle etkisi varmış hiç bilmiyordum:52: bende susam yağını düşünüyorum, lierac çok duyuyorum ama hiç bilgim yok lierac hakkında

aa demek badem yağının öyle etkisi varmış hiç bilmiyordum:52: bende susam yağını düşünüyorum, lierac çok duyuyorum ama hiç bilgim yok lierac hakkında

Ben de İbrahim Saraçoğlu nodan duymuş tatlı badem yağı kullanıyordum ama bıraktım hemen... Lierac en etkilisi ve güvenilir olanı ama biraz fiyatı olduğu için genelde hamileler son zamanlara bırakıyorlar...

Yağlar yeterli olmaz çatlarsan mecburen lierac ı tavsiye eder yazar zaten doktorun...

Kızlar çay kahve tüketiminiz nasıl? Ben çaya çok düşkün değilim de normalde iş günlerinde her gün bir kupa nescafe bir fincan da türk kahvesi içerdim. Kahveyi sadece kafensiz içebilirsin dedi doktor. Hiç içmiyorum şimdi.
Çay için ise bi sınır koymadı, çaya biraz haksızlık ediliyor bir zararı yok dedi. Görümcemin doktoru çay da içme demişti ama benimki pek önemsemiyor açıkçası. Ben yine de günde bir küçük bardak açık çay içiyorum.
Sizler ne yapıyorsunuz?

Benim doktorum gönül rahatlığıyla günde 1 kola kahve çaya izin verdi. Abartmadığın sürece içebilirsin dedi.. Ben tam çay kola kahve tiryakisiydim ama hiçbirini içemiyorum şimdi...

Kafeinsiz nescafeler var onlardan içebilirsin ayrıca...

aynı şeyi düşünüyoruz yalnız bende sigaradan zerre tiksinme yok yanımda içilsin istiyorum kokuyor mis gibi bu sefer de pasif içicilik daha kötü diyorum bi emzirmem bitsin telafi edeceğim :)

Esim icip geldiginde kokuya hassas gunumdeysem midem bulaniyor uzak duruyorum. Ama sunu yaparak biraktim ben. Cok erken ogrendim 3+3 ken nasil ciktiysa cikti masallah. Kan icin acele etmedim netlessin o zaman birakirim dedim. Esimin sigarasini yakarak bi iki firt cekerek dindirdim. Yoksa bebege o stres daha cok zarar verebiliyormus. Cildirmaktansa icime cekmeden yakip ona verdim. Cok iyi geldi. Simdi yine canim cok isterse bebise onun stresini yasatmaktansa yakip veririm ona gecer istegim. Kafam da rahat olur. Allah yardimcimiz olsun. Icmeyen gercekten anlayamaz. Cok buyuk bir mucadele bu keske icmiyor olsak ama baslamisiz bi kere :/

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Benim ilk doğumum olacak inşallah. Geçen sene iki düşüğüm oldu, onları saymıyorum, çok erken dönemde oldu. 31 yaşındayım, daha erken olsun isterdim ama kısmet böyleymiş. Sen daha çok gençsin bana göre😊

Anladm canim insaallah saglikla hayirla kucagimiza aliriz bebeklerimizi :) seza0eryanla doğum olcak dedigin icin kesin ilki sezeryandir diye dusundum. Simdiden sezeryanla dogum yapicagn nasil belli oldu? Senin tercihinmi

kızlar kaynanalarla ilgili yazılanları görünce ben de yazıyım dedim
benim de kv ilk defa bize gelicek zaten daha 3 aylık evliyim ( şu hasta halimle niye geliyor onu da anlamadım insan biraz düşünür!). bu arada benim kv batmanlı Türkçe bilmiyor ben de Kürtçe bilmiyorum, evin içinde de ikimizden başka kimse yok nasıl anlaşcaz allah bilir :SSS
neyse tek tesellim kaynana dırdırı çekmiycem dediklerini anlamıyom zaten hahahahaha:):):):):)

Ben de İbrahim Saraçoğlu nodan duymuş tatlı badem yağı kullanıyordum ama bıraktım hemen... Lierac en etkilisi ve güvenilir olanı ama biraz fiyatı olduğu için genelde hamileler son zamanlara bırakıyorlar...

Yağlar yeterli olmaz çatlarsan mecburen lierac ı tavsiye eder yazar zaten doktorun...

senin kaç haftalık şimdi bebeğin ve ne zaman başlamayı düşünüyorsun benim bugün tam 10 hafta ama daha karnımda hiç bir şişkinlik yok daha erken diye düşünüyorum tabi tecrübelilerden öğrenmemiz lazım ne zaman başlamalı konusunda. doktoruma daha hiç sormadım bu konuda bişey 2 hafta sonra 2 li tarama için gidicem o zaman konuşucam

Esim icip geldiginde kokuya hassas gunumdeysem midem bulaniyor uzak duruyorum. Ama sunu yaparak biraktim ben. Cok erken ogrendim 3+3 ken nasil ciktiysa cikti masallah. Kan icin acele etmedim netlessin o zaman birakirim dedim. Esimin sigarasini yakarak bi iki firt cekerek dindirdim. Yoksa bebege o stres daha cok zarar verebiliyormus. Cildirmaktansa icime cekmeden yakip ona verdim. Cok iyi geldi. Simdi yine canim cok isterse bebise onun stresini yasatmaktansa yakip veririm ona gecer istegim. Kafam da rahat olur. Allah yardimcimiz olsun. Icmeyen gercekten anlayamaz. Cok buyuk bir mucadele bu keske icmiyor olsak ama baslamisiz bi kere :/

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

ben 28 hazirandan sonra 1 tane içeceğim içime çekmeden ben geç öğrendim 4+5 filandı sanırım anında bıraktım hatta paketteki sigaraları attım strese girmedim ama canım istiyor :)

kızlar kaynanalarla ilgili yazılanları görünce ben de yazıyım dedim
benim de kv ilk defa bize gelicek zaten daha 3 aylık evliyim ( şu hasta halimle niye geliyor onu da anlamadım insan biraz düşünür!). bu arada benim kv batmanlı Türkçe bilmiyor ben de Kürtçe bilmiyorum, evin içinde de ikimizden başka kimse yok nasıl anlaşcaz allah bilir :SSS
neyse tek tesellim kaynana dırdırı çekmiycem dediklerini anlamıyom zaten hahahahaha:):):):):)

güldürdün beni :1:

Sizler ne yapıyorsunuz?

benim doktorumda günde bir bardak kahveye izin verdi ama ben içmiyorum, çalışşam içerdim herhal kahve içmeden gözüm açılmaz çünkü,,,fazla miktarda kafein bebeklere zararlı çünkü,,,
çayda çok az içebilirsin ama yemekle beraber içme dedi,,, bende çok açık çayın rengi su gibi oluyor öyle içiyorum kahvaltıda( akşamları kahvaltı yapıyoruz) ,, ama iki kere demli adam gibi çay içtim,,,çayda demir alımını eksiltiyor ve vücuduuzun çok fazla demire ihtiyacı olucak bu dönemde,,, onun için yemeklerle beraber tüketme derim,,,,

birazcık the simpsons izleyim de kendime geleyim

Eheh dizilerde paralel gidiyoruz. Game of thrones u da gecen gordum yine sende. Ne varsa onlarin dizilerde var zaten.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

bu arada ceviz fındık pekmez ve süt tüketmemiz gerektiğini unutmayın

Ilk zaman duzenli yiyordum ama artik tiksiniyorum hepsinden ben ya. Yiyemiyorum bi haftadir.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Anladm canim insaallah saglikla hayirla kucagimiza aliriz bebeklerimizi :) seza0eryanla doğum olcak dedigin icin kesin ilki sezeryandir diye dusundum. Simdiden sezeryanla dogum yapicagn nasil belli oldu? Senin tercihinmi

Portakal kadar bir miyomum var, rahim ağzına da yakın. Ve miyomlar hamilelikte daha da büyüyor. O yüzden normal doğum yapamayacakmışım.

sigara kokusu da bişeye benzemiyor. işte yanımızda kimsemizde yokki elimizden tutacak.
insan çaresiz kaldığına üzülüyor. Allahtan geçici bunlar . dermansız dert vermesin.
imkanın varsa düzelene kadar arada bi kadın çağır evi derlesin toplasın silsin.
nedendir bilmiyorum ben de yaptığım kötü oluyor elimin lezzeti ayarı kaçtı. en güzel yaptıklarım bile tutmuyor.
olsun yine de az bişe de olsa yapıyomuş . huy işte zorla bişe yaptıramazsın. bi kaç haftaya toparlanırız inşallah

Temizlik işi erkeklere çok anlamsız geliyor sanırım. Ben de az önce eşime dedim akşam temizlik yapalım diye çünkü biliyorum kendimi yarın erken çıkıyorum eve gidince girişicem dipköşe... Bi çıkıştı beyefendi bana .. Yapamıyorsam kalsaymış evi tenizleyipte kime hava atıyormuşım.. Halin yok bırak dinlen diyo.... Ama benim eve bakıp bakıp ağlayasım geliyo... 😔

Back
X