2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Ayy saol canımm ben de doğal yöntemler araştırıyordum... Bu sirkenün iyi gelmediği şey yok galiba ... Eve gidince denerim. Çok zır durumdayım artık idrarımı yaparken kan gelmeye başladı yani o derece .. 😣

kızlar kafayı yicem dün eşim kafasını göbeğime koydu hafif bi baskı oldu, normalde karnımın sağ tarafında yani bebeğin olduğu yerde hep bi kasılma hissederdim ama dünden beri hiç birşey hissedemiyorum, üstelik bugün kalktığımda hiç hamile gibi değildim midem bulanmıyo göğüslerimdeki hassasiyet azaldı acaba bebeğe bişey mi oldu yaa ya da psikolojik mi bunlar, belki de ilk zor dönemi atlattığımız için vücudumuz belirtilere alışmıştır bilemiyorum bir fikri olan var mı tecrübeli arkadaşlar bi cevap versin kalbi mi durdu yoksa :S:S:S:S:S:S:S::S:S:S:S:SS::S:S:S:S:S:S:SS:

Canim Allah'in izniyle hicccc birsey olmaz. Kendine sikinti yapma. Benim de yavastan azaliyor bulantilarim falan. Merak etme sen, iyi dusun iyi olsun..

sadece 6 gün kvlerde yemek yedim çünkü çok tiksiniyordum kokulardan ama bi kaç gündür çağırmıyorlar eşim de kızmıştı aslında dünkü olaydan sonra da eşime de söyledim ben bir daha gitmem evde peynir ekmek yerim aç kalmam yiyecek bir şey mutlaka bulurum dedim Allah nasip etseydi de taşınsaydık biran önce:43::43:

Canim ben de ayni durumdayim yemegin piserkenki kokusunu alinca kesinlikle yiyemiyorum. Esim yapiyor sagolsun yemek ama evin icine koku geliyor ister istemez. Yine de yiyemiyorum o yuzden. Ben de yalnizim burda kimsem yok. Insan boyle anlarda kendini cok kotu hissediyor. Insaallah en kisa zamanda tasinirsiniz da ferahlarsin sen de..

antalyada yaşıyorum canım ben yalnız ayın 19unda ankaraya gidip ordan ev tutup taşınacağız her şeyi bırakıp göç edicez yanii :D ailem de ankarada benim..
bende de lekelenme oldu geçen hafta salı günü dktora gittim bebekle alakalı bir sorun yok ama progestan iç ve dinlen demişti ben de çok kalkamıyorum eşim elinden geldiğince evi topluyor ama yemek konusunda perişan olduk eşim de ben de ben çok acıkıyorum mütemadiyen açım kv ile aynı apartmanda kapı komşusuyuz ama o sadece oğlunu doyurmakla ilgileniyor canım eşim de kendi az yiyor tabağını bana kaçırıyor kıyamam ben ona Allah nasip ederse 1 hafta daha dayanıp bir daha buraya dönmeyeceğiz :D
sana da çok teşekkür ederim bebişim yaa düşünmen bile yeter Allah razı olsun senden :)

Ohhhh hem de ankya tasinicakmissiniz. Ailenin yanina. Ne kadar guzel cok sevindim adina. Surada bir hafta kalmis sabretmen icin. Gerekirse elma ye kuru ekmek peynir ye idare et bir hafta canim. Bana yapiliyor da noluyor. Yine yiyemiyorum yine yiyemiyorum :// Biz de 27haziranda ankya gecicez okul bitince insaallah. Iple cekiyorum o gunu. Benim aileler de bilmiyor hamile oldugumu. Cok heyecanlaniyorum onlara soylemek icin. Haftaya da il disi tayinler basliyor, tayinimiz cikarsa biz de ankya kesin donus yapicaz insaallah...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar kafayı yicem dün eşim kafasını göbeğime koydu hafif bi baskı oldu, normalde karnımın sağ tarafında yani bebeğin olduğu yerde hep bi kasılma hissederdim ama dünden beri hiç birşey hissedemiyorum, üstelik bugün kalktığımda hiç hamile gibi değildim midem bulanmıyo göğüslerimdeki hassasiyet azaldı acaba bebeğe bişey mi oldu yaa ya da psikolojik mi bunlar, belki de ilk zor dönemi atlattığımız için vücudumuz belirtilere alışmıştır bilemiyorum bir fikri olan var mı tecrübeli arkadaşlar bi cevap versin kalbi mi durdu yoksa :S:S:S:S:S:S:S::S:S:S:S:SS::S:S:S:S:S:S:SS:

canım panik yapma bir çok arkadaşın belirtileri bi anda kesildi ama bebişleri hala sağlıklı
kanaman falan olmadığı sürece korkma ah biz yeni hamişler çok etkileniyoruz böyle durumlardan

Ben de iki kez kültür verdim ve iltihap olmuşum bir fe kum dökmüşüm.. Bir şey olmaz canım olsa doktorun vermez zaten... Merak etme... Çok geçmiş olsun sancın çok olacak şimdi...

Bölgeler su içmeye çalış...

Ayy öyle korkuyorum ki anlatamam.. Monurol u içtim şimdi. İyi gelir inşallah.. Ama kremi sürmedim

herkesin kendi vicdanı ya umursamıyorum artık benim canım annem güzel güzel yemekler hazırladı beni bekliyor canım annecim benim ben eskiden laf söylemezdim şimdi babasına da annesine de söylüyorum diye daha çok işkence etmeye çalışıyorlar sanırım Rabbim bilir kandil günü yapmasa iyiydi yani düşün ben çok gamsız bir insanım demekki bebişim beni biraz alıngan yaptı

bende herşeyi söylüyorum kimse kusura bakmasın valla düğünümde bile destek çıkmadılar erkek evi gibi düğün yaptım iş kadınıyım eşimden fazla para kazanıyordum farkındalardı yıktılar üstüme hadi eşimi sevdiğim için sustum sonra düğünden sonra kendilerine araba alacaklar benden takılarımı istedikleri an zıvanadan çıktım dedimki ne yaptınızda ne istiyosunuz ne hakkınız var bende dedim.. zağten eşim için sizin evladınız olduğundan şüpheliyim dedim 2 si birden dondu kaldı ama birikimdi çıkıverdi.. birde düğünümde salonuma kadar herşeye ben koştum nikah işlemlerine kadar evin boyasına kadar aklına ne geliyorsa düğünüme 20 gün kala birde sol yumurtalığımda portakal kadar kistim olduğunu ağır bir sancıyla öğrendimmi doktor beni çıkarmak istemiyor illa ameliyat dermi herşey hazırlı olmaz olamam diyorum hayır olman lazım patlarsa ölürsün diyor düğünüme misafir gibi geldiler gittiler şimdide aman kızım bebekle alakalı herşey bizden doğum nektara tutarsa tutsun hiç önemli değil odasını biz yapıcaz ne oldu gelin dişli çıktı çünküü:52:

Canim Allah'in izniyle hicccc birsey olmaz. Kendine sikinti yapma. Benim de yavastan azaliyor bulantilarim falan. Merak etme sen, iyi dusun iyi olsun..

Canim ben de ayni durumdayim yemegin piserkenki kokusunu alinca kesinlikle yiyemiyorum. Esim yapiyor sagolsun yemek ama evin icine koku geliyor ister istemez. Yine de yiyemiyorum o yuzden. Ben de yalnizim burda kimsem yok. Insan boyle anlarda kendini cok kotu hissediyor. Insaallah en kisa zamanda tasinirsiniz da ferahlarsin sen de..

Ohhhh hem de ankya tasinicakmissiniz. Ailenin yanina. Ne kadar guzel cok sevindim adina. Surada bir hafta kalmis sabretmen icin. Gerekirse elma ye kuru ekmek peynir ye idare et bir hafta canim. Bana yapiliyor da noluyor. Yine yiyemiyorum yine yiyemiyorum :// Biz de 27haziranda ankya gecicez okul bitince insaallah. Iple cekiyorum o gunu. Benim aileler de bilmiyor hamile oldugumu. Cok heyecanlaniyorum onlara soylemek icin. Haftaya da il disi tayinler basliyor, tayinimiz cikarsa biz de ankya kesin donus yapicaz insaallah...

inşallah çıkar tayininiz canım biz valla tayin filan değil canımıza tak etti eşim de işten ayrılacak oraya gidince iş bulurum ben yeter ki huzurlu olalım sen mutlu ol diyor hayırlısı olsun aynen öyle yapıyorum ekmek yiyorum peynir zeytin yiyorum gerekirse dışarıdan söylerim hiç sorun diil :)

canım panik yapma bir çok arkadaşın belirtileri bi anda kesildi ama bebişleri hala sağlıklı
kanaman falan olmadığı sürece korkma ah biz yeni hamişler çok etkileniyoruz böyle durumlardan

Ben de hep kendimi dinliyorum. Midem bulanmayınca korkuyorum halbuki kanama filan da yok ama ilk bebeğimi düşükle kaybettim onda da hiç hamile gibi değildim. Ben dr belirti olmayınca çok kötü hissediyorum kendimi

tüm anne adaylarına selam :)
kızlar çatlakları önlemek için krem ya da bitkisel yağlar kullanmaya başladınız mı? çok kararsızım ne kullanacağımı bilmiyorum göğüslerim büyümeye başladığı için tedirgin oluyorum çatlıycak diye cildim çok kuru benim. çevrenizden daha öncelerden doğum yapmış ve kullanıpta memnun oldukları ürünler var mı? duyumlar aldınız mı hiç paylaşalım burda.

ben susam yağını çok etkili bi nemlendirici olarak duydum

bende herşeyi söylüyorum kimse kusura bakmasın valla düğünümde bile destek çıkmadılar erkek evi gibi düğün yaptım iş kadınıyım eşimden fazla para kazanıyordum farkındalardı yıktılar üstüme hadi eşimi sevdiğim için sustum sonra düğünden sonra kendilerine araba alacaklar benden takılarımı istedikleri an zıvanadan çıktım dedimki ne yaptınızda ne istiyosunuz ne hakkınız var bende dedim.. zağten eşim için sizin evladınız olduğundan şüpheliyim dedim 2 si birden dondu kaldı ama birikimdi çıkıverdi.. birde düğünümde salonuma kadar herşeye ben koştum nikah işlemlerine kadar evin boyasına kadar aklına ne geliyorsa düğünüme 20 gün kala birde sol yumurtalığımda portakal kadar kistim olduğunu ağır bir sancıyla öğrendimmi doktor beni çıkarmak istemiyor illa ameliyat dermi herşey hazırlı olmaz olamam diyorum hayır olman lazım patlarsa ölürsün diyor düğünüme misafir gibi geldiler gittiler şimdide aman kızım bebekle alakalı herşey bizden doğum nektara tutarsa tutsun hiç önemli değil odasını biz yapıcaz ne oldu gelin dişli çıktı çünküü:52:

bizimkiler de bütün masrafları eşime yıktılar kredileri filan eşiim de saf diyor ki babam bana arada 50tl 20tl veriyor diyor safım benim canım yaaa benim ailem yaptı kınayı dillere destan temmuzda evlenmiştik kendileri düğün salonu bile tutmamışlardı ama burası köy yeri düğün saalonu filan tutunca kınıyorlarmış ayıplıyorlarmış neyse bunların hiçbiri benim huzumdan önemli değil eşime de söyledim ben o eve bir daha gitmem zounda olmadıkça da onlarla görüşmem diye yüz veerince tepeye çıkmaya çok müsait bir yapıları var maalesef

Ay mümkün de bende 9kilo almıştım benim gibi zayiflarda cok almak istiyor 44 kilodan bir gram yukarı çıkamadım benimde istahim yok midem bulaniyo yesem hazmedemiyo:50:

44 klilo muuuuu :53:
valla kıskandım seni canım..
akşam mesela yatmadan canım makarna istedi..ama kilo alırım zate bebeğe de çok faydası yok deyip yemeden uyudum...
44 kilo olsaydım affetmezdim :9:

canım ben de senin gibiyim..2 gündür mide bulantım yok sıkıntı bastı..
arada böyle bulanır gibi oluyorda havalara uçuyorum..
valla psikolojim bozuldu..annem de kızıyor kötüyü çağırma diye...
ama bebişlerimiz biz bırakmıcak kl...

canım ne güzel bebiş konusunda ilgililermiş...
benim de düğünümde maddi manevi bişeye karışmadılar ..
şimdi de hiç torunları olucak modda değiller..
ya kv en azından insan merak eder sorar kaç haftalık oldun şikayetlerin neler aşermelerin var mı yapıyım bişeyler ama yoookkk...
ben de eşim nasıl bu kadar farklı şaşırıyorum valla :1:

canım ne güzel bebiş konusunda ilgililermiş...
benim de düğünümde maddi manevi bişeye karışmadılar ..
şimdi de hiç torunları olucak modda değiller..
ya kv en azından insan merak eder sorar kaç haftalık oldun şikayetlerin neler aşermelerin var mı yapıyım bişeyler ama yoookkk...
ben de eşim nasıl bu kadar farklı şaşırıyorum valla :1:[/QUOTE]

valla ozaman diğer torununuda yapmıycaktı erkek torununu adı verildi diye herşeyi yapmışlar eşim altta kalırmı banada olacak demiş bu sefer tamam oğlum herşeyini biz yapıcaz dediler arana mesafeni koycaksın biraz surat as bak ne oluyo

Ah ah bu terbiyesiz insanlar seni de terbiyeden cikariyorlar zorla. Benim de uzerimde hic haklari yok herseyimizi borc harcla biz aldik, kaynanam oz degil uvey, kendi ceplerinden bir kurus cikarip bi bilezik takamadilar esim set aldi ellerine verdi taksinlar diye dugune bi geldi kaynanam o da ne kollari dirseklerine kadar bilezik. Bunu yapan yok kizim yok kayinbaban memur adam olsa yapmaz miyiz diyen insan. Bi yandan da iyiki boyle olmus diyorum. Benim en ufak bir copume bile karisamazlar veririm agizlarinin payini. Hicbir konuda ay biz sunu yaptik demeye haklari yok, elleri yok dilleri de olmasin.

ayh kız bizde kaynana olmazzz aman allahım biz napıcaz bakalım yerin dibine soktuk kaynanaları hahay :9:

kızlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim, ilk gebeliğim hem çok heyecanlı hem çok tedirginim hiçi bir şey bilmiyorum ailem de uzakta burada hiç arkadaşım da yok, iyi ki bu platform var gerçekten birbirimize destek oluyoruz inşallah bu andan itibaren hepimiz cok sorunsuz bir hamilelik yaşarız ben dediklerinize uyarak kafaya takmıycam temmuzun ikisinde kontrolüm var bekliycem bakalım ins bise olmamıştır.

ben düşmüştüm popomun üstüne :) doktora gittim ama birşey çıkmadı çok şükür :) allah esirgesin ona emanet ettik kuzularımızı

Merhaba kizlar.. bende 8 haftalik hamileym.. aranizda sigara kulanan var mi? Ya ben cok az da olsa içiyorum arada. En cokta sinirli olduğum zamanlar.. of ya cok yalnizim bende :( ailem uzakta benimde., kayinvalidemle anlasamiyoruz ayni evde yasiyoruz :( esimlede tartistik.. cok yalnizim cok :((

Durumun zor canım ama yine de içmesen iyi olur bence. Ben çok az içiyordum ama 2 sene olacak bırakalı ve gerçekten hayatını olumlu etkiliyor sigara içmemek.
Bir arkadaşım çok tiryaki olduğu için doktoru günde 5 taneye kadar izin vermişti. O da içiyordu her gün 5 tane. Annenin psikolojisi iyi olsun gibi bir mantıkla. Bebek büyüyüp tepkilerini hissetmeye başlayınca sigaraua tepki verdiğini hissetmeye başladı. Nasıl tatlıya, acıya tepki veriyprsa sigaraya da tepki veriyor bebekler. Ben doktor değilim ama bana göre bir bebeğin ağzına sigara sokmakla aynı şey. Çocuğuna kıyamazsın, bunu düşün bence içmemeye çalış. Kolay değil ama fedakarlıklar şimdiden başlıyor canım.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Üzme tatlı canını demekki senin kv rahatmış hamileliklerinde.Ben evde sokaktan gelen sigara kokusuyla lavaboya koşuyordum bunu anlatınca bazıları hadii canım...o kadar mı? Der gibi bakıyorlar suratıma evet yani o kadar ne yapalım bizim elimizde olsa zaten istemeyiz insan en sevdigi şeylerden tiksiniyor..Takma canım üzülme

sigara yüzünden ben boşanmanın eşiğine geldim resmen,,, kokusuna hiç bir şeyine tahammül edemiyorum,,, geçen gün sigara kokusu ile uyandım, nasıl miğdem bulanmaya başladı başladım kavga etmeye eşimle,,, dün gece de aynı şekilde,,,, doktor miğde bulantısı için ilaç verdi,, onu kullan diyor eşim,,iyide benim normalde miğdem bulanıyor ama hayatım çok etkilenmiyor ama sigara kokusu oldu mu lavaboda buluyorum kendimi,,,,,
eşim rahat sigara içsin diye ben ilaç mı kullanmak zorundayım?????

Back
X