2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlarrr kızım yine keyif modunda sereserpeydi... Selamı var kankalarınaa

Herkese günaydıın
Tuvalete kalkmalar bitmeyecek bence. Rahim büyüdükçe idrar kesesine baskı yapmayı artıracak.
Bence daha çok kalkmak zorunda kalacağız.
Birde koca karınla, yat, kalk, otur kalk

Fairytale gözün aydıın çok şükür temiz çıkmış sonuçların. Darısı bekleyenlerin başına inşallah.
Cinsiyetler kesinleşsin artııık

Günaydıın
Kız kardeşim hamileymiş kısmına başlayınca bir sorun olduğunu anladım.
Takmamaya çalışacaksın diyeceğim. Gözünün önünde ne kadar mümkün olabilir bilemem.
Aynı zamanda olmuş olması biraz sorun olacak sanırım. Farklı zamanlarda hamile olsaydınız daha az önemserdin.
Ama şimdi sende aynı şeyleri yaşarken ilginin sadece o tarafta olması gerçekten can sıkıcı bir durum.
Tek hamile oymuş gibi, tek çocuk doğuran oymuş gibi.
İnşallah farkına varırlar ve eşit davranırlar. İnşallah seni üzecek hiçbir şey yaşatmazlar sana.

Benimde maalesef belim ağrıyor. Yatağımızıda yeni değiştirdik, çok iyi gelmesi gerekiyordu belime ama gelmedi maalesef
Ben biraz kasıklarımdan aşağı pikeyi biraz kabartıyorum ve yüzüstü yatıyorum. Uyku problemi çekiyorum nedense yüzüstü yatmak yardımcı oluyor dalmama Doktorum da nasıl rahat ediyorsan öyle yat demişti. Şu anda yatışımdan etkilenmezmiş.

Ve kasıklarım bugün benimde ağrıyor, adet olacakmışım gibi, hayır olsun inşallah...[/SIZE][/FONT][/B][/QUOTE]

Hosbulduk.
Bugun ikili tarama testini yaptirdim. En son 1 ay once ultrasonda gormustum. Ne kadar fark etmis buyumus bebisim. Cinsiyetine de erkek dedi dr.ama cok erken degilmi gorulmesi icin. 13 hafta olupda cinsiyetini ogrenen varmi acaba.

Hosbulduk.
Bugun ikili tarama testini yaptirdim. En son 1 ay once ultrasonda gormustum. Ne kadar fark etmis buyumus bebisim. Cinsiyetine de erkek dedi dr.ama cok erken degilmi gorulmesi icin. 13 hafta olupda cinsiyetini ogrenen varmi acaba.

Bende ikili tarama yaptirirken öğrendim 12 haftaliktı kız dedi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hosbulduk.

cnm hoşgeldin. hayırlı olsun bebeğin. topikte bayanların çoğu baya bi erken öğrendi cinsiyeti. bana da 12+0da erkeğe çok benziyo büyük ihtimal erkek dedi. yeni görüntüleme cihazlarının kalitesinden sanırım bi hayli erken öğreniliyo artık

) Ben uzak kalmisim teknolojiden. Kizim 6 yasinda onun cinsiyetini 16 haftalikken ogrenmistim. Tahminime gore erken soyleyince kesinmidir diye dusunmustum.

Gunaydin kizlar..

Rappumzel canim cok gecmis olsun babacigina. Allah acil sifalar versin..

Araba park etmeyle ilgili sorun yasayan arkadaslara ben bir fikir vereyim. Ben de manuel kullaniyorum. Ama simdiye dek hep kucuk yerde yasadigimiz icin dar alana park etme zorunlulugum olmamisti. Ankara ya geldigimde de hep park alani olan yerler denk geldi sansima yine sorun yasamadim. Ama artik Ankara da yasayacagimiz icin mutlaka ben de dar alana park etmek durumunda kalacagim gibi. Kayinpederim calistiracak beni. Iki tame 10ltlik su dolu bidonu iki aracin uc noktalari gibi yerlestirecek, ben de onlarin arasina bidonlara degmeden park etmeye calisicam. Bidonlari da once iki araba genisliginde yerlestirip sonra da git gide tek arabanin girebilecegi kadar yakinlastiracak. Boylece calismalar sirasinda bidonlara degsem de arabaya zarar vermemis olucam :)))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

okuyunca kursataki halim geldi aklima simdi ehliyet kursunda ole calistiriyolar bidon yerine kursa baska bisi koyuyo sadece artik iki arac arasina tek seferde park etmeyene ehliyet vermiyolar

Saol canım sende yaşamışsın ki insanın canı ancak bu kadar acıya bilirmiş evet canım dediğim gibi ağrı sancı kanama bulantı hiç bir belirti olmadı rutin kontrole gittim sadece şunu söyleyebilirim ki burun tıkanıklığım geldi ve sanki vucüdüm hafifledi ama bunu anlamak hiç kolay değil bu arada patalojiye gönderdik haftaya gidip sonuç alıcaz hayırlısı rabbimden rabbim sizlerin evlatlarını korusun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydın kızlaaaar ve bebişleri
Ben de tuvalet konusunda aynı durumdayım. gece boyu yatak odasıyla tuvalet arasında mekik dokudum yine
abartmıyorum 8-10 defa gitmişimdir. eşim yatmadan önce zorla portakal suyu fln içirmişti. gece uykumda bağırnışım
bi daha bana gece bişiy içirme yeter artık diye

Nubcular bi yorum yapın bebişime doktor kız gibi sanki dedi eşim inatla yok erkeğe dönecek bak gör diyor

Günaydın canım..benim bu aralar azaldı sanki 1 kez kalktım dün gece..seninle aynı günümüz biliyosun..artık azalır seninde büyük ihtimalle...off halen çok uykum var
yok be canım birde koca deli yatmadan once kavunu yedirdi bana sonra kim kalkmasın wc^ye.birde boğazım kuruyor içiyorum devamlı
Günaydın Canlar gece çişlerim benimde azaldı buarada demekki zamanı geçiyor artık. çişsiz geceler yakındır.#direnanne
bitmiyorrrr anammmm bitmıyorrr
Kızlar günaydınn ... Dr randevumuz var.. Birazdan minnağımı görücemmm ..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hadı canım hayırlı haberlerle gel
var var enderde olsa öyle doktor var canım. bende buldum sonunda doktorumu
canım senı o kadar ıyı anlıyorum ki. Ben tek cocugum haliyle hep prenses ben oldum. Tamam bir abim var ama aramızda 16 yaş olunca o da babalık yaptı kardeşlik degıl bana. Ama şimdi kendi cocukları arasında ayrım edıyor ve kaç defa uyarsam da hep aynı şey. İlerde iki kardeşi birbirine düşman edeceksınız dedim. ve yavas yavasta korktugum ouyor
[/QUOTE]
a.s canım haftayada bebım bebişin selamı olacak arkadaşlarına ALLAHın izniyle

Son düzenleme:

canım bana erkek gibi geldi ya

Bende erkeğe kaptırmıştım kendimi hiç pembe bişey almadım hoş kız olsa da ayrı bi sevinirm ama babamız erkek çocuklarına çok özeniyor Ankara'ya gidince bi de akrapole gideyim diyorum arkadaşım gidiyor Nurten Boyraza bilen var mı burda da konuşulmuştu bi ara akrapol hastanesi.. Memnun musunuz kızlar??

bizde de tam tersi oldu herkeste kız hevesi vardı :) doktor organını gösterdi bizim oğlusumuz oluyor şimdilik herkes sokta.. esim ve benden baska ...bizim için sağlıklı olsun yeter

Kızlar 41 tane Yasin-i Şerifimiz bitti hamdolsun, duasını merve canım sen yaparmısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…