Hosbulduk.
Bugun ikili tarama testini yaptirdim. En son 1 ay once ultrasonda gormustum. Ne kadar fark etmis buyumus bebisim. Cinsiyetine de erkek dedi dr.ama cok erken degilmi gorulmesi icin. 13 hafta olupda cinsiyetini ogrenen varmi acaba.
Hosbulduk.
Bugun ikili tarama testini yaptirdim. En son 1 ay once ultrasonda gormustum. Ne kadar fark etmis buyumus bebisim. Cinsiyetine de erkek dedi dr.ama cok erken degilmi gorulmesi icin. 13 hafta olupda cinsiyetini ogrenen varmi acaba.
Evet teyzesi ciciler aldım kızımaama asıl kış sezonunu bekliyorum kadife tulumlar alcammm
sağol canım bende yapabilirim sanırım.
Gunaydin kizlar..
Rappumzel canim cok gecmis olsun babacigina. Allah acil sifalar versin..
Araba park etmeyle ilgili sorun yasayan arkadaslara ben bir fikir vereyim. Ben de manuel kullaniyorum. Ama simdiye dek hep kucuk yerde yasadigimiz icin dar alana park etme zorunlulugum olmamisti. Ankara ya geldigimde de hep park alani olan yerler denk geldi sansima yine sorun yasamadim. Ama artik Ankara da yasayacagimiz icin mutlaka ben de dar alana park etmek durumunda kalacagim gibi. Kayinpederim calistiracak beni. Iki tame 10ltlik su dolu bidonu iki aracin uc noktalari gibi yerlestirecek, ben de onlarin arasina bidonlara degmeden park etmeye calisicam. Bidonlari da once iki araba genisliginde yerlestirip sonra da git gide tek arabanin girebilecegi kadar yakinlastiracak. Boylece calismalar sirasinda bidonlara degsem de arabaya zarar vermemis olucam :)))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım inan çok üzüldüm sözün bittiği yer bu olsa gerek çok geçmiş olsun verende rabbim alanda vardır bi bildiği kendini böle telkin et sen iste rabbim en kısa zamanda yeniden yaşatıcak sana bu güzel duyguları bnmde geçti başımdan atışlarını duymadan kaybettim hayırlısı böyleymiş bnde çok korkuyorum ilk önce gittiğimde doktora hemen kalp atışalrını duymak istiyorum bana dioki eğer öyle bişey olsa kasıkalrında ağrılar olur yada kanaman olur onun haricinde korkma dio ama senin hiç ağrın falanda olmamış neye inancaz ...umarım patoloji yaparlar neden durmuş dio bende kan pırtı seviyesi çıkmıştı şimdi ilaç falan kullanıyoıum teşekkürlü bi hastanede aldırsaydın araştırma yapılırdı...sana üzülme demicem elde değil inan dün okudum ama iş yoğunluğundan yazamadım eve gittim halen aklımdaydın üzme tatlı canını öpüyorum melekler yanında olsun mübarek gün...
yok be canım birde koca deli yatmadan once kavunu yedirdi bana sonra kim kalkmasın wc^ye.birde boğazım kuruyor içiyorum devamlıGünaydın canım..benim bu aralar azaldı sanki 1 kez kalktım dün gece..seninle aynı günümüz biliyosun..artık azalır seninde büyük ihtimalle...off halen çok uykum var
bitmiyorrrr anammmm bitmıyorrrGünaydın Canlargece çişlerim benimde azaldı buarada demekki zamanı geçiyor artık. çişsiz geceler yakındır.#direnanne
hadı canım hayırlı haberlerle gelKızlar günaydınn ... Dr randevumuz var.. Birazdan minnağımı görücemmm ..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
var var enderde olsa öyle doktor var canım. bende buldum sonunda doktorumuSelam kızlar, pek aktif yazamasamda sürekli takipteyim. Yaşım sebebi ile doktorum 16 hafta erken ayrıntılı usg istemişti sabah sabah onu yaptırdım perinatoloji uzmanına. İkili testim çok güzel çıkmıştı, ayrıntılı ultrasonda da sorun yok dedi doktor. Bu zamanda böyle maddi düşünmeden işini iyi yapan doktorlarda varmış demek ki. 3lü, 4lü testlere gerek yok amniyo sentezede gerek yok, herşey çok iyi dediBizde zaten sorun olsada bundan sonra birşey yaptırmayız, Allahın takdiri, ama düzeltilebilecek erken önlem alınabilecek, müdahale edilebilecek bir şey olursa tedbir alalım diye geldik dedik. Bak buna sevindim, Allah ne verirse kabulüm diyorsunuz, bende zaten her tahliye kararında üzülüyorum, dua ile başlıyorum incelemeye, inşallah birşey çıkmaz diye dedi. 20. haftada gel yeniden ayrıntılı olarak iyice bakalım, ayrıca onun için ücrette ödemeyin bir daha dedi ben şok oldum alışmışım onuda yapalım, bunu da yapalım diye diye durmadan maddi külfet yükleyen doktorlara valla takdir ettim Bu arada bebişim kızmış Kızım, oğlum ve eşim çooook mutlu oldu, herkes kız istiyordu, düzenli olarak gittiğim doktorum da kız gibi diyordu sürekli sevindik. CD yapıp verdi, al ennesi ilerde izlersiniz dedi. 4lü test istemişti kendi doktorum, aradım söyledim, tamam o zaman Altan Bey ne derse onu yapalım gerek yok gelme, bayramdan sonra kontrole gel dedi. Çok mutlu oldum, işlerimi toparlayıp yarın erken bayram tatiline ayrılıcam, anneme gidicem oh 15 gün tatil. Sonrada adli tatil zaten Eşime doktordan sonra söyledim ben erken gideyim anneme diye o sevinçle kabul etti umarım vazgeçmez:18::18::18: Allah hepinize benim gibi güzel haberler almayı nasip etsin inşallah.
canım senı o kadar ıyı anlıyorum ki. Ben tek cocugum haliyle hep prenses ben oldum. Tamam bir abim var ama aramızda 16 yaş olunca o da babalık yaptı kardeşlik degıl bana. Ama şimdi kendi cocukları arasında ayrım edıyor ve kaç defa uyarsam da hep aynı şey. İlerde iki kardeşi birbirine düşman edeceksınız dedim. ve yavas yavasta korktugum ouyorGunaydin kizlar. Ikili testimin sonuclarini daha bugun almaya gidiyorum ben. 4 e randevu aldim hem sonuc gosterme hem de bi muayene olurum dedim. Bunun yani sira bir haber daha aldim. Kizkardesim hamileymis. Ailede ilk torun benden 40 im cikar cikmaz da kizkardesimdenmis. Durumlar bu. Annemi yanimda isterdim ama obur kardesime daha duskun oldugu icin 40 im cikar ve giderrr. Bebek haberinde de oyle olmustu cunku. Benim bebegime sevinmediler pek ama kardesimin haberine verdikleri tepkiye inanamazsiniz. Insanin zoruna gitmiyor degil.bebegim daha dogmadan haketmedigi bir seyi yasiyor...
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
[/QUOTE]Kızlarrr kızım yine keyif modunda sereserpeydi... Selamı var kankalarınaa
Herkese günaydıın
Tuvalete kalkmalar bitmeyecek bence. Rahim büyüdükçe idrar kesesine baskı yapmayı artıracak.
Bence daha çok kalkmak zorunda kalacağız.
Birde koca karınla, yat, kalk, otur kalk
Fairytale gözün aydıın çok şükür temiz çıkmış sonuçların. Darısı bekleyenlerin başına inşallah.
Cinsiyetler kesinleşsin artııık
Günaydıın
Kız kardeşim hamileymiş kısmına başlayınca bir sorun olduğunu anladım.
Takmamaya çalışacaksın diyeceğim. Gözünün önünde ne kadar mümkün olabilir bilemem.
Aynı zamanda olmuş olması biraz sorun olacak sanırım. Farklı zamanlarda hamile olsaydınız daha az önemserdin.
Ama şimdi sende aynı şeyleri yaşarken ilginin sadece o tarafta olması gerçekten can sıkıcı bir durum.
Tek hamile oymuş gibi, tek çocuk doğuran oymuş gibi.
İnşallah farkına varırlar ve eşit davranırlar. İnşallah seni üzecek hiçbir şey yaşatmazlar sana.
Benimde maalesef belim ağrıyor. Yatağımızıda yeni değiştirdik, çok iyi gelmesi gerekiyordu belime ama gelmedi maalesef
Ben biraz kasıklarımdan aşağı pikeyi biraz kabartıyorum ve yüzüstü yatıyorum. Uyku problemi çekiyorum nedense yüzüstü yatmak yardımcı oluyor dalmamaDoktorum da nasıl rahat ediyorsan öyle yat demişti. Şu anda yatışımdan etkilenmezmiş.
Ve kasıklarım bugün benimde ağrıyor, adet olacakmışım gibi, hayır olsun inşallah...[/SIZE][/FONT][/B]
Nubcular bi yorum yapın bebişime doktor kız gibi sanki dedi eşim inatla yok erkeğe dönecek bak gör diyorEki Görüntüle 1191849
Kızlarrr kızım yine keyif modunda sereserpeydi... Selamı var kankalarınaa
aleyküm selam
Hosbulduk.
hoşgeldin canım artık erken öğreniliyor ama değişe de biliyor
Gunaydin kizlar..
Rappumzel canim cok gecmis olsun babacigina. Allah acil sifalar versin..
Araba park etmeyle ilgili sorun yasayan arkadaslara ben bir fikir vereyim. Ben de manuel kullaniyorum. Ama simdiye dek hep kucuk yerde yasadigimiz icin dar alana park etme zorunlulugum olmamisti. Ankara ya geldigimde de hep park alani olan yerler denk geldi sansima yine sorun yasamadim. Ama artik Ankara da yasayacagimiz icin mutlaka ben de dar alana park etmek durumunda kalacagim gibi. Kayinpederim calistiracak beni. Iki tame 10ltlik su dolu bidonu iki aracin uc noktalari gibi yerlestirecek, ben de onlarin arasina bidonlara degmeden park etmeye calisicam. Bidonlari da once iki araba genisliginde yerlestirip sonra da git gide tek arabanin girebilecegi kadar yakinlastiracak. Boylece calismalar sirasinda bidonlara degsem de arabaya zarar vermemis olucam :)))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
iyi yöntemde iş trafikte iki araç arasına kalınca değişiyor
canım bana erkek gibi geldi ya
Bende erkeğe kaptırmıştım kendimi hiç pembe bişey almadım hoş kız olsa da ayrı bi sevinirm ama babamız erkek çocuklarına çok özeniyor Ankara'ya gidince bi de akrapole gideyim diyorum arkadaşım gidiyor Nurten Boyraza bilen var mı burda da konuşulmuştu bi ara akrapol hastanesi.. Memnun musunuz kızlar??
canım vanilya koy içine güzel kokuyor sütün tadını ve kokusunu bastırıyor.. ben öyle içtm 2 kez aylardan beri ilk defa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?