2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
günaydın hatunlar.Cok uykum var.Geceleri wc^ye kalkma ne zaman biter??

Gunaydınnnnn hanımlar 😊😘

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydın canım..benim bu aralar azaldı sanki 1 kez kalktım dün gece..seninle aynı günümüz biliyosun..artık azalır seninde büyük ihtimalle...off halen çok uykum var

günaydın kızlar

Günaydın Canlar gece çişlerim benimde azaldı buarada demekki zamanı geçiyor artık. çişsiz geceler yakındır.#direnanne

Günaydın hatunlar

Kızlar günaydınn ... Dr randevumuz var.. Birazdan minnağımı görücemmm ..

Günaydın kızlar....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Herkese günaydıın
Tuvalete kalkmalar bitmeyecek bence. Rahim büyüdükçe idrar kesesine baskı yapmayı artıracak.
Bence daha çok kalkmak zorunda kalacağız.
Birde koca karınla, yat, kalk, otur kalk

Fairytale gözün aydıın çok şükür temiz çıkmış sonuçların. Darısı bekleyenlerin başına inşallah.
Cinsiyetler kesinleşsin artııık

Günaydıın
Kız kardeşim hamileymiş kısmına başlayınca bir sorun olduğunu anladım.
Takmamaya çalışacaksın diyeceğim. Gözünün önünde ne kadar mümkün olabilir bilemem.
Aynı zamanda olmuş olması biraz sorun olacak sanırım. Farklı zamanlarda hamile olsaydınız daha az önemserdin.
Ama şimdi sende aynı şeyleri yaşarken ilginin sadece o tarafta olması gerçekten can sıkıcı bir durum.
Tek hamile oymuş gibi, tek çocuk doğuran oymuş gibi.
İnşallah farkına varırlar ve eşit davranırlar. İnşallah seni üzecek hiçbir şey yaşatmazlar sana.

günaydın kızlar sabah sabah yine bel ve kasık ağrısı birde bişiy sorucam yatış pozisyonunuz nasıl ben hiç rahat yatamıyorum sanki bebeğime bişiy olacakmış gibi geliyor

Benimde maalesef belim ağrıyor. Yatağımızıda yeni değiştirdik, çok iyi gelmesi gerekiyordu belime ama gelmedi maalesef
Ben biraz kasıklarımdan aşağı pikeyi biraz kabartıyorum ve yüzüstü yatıyorum. Uyku problemi çekiyorum nedense yüzüstü yatmak yardımcı oluyor dalmama Doktorum da nasıl rahat ediyorsan öyle yat demişti. Şu anda yatışımdan etkilenmezmiş.

Ve kasıklarım bugün benimde ağrıyor, adet olacakmışım gibi, hayır olsun inşallah...

Böyle peşpeşe odenk gelmesi kötü olmuş ama nasip.bende olsam kötü hissederdim kendimi.anlayabiliyorum seni.Napıcaksin canım hiç üzülüpte bebişinide üzme boşveer. Bak dr gidecekmişin miniği görmeye hayırlı haberlerle git gel inşallah 😘

evet canım manuel ama bilirsin Konya hep düzlük problem olmuyor

Hahaha güldürdün beni canim😃 eşimde bana hep der birisine rica etsen yardım ederler baktın işin içinden cıkamıyosun. Yoook ben demem utanırım diyorum 😊 işte ondan çöp konteynırına sürttüm arabayı hahaha ama ilk ve son oldu cok sükür 😃 allah başka dert vrrmesin öğreniriz inş kuzum onuda 😘

evet canım manuel ama bilirsin Konya hep düzlük problem olmuyor

Maşallah canım bravo vallahi 👍 doğru düz konya. Ben ehliyet alırkn kullandım manuel az biliyorum ama zor ya yok vitese tak kaldır et 😃 simdi babam burda kasmaya calisio burası boş ya bozkıra falan giderken ben sürecekmişim onunki düz vites. Ben de diyorum kızmak yok ama tamam diyor hehehe

valla canım arabaya nasıl alışırsan öyle gidiyor ben ilk başından beri hep manüel kullandım hatta bide baya masraflı kaza yaptım (gerçi karşı arabada sorun yoktu benim ara kağıt gibi ezili vermişti) korkarsın bi daha binemezsin dediler fır fır dönüyorum hala

seni o kadar iyi anlıyorum ki anlatamam.. Canını sıkma kocana ve çocuğuna sarıl.. Bazı kişiler bu muameleyi görmediklerinden anlayamıyorlar... Ama böyle bir gerçek var .. Bazı anne babalar çocukları arasında çok net ayırım yapıyorlar. Bende bebek olmadan yemin ettim asla evlatlarım arasında ayırım yapmayacağım.. Genelde ayırım yapan anne-babalar çocukların kardeşlik ilşkilerinide tamiri mümkün olmayacak şekilde bozuyorlar..göya kardeşlerimiz var. Allah hayırlı evlatlar ve adaletli bir bünye nasip etsin bize ..insanın çok zoruna gidiyor...

günaydın kızlar sabah sabah yine bel ve kasık ağrısı birde bişiy sorucam yatış pozisyonunuz nasıl ben hiç rahat yatamıyorum sanki bebeğime bişiy olacakmış gibi geliyor

saga sola döne döne yatiyorum onunla ilgisi yok gibime geliyo buyuyo bebek ondan bendede bir bel agrisi var kalcalarim falanda agriyo bugun hele cok kötuyum kemikler aciliyo herhalde ondan bu agrilar.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

sağol tatlım teşekkür ederimmmm

teşekkür ederim bugün bi 5 dakika gördüm babamı içim rahatladıı tüm hastalara Allah şifa versin inşAllah

arkadaşlar 1 hafta sonra tatile cıkcam sizce hangi güneş kremini almalıyım kullandığınız ürünler varmı yardımcı olursanız cok sevinirimmm....

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet nasıl alışırsan öyle gidiyor çok uzun yıllar manuel kullandığım için geçenlerde bi akrabama otomatik öğretmeye çalışırken dedim ki ne biçim bişiy bu otomatik araba olmaz olsun ne devir anlıyorsun ne başka birşey he baştan alışsam çok rahat ederdim aslında otomatik arabalar trafikte çok iyi oluyor ama benim sol ayak boşta kalamıyor

Kızlar bi kaç gün önce sanki bebeğimi hissettim ya döndü ya takla attı düğümlrniyomuş gibi oldu sonra normale döndü kelebek gibi çok güzel bi his dayanamadım ağladım çok duygusallaştım ya her gün muhakkak buluyorum ağlayacak bişey..

Heh sevmiyorlar demiyorum asla. Bize duskundur ailem ama gel gor ki birimiz hep farkli yerdedir. Onun evliligi onun isi onun yasami hep daha onemli oldugu gibi onun bebegi de oyle oldu. Zoruma en cok da bu noktada gitti ya zaten. Bu zamana kadar mevzu bendim mesele degil ama bebegime de ayni muamele yapiliyorsa arkadas orada bi duracagiz iste. Bekleyelim bakalim bakalim.

Hepinize tesekkurler desteginiz icin bunaldikca size anlatirim artik. Kime soylenebilir ki boyle seyler...

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=727423
Canim sana zahmet bise buda ki listeye bakar misin bunu ben yaptim abartilimi olmus ki

Çok güzel canım güle güle kullanın ayrıntılı güzel bi liste olmuş hepsini aldın mı yoksa yavaş yavaş mı temin edeceksin?Hiç bakmadım ben ama piyasada yaz olduğu için sonuçta hep yazlıklar vardır diye dusunuyorum bizimkiler kış bebeği olacak gerçi zıbın vs şimdiden alıp koyabilirim ama ben şanslıyım abisinden ve ablasından bir sürü kıyafet var Gerçi oğlum haziran kızım da nisan doğumlu aylar pek tutmuyor mevsim kış olduğunda en az 6 aylık filanlardı o kıyafetler de büyük gelir bir şekilde dengelemeye çalışacağım.

Ben bir de kızımda yeni nevresim takımı almıştım yatak odamız için malum bebek var diye herkes yatak odasına da giriyordu sonuçta bebek ilk başlarda hep uyuyor uyandırmak istemeyenler yatak odasına girip bakıyordu gerçi nevresimlerim vardı ama şöyle güzel birşey almıştım karacadan hep bahanesi oldu güzel de oldu Bir de pijama konusuna geliyim kızımı nisanda doğum yaptım demiştim ben gittim erkenden aldım pijamamı hazır olsun doğumlarım erken oluyor diye,sonra doğumda o pijamayı giydim ama nedendir bilmem bir terledim bir terledim anlatamam Vücut süt üretmeye çalışırken bazılarının öyle olurmuş bizim kız bir geldi ki hem koca sesli nasıl ağlıyor hem de vakum gibi emiyordu maaşallah

Göğüs pompası dediğin acaba benim oğlumda aldığım şey mi bilemiyorum canım bisiklet kornasına benziyor göğüs kısmı huni şeklinde gibi ama hiç kullanışlı değildi göğüslerim çok acıdı hiç sevmedim Gerçi pompaya gerek kalmadı çalışmadım oğlumu büyütesiye nereye gittiysem de yanımda taşıdım yani sütümü başka bir yere aktarmama gerek kalmamıştı.Ama çalışmak zorunda olan anneler için durum zor Allah yardımcıları olsun.

Banyo ihtiyaçlarını da almışsın ama kovayla tas göremedim sanki canım?Öyle güzel bebek tasları çıkarmışlar ki Uzun saplı olan taslar bana göre daha kullanışlı bir bak istersen.Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.

Emzirme minderi ben kullanmadım ama yazın çok işe yarayabilir diye düşünüyorum,bebek emerken terliyor zaten bir bebeğin sıcaklığı bir de annenin sıcaklığı bebeği mahvediyor.Minder olursa terleme en aza iner diye düşünüyorum.Emzik konusu dediğim gibi annenin kararı çoğu zaman da bebek anneyi emzik yerine kullanıyor bir de öyle bir olay var Emzik emerse sadece süt emeceği zaman seni ister sen de rahat etmiş olursun.Çünkü cidden bir değil iki değil insan çok yoruluyor ve bebek haricinde de yapılacak bir sürü iş oluyor yapamayınca insan huysuz ve gergin oluyor haliyle.Diş konusunda haklısın genetik de önemli canım.İnşallah bebeğinde de olmaz

Yani mesela kusmuk mendili ben oğlumda almıştım hiç kullanmadım gerek olmadı.Ama kızımda da gerek yok diye almamıştım kızım doğduğu günden itibaren o kadar çok kustu ki,eşim de sağolsun gitti aldı onları kızım 9 aylık olasıya kullandım.Kızım ne zaman 9 aylık oldu kesti kusmayı.İlk günler göğüslerden sarı süt geliyor 3-4 gün kadar filan,kızım o emdiği sütleri bile çıkarmıştı Hem de o süt o kadar faydalı ki,içeriği çok zengin.İlk günler bebişler fazla ememeyeceğinden süt içeriği çok zengin oluyor.O yüzden göğüslerinizi sıkıp o sütü boşa harcamayın.1 damlası bile çok değerli.

Off ülküm.Ne diyeyim ben sana içimi burktun.Bir de başka bir topiğe bakarken bebeğine aldığın patikleri gördüm iyice mahvoldum.Şu mübarek günlerde Rabbimin bir bildiği vardır bitanem.Daha önce de yazmıştım ben belki denk gelmedin bi yakınımız hamileydi çok kanaması vardı kadının durumu da çok iyiydi 9 ay yatakta geçirdi hamileliğini kadın tuttu hiçbir şey yapmadı sadece tuvalet için kalktı ayağa sırf bebeği düşmesin diye.Ama bebek doğdu ayaklarında problem vardı yamuk gelişmişti.Erkek bebekti bir de.O oğlan o küçük yaşına rağmen bir sürü ameliyat ve sıkıntı geçirdi ama,maalesef ayakları normale dönemedi.Annesi ve oğlu için zor geçen bir hayat.Sözlerimden dolayı darılma lütfen ama hep derler sorunlu bebeklerde vücut bebeği atarmış yani bir şekilde.Tabii senin bebeğinin kalbi durmuş ama ileride kalbinde bir rahatsızlıkla doğsaydı Allah korusun bitanem...O zaman hepinz için çok daha zor olurdu.O şimdi cennette ve seni bekliyor olacak.Böyle düşün.Ben yine iyi haberlerini bekliyorum canım.Allah size güç sabır ve en önemlisi sağlık versin bence sen birgün gelip bize güzel bi müjde vereceksin yine Rabbim hep yanında olsun.

Selam Ocak 2015 anneleri bende yeni katildim araniza. Benim bebegimde 13+3 gunluk. Hepinize saglikli mutlu gunler. Hayirlisiyla alalim kucagimiza bebislerimizi.

aynen canım babamın araba otomatik ilk zaman baya zor kullandım sonra ona da alışıyorsun
bi arkadaşım otomatiği çift ayak kullanıyordu çok kızıyoruz kaza yapacaksın diye

Selam Ocak 2015 anneleri bende yeni katildim araniza. Benim bebegimde 13+3 gunluk. Hepinize saglikli mutlu gunler. Hayirlisiyla alalim kucagimiza bebislerimizi.

Hosgeldin canim

Hoşgeldin cnm bende 13+4 üm hayırlısıyla alalım kucağımiza bebişlerimizi allahım korusun yavrucuklarımizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…