- 8 Temmuz 2008
- 5.498
- 2.327
- 448
günaydın hatunlar.Cok uykum var.Geceleri wc^ye kalkma ne zaman biter??
Gunaydınnnnn hanımlar 😊😘
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günaydın canım..benim bu aralar azaldı sanki 1 kez kalktım dün gece..seninle aynı günümüz biliyosun..artık azalır seninde büyük ihtimalle...off halen çok uykum var
günaydın kızlar
Günaydın Canlargece çişlerim benimde azaldı buarada demekki zamanı geçiyor artık. çişsiz geceler yakındır.#direnanne
Günaydın hatunlar
Günaydınnnnn
evet ben zaten o kadar yoruldum ki ordan yatmaktan 1.6 falan dedi sonuç güzel dedi ikili testin kan kağıdına zımbaladı ultrasonun sonucunu...
13+2 yim bugün 16 dolunca gidecem kesin öğrenmiş olurum iyi oldu bi yana aslında erkek deyip kız çıkması kız deyip erkek çıkmasından iyidir...
gittiğimde sabah ballı süt, çikolata, sarelle li ekmek yiyecem valla kıpırdasın biraz kaç kere öksürttü beni bastı çekti yookkk uyuyor paşa
aynen öyleeşim diyor ben dert etmiyorum sen ediyorsun
bende bunu doktora sordum 16. hafta bitmeden bişey hissetmezsin zaten korkma dedi
Kızlar günaydınn ... Dr randevumuz var.. Birazdan minnağımı görücemmm ..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günaydın kızlar....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Herkese günaydıın
Tuvalete kalkmalar bitmeyecek bence. Rahim büyüdükçe idrar kesesine baskı yapmayı artıracak.
Bence daha çok kalkmak zorunda kalacağız.
Birde koca karınla, yat, kalk, otur kalk
Fairytale gözün aydıın çok şükür temiz çıkmış sonuçların. Darısı bekleyenlerin başına inşallah.
Cinsiyetler kesinleşsin artııık
Gunaydin kizlar. Ikili testimin sonuclarini daha bugun almaya gidiyorum ben. 4 e randevu aldim hem sonuc gosterme hem de bi muayene olurum dedim. Bunun yani sira bir haber daha aldim. Kizkardesim hamileymis. Ailede ilk torun benden 40 im cikar cikmaz da kizkardesimdenmis. Durumlar bu. Annemi yanimda isterdim ama obur kardesime daha duskun oldugu icin 40 im cikar ve giderrr. Bebek haberinde de oyle olmustu cunku. Benim bebegime sevinmediler pek ama kardesimin haberine verdikleri tepkiye inanamazsiniz. Insanin zoruna gitmiyor degil.bebegim daha dogmadan haketmedigi bir seyi yasiyor...
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
Günaydıın
Kız kardeşim hamileymiş kısmına başlayınca bir sorun olduğunu anladım.
Takmamaya çalışacaksın diyeceğim. Gözünün önünde ne kadar mümkün olabilir bilemem.
Aynı zamanda olmuş olması biraz sorun olacak sanırım. Farklı zamanlarda hamile olsaydınız daha az önemserdin.
Ama şimdi sende aynı şeyleri yaşarken ilginin sadece o tarafta olması gerçekten can sıkıcı bir durum.
Tek hamile oymuş gibi, tek çocuk doğuran oymuş gibi.
İnşallah farkına varırlar ve eşit davranırlar. İnşallah seni üzecek hiçbir şey yaşatmazlar sana.
günaydın kızlar sabah sabah yine bel ve kasık ağrısı birde bişiy sorucam yatış pozisyonunuz nasıl ben hiç rahat yatamıyorum sanki bebeğime bişiy olacakmış gibi geliyor
Benimde maalesef belim ağrıyor. Yatağımızıda yeni değiştirdik, çok iyi gelmesi gerekiyordu belime ama gelmedi maalesef
Ben biraz kasıklarımdan aşağı pikeyi biraz kabartıyorum ve yüzüstü yatıyorum. Uyku problemi çekiyorum nedense yüzüstü yatmak yardımcı oluyor dalmama
Ve kasıklarım bugün benimde ağrıyor, adet olacakmışım gibi, hayır olsun inşallah...