- 25 Nisan 2014
- 3.204
- 1.618
- 178
Selam Ocak 2015 anneleri bende yeni katildim araniza. Benim bebegimde 13+3 gunluk. Hepinize saglikli mutlu gunler. Hayirlisiyla alalim kucagimiza bebislerimizi.
Hosbulduk.
Bugun ikili tarama testini yaptirdim. En son 1 ay once ultrasonda gormustum. Ne kadar fark etmis buyumus bebisim. Cinsiyetine de erkek dedi dr.ama cok erken degilmi gorulmesi icin. 13 hafta olupda cinsiyetini ogrenen varmi acaba.
arkadaşlar 1 hafta sonra tatile cıkcam sizce hangi güneş kremini almalıyım kullandığınız ürünler varmı yardımcı olursanız cok sevinirimmm....
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Allah kabul etsin inş.Kızlar 41 tane Yasin-i Şerifimiz bitti hamdolsun, duasını merve canım sen yaparmısın
Ben 50 faktörluklerden kullanıyorum canim bebislerin kullandiklarindan :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben 5-6 gün temizlik yaptım. Bebeğim hiç kıpırdamıyordu. Hatta buraya da yazdım hiç kıpırdamıyor diye.. Ama bugün gittiğimde bağdaş kurmuş oturuyor ellerini oynatıyordu Allah'a çok şükür gayette iyiydi. Doktor 1-2 haftaya ancak hissedeceksin sen dedi. O yüzden canım gönlünü ferah tut.. Allah'a sığın.. Bayramı zehir etme kendine..:)
Ben 50 faktörluklerden kullanıyorum canim bebislerin kullandiklarindan :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Nubcular bi yorum yapın bebişime doktor kız gibi sanki dedi eşim inatla yok erkeğe dönecek bak gör diyorEki Görüntüle 1191849
hangi marka cnm ??
Selam Ocak 2015 anneleri bende yeni katildim araniza. Benim bebegimde 13+3 gunluk. Hepinize saglikli mutlu gunler. Hayirlisiyla alalim kucagimiza bebislerimizi.
arkadaşlar 1 hafta sonra tatile cıkcam sizce hangi güneş kremini almalıyım kullandığınız ürünler varmı yardımcı olursanız cok sevinirimmm....
kızlar yasini şerif bitmiş çok sevindim
kelimeyi tevhit de 23000 kaldı okuyan olursa bana özelden yazabilir
öpüldünüz
Canım ben sonradan katıldığım için bu konuda bilgim yok.. Bilgi verir misin :)
canım bende doğrucuyum seni çok iyi anlıyorum maalesef evlatlar arası ayrım yapmayan insanlar çok nadir çok üzücü bir durum bu, sıkma canını bu kadar üzülmekte haklısın ama sende aile oldun artık eşin bebeğin sen mutlu olun gerisi hikayeEflalim...
cok denedim daha once fakat bunu yuksek sesle bastirip konuyu kapatirlar. Duvara konussan farksiz. Onlari cok seviyorum ayri ancak dogrucu ahmet yanim da var iste. Haksizliklara tahammulum olmuyor hic. Ben bebegime kocama bakarim napayim. Kendileri bilirler.
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
ayy bende sepet beşiğe bayılıyorum çok pahalı ya hu:) bende oğlumun her şeyini poşetleyip kaldırdım kullanıma hazır:)Bu arada gögüs pedini bende cok kullanmıştım cok lazım olmuştu bana. Oğluşum için ben ev tipi ana kucagıda almıştım chicconun cocuk uyudugu zaman onda yatırıyodım sallanıyoduda cok kullanışlı bişi. Oğluma güzel böyle süslü püslü sepet beşikte almıştım.beyaZ cok güzel onu kaldırmıştık eşimşe söküp arrtık hepsini zamanı gelince ayarlayıp cıkarcaz ortaya. Rabbim o günleri de gösterir inşallah . 🙏🙏
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
amin canımseni o kadar iyi anlıyorum ki anlatamam.. Canını sıkma kocana ve çocuğuna sarıl.. Bazı kişiler bu muameleyi görmediklerinden anlayamıyorlar... Ama böyle bir gerçek var .. Bazı anne babalar çocukları arasında çok net ayırım yapıyorlar. Bende bebek olmadan yemin ettim asla evlatlarım arasında ayırım yapmayacağım.. Genelde ayırım yapan anne-babalar çocukların kardeşlik ilşkilerinide tamiri mümkün olmayacak şekilde bozuyorlar..göya kardeşlerimiz var. Allah hayırlı evlatlar ve adaletli bir bünye nasip etsin bize ..insanın çok zoruna gidiyor...
hoş geldin aramızaSelam Ocak 2015 anneleri bende yeni katildim araniza. Benim bebegimde 13+3 gunluk. Hepinize saglikli mutlu gunler. Hayirlisiyla alalim kucagimiza bebislerimizi.
sevsinler senin kızını maşallah canımKızlarrr kızım yine keyif modunda sereserpeydi... Selamı var kankalarınaa
...
maşallah bebeğine canım, doktorunda güzel bilgiler vermişArkadaşlarım, biliyorsunuz dün kontrolüm vardı. Canım doktoruma birçok şey sordum sizlere de aktarayım.. Yurt içi uçak yolculuğu ve 6 saate kadar otobüs yolculuğu yapabilirsin dedi. Yüzüstü yatıyorum sorun olur mu dedim.. Şu an için sorun zaten bir zaman sonra istesen de yüzüstü yatamayacaksın dedi. En uygun yatış bebişkonun kan dolaşımı açısından sola doğru yatışmış. Sırt üstü mutlaka bacaklarınızı çekerek yatın.. Güneş kremi önerisi istedim malum hepsine güvenemiyoruz. Kendi kullandığı kremi yazdı ve nette yorumlara baktım hep olumlu yönde.. Solonte Pregna.. Çatlak oluşması için kakao ve fındık yağı sürebilirsin dedi. Ancak bazı yağlar tüylenme yapar dedi o yüzden krem yazdı. Pregnore Krem.. Sağa ve sola dönüşlerimde kramp ağrı gibi şeyler olabiliyor dedim. Çok normal dedi. Kaş ve kirpik dökülmesi için susam yağı tarzı yağları kullanabilir miyim dedim. Evet sorun yok dedi. Saç maskesi de yapabilir miyim dedim evet dedi canım doktorum :) Söyleyeceklerim bunlar.. Tekrar ediyorum bebek kıpırdamıyor gibi olumsuz düşünceler için erken dedi doktorum.. Gönlünüzü ferah tutun arkideşlerim :)
kızlar yasini şerif bitmiş çok sevindim
kelimeyi tevhit de 23000 kaldı okuyan olursa bana özelden yazabilir
öpüldünüz
tabi canım bütün ocak anneleri için 70.000 kelimeyi tevhit okuyoruz herkes elinden geldiği kadar okuyor
günlük ne kadar okuya bilirsek şimdiye kadar 47000 okundu tamamlayınca bütün ocak annelerine ve bebeklerine bağışlayacağız
okuyan arkadaşta bana bu gün şu kadar okudum diye yazıyor bende topluyorum
bu topiktesin diye illa okumana da gerek yok durumun el veriyorsa okuya bilirsen
canım bende doğrucuyum seni çok iyi anlıyorum maalesef evlatlar arası ayrım yapmayan insanlar çok nadir çok üzücü bir durum bu, sıkma canını bu kadar üzülmekte haklısın ama sende aile oldun artık eşin bebeğin sen mutlu olun gerisi hikaye
ayy bende sepet beşiğe bayılıyorum çok pahalı ya hu:) bende oğlumun her şeyini poşetleyip kaldırdım kullanıma hazır:)
amin canım
hoş geldin aramıza
sevsinler senin kızını maşallah canım
maşallah bebeğine canım, doktorunda güzel bilgiler vermiş
inşallah o da biter canım az kalmış tembellik etmesemde okusam bende hep aklımda ama icraat yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?