2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Amin inşallah cnm çok sağol sende tez zamanda meleğini kucağına alırsın inşallah kendine iyi bak.....

canım al bencede dediğin gibi bende oğlumdan dolayı yere koyamam bu bebeğimi hep gözümün onunda tutacağım araç gereç lazım
maşallah oğluna
kesinlikle canım işin bitince yerde kaplamıyor kaldır diğer çocuğa:)
1 günde iki duyguyu birden yaşadım sabah bbamın kalbe giden ana damarı 100de 100 tıkalı çıktı üzüldüm çok üzüldüm az önce ikili testin temiz diye aradılar sevindim çok sevindim
canım baban inşallah iyi olur testinede sevindim
Kızlar ne güzel bebişlerinize alacağınız şeyleri konuşuyorsunuz. Benim işim biraz zor iki tane kuzum birden gelecek bide ilk gebelik hiç bir fikrim yok neler almam gerektiğine dair yardımmmmm istiyom
canım sen alacağın zaman yardımcı oluruz merak etme
canım göğüs pedi ve önlükte katılamıyorum sana:) benim sütüm çoktu ped.den bile taşardı ikinci önlükte tamam mama vermiyoruz ama emzirirken sütümüz bebeğin üstüne taşabiliyor kıyafet değişmektense önlük değişmek daha pratik, emzikde bence çok iyi anne içinde bebek içinde hiç emmek istemeyen bebeklerde var tabi, oğluma hem emzik hem biberon kullandım eğrilik falan yok inci gibi dişleri, zamanında bırakmak önemli
herseyi anladım da hamile kilodu ile lohusa kilodu arasında fark ne??ikisinide totomuza giymiyor muyuz ???:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım hamile külodu normal kumaş olanı diyordur lohusa külodu tek kullanımlıklar var kullan at onlar pratik oluyor ilk günler
canım çok sevindim maşallah bebeğine
park beşik kullanıyorum çok memnunum, görümcemde demiştim normal mobilya almıştı tabi kızı defalarca düşünce yeniden park beşik aldı, onun mobilyada ilk altı ay kullanmak şartıyla bana devroldu:)
maşallah bebeğine canım sevindim
inşallah güzel zaman geçirirsiniz canım
canım kaç gündür bende kıpırdamadığı için huzursuzum
maşallah kızına
canım inşallah tez vakitte sağlıklı bir bebeğin olacak unutulmadın
günaydın hatunlar.Cok uykum var.Geceleri wc^ye kalkma ne zaman biter??
hiç bir zaman:)) canım bunlar iyi günleriniz son üç ay wc ile kanka olacaksınız hatta kapısının önünde yatmayı bile düşünebileceksiniz
Gunaydınnnnn hanımlar 😊😘

günaydın
günaydın canım inşaallah
Günaydın Canlar gece çişlerim benimde azaldı buarada demekki zamanı geçiyor artık. çişsiz geceler yakındır.#direnanne
sen öyle zannet artacak canım
Günaydın ülkemin güzel hamişleri cokkkk guzel rahat huzurlu bir gun geciririz umarim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydın amin
canım test sonucun inşallah iyi çıkar, çok kırılmışsın belli açık açık söyle bence annene hislerini içinde tutma
Kızlar günaydınn ... Dr randevumuz var.. Birazdan minnağımı görücemmm ..

günaydın hadi iyi haberler getir
Günaydın kızlar....

günaydın

Canim ben de annemin yaninda gecirebilirim. Riskli gebeligim varken annemler tatile ciktilar. Ama suan kardesimin haberini aldilar. Ay erken donelim o zaman biz sen simdi tek durma oldu. Benimse dusuk tehdidim abartmaydi bulantilarim abartmaydi ikili testim abartmaydi. Ama daha 4 haftalik kardesimin bulantilari oluyormus yaninda olmaliymis. Bu adaletli evlat bakma degil canim. Ben bir seyden cok eminim. Asla yavrularimi kayirmayacagim. En dikkat edecegim sey bu olacak evlat buyuturken.ha torun olarak yasayacaklar o da ayri bir konu. Bu yuzden cok yaralarim oldu. Olacak da. Napalim cok sukur aslan gibi kocam ve bir de minik prensesim olacak. Onlar benim bosluklarimi doldururlar.

cnm belki sen alınganlık yapıyosundur ya hassasız sonuçta bu aralar, yoksa ikinizde evladısınız anneciğinizin ikinizede çok mutlu olmuştur. üzülme böyle şeylere. ayrıca 40ımı çıkartır gider diyosun boşver biz bebişlerimize yeteriz benim annemin emekliliğine daha 1,5 yıl var çalışıyo olucak benim doğumumda ne kadar izin alabilirki. biz kendimiz büyütürüz Allahın izniyle yavrularımızı

günaydın pınarcımm, inş güzel haberlerle gelirsin
bugn randevusu olan herkese güpgüzel haberlerle gelsin inş.

Günaydın ülkemin güzel hamişleri cokkkk guzel rahat huzurlu bir gun geciririz umarim

günaydın

hadi güzel haberlerle gelin inş.

Günaydın kızlar....

günaydın

ne güzel ilgilenmiş canım doktorun bütün ayrıntıları öğrenmişsin kızınız da hayırlı olsun gönlünüze göre olmuş cinsiyeti rabbim sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin niş.

çok çok üzüldüm ne denir ki kelimeler bomboş Allah sabır versin

Hihihi aynı dertt bende de var bi sene oldu ehliyet aldım eşim araba aldı otomatik gayet güzel gidiyom geliyom heryeere ama gel gör dar olan yerlere giremiyorum halen daha. İlk zamanlar geri geri gidecem derken çöp konteynırına bile sürttüm arabayı reZil olmuştum 😃😃 cok sükür simdi geri geriyidw düzelttim lakin o dar iki araba arasına giremiyom ama yinede ilerleme var tabi hersey zamanla olur onada alışırızcanım inşallah 😃😃

günaydın kızlar sabah sabah yine bel ve kasık ağrısı birde bişiy sorucam yatış pozisyonunuz nasıl ben hiç rahat yatamıyorum sanki bebeğime bişiy olacakmış gibi geliyor

kuzum böyle düşün işte sizde bir ailesiniz artık eşinle sen el ele daha güzel büyütürsünüz kızınızı üzme kendini de bebişide

Eflalim...

cok denedim daha once fakat bunu yuksek sesle bastirip konuyu kapatirlar. Duvara konussan farksiz. Onlari cok seviyorum ayri ancak dogrucu ahmet yanim da var iste. Haksizliklara tahammulum olmuyor hic. Ben bebegime kocama bakarim napayim. Kendileri bilirler.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

kuzum böyle düşün işte sizde bir ailesiniz artık eşinle sen el ele daha güzel büyütürsünüz kızınızı üzme kendini de bebişide

Oyle canim. Alistim artik buna. Canlari sag olsun yapacak bir sey yok.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

kızlar hapşırınca bebeğim kıpırdıyor inanmıycaksınız ama dünde aynısını yaptı kıyamam kuzuma korktumu acaba

aman kızlar olacak o kadar manevra kabiliyetimiz erkekler kadar gelişmiş değil bizim
ilk arabamızı hatırlıyorum da durdurdum mu bi daha kaldıramazdım kesin bozulurdu
sağolsun türk insanı çok yardım sever koşa koşa gelir yaparlardı devam ederdim

Günaydın pınar.. Hadi bakalım hayırlı haberlerle git gel inşallah canım 😘

günaydın kızlar sabah sabah yine bel ve kasık ağrısı birde bişiy sorucam yatış pozisyonunuz nasıl ben hiç rahat yatamıyorum sanki bebeğime bişiy olacakmış gibi geliyor

canım yüz üstü zaten uyumazdım onun dışında daha dikkat etmiyorum yan sırt üstü farketmiyor daha ilerde çok dikkat edecez şimdi az rahat davranalım

Tabi anneme guvenip de dusunmedim bebegimi zaten. Esimle pek de guzel bakariz biz melegimize. Tesekkurler yorumlariniz icin. Keske dediginiz gibi olsaydi ama yapacak bir sey yok.

Bu arada gögüs pedini bende cok kullanmıştım cok lazım olmuştu bana. Oğluşum için ben ev tipi ana kucagıda almıştım chicconun cocuk uyudugu zaman onda yatırıyodım sallanıyoduda cok kullanışlı bişi. Oğluma güzel böyle süslü püslü sepet beşikte almıştım.beyaZ cok güzel onu kaldırmıştık eşimşe söküp arrtık hepsini zamanı gelince ayarlayıp cıkarcaz ortaya. Rabbim o günleri de gösterir inşallah . 🙏🙏

Zatwn hayranım o erkeklerin yaptıkları o manevra harekwtlerine 😊 zamanla oluyo hersey diye düşünüyorum onuda öğreniriZ inşallah . Sen manuel mi kullanıyorsun yoksa canım 😃

Benim belim cok agrıyo son iki gündür annemlere geldim ya sanırım yataktan yada acaba karnım büyüyo da ondan mı diye düşünüyorum. Ben yüzüstü yatmayı cok severim ama arrık yatamıcam sanırım. Uyandıgımda öyle yüZüstü buluyorum kendimi acıyo gibi oluyo karnım.

ah cnm işte benim derdim sırf park etme belasına bazı yerlere amaan taksiyle gidiveriyim diyorum, uzun yolda yaptım şehir içinde de çok şükür sürüşüm iyi ama park başka bişi.. olur inşallah bign ne diyelim buarada yoldan geçene de arada veriyorum arabayı park edermisiniiiizzz diye soruyorum en sevimli modumla bigün biri alıp arabayı gidecek o olucak
cnm ben uyurken genelde yan yatıyorum ama gece aralarda uyandığımda kendimi yüzükoyun yakalıyorum geri dönüyorum. bel ve kasık ağrım benim yok çok şükür iki gündür sadece batma var kasıklarımda ara ara ama normaldr zaten. içini rahat tut cnm sen bebeklerimiz Rabbimizden bize bizden de O'na emanet. bişi olmıycak inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…