Biliyorum cnm benim bende senin meleklerine arkadaş gönderdim sakın hiçbirşeye üzülme Rabbim hayırla kucağına almanı nasip etsin inş haftaya tekrar gidicem pataloji sonucuna bakıcam
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım al bencede dediğin gibi bende oğlumdan dolayı yere koyamam bu bebeğimi hep gözümün onunda tutacağım araç gereç lazımYa eflal iyi olmuş yazdigi n bende otokoltugu- anakucagi olanlar varya
Onlardan almayi düşünüyorumacaba bide anadizi ddeliklerinden alsammi
diyodum mobilya besigimiz var büyükçe simdi evde hoplayip ziplayan
abide var oönceki gibi koltukta birakamam galiba :44:
maşallah oğlunaArkadaşlar bugün kontrolum vardı.. Bebis 16 haftalık olmuş. Durumu da gayet iyi Allah a çok şükür.. Hiç kilo almamisim. Cinsiyette belli oldu. Ne kadar test varsa hepsi kız cikiyordu.. Çevremdeki herkeste kız diyordu. Ama cinsiyetimiz "erkek" Allah'im hepinize iyi haberler almayı nasip etsin.. :)
kesinlikle canım işin bitince yerde kaplamıyor kaldır diğer çocuğa:)Ben de kızıma park yatak kullanıyorum akıllı bi seçim yaptığımı düşünüyorum.Cimcime çok hareketli düşme vs bir risk yok hatta ben acil bi işim olduğunda filan başka yerlere gitmesin diye de koyuyorum ağlıyor ama olsun bikaç dk işimi bitiresiye güvende olmuş oluyor içine de sünger yatak yaptırdım mis gibi oldu bi de katlanabiliyor kaldırılabiliyor o güzel katlandığında da omuz çantası kadar filan olur disneyinkini almıştım ben kız kullansın sonra da kardei kullanacak hayırlısıyla
canım baban inşallah iyi olur testinede sevindim1 günde iki duyguyu birden yaşadım sabah bbamın kalbe giden ana damarı 100de 100 tıkalı çıktı üzüldüm çok üzüldüm az önce ikili testin temiz diye aradılar sevindim çok sevindim
canım sen alacağın zaman yardımcı oluruz merak etmeKızlar ne güzel bebişlerinize alacağınız şeyleri konuşuyorsunuz. Benim işim biraz zor iki tane kuzum birden gelecek bide ilk gebelik hiç bir fikrim yok neler almam gerektiğine dair yardımmmmm istiyom
canım göğüs pedi ve önlükte katılamıyorum sana:) benim sütüm çoktu ped.den bile taşardı ikinci önlükte tamam mama vermiyoruz ama emzirirken sütümüz bebeğin üstüne taşabiliyor kıyafet değişmektense önlük değişmek daha pratik, emzikde bence çok iyi anne içinde bebek içinde hiç emmek istemeyen bebeklerde var tabi, oğluma hem emzik hem biberon kullandım eğrilik falan yok inci gibi dişleri, zamanında bırakmak önemliCanım ukalalık etmek istemem ama bana gçre bazı şeyler gereksiz.Ay bazında düşünecek olursak yani.Mesela önlük demiş 6 ay sadece anne sütü alacağına göre önlük gereksiz.Kilot anne için mi bebek için mi anlamadım ama bebek içinse çiş durumlarını yapasıya gereksiz.Diş de yine 6 aydan önce çıkmayacağına göre gereksiz.İlaç kaşığı ilaçların içinden çıkacağı için gereksiz.Alt değiştirme yatağı koyacak yerin yoksa gereksiz.Emzirme minderi gereksiz gibi.Emzik kullanımına birşey diyemem millet ikiye ayrılmış durumda ben kullanmadım diş eğriliği de yapıyormuş.Göğüs pedine de hemen ihtiyaç olmuyor,hatta çoğu kişi kullanmıyor.
Bence eşyalarınızı ihtiyacınız oldukça alın.Aksi halde eviniz kullanmadığınız yada kullanışsız eşyalarla dolup taşacak.İşlevselliği çok önemli.Bir bebek arabası dersiniz ama,onu bile almak mesele bana göre :) Mesela biz kızıma aldık,bagajı tamamen kaplıyor çok fazla birşey koyulamıyor gibi.Buna benzer daha bir sürü şey var.Eşya size hizmet etsin siz eşyaya değil
canım hamile külodu normal kumaş olanı diyordur lohusa külodu tek kullanımlıklar var kullan at onlar pratik oluyor ilk günlerherseyi anladım da hamile kilodu ile lohusa kilodu arasında fark ne??ikisinide totomuza giymiyor muyuz ???:)
canım çok sevindim maşallah bebeğinesağolun kızlar detaylı ultrasona girdim. herşey normal. ve raporu yazdı doktor.
..... vs gibi bir bulguya rastanmamıştır. bu cümleye bayıldım.
ve bebeğim için büyük bir olasılıkla kızınız olacak dedi doktor.
Allahım ne eylersen kime eylersen sağlıklı eyle yarabbim....
park beşik kullanıyorum çok memnunum, görümcemde demiştim normal mobilya almıştı tabi kızı defalarca düşünce yeniden park beşik aldı, onun mobilyada ilk altı ay kullanmak şartıyla bana devroldu:)Kızlar daha erken ama nasıl beşik almayı düşünüyorsunuz kızımın odası var ama çok küçük ikinci bi çocuk için uygun odam yok malesef mecbur bir süre yatak odamda olacak sizce nasıl bi beşik almalıyım
maşallah bebeğine canım sevindimkizlar pazartesi kontrole gittim içim darala darala gittim ama çok şükür ki iyiymis bebeğimilk kez kalp atışlarini duydum çok güzeldi kalp ritmimiz gayet iyi dedi doktorumuz ellerini oynatip duruyordu kuzum benim doktorumuz her şeyini gösterdi ayaklarini ellerini... bir de bacak bacak üstüne atmis nasil tatliydi yaa.. kendimi çok sıkarak gitmisim onu öyle görünce ağladim tutamadim kendimi.. Rabbim hepimizin evladini bağislasin onlarla imtihan etmesin bizi... bir de 2li taramayi yaptırmak istemediğimi söyledim burun kemiğine ve ense kalinligina bakalım öyleyse dedi.. ikisi de çok güzel dedi elhamdülillah cinsiyet için daha erken dedi ama ben zaten ümitli gitmemiştim o yüzden sorun olmadi fotoğraf eklemeyi bilsem ekliycem kuzunun resmini belki cinsiyet tahmini yapan olur ama beceremiyorum bir de suyu çok güzel dedi ama rahim agzi kapalı dedi.. folik asiti ve b vitaminini biraktirdi decavit verdi... aklima gelenler bunlar.. biz de durumlar böyle... hepimiz yavrularimizin hep iyi haberlerini aliriz inşaallah..öpüyorum hepinizi...
inşallah güzel zaman geçirirsiniz canımKızlar kayinvalideme geldik aksama doğru bikaç gün burda kalicaz 1,5 saat var kayinvaldemin durdugu sehirle bizim ev arasında o yüzden geldikmi bikac gün kaliyoruz esim yıllık izinde büyük oğlumun okulu kapalı küçük krese gitmesede sorun olmaz zaten o yüzden geldik cocuklara az degisiklik olsun diye malesef bu sene hamileligim zor geçtiği için Türkiye ye ailemin yanina izne gidemiyorum burda kaldik inşallah seneye 5 kişilik bir aile olarak minik bebegimizle gideriz:)
Lütfen cinsiyetini belli olanlar ve yeni katilanlar özelden yazsinlar bana burdan takip edemem firsat buldukca cee demeye çalışıcam inşallahh nolur kendinize ve bebeklerinize iyi bakin bi kötü haber daha almayalim nolur rabbim su hayir mübarek Ramazan ayı hurmetine sen bizi ve evlatlarimizi koru ...
canım kaç gündür bende kıpırdamadığı için huzursuzumBen 5-6 gün temizlik yaptım. Bebeğim hiç kıpırdamıyordu. Hatta buraya da yazdım hiç kıpırdamıyor diye.. Ama bugün gittiğimde bağdaş kurmuş oturuyor ellerini oynatıyordu Allah'a çok şükür gayette iyiydi. Doktor 1-2 haftaya ancak hissedeceksin sen dedi. O yüzden canım gönlünü ferah tut.. Allah'a sığın.. Bayramı zehir etme kendine..:)
maşallah kızınaMerhaba kizlar bayagidir yoktum 15 haftalik oldum kizim olucakmis herseyde yolunda isim telasi sardi karar veremiyoruz isimler hakkinda fikirlerinizi bekliyorum sevgiler:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım inşallah tez vakitte sağlıklı bir bebeğin olacak unutulmadınCanım Sılam içime doğmuş gibi uzun bi aradan sonra gireyim dedim. Sağol canım benim Allah razı olsun. Ben de sizleri unutmadım. Sizler de benim dualarımdasınız. Ülkü sana da geçmiş olsun arkadaşım, ne yapalım hakkımızda hayırlısı buymuş. Hepiniz Allaha emanet olun. Sağlıklı haberlerinizi alalım inşallah.
hiç bir zaman:)) canım bunlar iyi günleriniz son üç ay wc ile kanka olacaksınız hatta kapısının önünde yatmayı bile düşünebileceksinizgünaydın hatunlar.Cok uykum var.Geceleri wc^ye kalkma ne zaman biter??
günaydınGunaydınnnnn hanımlar 😊😘
günaydın canım inşaallahgünaydın kızlar güne pek iyi başlamadım önce kötü bi rüya gördüm
sonra garajın kapısı bozulmuş arabayı çıkaramadım onunla uğraşırken işe geç kaldım
inş. devamın güzel gelir hepinize musmutlu günler dilerim
sen öyle zannetGünaydın Canlargece çişlerim benimde azaldı buarada demekki zamanı geçiyor artık. çişsiz geceler yakındır.#direnanne
günaydın aminGünaydın ülkemin güzel hamişleri cokkkk guzel rahat huzurlu bir gun geciririz umarim
canım test sonucun inşallah iyi çıkar, çok kırılmışsın belli açık açık söyle bence annene hislerini içinde tutmaGunaydin kizlar. Ikili testimin sonuclarini daha bugun almaya gidiyorum ben. 4 e randevu aldim hem sonuc gosterme hem de bi muayene olurum dedim. Bunun yani sira bir haber daha aldim. Kizkardesim hamileymis. Ailede ilk torun benden 40 im cikar cikmaz da kizkardesimdenmis. Durumlar bu. Annemi yanimda isterdim ama obur kardesime daha duskun oldugu icin 40 im cikar ve giderrr. Bebek haberinde de oyle olmustu cunku. Benim bebegime sevinmediler pek ama kardesimin haberine verdikleri tepkiye inanamazsiniz. Insanin zoruna gitmiyor degil.bebegim daha dogmadan haketmedigi bir seyi yasiyor...
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
günaydın hadi iyi haberler getirKızlar günaydınn ... Dr randevumuz var.. Birazdan minnağımı görücemmm ..
Günaydın kızlar....
oyyy kuzum öyle deme ya anneler evlat ayrımı yapmaz belki başka bir durumdan dolayı ona hassas davranıyordur.
ne güzel bak 40ın çıkana kadar yanında kalacak bizimkiler gelemiyor diye ben gidecem doğuma. abimin iş yeri var ve ailecek orada çalışıyorlar annem gelirse işleri aksar diye kıyamıyorum ben oraya doğuma gelirim dedim. yoksa bende derdim oğlunun işi için yanıma gelmiyorsun diye. ama ben abime de kıyamam onların bana olan sevgisinden de asla şüphe etmem
pozitif düşünmeye çalış.
senin bebişinin çok şanslı onu çok seven annesi var
cnm belki sen alınganlık yapıyosundur ya hassasız sonuçta bu aralar, yoksa ikinizde evladısınız anneciğinizin ikinizede çok mutlu olmuştur. üzülme böyle şeylere. ayrıca 40ımı çıkartır gider diyosun boşver biz bebişlerimize yeteriz benim annemin emekliliğine daha 1,5 yıl var çalışıyo olucak benim doğumumda ne kadar izin alabilirki. biz kendimiz büyütürüz Allahın izniyle yavrularımızıGunaydin kizlar. Ikili testimin sonuclarini daha bugun almaya gidiyorum ben. 4 e randevu aldim hem sonuc gosterme hem de bi muayene olurum dedim. Bunun yani sira bir haber daha aldim. Kizkardesim hamileymis. Ailede ilk torun benden 40 im cikar cikmaz da kizkardesimdenmis. Durumlar bu. Annemi yanimda isterdim ama obur kardesime daha duskun oldugu icin 40 im cikar ve giderrr. Bebek haberinde de oyle olmustu cunku. Benim bebegime sevinmediler pek ama kardesimin haberine verdikleri tepkiye inanamazsiniz. Insanin zoruna gitmiyor degil.bebegim daha dogmadan haketmedigi bir seyi yasiyor...
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
günaydın pınarcımm, inş güzel haberlerle gelirsinKızlar günaydınn ... Dr randevumuz var.. Birazdan minnağımı görücemmm ..
Günaydın ülkemin güzel hamişleri cokkkk guzel rahat huzurlu bir gun geciririz umarim
Kızlar günaydınn ... Dr randevumuz var.. Birazdan minnağımı görücemmm ..
Günaydın kızlar....
Selam kızlar, pek aktif yazamasamda sürekli takipteyim. Yaşım sebebi ile doktorum 16 hafta erken ayrıntılı usg istemişti sabah sabah onu yaptırdım perinatoloji uzmanına. İkili testim çok güzel çıkmıştı, ayrıntılı ultrasonda da sorun yok dedi doktor. Bu zamanda böyle maddi düşünmeden işini iyi yapan doktorlarda varmış demek ki. 3lü, 4lü testlere gerek yok amniyo sentezede gerek yok, herşey çok iyi dediBizde zaten sorun olsada bundan sonra birşey yaptırmayız, Allahın takdiri, ama düzeltilebilecek erken önlem alınabilecek, müdahale edilebilecek bir şey olursa tedbir alalım diye geldik dedik. Bak buna sevindim, Allah ne verirse kabulüm diyorsunuz, bende zaten her tahliye kararında üzülüyorum, dua ile başlıyorum incelemeye, inşallah birşey çıkmaz diye dedi. 20. haftada gel yeniden ayrıntılı olarak iyice bakalım, ayrıca onun için ücrette ödemeyin bir daha dedi ben şok oldum alışmışım onuda yapalım, bunu da yapalım diye diye durmadan maddi külfet yükleyen doktorlara valla takdir ettim Bu arada bebişim kızmış Kızım, oğlum ve eşim çooook mutlu oldu, herkes kız istiyordu, düzenli olarak gittiğim doktorum da kız gibi diyordu sürekli sevindik. CD yapıp verdi, al ennesi ilerde izlersiniz dedi. 4lü test istemişti kendi doktorum, aradım söyledim, tamam o zaman Altan Bey ne derse onu yapalım gerek yok gelme, bayramdan sonra kontrole gel dedi. Çok mutlu oldum, işlerimi toparlayıp yarın erken bayram tatiline ayrılıcam, anneme gidicem oh 15 gün tatil. Sonrada adli tatil zaten Eşime doktordan sonra söyledim ben erken gideyim anneme diye o sevinçle kabul etti umarım vazgeçmez:18::18::18: Allah hepinize benim gibi güzel haberler almayı nasip etsin inşallah.
Merhaba kızlar dün dr kontrolüm vardı gittiğimizde bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim gerçekten benim için çok acı bir tecrübe oldu aldılar bebeğimi
Hepinize hayırlı sağlıklı gebelikler diliyorum
Hihihi aynı dertt bende de var bi sene oldu ehliyet aldım eşim araba aldı otomatik gayet güzel gidiyom geliyom heryeere ama gel gör dar olan yerlere giremiyorum halen daha. İlk zamanlar geri geri gidecem derken çöp konteynırına bile sürttüm arabayı reZil olmuştum 😃😃 cok sükür simdi geri geriyidw düzelttim lakin o dar iki araba arasına giremiyom ama yinede ilerleme var tabi hersey zamanla olur onada alışırızcanım inşallah 😃😃ayy bende park etme özrümü hala geçiremediğim için 15 dk park etmeye uğraştım dairenin olduğu sokakta herkese rezil oldum. sonra daireden bitane abi gelip kurtardı beni. kan revan içinde kaldım sırılsıklambenim imalat hatam var, park edemiyorum iki araba arasına offff çok pis rezil oldum ya la
Canim ben de annemin yaninda gecirebilirim. Riskli gebeligim varken annemler tatile ciktilar. Ama suan kardesimin haberini aldilar. Ay erken donelim o zaman biz sen simdi tek durma oldu. Benimse dusuk tehdidim abartmaydi bulantilarim abartmaydi ikili testim abartmaydi. Ama daha 4 haftalik kardesimin bulantilari oluyormus yaninda olmaliymis. Bu adaletli evlat bakma degil canim. Ben bir seyden cok eminim. Asla yavrularimi kayirmayacagim. En dikkat edecegim sey bu olacak evlat buyuturken.ha torun olarak yasayacaklar o da ayri bir konu. Bu yuzden cok yaralarim oldu. Olacak da. Napalim cok sukur aslan gibi kocam ve bir de minik prensesim olacak. Onlar benim bosluklarimi doldururlar.
kuzum böyle düşün işte sizde bir ailesiniz artık eşinle sen el ele daha güzel büyütürsünüz kızınızı üzme kendini de bebişide
Hihihi aynı dertt bende de var bi sene oldu ehliyet aldım eşim araba aldı otomatik gayet güzel gidiyom geliyom heryeere ama gel gör dar olan yerlere giremiyorum halen daha. İlk zamanlar geri geri gidecem derken çöp konteynırına bile sürttüm arabayı reZil olmuştum 😃😃 cok sükür simdi geri geriyidw düzelttim lakin o dar iki araba arasına giremiyom ama yinede ilerleme var tabi hersey zamanla olur onada alışırızcanım inşallah 😃😃
günaydın kızlar sabah sabah yine bel ve kasık ağrısı birde bişiy sorucam yatış pozisyonunuz nasıl ben hiç rahat yatamıyorum sanki bebeğime bişiy olacakmış gibi geliyor
cnm belki sen alınganlık yapıyosundur ya hassasız sonuçta bu aralar, yoksa ikinizde evladısınız anneciğinizin ikinizede çok mutlu olmuştur. üzülme böyle şeylere. ayrıca 40ımı çıkartır gider diyosun boşver biz bebişlerimize yeteriz benim annemin emekliliğine daha 1,5 yıl var çalışıyo olucak benim doğumumda ne kadar izin alabilirki. biz kendimiz büyütürüz Allahın izniyle yavrularımızı
günaydın pınarcımm, inş güzel haberlerle gelirsin
bugn randevusu olan herkese güpgüzel haberlerle gelsin inş.
aman kızlar olacak o kadar manevra kabiliyetimiz erkekler kadar gelişmiş değil bizim
ilk arabamızı hatırlıyorum da durdurdum mu bi daha kaldıramazdım kesin bozulurdu
sağolsun türk insanı çok yardım sever koşa koşa gelir yaparlardı devam ederdim
günaydın kızlar sabah sabah yine bel ve kasık ağrısı birde bişiy sorucam yatış pozisyonunuz nasıl ben hiç rahat yatamıyorum sanki bebeğime bişiy olacakmış gibi geliyor
ah cnm işte benim derdim sırf park etme belasına bazı yerlere amaan taksiyle gidiveriyim diyorum, uzun yolda yaptım şehir içinde de çok şükür sürüşüm iyi ama park başka bişi.. olur inşallah bign ne diyelimHihihi aynı dertt bende de var bi sene oldu ehliyet aldım eşim araba aldı otomatik gayet güzel gidiyom geliyom heryeere ama gel gör dar olan yerlere giremiyorum halen daha. İlk zamanlar geri geri gidecem derken çöp konteynırına bile sürttüm arabayı reZil olmuştum 😃😃 cok sükür simdi geri geriyidw düzelttim lakin o dar iki araba arasına giremiyom ama yinede ilerleme var tabi hersey zamanla olur onada alışırızcanım inşallah 😃😃
cnm ben uyurken genelde yan yatıyorum ama gece aralarda uyandığımda kendimi yüzükoyun yakalıyorum geri dönüyorum. bel ve kasık ağrım benim yok çok şükür iki gündür sadece batma var kasıklarımda ara ara ama normaldr zaten. içini rahat tut cnm sen bebeklerimiz Rabbimizden bize bizden de O'na emanet. bişi olmıycak inş.günaydın kızlar sabah sabah yine bel ve kasık ağrısı birde bişiy sorucam yatış pozisyonunuz nasıl ben hiç rahat yatamıyorum sanki bebeğime bişiy olacakmış gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?