2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Allah kabul etsin inş.

ben zaten hep 50 faktör kullanıyorum la roche'un ürünlerini ama hamilelik için arkadaşlar başka marka demişti almadım tekrar öyle solegna pregna mıydı neydi...

Cilt doktoruna la roche kullanıyorum dedim tamam sorun yok dedi doktor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ah canlar ah.. Tecrübeli kişiler yazıya daha çok katılıyor. Benim ilk bebeğim olacağı için bakalım neler yaşayacağım.. Ama çoğunuzun yaşadığını yaşayacağımı düşünüyorum.. Her kafadan bir ses çıkacağını ve benim de katlanamayıp çıldıracağımı düşünüyorum.. Yanımızda az ve öz 1-2 kişi olsa.. Gerisi sonradan toparlanınca gelse süper olur. Benim de eşimin de sülalesi kalabalık. Yemeli içmeli gelir herkes.. Neyse hayırlısıyla o günlere gelir en az hasarla atlatalım inşallah :)

önlisans mezunu arkadaşlar kpssye başvurdunuz mu ben bugün başvurdum çarşıdan geldim çok yoruldum...eşim girme bebeğe kim bakıcak dedi bende dünyanın hali belli olmuyor sonra girmediğime pişman olursam diye kpssye başvurdum...

Son düzenleme:
Benim de ikili tarama test sonucum temiz çıkmış çok şükür. Şimdi 1 ay sonraki randevuyu beklicez artık. Rabbim sağlık versin bebişlere.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aynen öle ... Bn ilk dogumumda eşimin yegnını cagırdım kız sadece mutfak işini yapsa yeter 17 yasımdaydı ulan ben 17 yasında ir evi idare ediyodum .. Gerizekalı bi oturuyodu tel basına bende inat etti cekıldım kızmla odama yattım alsama kadar eşim bi geldi kahvaltı sofrası duruyo yemek yok .. Etraf pislik içinde heöen geri götürdü yegenini benim kardeşîm geldi 18 yasındaydı okulu tatılı en küçük kızlatdesım .. Geldi yemwgi yaptı.. Kızıma bakıyodu bn uyuyyımda sütüm bol olsun diye.. Ewi temizleyip havlaandırıyodu.. Üstümü cıkarcam zaman bile gelip dur abla yardım edeyım dikişlerin acır diyodu alttan dikşim bardı.. Ozaman eşim bile dedi yani ne warsa sende var mervişim ...
İşte bu seferde kardeşim gelır bnm küçügüm annem kalır.. 15 günde eşim izin alcak yanımda kalıp hümeyramala ilgilense yeter... İnşallah kımseye muhtac olamm Allahtan baska

Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin. Anlayışsız insanlar dan uzak tutsun inşallah. Yukardaki paylaşımı ben çok beğendim . İlk lohusa lığımda da yasamıstım benzer şeyleri. Sütün mü yetmiyor çocul niye ağlıyor . Sorular nasihatlet. Şimdi tinlamam ama. Ikı görümcem var biri 1.5 aydır yatıyorum gelipte bir tad çorba pişirmedilet valla. Durum kontrolu için kardeşleriyle sohbet ediyorlar ama. Ben dişleri ağırsa geçmiş olsundayım ama. Bu ülkede gelin olmak kadın olmak zor zanaat ben onu biliyorum

Okurken ben bile çıldırdım.. Allah yardımcın olsun canım.. Bebeğin doğduktan sonra eşinin gözü kimseyi görmeyecek bence. Tabiki düşünsün onları da düşünsün ama abartmamak lazım :)

Bize de gelen giden cok olur diye dusunuyorum. Esimin ailesi cok kalabalik. Cok da tutkunlar. Ama herseyin en iyisini onlar bilir. Allah tan kv kp onlar gibi degiller. Umarim bebis biraz buyup toparlaninca gelirler. Gerci ank da olucaz. Ablam yemegimi asimi yapar yardimci olur zaten. Canim ablam benim. Herkesin bi ablasi olmasi lazim cidden. Allah basimdan eksik etmesin. Ikinci annem benim. Annem calistigi icin pek bi faydasi olmaz ama kv de sagolsun iyidir. O da herseyimi yapar. Bakalim Rabb'im dogum oncesi, dogum ve sonrasinda her isimizi kolaylastirsin insaallah.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aman kızlar boşverin ya önce ALLAH'a sonra kendinize güvenin. ALLAH'ın kulunu düşündüğü kadar kimse düşünmez.Annemle aram 5 dakika bende düşük riski geçirdim ve sadece telefonla aradı,kırgınmıyım asla.. Şartlar onu gerektirmiştir diyorum.Yanlış anlamayın ama karnımızda bebeklerimiz var. Onlar herşeyi anlıyor ve hissediyorlar.. Boşuna onların da kalbine hırs,öfke,kin koymayalım. Pırıl pırıl dünyaya getirmek nasip olsun hepimize

amin cnm inşallah allah büyük yahu valla bana kuvvet veriyorda miğde bulantım falan olmadı yemeğimi aşımı yapabildim adamcağızım aç kalmadı bana hergün geldiğinde ablam indimi aşağıya diyor inmedi diyorum ama benim internetten yararlanıyorlar wifiden kafam attı şifreyi değişiverdim eşimde ağzını açıp hiçbişiy diyemedi diyemezde zağten boşver bendede 2 tane abla var maşallah onlara ararlar sorarlar eşim gececiyken arabayla gelirle alırlar yemeğe götürürler kıyamam iyiki varlar herkes kardeşlik yapamıyor elbet

kin haset koymayalımda ya bize haset edenlerle napıcaz...

kin haset koymayalımda ya bize haset edenlerle napıcaz...

Allaha havale edin canım benım. Boşver. Biz ne ederiz ki . en guzel cezası Rabbımız keser. Bu dünyanın hesabını,bu dünyada kapatmadan zaten can almam diyor Rabbim. Merak etmeyin

valla bende görümceyim ama görsen gelinimizin bacısı yok ben ona bacı oldum şimdi o diyor doğurmaya memlekete gel ben sana bakarım diye.
ama şöyle birşey var insanın kendi canı kendi kanı gibi kise olamaz kendi halinden başkası asla asla anlamaz ..
o görümcen iyi gün dostuymuş . insan 7 kat yabancının bile kapısını çalar hamilesin bi isteğin var mı diye çok ayıp.

Arkadaşlar, ben bebek bakımı için kitap almak istiyorum.. bebeğin ilk yıllarında ne yapmamız gerektiğini anlatan bir kitap.. Şu an hiçbir şey bilmiyorum.. Biliyorum kitaptan falan öğrenilmiyor diyecekler tecrübeli anneler.. Ancak fikir sahibi olmak istiyorum.. Bildiğiniz kitap varsa tavsiye eder misiniz ? Hazır tatildeyken alıp okuyayım..

Kızlar nasılsınız benim başım çok ağrıyo uyumuşum yinede devam sizdede oluyomu baş ağrısı bikaç kere daha olmuştu geçmişti ama sorayım dedim. normal galiba demi.

Kızlar nasılsınız benim başım çok ağrıyo uyumuşum yinede devam sizdede oluyomu baş ağrısı bikaç kere daha olmuştu geçmişti ama sorayım dedim. normal galiba demi.

Normalmiş canım ben doktoruma sordum ve internetten de araştırdım..gebelikte vücudumuzda kan hacmi arttığı için başağrısı oluyormuş Ben dün resmen ölüyorum sandım başağrısından son çare patates bile bağladım başıma bana mısın demedi en son uyudum karanlıkta...gece uyandığımda geçmişti kendiliğinden

Sağol cnm normalse iyi katlanirim bebeğim iyi olsun da.gözlerim çıkacak yuvasından

Sağol cnm normalse iyi katlanirim bebeğim iyi olsun da.gözlerim çıkacak yuvasından

Aynen benimde sanki gözlerim önüme dökülecek gibi oluyo damarlarım zonk zonk..doktorum parol içebilirsin dedi fakat ben yine de kimyasal bişey almak istemiyorum..bebeklerimiz sağlıklı olsun da İnşallah...

Iyi yapmışsin canım çocuk doğmadan birde iyi puan alırsan iyi olur...başarılar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…