2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Gözün aydın tatlım kesinleşti demek kız olduğu. Eşinin tepkisine sesli güldüm yalnız ahahah😄 ya benim arkadaşım da almıştı mama sandalyesi ama bebişi pek oturamadı yani hep inmek istedi. Ben de kararsızım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sağolasın canım darısı tüm topiği inş:) evet ben ne bileyim alt dudağı diyor bir de:))

Bence de mama sandalyesi çok gereksiz evde Fuzuli yer kaplıyor alınacaksa da 30-40 tl ye ikea da satılan hafiflerinden alınmalı.. Benim ablam öyle aldı, ben ablamdan alırım diyordum ama eşim almış bile :)) bence boşuna masraf kocaman ve gereksiz gibi duruyor... Ama ona öyle demedim tabi:))

teşekkür ederim güneş kremi olarak normalde sebamed spf50 kullanıyordum bitmek üzere yeni güneş kremi alacaktım ne alsam derken senin yazını gördüm solonte pregna alırım ozaman sağol

kızlar 12+5 oldum hala mide bulantılarım geçmedi doğru dürüst yemek yiyemiyorum hatta mideme kıramp girdiği oldu bir kaç kez en son pazar günüydü çok kötüydü hala midem düzelecek diye umudum var bekliyorum bakalım o kadar halsizim ki kendime yiyecek hazırlayamıyorum çocuğu olanlara Allah yardım etsin ben kendime bakamıyom

Geçen cuma doktora gittik herşey yolundaydı şükür ense kalınlığı 1,4cm burun kemiği oluşmuş ellerini ayaklarını gördüm:124::124::124: ikili test için kan alındı sonuçları bekliyoruz cinsiyet için bir şey demedi daha erken önümüzdeki ay kesinleşir cinsiyet söylerim dedi ama bebişim bacaklarını ayırmıştı net görünüyordu bana kız gibi geldi bakalımm :103::103:

Yatılı değil canım evleri çok yakın olduğu halde böyle yapıyorlar kötü birşey yapıyoruz diye de değil de işte hep brlikte yiyelim içelim diye ama ben normal doğum yapıyorum altta dikişlerim oluyor ne kadar tecrübeli olsam da bebeğe alışmak huylarına alışmak hemen olmuyor ne biliyim insan yatıp dinlenmek istiyor altta dikişlerim olduğu için zaten düzgün oturamıyorum ayaklarını uzatsan olmaz çay ikram etmesen olmaz gelme demesen olmaz... Doğumuma 1 hafta vardı temizlikçi alabilirim aslında durumumuz müsait ama laf ederler diye alamadım evimizin camları da öyle çok ve büyük ki boydan boya cam hepsini ben temizledim laf çıkmasın diye.Herşey doğaçlama yaşanıyor canım benim ne yapabilirsin ki..

Benim Folbiol üm 12.haftada bitti doktorum 1 ay dinlendiricem seni ilaçsız dedi.kan değerlerim güzel olduğu için salı günü kontrolüm var 16.haftam..muhtemelen demir ve vitamine başlıycam bende

Benim mecburi ilaçlar daha önce dört bebeğim karnimda öldü erken haftalarda oyüzden cnm.

Düşünmüş almış canım iyiki dememişsin heves etmiştir:)

İşte insanların anlayışlı olması lazım bu durumlarda ne garip sanki kendileri de geçmedi bu dönemden.. Sen yine iyi sabırlımışsın valla ben yüzümü asardım gelemezlerdi bi daha hahay böyle de cadıyım😄

Kendileri geçmiş ama hiç yatma durumları olmamış ki çok çekmiş ama siz çekmeyin der ama kendi yaptığının farkında değil sanırım :) Yüzünü assan ne olur tatlım en güzel gününde hurraa dolmuş ev moralin bozuluyor haliyle.Mutlu mesut geçmesi gereken günde sen hep telaş içindesin.Atıyorum mesela tok gelseler diyelim,biri börek yapsa biri kek yapsa yine bana değil sonuçta kendileri yicek,çaya filan yardım edilse en kısa sürede de kalkılsa iyi olur..DE işte bunları söyleyemezsin ki ayıp olur kendilerinin düşünmesi lazım.

Bir de ben misafirlerimi en güzel şekilde ağırlamak isterim.Çok kişiyi kabul edip böyle kim ne yedi ne içti bilemesem içime sinmiyor işte.Parça parça gelinse yapsam ggüzelce hazırlığımı yedirsem içirsem yollasam evlerine.Yeni doğum yapmışım hastaneden çıkmışım yemek yok herkes aç olmuşuz evde 12 kişi..Düşünsenize bi

Kızlar kulak tikanmalarimiz ne zaman sona erecekmis bilen var mı? Birde ilk gebeliği olan ve 15. Haftada olup bebeğini hergun hisseden var mı

Ayy yok düşünemiyorum:/ yani doğumdan sora insan yatmak dinlenmek, bebişiyle ilgilenmek ister.. Ne öyle hurraa doluşmuşlar. Hani bebiş biraz büyür, sen de kendini toparlarsın o zaman gelsinler ama anlamıyorum böyle zamanda doluşmalarını. Gezecek yer arıyolar heralde ne bilim. İnşallah bu doğumunda böyle olmaz canım.

Kızlar kulak tikanmalarimiz ne zaman sona erecekmis bilen var mı? Birde ilk gebeliği olan ve 15. Haftada olup bebeğini hergun hisseden var mı

Ben 14'e gircem ama ne her günü bi kere hissetsem havalara uçcam😄 sen hissediyo musun canım?

http://www.abcbebek.com/content_files/prd_images/9789758923960 K.jpg

Ben bu kitabı aldım canım. Çok beğendim tavsiye ederim. D&R internet siparişinde 32 TL.

cok uzuldum canim allah sabir versin tez zamanda allah saglikli evlatlar nasip etsin

benim de bundan travel sistem bebek arabasi aldik onun parcasi soyle baktim cok rahat gibi duruyo. onumuz bahar olcak guzel havalarda gezdiririm evdede icinde yatiririm buyuyunce de kardesine saklariz :)

Arkadaşlar ben telefondan giriyorum geçmişi tek tek okuyamıyorum umarım herşey yolundadır bugün pek keyfim yok açıkçası. Doktora gittim bugün bebişimiz kıpır kıpırdı burun kemiği vardı ense kalınlığı 1.1 mm herşey yolunda dedi doktor Ancak düşük tehlikesi var dedi gecen hafta rahim etrafındaki kanama buhafta artmış dedi dikkatli ol dedi ama yatak istirahati vermedi progestan hap kullanmaya devam dedi yetersizmi geliyo acaba diyorum kendime ikili test için kan verdim haftaya gidince doktoruma sorucam.folik asiti bırakıp decavite başlıcam yarın.. Ama 12 hafta olmama rağmen düşük tehlikesi devam ediyo dedi şu mübarek günlerde ne diyeyimki dua etmekten başka çare varmı Rabb'ime sığınıyorum 😔😔😔

suan ayni seyi benim arkadasim yasiyo 18 haftalik hamile simdi. ikili doneminde kontrole gidiyo ense kalinligi 6.5 mm cikti doktor kabul edilebilir sinirlarin da cok uzerinde bebekte %90 engel var dedi. prof a yonlendirdi adam bakmis demis cvs ye falan hicbiseye gerek yok bu cocuk kesinlikle zihinsel ozurlu alalim simdi zaten karninda olur en iyi ihtimalle dogumda olur sana da zarar verir falan daha da kotu seyler soylemis arkadasim bayilmis muayenede. neyse aldirmayi kabul etmedi dedi en azindan cvs yapilsin ona gore karar verilsin icim rahat etmez dedi ama doktor mirin kirin edip aldi parcayi. bu arada ankarada baska bi doktora gittiler o da demis ense kalinligi cok yuksek ama test yapilmadan cocugun hayatina son mu verilirmis kizmis diyarbakirdaki doktora demis sonuclar ciksin temiz cikarsa ve ense kalinligi duserse gebelige devam edebiliriz aksi takdirde almamiz gerek guzel guzel anlatmis. neyse zaman gecti 3 hafta sonra sonuclar temiz cikti her kontrolde ense kalinligi dustu 4 5 haftada 6.5 tan 3.5 a geriledi ve fiziksel olarak da cocuk suan gayet saglikli gidiyo masallah. doktorlarin dedigine bazen kulak asmamak gerekiyo anneler hissediyo arkadasim da hep diyodu doktor anlatiyo bebek icimde oyunlar oynuyo anne ben saglikliyim diyodu resmen. yasadigi stres yanina kaldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…