Anneciiimmm konular ilerlemiş gitmiş:))
Ben de kaynana vs,den bir hayır beklemiyorum allahım da muhtaç etmesin, bir dilim kuru ekmek yerim onun nazını çekeceğime... Zaten ben düşük yapınca o eşime küsmüştü evlat ne demek gördün mü gel seni göreyim özledim diye... Aramızda iki sokak vardı :))) hamile kaldım gene küstü.. O yüzden umursamıyorum... Onlar bana köyü davranıyor ama eltim de onların canına okuyor:)
Sadece emzirme kilo almaya karşı ilk laf sokmalarında cevap verebileyim bana yeter:)) beni taciz edip sinirlerimi bozmasınlar...
Sonra eşimin ailesi çok kalabalık ama takı korkusuna gelmezler sanırım ya da meraktan gelirlerse de Mevlüt'e toplu ağırlayıp kurtulacağım inş.. Tabi evdeki hesap çarşıya uyarsa...
Onun dışında bugün doktora gittik kızım olduğu kesinleşti. Organını gösterdi bunlar da alt dudakları diye:))) eşim anlamamış yerim onun ağzını ben diyor:))) maşallah barakallah:) riskli ve ağrılı bi dönem geçiriyorum inş sağlıkla alırız bebeklerimizi kucaklarımıza:)))
Bir de eşim de demek ki dayanamıyor koca bi mama sandalyesi almış chicco mothercare den:))) ne gereği varsa gitti salondaki yemek masasının başına kurdu:))) o da heves ediyor demek ki:))
Bizden haberler böyle...
Gözün aydın tatlım kesinleşti demek kız olduğu. Eşinin tepkisine sesli güldüm yalnız ahahah😄 ya benim arkadaşım da almıştı mama sandalyesi ama bebişi pek oturamadı yani hep inmek istedi. Ben de kararsızım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkadaşlarım, biliyorsunuz dün kontrolüm vardı. Canım doktoruma birçok şey sordum sizlere de aktarayım.. Yurt içi uçak yolculuğu ve 6 saate kadar otobüs yolculuğu yapabilirsin dedi. Yüzüstü yatıyorum sorun olur mu dedim.. Şu an için sorun zaten bir zaman sonra istesen de yüzüstü yatamayacaksın dedi. En uygun yatış bebişkonun kan dolaşımı açısından sola doğru yatışmış. Sırt üstü mutlaka bacaklarınızı çekerek yatın.. Güneş kremi önerisi istedim malum hepsine güvenemiyoruz. Kendi kullandığı kremi yazdı ve nette yorumlara baktım hep olumlu yönde.. Solonte Pregna.. Çatlak oluşması için kakao ve fındık yağı sürebilirsin dedi. Ancak bazı yağlar tüylenme yapar dedi o yüzden krem yazdı. Pregnore Krem.. Sağa ve sola dönüşlerimde kramp ağrı gibi şeyler olabiliyor dedim. Çok normal dedi. Kaş ve kirpik dökülmesi için susam yağı tarzı yağları kullanabilir miyim dedim. Evet sorun yok dedi. Saç maskesi de yapabilir miyim dedim evet dedi canım doktorum :) Söyleyeceklerim bunlar.. Tekrar ediyorum bebek kıpırdamıyor gibi olumsuz düşünceler için erken dedi doktorum.. Gönlünüzü ferah tutun arkideşlerim :)
Off çok sinir bozucu. Bu sefer izin verme canım. Lohusa kadının evine ne diye yatılı misafirliğe gelirler ki? Valla ben kabul etmiycem öyle her akrabayı yatıya fln. Eşime söyletcem gelmesinler
Benim Folbiol üm 12.haftada bitti doktorum 1 ay dinlendiricem seni ilaçsız dedi.kan değerlerim güzel olduğu içinsalı günü kontrolüm var 16.haftam..muhtemelen demir ve vitamine başlıycam bende
Sağolasın canım darısı tüm topiği inş:) evet ben ne bileyim alt dudağı diyor bir de:))
Bence de mama sandalyesi çok gereksiz evde Fuzuli yer kaplıyor alınacaksa da 30-40 tl ye ikea da satılan hafiflerinden alınmalı.. Benim ablam öyle aldı, ben ablamdan alırım diyordum ama eşim almış bile :)) bence boşuna masraf kocaman ve gereksiz gibi duruyor... Ama ona öyle demedim tabi:))
Benim mecburi ilaçlar daha önce dört bebeğim karnimda öldü erken haftalarda oyüzden cnm.
Yatılı değil canım evleri çok yakın olduğu halde böyle yapıyorlar kötü birşey yapıyoruz diye de değil de işte hep brlikte yiyelim içelim diye ama ben normal doğum yapıyorum altta dikişlerim oluyor ne kadar tecrübeli olsam da bebeğe alışmak huylarına alışmak hemen olmuyor ne biliyim insan yatıp dinlenmek istiyor altta dikişlerim olduğu için zaten düzgün oturamıyorum ayaklarını uzatsan olmaz çay ikram etmesen olmaz gelme demesen olmaz... Doğumuma 1 hafta vardı temizlikçi alabilirim aslında durumumuz müsait ama laf ederler diye alamadım evimizin camları da öyle çok ve büyük ki boydan boya cam hepsini ben temizledim laf çıkmasın diye.Herşey doğaçlama yaşanıyor canım benim ne yapabilirsin ki..
İşte insanların anlayışlı olması lazım bu durumlardane garip sanki kendileri de geçmedi bu dönemden.. Sen yine iyi sabırlımışsın valla ben yüzümü asardım gelemezlerdi bi daha hahay böyle de cadıyım😄
Kendileri geçmiş ama hiç yatma durumları olmamış ki çok çekmiş ama siz çekmeyin der ama kendi yaptığının farkında değil sanırım :) Yüzünü assan ne olur tatlım en güzel gününde hurraa dolmuş ev moralin bozuluyor haliyle.Mutlu mesut geçmesi gereken günde sen hep telaş içindesin.Atıyorum mesela tok gelseler diyelim,biri börek yapsa biri kek yapsa yine bana değil sonuçta kendileri yicek,çaya filan yardım edilse en kısa sürede de kalkılsa iyi olur..DE işte bunları söyleyemezsin ki ayıp olur kendilerinin düşünmesi lazım.
Bir de ben misafirlerimi en güzel şekilde ağırlamak isterim.Çok kişiyi kabul edip böyle kim ne yedi ne içti bilemesem içime sinmiyor işte.Parça parça gelinse yapsam ggüzelce hazırlığımı yedirsem içirsem yollasam evlerine.Yeni doğum yapmışım hastaneden çıkmışım yemek yok herkes aç olmuşuz evde 12 kişi..Düşünsenize bi
Kızlar kulak tikanmalarimiz ne zaman sona erecekmis bilen var mı? Birde ilk gebeliği olan ve 15. Haftada olup bebeğini hergun hisseden var mı
Önceden bazen hissediyordum ama bayadir hissedemiyorumBen 14'e gircem ama ne her günü bi kere hissetsem havalara uçcam😄 sen hissediyo musun canım?
Önceden bazen hissediyordum ama bayadir hissedemiyorum
Arkadaşlar, ben bebek bakımı için kitap almak istiyorum.. bebeğin ilk yıllarında ne yapmamız gerektiğini anlatan bir kitap.. Şu an hiçbir şey bilmiyorum.. Biliyorum kitaptan falan öğrenilmiyor diyecekler tecrübeli anneler.. Ancak fikir sahibi olmak istiyorum.. Bildiğiniz kitap varsa tavsiye eder misiniz ? Hazır tatildeyken alıp okuyayım..
Merhaba kızlar dün dr kontrolüm vardı gittiğimizde bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim gerçekten benim için çok acı bir tecrübe oldu aldılar bebeğimi
Hepinize hayırlı sağlıklı gebelikler diliyorum
Eki Görüntüle 1190853
canım bana bunun aynısı hediye geldi bizim şef çocuklarına kullanmış 1 yaşına kadar kullandım çok kullanışlı dedi
erkek olmazsa kızı maviş maviş yatıracağız artık
Bi arkadas 2li taramasiyla ilgili yazmis bulamadim ama yasanmis bi olay anlatiyim bi kadin dr gitmis bebeginin ozurlu olcani soylemis alalim demiskadin istememis buyuk alim kisilerden birine sormus napim diye kesinlikle olmaz sen hergun bir hurmaya bir yasin oku ve dua et demis kadin yapmis drun ozurlu dedi cocuk super zeka olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?