Aynen öle ... Bn ilk dogumumda eşimin yegnını cagırdım kız sadece mutfak işini yapsa yeter 17 yasımdaydı ulan ben 17 yasında ir evi idare ediyodum .. Gerizekalı bi oturuyodu tel basına bende inat etti cekıldım kızmla odama yattım alsama kadar eşim bi geldi kahvaltı sofrası duruyo yemek yok .. Etraf pislik içinde heöen geri götürdü yegenini benim kardeşîm geldi 18 yasındaydı okulu tatılı en küçük kızlatdesım .. Geldi yemwgi yaptı.. Kızıma bakıyodu bn uyuyyımda sütüm bol olsun diye.. Ewi temizleyip havlaandırıyodu.. Üstümü cıkarcam zaman bile gelip dur abla yardım edeyım dikişlerin acır diyodu alttan dikşim bardı.. Ozaman eşim bile dedi yani ne warsa sende var mervişim ...
İşte bu seferde kardeşim gelır bnm küçügüm annem kalır.. 15 günde eşim izin alcak yanımda kalıp hümeyramala ilgilense yeter... İnşallah kımseye muhtac olamm Allahtan baska
Aynen ya ilaç içmek istemem zaten bisürü yutuyorum hergün. Sağlıklı olsunlar da meleklerimiz çekeriz artık.Aynen benimde sanki gözlerim önüme dökülecek gibi oluyo damarlarım zonk zonk..doktorum parol içebilirsin dedi fakat ben yine de kimyasal bişey almak istemiyorum..bebeklerimiz sağlıklı olsun da İnşallah...
Allaha havale edin canım benım. Boşver. Biz ne ederiz ki . en guzel cezası Rabbımız keser. Bu dünyanın hesabını,bu dünyada kapatmadan zaten can almam diyor Rabbim. Merak etmeyin
Arkadaşlar, ben bebek bakımı için kitap almak istiyorum.. bebeğin ilk yıllarında ne yapmamız gerektiğini anlatan bir kitap.. Şu an hiçbir şey bilmiyorum.. Biliyorum kitaptan falan öğrenilmiyor diyecekler tecrübeli anneler.. Ancak fikir sahibi olmak istiyorum.. Bildiğiniz kitap varsa tavsiye eder misiniz ? Hazır tatildeyken alıp okuyayım..
Missdely ve eflalim yorumlariniz icin cok tesekkurler. Aile sonucta denecek soz yok maalesef.
☆★☆
Eveet gunumu yine bebegim guzellestirdi. Iyi ki var ♥ gittiiim taramam cok sukur tertemizmis...
Ultrasona gore 14 hafta cikti minigim habire ilerliyor masallah. Ponçik cinsiyetini bu hafta gostermemekte diretti resmen. Bacak bacak ustune attii tam aha hareket ediyor diyoruz hoop bagdas kuruyor. Sonra yine bacak bacak ustune... hayir bisey degil ben artik kalkicam gobegim yandi dr takti cinsiyete. Kiz dedi ama bu hafta bundan tamamen emin olamiyorum artik demeye basladi. Adam kitlendi monitore illa gorecek. En son vazgecti ki sukur kalkabildim. Ayaklari kocamanmis. :) sirti burnu kafasi suyum plasenta her sey normal masallah. Sorum yoktu dr a ama bi kac seyi payalasayim.
★☆★
Vitaminle demiri ayni zamanda alma dedi. Gece ic ki istah yapmasin gereksiz kilo aldirir dedi. 3lu taramayi da 3 hafta sonra dedi. Maalesef baska dr a gidecegim tatilde olacagimdan. Artik o zaman cinsiyetimiz de netlesmis olur zaten :) benden bu kadar kixlar.
☆★☆
Bebegim resmen gunumu aydinlatti. Iyi ki varlar hakikaten iyi ki....
★☆★
Unutmadan bu da gecen haftanin atarli bebesi bu haftanin ana kuzusu olmus uslu uslu parmak emiyor :)
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
Lohusalık döneminde biz de yaşayabiliriz yazıdaki şeyleri ama olsun takmamaya çalışırız. Benim kayınvalidem de herşeye müdahale etmeyi sever bi de ilk torun olcak ama benden çekinir. O yüzden bana fazla bişey diyemez ama eşimi dır dır yer şöyle yapsın böyle yapsın diye. Hoş eşim de he he der geçer sen en iyisini bilirsin hayatım der bana. O yüzden bebişim doğduktan sonra da çok karışamaz diye düşünüyorum. Allahtan uzaktalar. Görümcemin okulu var yani uzun süre kalamıyolar öyle geldiklerinde
En iyisi kimseye laf söyletmemek kızlar valla cevabınızı verin geçin. Ne bu ya kime neymiş bizim bebeğimizden
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aynen ya ilaç içmek istemem zaten bisürü yutuyorum hergün. Sağlıklı olsunlar da meleklerimiz çekeriz artık.
Anamm maşallah benimde kızın böyle bir ultrasonu var parmak emiyordu karnimda doguncada 4. Ay emdi emzik biberon katiyen almadi: )))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benim Folbiol üm 12.haftada bitti doktorum 1 ay dinlendiricem seni ilaçsız dedi.kan değerlerim güzel olduğu içinsalı günü kontrolüm var 16.haftam..muhtemelen demir ve vitamine başlıycam bende
Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin. Anlayışsız insanlar dan uzak tutsun inşallah. Yukardaki paylaşımı ben çok beğendim . İlk lohusa lığımda da yasamıstım benzer şeyleri. Sütün mü yetmiyor çocul niye ağlıyor . Sorular nasihatlet. Şimdi tinlamam ama. Ikı görümcem var biri 1.5 aydır yatıyorum gelipte bir tad çorba pişirmedilet valla. Durum kontrolu için kardeşleriyle sohbet ediyorlar ama. Ben dişleri ağırsa geçmiş olsundayım ama. Bu ülkede gelin olmak kadın olmak zor zanaat ben onu biliyorum
Bu iyi bir sey mi ki emzik biberon almamasi? Iyi bir sey gibi duruyor burdan :))) ahh kor cahilim annelik nireee ben nireee
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
Aynen senle aynı durumdaymisiz ilk torun gorumce falan o yuzden ben fazla vıcık vıcık olmaktansa mesafeli duruyorum onlar bana saygı duyuyor ben onlara...uzaktan sevmek aşklarin en guzeli
Bilmem benim açımdan kötüydü sadece beni emerek uyurdu :/ diyeceğim o ki karnisinda nasılsa cikincada devam
Maalesef ben de yaşadımOğlum haziranda doğdu , annem gelir "kızım bu çocuk pişer böyle giydirmişin ama.." giderim kısa kollu giydiririm bu sefer kayınvalidem "e bu bebeğin kolları kısa hep sinekler yer"..Doluya koysan olmaz boşa koysan dolmaz..Görümcemin oğlu yatak odamıza girdi ben de tam oğlumu emzirecektim doktor da doğumdan sonra bir sürü ilaç verdi onları da makyaj aynamın önüne koymuştum,baktım görümcemin oğlu onlarla oynuyor ,"canım onları dağıtma istersen" dedim , görümcem de diyor ki "zaten yeterince dağınık burası" ya kardeşim...burası yatak odası ben burda her türlü şeyimi çıkarırım da,dağıtırım da.Sen en ufak gödüğün şeyde bile anlayışsızlık yapacaksan o odada işin ne?Misafir gibi düşünüyorsan misafiin gidebileceği sınırlar içinde kalacaksın,yani sadece salonda kal.Yardım da etmiorsan mutfağa da gelme olur mu?Ama o zaman normal bi misafir gibi 1 saatin içinde de kalkın lütfen Daha neler anlatırdım da neyse...
İkinci doğumum oldu annem yanımda kaldı hastanede kayınvalidem ve eşim oğluma baktılar işte,biz gelesiye ne yemek hazır ne başka birşey...Herkes de bizim evde ve açlar.Bari karnınızı doyurun da gelin çok mu zor acaba?Herkes çaay içmek istiyor su istiyor yemeğe ayran istiyor kimse yerinden kalkmıyor..Ben tek çocuğum kardeşim de yok annem bu kadar kişiyi ağırlamak zorunda mı?
Off bu konuyu kim açtı nasıl doluyum anlatamam..Bakalım üçüncüde neler olacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?