2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Ahh Rabbim kimseye muhtaç etmesin eş tarafı biraz öyle oluyor...aglarsa anam ağlar gerisi yalan hesabı...bu arada kardeş candır.bak kızımın kız kardeşi olursa birbirlerine kol kanat olurlar: )))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynen benimde sanki gözlerim önüme dökülecek gibi oluyo damarlarım zonk zonk..doktorum parol içebilirsin dedi fakat ben yine de kimyasal bişey almak istemiyorum..bebeklerimiz sağlıklı olsun da İnşallah...
Aynen ya ilaç içmek istemem zaten bisürü yutuyorum hergün. Sağlıklı olsunlar da meleklerimiz çekeriz artık.

Allaha havale edin canım benım. Boşver. Biz ne ederiz ki . en guzel cezası Rabbımız keser. Bu dünyanın hesabını,bu dünyada kapatmadan zaten can almam diyor Rabbim. Merak etmeyin

Aynen bu konuda katılıyorum canımızı sıkmaya çalışanları hoop Allaha havale sonra ugrassinlar dursunlar...deneyimle sabittir

Bence de sıkmayın canınızı ve takmayın hiçbir şeye.Yoksa benim gibi olursunuz gastirit gelsin lansor gitsin omeprol

Bilmiyorum okunuyormu nette gördüm bakın bakayım size hangisi uyuyor:))

Eklentiler

• $1405609309307.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 42
Missdely ve eflalim yorumlariniz icin cok tesekkurler. Aile sonucta denecek soz yok maalesef.
☆★☆
Eveet gunumu yine bebegim guzellestirdi. Iyi ki var ♥ gittiiim taramam cok sukur tertemizmis...
Ultrasona gore 14 hafta cikti minigim habire ilerliyor masallah. Ponçik cinsiyetini bu hafta gostermemekte diretti resmen. Bacak bacak ustune attii tam aha hareket ediyor diyoruz hoop bagdas kuruyor. Sonra yine bacak bacak ustune... hayir bisey degil ben artik kalkicam gobegim yandi dr takti cinsiyete. Kiz dedi ama bu hafta bundan tamamen emin olamiyorum artik demeye basladi. Adam kitlendi monitore illa gorecek. En son vazgecti ki sukur kalkabildim. Ayaklari kocamanmis. :) sirti burnu kafasi suyum plasenta her sey normal masallah. Sorum yoktu dr a ama bi kac seyi payalasayim.
★☆★
Vitaminle demiri ayni zamanda alma dedi. Gece ic ki istah yapmasin gereksiz kilo aldirir dedi. 3lu taramayi da 3 hafta sonra dedi. Maalesef baska dr a gidecegim tatilde olacagimdan. Artik o zaman cinsiyetimiz de netlesmis olur zaten :) benden bu kadar kixlar.
☆★☆
Bebegim resmen gunumu aydinlatti. Iyi ki varlar hakikaten iyi ki....
★☆★
Unutmadan bu da gecen haftanin atarli bebesi bu haftanin ana kuzusu olmus uslu uslu parmak emiyor :)

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Eklentiler

• $1405609301389.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 45
Lohusalık döneminde biz de yaşayabiliriz yazıdaki şeyleri ama olsun takmamaya çalışırız. Benim kayınvalidem de herşeye müdahale etmeyi sever bi de ilk torun olcak ama benden çekinir. O yüzden bana fazla bişey diyemez ama eşimi dır dır yer şöyle yapsın böyle yapsın diye. Hoş eşim de he he der geçer sen en iyisini bilirsin hayatım der bana. O yüzden bebişim doğduktan sonra da çok karışamaz diye düşünüyorum. Allahtan uzaktalar. Görümcemin okulu var yani uzun süre kalamıyolar öyle geldiklerinde
En iyisi kimseye laf söyletmemek kızlar valla cevabınızı verin geçin. Ne bu ya kime neymiş bizim bebeğimizden

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aynen bende öyle bir kitap almak istiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar. ..

Anamm maşallah benimde kızın böyle bir ultrasonu var parmak emiyordu karnimda doguncada 4. Ay emdi emzik biberon katiyen almadi: )))

Aynen senle aynı durumdaymisiz ilk torun gorumce falan o yuzden ben fazla vıcık vıcık olmaktansa mesafeli duruyorum onlar bana saygı duyuyor ben onlara...uzaktan sevmek aşklarin en guzeli

Aynen ya ilaç içmek istemem zaten bisürü yutuyorum hergün. Sağlıklı olsunlar da meleklerimiz çekeriz artık.

Benim Folbiol üm 12.haftada bitti doktorum 1 ay dinlendiricem seni ilaçsız dedi.kan değerlerim güzel olduğu için salı günü kontrolüm var 16.haftam..muhtemelen demir ve vitamine başlıycam bende

Anamm maşallah benimde kızın böyle bir ultrasonu var parmak emiyordu karnimda doguncada 4. Ay emdi emzik biberon katiyen almadi: )))

Bu iyi bir sey mi ki emzik biberon almamasi? Iyi bir sey gibi duruyor burdan :))) ahh kor cahilim annelik nireee ben nireee

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Benim Folbiol üm 12.haftada bitti doktorum 1 ay dinlendiricem seni ilaçsız dedi.kan değerlerim güzel olduğu için salı günü kontrolüm var 16.haftam..muhtemelen demir ve vitamine başlıycam bende

Canim folbiolü gunde 1 mi aldın?

Maalesef ben de yaşadım Oğlum haziranda doğdu , annem gelir "kızım bu çocuk pişer böyle giydirmişin ama.." giderim kısa kollu giydiririm bu sefer kayınvalidem "e bu bebeğin kolları kısa hep sinekler yer"..Doluya koysan olmaz boşa koysan dolmaz..Görümcemin oğlu yatak odamıza girdi ben de tam oğlumu emzirecektim doktor da doğumdan sonra bir sürü ilaç verdi onları da makyaj aynamın önüne koymuştum,baktım görümcemin oğlu onlarla oynuyor ,"canım onları dağıtma istersen" dedim , görümcem de diyor ki "zaten yeterince dağınık burası" ya kardeşim...burası yatak odası ben burda her türlü şeyimi çıkarırım da,dağıtırım da.Sen en ufak gödüğün şeyde bile anlayışsızlık yapacaksan o odada işin ne?Misafir gibi düşünüyorsan misafiin gidebileceği sınırlar içinde kalacaksın,yani sadece salonda kal.Yardım da etmiorsan mutfağa da gelme olur mu?Ama o zaman normal bi misafir gibi 1 saatin içinde de kalkın lütfen Daha neler anlatırdım da neyse...

İkinci doğumum oldu annem yanımda kaldı hastanede kayınvalidem ve eşim oğluma baktılar işte,biz gelesiye ne yemek hazır ne başka birşey...Herkes de bizim evde ve açlar.Bari karnınızı doyurun da gelin çok mu zor acaba?Herkes çaay içmek istiyor su istiyor yemeğe ayran istiyor kimse yerinden kalkmıyor..Ben tek çocuğum kardeşim de yok annem bu kadar kişiyi ağırlamak zorunda mı?
Off bu konuyu kim açtı nasıl doluyum anlatamam..Bakalım üçüncüde neler olacak...

Bu iyi bir sey mi ki emzik biberon almamasi? Iyi bir sey gibi duruyor burdan :))) ahh kor cahilim annelik nireee ben nireee

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Bilmem benim açımdan kötüydü sadece beni emerek uyurdu :/ diyeceğim o ki karnisinda nasılsa cikincada devam

Aynen canım ben de mesafeliyim. Çünkü biliyorum azcık sıkı fıkı olsam rahat göremem bi daha. Mesela dün aradı kv sağlık ocağına gitmişsiniz dedi he dedim anne gittik. Bak dedi aşılar önemli şöyle böyle. Biliyorum anne zaten o yüzden gittik onlar takip ediyomuş aşıları dedim. Başladı, yok sen takip etcen onlar bilmez bilmemne. Anne dedim biz yemeğe çıkıyoruz hadi kapatıyorum dedim. Ben hiç gelemem böyle bunaltılmaya.
Tırsmıyorum değil ilk torunları olcak ya sürekli ararsa direktif verirse diye. Bizi bi rahat bıraksalar yaşayarak görsek dimi. Ayrıca elimizin altında internet var, doktorumuz var herşeyi onlardan daha titizlikle araştırıyoruz ama yine de en iyisini onlar bilir havalarındalar

Anneciiimmm konular ilerlemiş gitmiş:))

Ben de kaynana vs,den bir hayır beklemiyorum allahım da muhtaç etmesin, bir dilim kuru ekmek yerim onun nazını çekeceğime... Zaten ben düşük yapınca o eşime küsmüştü evlat ne demek gördün mü gel seni göreyim özledim diye... Aramızda iki sokak vardı :))) hamile kaldım gene küstü.. O yüzden umursamıyorum... Onlar bana köyü davranıyor ama eltim de onların canına okuyor:)
Sadece emzirme kilo almaya karşı ilk laf sokmalarında cevap verebileyim bana yeter:)) beni taciz edip sinirlerimi bozmasınlar...
Sonra eşimin ailesi çok kalabalık ama takı korkusuna gelmezler sanırım ya da meraktan gelirlerse de Mevlüt'e toplu ağırlayıp kurtulacağım inş.. Tabi evdeki hesap çarşıya uyarsa...

Onun dışında bugün doktora gittik kızım olduğu kesinleşti. Organını gösterdi bunlar da alt dudakları diye:))) eşim anlamamış yerim onun ağzını ben diyor:))) maşallah barakallah:) riskli ve ağrılı bi dönem geçiriyorum inş sağlıkla alırız bebeklerimizi kucaklarımıza:)))

Bir de eşim de demek ki dayanamıyor koca bi mama sandalyesi almış chicco mothercare den:))) ne gereği varsa gitti salondaki yemek masasının başına kurdu:))) o da heves ediyor demek ki:))

Bizden haberler böyle...

Bilmem benim açımdan kötüydü sadece beni emerek uyurdu :/ diyeceğim o ki karnisinda nasılsa cikincada devam

Hehehe olsuuuun :sly: emsin de uykusuz kalayim.
...
Ve anne olmadan ne de rahat konusurduuu!
...

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Off çok sinir bozucu. Bu sefer izin verme canım. Lohusa kadının evine ne diye yatılı misafirliğe gelirler ki? Valla ben kabul etmiycem öyle her akrabayı yatıya fln. Eşime söyletcem gelmesinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…