2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Hamile hamile mesai sonrası tüm Sultanahmet standlarini denetledim valla belim kopuyo şuan. Güvenilir gida için beli feda ettik Neyseki yarina izinli sayilicaz
Cilt doktoruna la roche kullanıyorum dedim tamam sorun yok dedi doktor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ay iyi bari bende öbür markayami geçsem diye düşünüyodum
Gözünaydın cnm
Bende kaynanadan hicbisi beklemem,Gölge etmesin yeter. Takı konusuda ayni dediğin gibidir esimin aile tarafı,daha önce bebek ziyaretine giderken gördüm (şimdi şok olcaksiniz) 5tl goturuyolar,yemin ederim abartmiyorum. Ve maddi durumlari gayet iyi hepsinin 3er 4er dairesi olan insanlar.. cok değişikler çok
Prensesin hayırlı olsun kuşum,sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar kulak tikanmalarimiz ne zaman sona erecekmis bilen var mı? Birde ilk gebeliği olan ve 15. Haftada olup bebeğini hergun hisseden var mı

Ben bugun 2 defa hissettim hapsirdiktan sonra birde tv stv bi program vardi kadinin bebegi olmuyordu meryem suresini okuyup dua ediyordu bende karnimi sevdim allahima hamd ettim aman yarabbim sanki bana cevap verdi kuzum

hadii yaa,üzüldüm...

evet,soracağım bu defa hatta liste bile yaptım.inşallah hayırlı haberlerle döneriz korkuyorum bişey olacak diye.

Aaaa canım ya onlara ne istediğin bayani alırsin paranızı onlar mi veriyor ben hic haber etmem valla evin içine karismayacaklar yaaa

Ben çalışıyorum su an bebek dogunca annem bakamaz rahatsız annem belinden kayınvalidem bakabilir ama kendim büyütmek istiyorum kres yaşı gelene kadar inşallah esimin işleri iyi gider de çalışmam 3 yaşına kadar sonra başlarım çalışmaya Kuran i kerim öğreten bir krese verecem zaten Allah izin verirse

iyi akşamlarr...

bebeğimi bende hissedemihorum epeydir.yda öncedende gaz dı ben bebek sandım,çok kararsızım:26::26::26:

canim biz tayinci oldugumuzdan park yatak alcaz hatta karar verdik kraft calipso 70x120 bi bak aklina yatarsa alirsin

uygun canim genelde o hafta cagiriyor sanirim doktorlar da

Daha çok varmış kii hani böyle kıpırtılarını hissetsek arada bir de olsa içimiz rahat ederdi iyi diye..

canim o zaman da bi sure hareket etmeyince endiseleniliyomus dogunca biraz fazla uyusa hemen nefes kontrolu yapiyolarmis her turlu aklimiz onlarda olcak

canim biz tayinci oldugumuzdan park yatak alcaz hatta karar verdik kraft calipso 70x120 bi bak aklina yatarsa alirsin

Ayy bu çok kullanışlı bişeye benziyoo. Alt açma yeri bile var. Bunu alınca direkt yatak olarak mı kullanmayı düşünüyorsunuz?
Biz lojmanda oturuyoruz çok yerimiz yok, hem karyola hem böyle bişey çok yer işgal eder de o yüzden merak ettim. İçine yatak almak gerekiyor mu yoksa içinde var mı?

1 ay daha bekleyelim bakalım ne zaman hissedecez 16 bitmeden hissedilmez diyor doktor

alt karnımın sol tarafında bir sertlik va ve biraz şiş,dokunduğumda yada bastırdığımda hafif acıyor.akşam annemi arayıp sordum.bişey mi oldu yoksa,uzanma kalkma filan dedisen hissetmiyo musun bebeğini o kocaman oldu artık ben 2,5 aylıkken seni hissetmiştim dedi,bayadır hissetmiyorum dedim etekleri tutuştu kadının benide telaşlandırdı yaa

Az önce iki tane sezeryan videosu izledim bi fena oldum kızlaaar😳
Başa gelen çekilecek kaçarı yok. Bi de üstüne miyom aldırıcam acaba onu da epiduralde halleder mi ? İnşallah genel anestezi olmam. 😖

Zeynepcim evham yapıyor olabilirsin. Ülkü'nün durumu hepimizi çok etkiledi. Ben de durup durup elimi karnıma götürüyorum, hissetmeye çalışıyorum bebeğimi. Pek bişey de anlamıyorum aslında.
Çok huzursuzsan yarın bi doktora git baktır için rahat etsin.

evet sezincim,evham yapıyorum.ülküden çok etkilendim,hepimiz etkilendik.p.tesi randevum var o güne kadar sabredeceğim.doktorum izinde

Kizlar tansiyonum 8/4 olmuş benim gibi olan var mi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet sezincim,evham yapıyorum.ülküden çok etkilendim,hepimiz etkilendik.p.tesi randevum var o güne kadar sabredeceğim.doktorum izinde

Az kalmış pazartesiye, inşallah güzel güzel haberlerle gelirsin😊

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…