Ay iyi bari bende öbür markayami geçsem diye düşünüyodumCilt doktoruna la roche kullanıyorum dedim tamam sorun yok dedi doktor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gözünaydın cnmBenim de ikili tarama test sonucum temiz çıkmış çok şükür. Şimdi 1 ay sonraki randevuyu beklicez artık. Rabbim sağlık versin bebişlere.
Bende kaynanadan hicbisi beklemem,Gölge etmesin yeter. Takı konusuda ayni dediğin gibidir esimin aile tarafı,daha önce bebek ziyaretine giderken gördüm (şimdi şok olcaksiniz) 5tl goturuyolar,yemin ederim abartmiyorum. Ve maddi durumlari gayet iyi hepsinin 3er 4er dairesi olan insanlar.. cok değişikler çokAnneciiimmm konular ilerlemiş gitmiş:))
Ben de kaynana vs,den bir hayır beklemiyorum allahım da muhtaç etmesin, bir dilim kuru ekmek yerim onun nazını çekeceğime... Zaten ben düşük yapınca o eşime küsmüştü evlat ne demek gördün mü gel seni göreyim özledim diye... Aramızda iki sokak vardı :))) hamile kaldım gene küstü.. O yüzden umursamıyorum... Onlar bana köyü davranıyor ama eltim de onların canına okuyor:)
Sadece emzirme kilo almaya karşı ilk laf sokmalarında cevap verebileyim bana yeter:)) beni taciz edip sinirlerimi bozmasınlar...
Sonra eşimin ailesi çok kalabalık ama takı korkusuna gelmezler sanırım ya da meraktan gelirlerse de Mevlüt'e toplu ağırlayıp kurtulacağım inş.. Tabi evdeki hesap çarşıya uyarsa...
Onun dışında bugün doktora gittik kızım olduğu kesinleşti. Organını gösterdi bunlar da alt dudakları diye:))) eşim anlamamış yerim onun ağzını ben diyor:))) maşallah barakallah:) riskli ve ağrılı bi dönem geçiriyorum inş sağlıkla alırız bebeklerimizi kucaklarımıza:)))
Bir de eşim de demek ki dayanamıyor koca bi mama sandalyesi almış chicco mothercare den:))) ne gereği varsa gitti salondaki yemek masasının başına kurdu:))) o da heves ediyor demek ki:))
Bizden haberler böyle...
Kızlar kulak tikanmalarimiz ne zaman sona erecekmis bilen var mı? Birde ilk gebeliği olan ve 15. Haftada olup bebeğini hergun hisseden var mı
Anladım canım Rabbim yawrunu sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin İnşallah
Aslında Dr yönünden çok şanssızlık ilk bebeğimi Dr yüzünden kaybettim. Ailemde pıhtılaşması olduğunu ve banatest yapmasını söyledim yapmadı bile, ila, yazmaz lolipop ikram ederdi(( güleryüzlü iriye biz de anlamazsın. Bu sefer iyi araştırdık:))
Ben de soru sormuyorum çünküödr soruya gerek bırakmıyor ama misafirlikteymişi gibi ağırlıyor bizi:)
Sen de soru sormayı eli ayağaını görebilir miyim. Bu haftalarda bilmem ne oluşuyormuş görebilir miyim de bakalım... Belki sana da gösterir doktorun.. Beyinleri mini bir ceviz gibi oluyor maş:)
Evet ben de stres olunca karnım top gibi sertleşiyor hem ağrı hem korkudan gidicem işte.. Rabbim sağlıkla kolaylıkla kurtulmayı nasip etsin inş..
Yatılı değil canım evleri çok yakın olduğu halde böyle yapıyorlar kötü birşey yapıyoruz diye de değil de işte hep brlikte yiyelim içelim diye ama ben normal doğum yapıyorum altta dikişlerim oluyor ne kadar tecrübeli olsam da bebeğe alışmak huylarına alışmak hemen olmuyor ne biliyim insan yatıp dinlenmek istiyor altta dikişlerim olduğu için zaten düzgün oturamıyorum ayaklarını uzatsan olmaz çay ikram etmesen olmaz gelme demesen olmaz... Doğumuma 1 hafta vardı temizlikçi alabilirim aslında durumumuz müsait ama laf ederler diye alamadım evimizin camları da öyle çok ve büyük ki boydan boya cam hepsini ben temizledim laf çıkmasın diye.Herşey doğaçlama yaşanıyor canım benim ne yapabilirsin ki..
http://www.cnnturk.com/fotogaleri/yasam/diger/bebegin-anne-karnindaki-mucize-goruntuleri
kızlarrrr bakın meleklerimize.Ayyy kokusunu içime çekmek istiyorum.
iyi akşamlarr...
bebeğimi bende hissedemihorum epeydir.yda öncedende gaz dı ben bebek sandım,çok kararsızım:26::26::26:
Kızlar daha erken ama nasıl beşik almayı düşünüyorsunuz kızımın odası var ama çok küçük ikinci bi çocuk için uygun odam yok malesef mecbur bir süre yatak odamda olacak sizce nasıl bi beşik almalıyım
http://www.abcbebek.com/content_files/prd_images/9789758923960 K.jpg
Ben bu kitabı aldım canım. Çok beğendim tavsiye ederim. D&R internet siparişinde 32 TL.
Kızlar çok teşekkür ederim evet kusmadan dolayı basınç artı ve kılcal damarlar çatladı uykuya ihtiyacım var ama sıcaktan ve tuvalete gitmekten uyuyamıyorum ulku Çok zor ama daha çok bebeğin olacak inşallah aynı şeyi ben de yaşadım 5 yaşında bir kızım var bi daha geliyor yeter ki sabret.veb çok yıpratmıştım Karnım da büyümüş tü almıştım kolay atlatma ya çalış KIZLAR 11+3 ün ve zaman hiç geçmiyor ve sin gebelik ler 2 3 hafta ilerde Ama benim gözümde sanki çok 12 0 da ikili test için uygun mu
Daha çok varmış kiihani böyle kıpırtılarını hissetsek arada bir de olsa içimiz rahat ederdi iyi diye..
canim biz tayinci oldugumuzdan park yatak alcaz hatta karar verdik kraft calipso 70x120 bi bak aklina yatarsa alirsin
1 ay daha bekleyelim bakalım ne zaman hissedecez 16 bitmeden hissedilmez diyor doktor
alt karnımın sol tarafında bir sertlik va ve biraz şiş,dokunduğumda yada bastırdığımda hafif acıyor.akşam annemi arayıp sordum.bişey mi oldu yoksa,uzanma kalkma filan dedisen hissetmiyo musun bebeğini o kocaman oldu artık ben 2,5 aylıkken seni hissetmiştim dedi,bayadır hissetmiyorum dedim etekleri tutuştu kadının benide telaşlandırdı yaa
Zeynepcim evham yapıyor olabilirsin. Ülkü'nün durumu hepimizi çok etkiledi. Ben de durup durup elimi karnıma götürüyorum, hissetmeye çalışıyorum bebeğimi. Pek bişey de anlamıyorum aslında.
Çok huzursuzsan yarın bi doktora git baktır için rahat etsin.
evet sezincim,evham yapıyorum.ülküden çok etkilendim,hepimiz etkilendik.p.tesi randevum var o güne kadar sabredeceğim.doktorum izinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?