2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
ben zaten hep 50 faktör kullanıyorum la roche'un ürünlerini ama hamilelik için arkadaşlar başka marka demişti almadım tekrar öyle solegna pregna mıydı neydi...
hangi marka cnm ??
Ben de 50 faktör La roche Posay kullanıyorum. Önemli olan içinde paraben olmayan krem kullanmak.
Kizlar tansiyonum 8/4 olmuş benim gibi olan var mi
Benim tansiyonum hep düşüktür. Büyük 11 olduğunda küt küt atar her yerim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tansiyonum 3.5'a kadar düştü. Soda iç ve yemek ye canım. Açlık da tansiyonu düşürüyor. Başağrısı da cabası oluyo.

Doktorum tansiyon düşüklüğü için hemen soda içip karnını doyur dedi. Hamilelikte bu gibi düşüşlerin normal olduğunu söyledi. Sen de korkutma kendini... Sodanı eksik etme.

Ağrıların için buscopan parol de alabilirsin demişti.

Canım izleme öyle şeyler kendini korkutmaktan başka bir işe yaramıyor:/ ben çok korkarım doğum videolarından kaçarım hep. O an yaşayarak görücem

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim yemekten kalktim sayilir Esim geç geldi geç yemek yedik haliyle.dusmesinden ziyade hani insanin bi eşiği var mesela 9/5 filan diyim benimki,o ve onun alti olunca rahatsizlaniyorum hasta oluyorum resmen.biraz dinleneyim geçer inş. Sağol canim..

Normal doğum olsa o kadar etkilemezdi de, sezeryan fenaymış. Doktorlara hayranım valla, hem o kadar şey bilip bir de bu işleri yapıyorlar ya helal olsun. Asla doktor olamazmışım.

İyi akşamlar arkadaşlar.
Dün gece kanamam oldu. Şimdiye kadar akıntım bile olmamıştı, ağrım yoktu, çamaşırımda leke yoktu. Peçetede kan görünce şok oldum. Sabahı zor ettim. Yaşadığımız ilçede maalesef kadın doğumcu yok, usg cihazı da çok eski, devlet hastanesine acile gitmeye cesaret edemedim. Erkenden hastaneye gittik, çok şükür kanama rahimde değilmiş, bebeklerim büyümüş, 5 cm olmuşlar. Muayeneden önce çikolata yediğim için herhalde kıpır kıpırdılar. Keselerin bir tanesi altta ve küçüktü, yer değiştirmişler, bugün yan yana duruyorlardı. Kafa kafaya durmuşlar, ikisi de kendi tarafını tekmeliyor. Çok şekerdiler. Tek plesenta görünüyor, çok büyük ihtimalle tek yumurta ikiziymiş.
Doktorum progesteron iğne yazdı 1 tane hemen yaptırdım, 1 ay boyunca da progesteron hap kullanacağım. Parçalı, yoğun kanama olmadığı sürece korkma dedi doktorum. Şimdi kanamam akıntı şekline döndü.

Tirumusu senin ismi gorunce canim cekiyor kiz valla

Al benden de o kadar canım😊 geçen gün diyordum malzeme alıp yapayım diye 😄😄😄
Bi de pringles arkadaşımız var ki onu da canım çekmiyor diyemem.

Geçmişler olsun, gözün aydın canım. İkiz heyecanı da başka güzeldir şimdi👼👼

Kızlar aklim sizde ama bakamiyorum neler yazmissiniz gece yatmadan bakicam inşallah herkesin Keyfi yerindedir seviyorum sizleri :)

Tirumusu senin ismi gorunce canim cekiyor kiz valla

Ask olsun kizlar yazmiyim mi yaniii? :))

Bir de ayrintili normal doğum izle canim bisey demiyorum :))

Ask olsun kizlar yazmiyim mi yaniii? :))

Aaa yazma diyen mi var canım? Bi tiramisu yapıp göndersen fena olmaz yani😄😄😄

Bir de ayrintili normal doğum izle canim bisey demiyorum :))

İzlemediğim için azımsamış olabilirim. Onu da başka bir gün artık. Bugünlük bu kadar yeter.
Bana normal doğum nasip olmayacak, aslında çok istiyordum ama kısmet değilmiş.

Kızlar kumandali beşik gördünüz mü hiç? Annem söyledi.. Netten baktım da görüntüleri pek hoş değil :))

canım benim de düşüyor sürekli.. özellikle öğle vakitlerinde.. sıcaktan sanırım.. soğuk tuzlu ayran içiyorum iyi geliyor

geçmiş olsun canım... ayy yerim ben onları yaa nasıl tatlılardır ultrasonda iki tane birden görmek harika olmalı Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım

Allah kabul etsin inş.

ben zaten hep 50 faktör kullanıyorum la roche'un ürünlerini ama hamilelik için arkadaşlar başka marka demişti almadım tekrar öyle solegna pregna mıydı neydi...

ben solante pregna kullaniyorum canim mor olandan gittigidiyrdan 75 e almistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…