Az kalmış pazartesiye, inşallah güzel güzel haberlerle gelirsin😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben zaten hep 50 faktör kullanıyorum la roche'un ürünlerini ama hamilelik için arkadaşlar başka marka demişti almadım tekrar öyle solegna pregna mıydı neydi...
Ben de 50 faktör La roche Posay kullanıyorum. Önemli olan içinde paraben olmayan krem kullanmak.hangi marka cnm ??
Benim tansiyonum hep düşüktür. Büyük 11 olduğunda küt küt atar her yerim.Kizlar tansiyonum 8/4 olmuş benim gibi olan var mi
Kizlar tansiyonum 8/4 olmuş benim gibi olan var mi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Az önce iki tane sezeryan videosu izledim bi fena oldum kızlaaar😳
Başa gelen çekilecek kaçarı yok. Bi de üstüne miyom aldırıcam acaba onu da epiduralde halleder mi ? İnşallah genel anestezi olmam. 😖
Tansiyonum 3.5'a kadar düştü. Soda iç ve yemek ye canım. Açlık da tansiyonu düşürüyor. Başağrısı da cabası oluyo.
Doktorum tansiyon düşüklüğü için hemen soda içip karnını doyur dedi. Hamilelikte bu gibi düşüşlerin normal olduğunu söyledi. Sen de korkutma kendini... Sodanı eksik etme.
Ağrıların için buscopan parol de alabilirsin demişti.
Kizlar tansiyonum 8/4 olmuş benim gibi olan var mi
Canım izleme öyle şeyler kendini korkutmaktan başka bir işe yaramıyor:/ ben çok korkarım doğum videolarından kaçarım hep. O an yaşayarak görücem
Tirumusu senin ismi gorunce canim cekiyor kiz valla
Geçmişler olsun, gözün aydın canım. İkiz heyecanı da başka güzeldir şimdi👼👼İyi akşamlar arkadaşlar.
Dün gece kanamam oldu. Şimdiye kadar akıntım bile olmamıştı, ağrım yoktu, çamaşırımda leke yoktu. Peçetede kan görünce şok oldum. Sabahı zor ettim. Yaşadığımız ilçede maalesef kadın doğumcu yok, usg cihazı da çok eski, devlet hastanesine acile gitmeye cesaret edemedim. Erkenden hastaneye gittik, çok şükür kanama rahimde değilmiş, bebeklerim büyümüş, 5 cm olmuşlar. Muayeneden önce çikolata yediğim için herhalde kıpır kıpırdılar. Keselerin bir tanesi altta ve küçüktü, yer değiştirmişler, bugün yan yana duruyorlardı. Kafa kafaya durmuşlar, ikisi de kendi tarafını tekmeliyor. Çok şekerdiler. Tek plesenta görünüyor, çok büyük ihtimalle tek yumurta ikiziymiş.
Doktorum progesteron iğne yazdı 1 tane hemen yaptırdım, 1 ay boyunca da progesteron hap kullanacağım. Parçalı, yoğun kanama olmadığı sürece korkma dedi doktorum. Şimdi kanamam akıntı şekline döndü.
Tirumusu senin ismi gorunce canim cekiyor kiz valla
Al benden de o kadar canım😊 geçen gün diyordum malzeme alıp yapayım diye 😄😄😄
Bi de pringles arkadaşımız var ki onu da canım çekmiyor diyemem.
Normal doğum olsa o kadar etkilemezdi de, sezeryan fenaymış. Doktorlara hayranım valla, hem o kadar şey bilip bir de bu işleri yapıyorlar ya helal olsun. Asla doktor olamazmışım.
Ask olsun kizlar yazmiyim mi yaniii? :))
Bir de ayrintili normal doğum izle canim bisey demiyorum :))
Kızlar aklim sizde ama bakamiyorum neler yazmissiniz gece yatmadan bakicam inşallah herkesin Keyfi yerindedir seviyorum sizleri :)
canım benim de düşüyor sürekli.. özellikle öğle vakitlerinde.. sıcaktan sanırım.. soğuk tuzlu ayran içiyorum iyi geliyorKizlar tansiyonum 8/4 olmuş benim gibi olan var mi
İyi akşamlar arkadaşlar.
Dün gece kanamam oldu. Şimdiye kadar akıntım bile olmamıştı, ağrım yoktu, çamaşırımda leke yoktu. Peçetede kan görünce şok oldum. Sabahı zor ettim. Yaşadığımız ilçede maalesef kadın doğumcu yok, usg cihazı da çok eski, devlet hastanesine acile gitmeye cesaret edemedim. Erkenden hastaneye gittik, çok şükür kanama rahimde değilmiş, bebeklerim büyümüş, 5 cm olmuşlar. Muayeneden önce çikolata yediğim için herhalde kıpır kıpırdılar. Keselerin bir tanesi altta ve küçüktü, yer değiştirmişler, bugün yan yana duruyorlardı. Kafa kafaya durmuşlar, ikisi de kendi tarafını tekmeliyor. Çok şekerdiler. Tek plesenta görünüyor, çok büyük ihtimalle tek yumurta ikiziymiş.
Doktorum progesteron iğne yazdı 1 tane hemen yaptırdım, 1 ay boyunca da progesteron hap kullanacağım. Parçalı, yoğun kanama olmadığı sürece korkma dedi doktorum. Şimdi kanamam akıntı şekline döndü.
Allah kabul etsin inş.
ben zaten hep 50 faktör kullanıyorum la roche'un ürünlerini ama hamilelik için arkadaşlar başka marka demişti almadım tekrar öyle solegna pregna mıydı neydi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?