- 25 Nisan 2014
- 3.204
- 1.618
- 178
alt karnımın sol tarafında bir sertlik va ve biraz şiş,dokunduğumda yada bastırdığımda hafif acıyor.akşam annemi arayıp sordum.bişey mi oldu yoksa,uzanma kalkma filan dedisen hissetmiyo musun bebeğini o kocaman oldu artık ben 2,5 aylıkken seni hissetmiştim dedi,bayadır hissetmiyorum dedim etekleri tutuştu kadının benide telaşlandırdı yaa
Teşekkür ederim canımm
Kızlar iki araç arasına park etmenin kolay yolu var düz diil geri geri giriceksiniz geniş alıp tek seferde girersiniz benim 8 senedir kullandığım tek yöntem bu ben de düz giremem mesela düz park etme özürlüyüm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Normal doğum olsa o kadar etkilemezdi de, sezeryan fenaymış. Doktorlara hayranım valla, hem o kadar şey bilip bir de bu işleri yapıyorlar ya helal olsun. Asla doktor olamazmışım.
Geçmişler olsun, gözün aydın canım. İkiz heyecanı da başka güzeldir şimdi👼👼
geçmiş olsun canım... ayy yerim ben onları yaanasıl tatlılardır ultrasonda iki tane birden görmek harika olmalı Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım
E cnm bende bugn arkadaslarima gösterdim dedigin gbi sol yanimda sertlik ve hafif şişlik var ama ben sevinmistim,bebisimin orda olduguna yormustum onu..alt karnımın sol tarafında bir sertlik va ve biraz şiş,dokunduğumda yada bastırdığımda hafif acıyor.akşam annemi arayıp sordum.bişey mi oldu yoksa,uzanma kalkma filan dedisen hissetmiyo musun bebeğini o kocaman oldu artık ben 2,5 aylıkken seni hissetmiştim dedi,bayadır hissetmiyorum dedim etekleri tutuştu kadının benide telaşlandırdı yaa
Cnm bende hic olmadı ama duydugum,anlatilan kadariyla mantara benziyoKizlar ya mantar rahatsızlığı çeken var mıydı? Nasıl oluyor o bende iltihao ve yanma vardi o geçti simdi de bi kaşınma başladı vajina içindr değil ama yanlarında ve altlarinda bebek pisik olur ua onun gibi belki de mantar değildir
Ay cnm geçmiş olsun Tansiyon mu düştü acaba birden.. dinlen bugece geçer inşallah sabaha iyi olursunKızlar iyi geceleer ben bugun pek iyi değilim. Akşam üstü ölüyorum sandım anneme yardım edeyim diye mutfaga girdim corba karıştırıyodum baska bişi pişiodu o sırada ismi lazım değil ben o şeyden tiksindim resmen herneyse ay birden midem bulanmaya basladı ter bosaldi basım dönmeye basladı ayyy annem tutru hmen oturttu ölüyorum sandim halen kendimde değilim. Halim yok. Midem kötü.Annemcok korkmjş bembeyaz olmuşum... Dahada mutfaga sokmadı beni arrtık oyy cok fena oldum cook.
kızlar müjdeee, kızım oluyor, NİSA'M geliyorrr Allahın izni ile
Kiz olurmu izmirli hemserim canim cekiyo tarli cok seviyorumAsk olsun kizlar yazmiyim mi yaniii? :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba cnm sendedemi miyom var hamileliktemi çıktı lekelenmen oluyormu
Kızlar iyi geceleer ben bugun pek iyi değilim. Akşam üstü ölüyorum sandım anneme yardım edeyim diye mutfaga girdim corba karıştırıyodum baska bişi pişiodu o sırada ismi lazım değil ben o şeyden tiksindim resmen herneyse ay birden midem bulanmaya basladı ter bosaldi basım dönmeye basladı ayyy annem tutru hmen oturttu ölüyorum sandim halen kendimde değilim. Halim yok. Midem kötü.Annemcok korkmjş bembeyaz olmuşum... Dahada mutfaga sokmadı beni arrtık oyy cok fena oldum cook.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE
Geçmiş olsun canım gecenlerdede buna benzer bana oldu ensemde bir sıcaklık hissettim dermanim kesildi başım döndü gozlerim karardi kendimi koltuga zor attım göz kararmasi ne kötü şeymiş öyle
Ayy bu çok kullanışlı bişeye benziyoo. Alt açma yeri bile var. Bunu alınca direkt yatak olarak mı kullanmayı düşünüyorsunuz?
Biz lojmanda oturuyoruz çok yerimiz yok, hem karyola hem böyle bişey çok yer işgal eder de o yüzden merak ettim. İçine yatak almak gerekiyor mu yoksa içinde var mı?
Al benden de o kadar canım😊 geçen gün diyordum malzeme alıp yapayım diye 😄😄😄
Bi de pringles arkadaşımız var ki onu da canım çekmiyor diyemem.
canim biz tayinci oldugumuzdan park yatak alcaz hatta karar verdik kraft calipso 70x120 bi bak aklina yatarsa alirsin
Canim yemekten kalktim sayilir Esim geç geldi geç yemek yedik haliyle.dusmesinden ziyade hani insanin bi eşiği var mesela 9/5 filan diyim benimki,o ve onun alti olunca rahatsizlaniyorum hasta oluyorum resmen.biraz dinleneyim geçer inş. Sağol canim..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İyi akşamlar arkadaşlar.
Dün gece kanamam oldu. Şimdiye kadar akıntım bile olmamıştı, ağrım yoktu, çamaşırımda leke yoktu. Peçetede kan görünce şok oldum. Sabahı zor ettim. Yaşadığımız ilçede maalesef kadın doğumcu yok, usg cihazı da çok eski, devlet hastanesine acile gitmeye cesaret edemedim. Erkenden hastaneye gittik, çok şükür kanama rahimde değilmiş, bebeklerim büyümüş, 5 cm olmuşlar. Muayeneden önce çikolata yediğim için herhalde kıpır kıpırdılar. Keselerin bir tanesi altta ve küçüktü, yer değiştirmişler, bugün yan yana duruyorlardı. Kafa kafaya durmuşlar, ikisi de kendi tarafını tekmeliyor. Çok şekerdiler. Tek plesenta görünüyor, çok büyük ihtimalle tek yumurta ikiziymiş.
Doktorum progesteron iğne yazdı 1 tane hemen yaptırdım, 1 ay boyunca da progesteron hap kullanacağım. Parçalı, yoğun kanama olmadığı sürece korkma dedi doktorum. Şimdi kanamam akıntı şekline döndü.
kızlar müjdeee, kızım oluyor, NİSA'M geliyorrr Allahın izni ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?