2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlarr 20 lik disim iltihap yapti napicam ben yutkunamiyorum bile

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım dün doktora sordum hamilelikte daha çok iltihap ve diş eti sarkması görülür dedi. Doktora git bir sakıncası yokmuş bir de florür verdi günde iki tane at ağzına dişlerini korusun dedi...

canım düşünürsen ikra koyabilirsin. Oku demek hemde ilk vahiy..Benım cok hoşuma gidiyor. Kızım olsaydı duru ikra olacakti ama şimdilik Doruk paşam geliyor

geçmiş olsun canım bol bol dinlen yorma kendini bide sen biri küçük kalacak diye korkuyordun demi bak ne güzel ikisi de büyümüşler

kızlar müjdeee, kızım oluyor, NİSA'M geliyorrr Allahın izni ile

hayırlı olsun kızın bizimde 1 haftamız kaldı inş. o zaman öğreniriz

canım bir kaç arkadaşta yazmıştı sirkeli suyla taharetlenince geçiyormuş bi dene istersen

çok geçmiş olsun canım beni de hala bazı yemek kokuları çok rahatsız ediyor, dinlen sen yolculuk falan üst üste gelince düşmüştür tansiyonun.

İçinde yatak yok canım istersen hazır alabiliyosun. Ben izne gittiğimde annemle pamuktan yapcaz yastık döşek annem torunumu hazır döşekte yatırmam dedi bende tamam dedim

canım en güzeli yün yatakmış aslında sağlık açısından

Kızlarr 20 lik disim iltihap yapti napicam ben yutkunamiyorum bile

geçmiş olsun canım git bi göster dişini iltihapta zor.

Günaydın en güzel ocak anneleri

günaydın

selam fıstıklar,hayırlı cumalar. 1 haftamız daha bitti bebişlerimizle hamd olsun.

günaydın canım ne güzel demişsin 1 hafta daha büyüdü hepsi

Kızlar bize dua edin babam anjio oluyor şu anda hastanedeyiz kalbe giden ana damar tıkalıymışş sizden dua bekliyoruz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cnm bu kadar olur bnmde bbm cars gunu anjio oldu bi damarı yuzde 99 dıgerıde 90 tıkalıymıs ve yuzde 99 olan ana damar anjioda stent takmışlar takarkende damarları cok ince oldugundan yırtılmış yogunbakımda kaldı... Bgn cıkcak inş dua edelım ve cok gecmiş olsun cnm...

EVET CANIM HAKLISN .. ben de aden koycam galiba ya da bade :) bu arada ben de ah bi oğlum olsa diyodum kader kısmet işte hayırlısı :)

Günaydın hamişler savaslarin olmadigi cocuklarin ölmedigi bir dünyaya getiririz insallah bebişlerimizi...

bizim yün alışkanlığımız yokki hiç canım herşeyimiz pamuktan annemler eskiden pamuk işi yaparmış kendi mahsulleri onlardan yapcaz bi aksilik olmazsa inşallah

Günaydın anneler, bugün çok güzel geçsin inşallah. Saat 4'te ikili taramamız var.

günaydın güzel anne adayları nasılsınız?

Rabbim bizi ve bebeklerimizi nazardan saklasın

Gunaydinnnn inşallah herkesin hayırlı haberler aldığı bir cuma olur:)))Aminn....

Gunaydin kislar bisey sormak istiyorum haftays carsamba gunu 11+4 oluyorum. O gun dra gitsem cinsiyet hakkinda bi tahmini olur mu sizce. Persembe bayram aile tatili icin segir disina gidicez..beklesem ancak 13+4 gibi gidecegim ana merak ediyorum tahmin de olsa erken donemde ogrenen oldu mu

tahmin ederler ama kesinlik olmuyo benimkini 11+6 da kız diye benzetti ama kendinizi kaptırmayın değişme olasılığı yüksek dedi

Günaydın annislergüzel günler olsun herkese.iple çekiyorum bebeğim i göreceğim günü merak ediyorum inşallah herşey yolundadır 3,5 aylık oldu meleğim allah hepimizin bebeklerini korusun.

Kaçıncı haftadasın? Normal ama daha çok küçük bebişler, büyüyünce her gün hissedicez

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

15. Haftadayım canım annelik işte insan merak ediyor bayram geçsede dr.a gitsem diyorum eşim cinsiyetini mi merak ediyorsun diyor hayır sağlığını diyorum...o kadar aciziz ki içimizde ne oluyor bitiyor bilmiyoruz Aciz olmayana emanet yavrularımız....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…