- 7 Mayıs 2014
- 3.436
- 7.676
- 198
Kızlarr 20 lik disim iltihap yapti napicam ben yutkunamiyorum bile
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hadi gözün Aydın canım:) bu konuda kızı olacağını ilk öğrenen benim ama hala isim bulamadım:))) önceden alya yı çok sevdirdim ama şimdi kız bebeklerin %80inin adı alya:)) onu da eledim..
bugün 17. Haftama girdim bulantılar devam(
Güzel değişik kız ismi önerisi olan var mı. Ama çok zorlama isimler de istemiyorum:))
İyi akşamlar arkadaşlar.
Dün gece kanamam oldu. Şimdiye kadar akıntım bile olmamıştı, ağrım yoktu, çamaşırımda leke yoktu. Peçetede kan görünce şok oldum. Sabahı zor ettim. Yaşadığımız ilçede maalesef kadın doğumcu yok, usg cihazı da çok eski, devlet hastanesine acile gitmeye cesaret edemedim. Erkenden hastaneye gittik, çok şükür kanama rahimde değilmiş, bebeklerim büyümüş, 5 cm olmuşlar. Muayeneden önce çikolata yediğim için herhalde kıpır kıpırdılar. Keselerin bir tanesi altta ve küçüktü, yer değiştirmişler, bugün yan yana duruyorlardı. Kafa kafaya durmuşlar, ikisi de kendi tarafını tekmeliyor. Çok şekerdiler. Tek plesenta görünüyor, çok büyük ihtimalle tek yumurta ikiziymiş.
Doktorum progesteron iğne yazdı 1 tane hemen yaptırdım, 1 ay boyunca da progesteron hap kullanacağım. Parçalı, yoğun kanama olmadığı sürece korkma dedi doktorum. Şimdi kanamam akıntı şekline döndü.
kızlar müjdeee, kızım oluyor, NİSA'M geliyorrr Allahın izni ile
Kizlar ya mantar rahatsızlığı çeken var mıydı? Nasıl oluyor o bende iltihao ve yanma vardi o geçti simdi de bi kaşınma başladı vajina içindr değil ama yanlarında ve altlarinda bebek pisik olur ua onun gibi belki de mantar değildir
Kızlar iyi geceleer ben bugun pek iyi değilim. Akşam üstü ölüyorum sandım anneme yardım edeyim diye mutfaga girdim corba karıştırıyodum baska bişi pişiodu o sırada ismi lazım değil ben o şeyden tiksindim resmen herneyse ay birden midem bulanmaya basladı ter bosaldi basım dönmeye basladı ayyy annem tutru hmen oturttu ölüyorum sandim halen kendimde değilim. Halim yok. Midem kötü.Annemcok korkmjş bembeyaz olmuşum... Dahada mutfaga sokmadı beni arrtık oyy cok fena oldum cook.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İçinde yatak yok canım istersen hazır alabiliyosun. Ben izne gittiğimde annemle pamuktan yapcaz yastık döşek annem torunumu hazır döşekte yatırmam dedi bende tamam dedim
Kızlarr 20 lik disim iltihap yapti napicam ben yutkunamiyorum bile
Günaydın en güzel ocak anneleri
selam fıstıklar,hayırlı cumalar. 1 haftamız daha bitti bebişlerimizle hamd olsun .
Kızlar bize dua edin babam anjio oluyor şu anda hastanedeyiz kalbe giden ana damar tıkalıymışş sizden dua bekliyoruz
Eger benimki kıza dönerse dr erkege benzetmisti malum,ben cok kararliyim aden'de. Ad kavminden olanlara aden deniyo evet ama aldigi ekle o hale gelmis. Gecen bi hoca dua yapiyodu iftar öncesi,Allah hepimize aden cenneti nasip etsin dedi. Ahhh ahh bi kızım olsa
EVET CANIM HAKLISN .. ben de aden koycam galiba ya da bade :) bu arada ben de ah bi oğlum olsa diyodum kader kısmet işte hayırlısı :)
Günaydın canlar....
Angelim bade şarap demek değilmi ama ?¿?
geçmiş olsun canım bol bol dinlen yorma kendini bide sen biri küçük kalacak diye korkuyordun demi bak ne güzel ikisi de büyümüşler
hayırlı olsun kızın bizimde 1 haftamız kaldı inş. o zaman öğreniriz
canım bir kaç arkadaşta yazmıştı sirkeli suyla taharetlenince geçiyormuş bi dene istersen
çok geçmiş olsun canım beni de hala bazı yemek kokuları çok rahatsız ediyor, dinlen sen yolculuk falan üst üste gelince düşmüştür tansiyonun.
canım en güzeli yün yatakmış aslında sağlık açısından
geçmiş olsun canım git bi göster dişini iltihapta zor.
günaydın
günaydın canım ne güzel demişsin 1 hafta daha büyüdü hepsi
Gunaydin kislar bisey sormak istiyorum haftays carsamba gunu 11+4 oluyorum. O gun dra gitsem cinsiyet hakkinda bi tahmini olur mu sizce. Persembe bayram aile tatili icin segir disina gidicez..beklesem ancak 13+4 gibi gidecegim ana merak ediyorum tahmin de olsa erken donemde ogrenen oldu mu
Kaçıncı haftadasın? Normal ama daha çok küçük bebişler, büyüyünce her gün hissedicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?