tahmin ederler ama kesinlik olmuyo benimkini 11+6 da kız diye benzetti ama kendinizi kaptırmayın değişme olasılığı yüksek dedi
aynen canim bende duz park edemem arabayi sikisik yerlere hep geri geri girerim
Aaaa canım ya onlara ne istediğin bayani alırsin paranızı onlar mi veriyor ben hic haber etmem valla evin içine karismayacaklar yaaa
Ben çalışıyorum su an bebek dogunca annem bakamaz rahatsız annem belinden kayınvalidem bakabilir ama kendim büyütmek istiyorum kres yaşı gelene kadar inşallah esimin işleri iyi gider de çalışmam 3 yaşına kadar sonra başlarım çalışmaya Kuran i kerim öğreten bir krese verecem zaten Allah izin verirse
Aaa yazma diyen mi var canım? Bi tiramisu yapıp göndersen fena olmaz yani😄😄😄
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kiz olurmu izmirli hemserim canim cekiyo tarli cok seviyorum
İzlemediğim için azımsamış olabilirim. Onu da başka bir gün artık. Bugünlük bu kadar yeter.
Bana normal doğum nasip olmayacak, aslında çok istiyordum ama kısmet değilmiş.
Benim 8-4 8-5 çıkıyor canım ama 4'ü azıcık düştü mü fena, şu ana kadar bir kez 9-6 çıktı o gün de ilk ve son kes yemek yiyebilmiştim:)) doktor normal demişti bana.. Sen gene de kendi doktoruna sor...yüksek tansiyon olmadıktan sonra tansiyon takibi bile vermedi bana...
Cnm bu kadar olur bnmde bbm cars gunu anjio oldu bi damarı yuzde 99 dıgerıde 90 tıkalıymıs ve yuzde 99 olan ana damar anjioda stent takmışlar takarkende damarları cok ince oldugundan yırtılmış yogunbakımda kaldı... Bgn cıkcak inş dua edelım ve cok gecmiş olsun cnm...
Iki gündür başım çok ağrıyo yaa geçmiyo ilaç da içmek istemiyorum bi öneriniz var mı??
geçmiş olsun canım bol bol dinlen yorma kendini bide sen biri küçük kalacak diye korkuyordun demi bak ne güzel ikisi de büyümüşler
hayırlı olsun kızın bizimde 1 haftamız kaldı inş. o zaman öğreniriz
canım bir kaç arkadaşta yazmıştı sirkeli suyla taharetlenince geçiyormuş bi dene istersen
çok geçmiş olsun canım beni de hala bazı yemek kokuları çok rahatsız ediyor, dinlen sen yolculuk falan üst üste gelince düşmüştür tansiyonun.
canım en güzeli yün yatakmış aslında sağlık açısından
geçmiş olsun canım git bi göster dişini iltihapta zor.
günaydın
günaydın canım ne güzel demişsin 1 hafta daha büyüdü hepsi
geldim cnm 2 saat falan oldu geleli dün klima falan takıldı ev haraptı bende bir yandanda temizlik yapmak zorunda kaldım kasıklarıma ağrı girdi bi anda birde banyoda ayağım kayıverdi bacağım ayrıldı belime ayrı ağrı girdimi sapsarı su aktı vajinamdan dedim suyum patladı galiba ne bileyim apar topar hastaneye gittim hemen yatırdılar falan baktılar bebek iyi serum falan taktılar bu gece kal dediler kaldım sabahta baktılar hap falan verdiler iyi bişiyin yok dediler yat dinlen dediler arada girdimde inanın yazmadım onda telefondan girebildim
Ahhh canım çok geçmiş oldun benim de dün çıktı babam çok ciddi kriz geçirmiş kalp büyük hasar görmüş çok üzüldüm ağladım kaç gündür babana da Allah acil şifalar versin. Bizim bi tanıdık daha çarşamba tobbda anjio oldu futbolcuydu bir de
Canım dün de benim ki çok ağrıyodu duş aldım uyudum geçti. gözlerim çıkacak sanmıştım yuvasındangeçmiş olsun sabır ben ilaç icmedim daha öncede olmuştu
Peki sonra gittinmi tekrar dra . Oglumda da kesin olmayan tahmini erken ogrenmistim ama bu kadarerken olabilir mi bilemiyorum
Evet çünkü bana da o en kokayı geliyor bi de arabanın arkası önü gibi olmadığından 😄
Iki gündür başım çok ağrıyo yaa geçmiyo ilaç da içmek istemiyorum bi öneriniz var mı??
Yok canım maddi durumumuz iyi çok şükür ama herşeylerden haberleri olur onlara sormadan birşey yaptık mı surat asarlar laf söylerler.6 yıllık evliyim 2 tane de doğum yaptım hasta olduğum zamanlar oldu bebeklerim küçük yapamayacağım zamanlar oldu ama maalesef hiç kadın alamadım.Ben tek çocuğum kardeşim falan da yok ki yardıma gelsin.Böyle bazen yazılanları okuyunca sizlere çok özeniyorumBenim bi annem var ama ben çalışırken çocuklarıma bakıyor o bile yorucu geliyor kıyamam şeker hastası olduğu için elinden geleni yapıyor zaten kadıncağız misafirim gelir ağırlar görümcem mesela daha bir gün kendine çay doldurmamıştır ayağına getittirir annem doldurur çayını o da öyle telefonuna filan bakar ikramlıklardan yer gram yerinden oynamaz Pikniğe gideriz mesela çocukları parka götüreyim diye bi kaybolur yemek hazırlanasıya gelmez yada yemekten sonraysa diyim bılaşıklar yıkanıp çay demlenip bardaklara doldurulasya gelmez hadi ben hizmet ediyorum gelinleriyim ama anneme çay doldurtması beni çok üzüyor.Kayınvlaidem oturuyorsa e benim annem de kayınvalide neden o habire gelin gibi iş yapıyor?Ben bütün işlere yetişemiyorum diye yardım ediyor annem kıyamıyor bana.Kalabalık diyorum e kim var ki biziz sadece diyor ya el olsa daha iyi kalkar çayını alır bu kadar sıkıştırmaz yada böyle toplu gelmez ne diyeyim diyemiyorum ki birşey 6 yıldır değişmedi değişmez de bundan sonra.
Sen bak canım bebeğine iş her zaman olur herkesin karısı çalışıyor mu yani kendini öyle çalışmaya mecbur hissetme büyüsün bebeğin sana ihtiyacı var öğreteceğin herşeye sevgine ilgine kokuna sesine herşeyine ihtiyacı var bir süre sıkın dişinizi minik kuşunuz büyüsün zaten o dönemde ihtiyaçları da artacak maddi olarak çalışırsın ilaç gibi de gelir eşin de kıymetini bilir böyle çok çalıştıkça filan eşler de bir garip oluyor çalışmak zorundaymışsın gibi sanki.Hiç benim eşim öyle değil deme gün geliyor hepsi aynı oluyor nedendir bilmemAllah geçim versin.
Resim gönderirdim ama canınız çeker anacım neyse siz hayaliyle yanıp tutuşunHatunlar bütün nazınız bana valla azcık da kocanıza naz yapın bakıyım
Neden normal doğum olmayacak canım yazıları baştan sona okuyorum hemen hemen ama kaçırmışım herhalde?Herşeyin en iyisi doğal olanı.Ama olmuyorsa da canın saolsun.Bebeğinle sen sağlıklı ol yeter ki.Gerisini boşver
4'ten aşağı inip yine iyi bayılmamışsın canım,acayip baş dönmesi ve mide bulantısı yapıyor.Benimki hiç 4'ten aşağı olmadı ama,büyüğü 7 olmuştı,yani en düşük tansiyon rekorum 7/4. Dünyam sallanıyor zannetmiştimAma benimki çok da hamilelikle bağlantılı değil normalde de böyle düşerdi ara ara..Neyse kilo alırsam biraz düzelirim gibime geliyor.
Eee neler yapıyorsunuz kızlar..Bugün canım birşeyler yapmak istiyor ama işteyim ne yapabilirimBoynerde çok güzel pantolonlar görmüştüm aslında bi gidip bakmak istiyorum.
aynen dikiz aynasıyla park etmek daha kolay kesinlikle valla kocama hayranım ön arka demiyo mükemmel park ediyo maşallah benim ön o kadar iyi değil
Valla babam ucuz kurtulmus krız gecirmedi allahdan 1 hafta içinde geçirirmişti allahdan tandevu alıp gitmiştikk anjıo dediler allh herkese acil şifalar versın bbalarımızı basımızdan eksik etmesin
haklısın canım evet Allah insaf versin kayınvalidene
ben kendim çalışmak istiyorum çalışmak istemıyorum desem eşim tamam der daha az yeriz daha az gezeriz der
Aminn cNım benimki de öğlen krşz geçirdi akşam işten geldi hadş gidelim dedim yok filan derken sabah bi gittik hemen anjio ya aldılar
4'ten aşağı inip yine iyi bayılmamışsın canım,acayip baş dönmesi ve mide bulantısı yapıyor.Benimki hiç 4'ten aşağı olmadı ama,büyüğü 7 olmuştı,yani en düşük tansiyon rekorum 7/4. Dünyam sallanıyor zannetmiştimAma benimki çok da hamilelikle bağlantılı değil normalde de böyle düşerdi ara ara..Neyse kilo alırsam biraz düzelirim gibime geliyor.
Eee neler yapıyorsunuz kızlar..Bugün canım birşeyler yapmak istiyor ama işteyim ne yapabilirimBoynerde çok güzel pantolonlar görmüştüm aslında bi gidip bakmak istiyorum.
Valla babam ucuz kurtulmus krız gecirmedi allahdan 1 hafta içinde geçirirmişti allahdan tandevu alıp gitmiştikk anjıo dediler allh herkese acil şifalar versın bbalarımızı basımızdan eksik etmesin
Ahhh canım çok geçmiş oldun benim de dün çıktı babam çok ciddi kriz geçirmiş kalp büyük hasar görmüş çok üzüldüm ağladım kaç gündür babana da Allah acil şifalar versin. Bizim bi tanıdık daha çarşamba tobbda anjio oldu futbolcuydu bir de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?