Çok tmiş olsun canım Allah acil şifalar versin inş...
Sana da babana da çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inş canım bir daha da korkutmasın..
Aminn cNım benimki de öğlen krşz geçirdi akşam işten geldi hadş gidelim dedim yok filan derken sabah bi gittik hemen anjio ya aldılar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yok canım maddi durumumuz iyi çok şükür ama herşeylerden haberleri olur onlara sormadan birşey yaptık mı surat asarlar laf söylerler.
Resim gönderirdim ama canınız çeker anacım neyse siz hayaliyle yanıp tutuşunHatunlar bütün nazınız bana valla azcık da kocanıza naz yapın bakıyım
Neden normal doğum olmayacak canım yazıları baştan sona okuyorum hemen hemen ama kaçırmışım herhalde?Herşeyin en iyisi doğal olanı.Ama olmuyorsa da canın saolsun.Bebeğinle sen sağlıklı ol yeter ki.Gerisini boşver
Eee neler yapıyorsunuz kızlar..Bugün canım birşeyler yapmak istiyor ama işteyim ne yapabilirimBoynerde çok güzel pantolonlar görmüştüm aslında bi gidip bakmak istiyorum.
Kizlar ya mantar rahatsızlığı çeken var mıydı? Nasıl oluyor o bende iltihao ve yanma vardi o geçti simdi de bi kaşınma başladı vajina içindr değil ama yanlarında ve altlarinda bebek pisik olur ua onun gibi belki de mantar değildir
Yok zaten çenem kilitleniyor balım çatlıyor yere yığılıyorum:))) amaaan berde hastalık var beni bulur:) bebeklerimiz sağlıklı doğsun da geçecek bugünler:))
Canım o kadar yıllık evlisin ben de senin gibiyim ama anneme hizmet ettirmem kendim çekerim:) anneme de sıkı sıkı tembihlerin annemin de içi durmaz ama sen de misafirin derim... Ortaklı iş mi yapıyorsunuz erkek tarafı ile. O zaman daha zor oluyor da... Bence ortaklık vs yoksa sen de kendini vu kadar hırpalama...
canım düşünürsen ikra koyabilirsin. Oku demek hemde ilk vahiy..Benım cok hoşuma gidiyor. Kızım olsaydı duru ikra olacakti ama şimdilik Doruk paşam geliyor
Canım hamilelikte metabolizma güçsüz düşünce oluyor bir de antibiyotik aldıysan... Aynı şikayetleri dün doktora saydım.
Penye çamaşır giy sık değişti oranı çok yıkama dedi.
Vitaminlerini ihmal etme.
Ek olarak traverten krem verdi kaçınan kısma kenarlara her yere sürebilirsin kaşındıkça dedi.
Ve bir kullanımlık gyno-travogen fitil verdi hamileye hiçbir sakıncası yok aksine seni rahat ettirir dedi...
Bir de eşim Veya ben mantar olunca çift olduğumuz için ve çamaşırlar birlikte yıkandığı için ona da flucan mantar hapı aldık o da içti bir kerelik...
İnş rahatlarız...
Canim belli olmadimi cinsiyet daha senin kız istiyorum demiştin :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Çok tmiş olsun canım Allah acil şifalar versin inş...
Sana da babana da çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inş canım bir daha da korkutmasın..
Canım öncelikle durumuna üzüldüm ama yıllar geçip gittikten sonra geriye baktığında pişmanlık yaşamamak için lafa söze kulak asmamalısın. Annem şimdi bunların pişmanlığını çok yaşıyor, üzülüyorum gerçekten onun için. Sana hem laf edip hem yardım etmiyorlarsa seni de hak etmiyorlar demektir. Kendin için yaşamalısın, çocukların için de sağlıklı olmalısın. Bunlara öncelik ver kendini çok yorma.
Yarın yapıcam ben malzeme alıp, oğlumda tiramisu şeklinde doğum lekesi falan olmasın aman 😄😄😄
Büyük bir miyomum var canım rahim ağzına yakın, daha önceki doktorum da demişti normal doğum olmaz diye bu da dedi. Öyle işte.
Mangoda da son indirim başlamış bugün. Elbiselere bakıcam yarın gidip.
Canım ben erkeğe benzettim Rabbim sağlıkla huzurla gönlüne göre versin inş...
Tskler yorum icin hayirlisi olsun
canım koca karı yöntemi var avuç içi kadar pamuğun ortasına karabiber döküyorsun üzerine bir pamuk daha kapatıyorsun üzerine de kolan yağ döküp şakaklarına koyuyorsun bi dene istersen
Hastalık konusunda aynı benim gibisin demekValla bebşler doğduktan sonra da zor ne biliyim her tarafım dökülüyor gibi oluyor doğumdan sonra da Rabbim sağlık sıhhat versin.
Aynen canım annelerimiz de aynıymış demek ki ben istemiyorum ama annem yine durmaz yapar.Hoş,yardım eden birisi olmasa serviste aksaklıklar oluyor o kadar kalabalıkta.Çocuklar ayrı birşey ister öteki su ister diğerinin çayı bitmiş..Ne bileyim belki de ben beceremiyorum.Ortaklık demeyelim de bizim bi dükkanımız var ben de dükkanda çalışyorum tabii kayınpederim de gelip duruyor dükkanda,mesela yarım saat durur diyelim ondan sonra bütün gün kahveye gider,bi malzeme filan ihtiyaç olacaksa malzeme alır.Maddi olarak bütün imkanlardan sonuna kadar yararlanıyorlar ama herhangi bir borç olsun vs olsun kesinlikle yanaşmazlar yorganınızı ayağınıza göre uzatın derler çekilirler.Bu ortaklık mı bilmiyorum.Bazen çok kafam atıyor başkasının yanında çalışsam böyle olmazdı diyorum..
Yok dr simdi söylemem dogru olmaz bi dahaki sefer söylerim dedi özele gidip ögreniyim diyorum ama belli olmazsa bosa gitmeyim
Bence nub teorisini doğru anladıysam kız bebiş bu. Bizimkinin çıkıntısı direkt 90 derece ve erkek, bu bebişin 45 derece gibi, kız diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?