2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Olur olur özelde 12. Haftada tahmin bile olsa soyluyolar git bence merakin gider en azından

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim dewlette 16.haftadan once pek solemiolar cunku bazi vicdansizlar istedikleri cinsiyet olmayinca kendi yontemleriyle sonlandiriyolarnis gebeligi.bubyuzden riske atniyolar.merak eden arkadas ozele gitmen de fayda var

Çok üzülüyorum böyle durumlara, ben bu konuda şanslıyım. Eşimin ailesi rahattır ne hizmet beklerler ne de birşeye karışırlar. Evlerimiz arabayla 15 dakika ama ayda bir anca gelirler. İki tane görümcem var sağolsunlar gerektiğinde yardımcı da olurlar destek olurlar. Ailede sıkıntı çektim ama kocada rahat ettim diyebilirim.

Resim atarım canım sana yarın. 😄

31 yaşındayım, kanama yapmadı çok şükür daha ama yapabilirmiş. Şu anda portakal kadar, bebişle beraber büyüyecek bi de iyice yolu kapatacak. Sana da çok geçmiş olsu. İnşallah bir daha yaşamazsın aynı şeyi.

Hadi iyi alışverişleeeer 😉

Hadi iyi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ne güzel ben becerikli insanı çok severim ama iş biri getirsin diğerleri de baksın şeklinde olunca yürümüyor.Şimdi yazılarımı okudum da beni de tanımayan misafir ağırlamayı sevmediğimi zanneder.Problem ağırlamak değil,problem davranışlarda.Ne garip değil mi,ailesi yetiştirdiği halde oğlanlarıyla anlaşabiliyoruz,ama ailelerle anlaşılmıyor.Niye böyle acaba

Kızlaarr bu konuları boşverin de,bugün neden böyle nemli bayıcı bi sıcak var bana onu söyleyin çok sıcak

Ailerdenbahsedilmis
Ben girmicem bu konulara asabim bozuluo bu yusden yani

Dun aksam zaten cok stresli bi gun yasadim.ama sinirimide cikardim ohhhhh beee dedim yetti gariiii

Sole herjesib herseyine burnunu sokanlardan hicbisey begenmedgi gibi kendiside zahmet edip bisey yaomayab cok ve bos konusan
Yuksek sesle karsisindakine sagir muamelesi yaoan insanlardan tiksiniyorum bunu bilir bu solerim arkedes

Ahaaa icimdeki firtina ayaklandi yawwruuum

Anam ne güzelmiş maaşallah nazar değmesin Yaşın da çok yokmuş ama bayağı büyükmüş canım ya,alıcaklar mı sonra nasıl olacak?Bak alışveriş diyip hava atmayın ben bugün full çalışıyorum giden var gidemyen var aaa Gidenler resim mesim yollasınlar alışverişten onlarla avunalım napalım

ben beyazları 80 de falan yıkıyorum muayene etti mi peki seni hamileyken vajinal olarak?

Ben vajinasını korktuğum için şimdilik ettirmiyorum o da stre olma tamam diyor :)) şikayetlerimi saydım o da bunları söyledi.. Beyazları ne kadar yıkasan da ütü de yapsan oluyor işte.. Ben de yıkayım ütüler.im günlük pes takıyordum ama oluyor işte. Bir de antibiyotik aldığım için hemen oluyor ben de.. Eşinle aynı wc birliktelik vs olunca çiftler arasında gidip geliyor mantar...

İmmmmmm yaz ayindayiz galiba bu aylarda olur ile seyler ablasi kizma
Kizlar tansiyonum hala dusuk dr bisiler ye diyo utaniorun ya cafede bisi yemege

Sezeryanda alınacak miyom.
Alışverişe gidicem dedin ya boynere ondan dedim canım yoksa ben de işteyim anca yarın gidicem. 😃

Buyuk kizcemde hasta oldu yine sabah onuda dr gotrdum.malesef antibiyotuk kullanmadan gecnicek.
İns gecer yawruna dua edin o benim ilk goz agrim.....o benim minik savunmasiz prensesim evimin nesesi...aksan kizim ben nerdeyim diyorum anni bak bak ta suydasin diyip kalbini gosteriyo anneannesi dedesi teyzeleri okadar duygualndi ki bi ara babam yuzunuvyikamaya gitti geldunde gozleri kanlanmisti aglamaktan.ben seni sewmiyorum diyorum..bin seviyom diyo geliyo saak yanaklarimi opuyo ya Bu ewlatt nasil bisi hic bi tarif hic bi kelime anlatamaz
Ben bugun duygusala bagladim gozlerimde yas aksana kadar kuur mu ki

Bu zaman gecer miiii
Bayramda insallah gusel gecer hepimiz icin

Sezeryanda alınacak miyom.
Alışverişe gidicem dedin ya boynere ondan dedim canım yoksa ben de işteyim anca yarın gidicem. 😃

Yok canım boynerde aklım kaldı dedim gidemicem bikaç gün.

İmmmmmm yaz ayindayiz galiba bu aylarda olur ile seyler ablasi kizma
Kizlar tansiyonum hala dusuk dr bisiler ye diyo utaniorun ya cafede bisi yemege

Sıcaktan ziyade nem var bir değişik klimayı açtım mecbur..

Kızlar...Azıcık haberlere bakıyım dedim dünyadan haberim yokmuş..Deminden beri ağlıyorum kendimi tutamadım.Kızımın patikleri gibi aynı.Düşünemiyorum bile Allah'ım yardım et yarabbim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…