Olur olur özelde 12. Haftada tahmin bile olsa soyluyolar git bence merakin gider en azından
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Annem de bana yapma kafanı takma diyor,ben de biliyorum yıllar geçince ben de üzülücem aptallık ettim neden kafama taktım diye,ama şu anki şartlar bunu gerektiriyor elim kolum bağlı birşey yapamıyorum.Hem evlerimizin çok yakın olması,hem iş durumlarının bu şekilde olması,anlaşamadığımız halde sürekli bize gelip gitmeleri ve o gelip gitmeler arasında oluşan gariplikler beni çok yoruyor.Üzülüyorum gerçekten.Bi pazar günü kayınvalidem saat 9da çıkmış gelmiş mesela bizim eveEe ben 6da kalktım da işlerimi yaptım da..Beni böyle kabul edin de..Biz uyuyorduk bir de biliyor musun Nasıl mesafe konulur?Kalp kırarak yapmak istemiyorum kaç kere imalı yoldan söylemeye çalıştım olmadı...Bak şimdiki bebeğimi istemiyorlar ne görümcem ne kayınpederim ne kayınvalidem ne bir gözümüzaydın dediler ne hayırlı olsun dediler hiçbir şey yaa..Eşim de sen onlara bakma sen bana bak diyor ama yine de gücüme gidiyor neden bizi böyle acizmişiz gibi sürekli ezme peşindeler?Allahtanki maddi durumumuz iyi bazı şeylere fazla ses çıkaramıyorlar bu yüzden,ama maddi durumumuz kötü olaydı yapmadıklarını bırakmazlardı diye düşnüyorum.Şu an böylelerse.Neyse sizi de sıkmayayım ben de kırıla üzüle ayakta kalmanın bir yolunu bulmam lazım.Çocuklarım da 3 tane oldu,ona göre yoluna koymamız lazım işleri..
Kız maaşallah demek tiramisu yapacaksın,özelden bana resmini göndersene bakıyım nasıl gözüküyor,canım falan çekmez benim aşermelerim başlamadı sankiŞöyle becerikli hatunları seviyorum ben ya Ben de çok güzel kek yaparım
Miyomlar kanama yapma riski var sanırım değil mi,geçmiş olsun canım kaç yaşındasın miyom gelişmiş?Gerçi bunlar yaşa bakmıyor.23 yaşımdayken bigün bi kanama bi kanama doktor çocuk düşürüyor olabilirsin falan demişti oğlum 2 yaşındaydı işte o zaman o kadar çok kanamam vardı yani tahlillerim filan oldu sonra bi baktık rahimde yara varmış meğerse.Yaktırmak zorunda kaldım ben de ne yapıyım..Hiç aklına gelmeyecek şey başına gelebiliyor insanın.Rabbim sağlık versi bebişlerimiz bağışlasın bizi
Mango'ya ben de bakmak isterdim ama bugün bütün gün çalışıcam sanırım belki yarın bakarım ben gezmeyi çok severim sağım solum belli olmazAklım da boynerde kaldı ama pantolonlar tam bana göreydi bel kısmı lastikliydi
Aminnn ama o babayı katbetme korkusu var ya o çok kötü şimdi de biran önce iyi olsun istiyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benim annem iki ailenin de en yaşlısı ama hiç durmaz kim gelecekse ona özel bir şey yapar.. Yazda soğuk şerbet kışda sıcak içecekleri eksik etmez yoldan gelenlere... Millet de torosunu kıpırdatmaz ama artık anneme ben kızıyorum:))) sen de oturacaksın diyorum arada kalkıyor benden gizli gizli sonra oturtuyorum...
Ikramlar aksasın önemli değil stres yapma rahat ol ama anneni hiç yerinden kaldırma ya da onlar geldiğinde annen de olmasın.. Sen de ağırdan al... Ah bu dediklerimi ben yapamıyorum ayrı:))
Ayy evde pamuk da yok offf dışarı çıkacak Halim yok akşama geçmezse çıkıp alayım iftardan sonra deneyim Sağol canım fikrin için
Bu yorum benim bebegim icin mi :))
Çok üzülüyorum böyle durumlara, ben bu konuda şanslıyım. Eşimin ailesi rahattır ne hizmet beklerler ne de birşeye karışırlar. Evlerimiz arabayla 15 dakika ama ayda bir anca gelirler. İki tane görümcem var sağolsunlar gerektiğinde yardımcı da olurlar destek olurlar. Ailede sıkıntı çektim ama kocada rahat ettim diyebilirim.
Resim atarım canım sana yarın. 😄
31 yaşındayım, kanama yapmadı çok şükür daha ama yapabilirmiş. Şu anda portakal kadar, bebişle beraber büyüyecek bi de iyice yolu kapatacak. Sana da çok geçmiş olsu. İnşallah bir daha yaşamazsın aynı şeyi.
Hadi iyi alışverişleeeer 😉
Hadi iyi
ben beyazları 80 de falan yıkıyorum muayene etti mi peki seni hamileyken vajinal olarak?
Ne güzel ben becerikli insanı çok severim ama iş biri getirsin diğerleri de baksın şeklinde olunca yürümüyor.Şimdi yazılarımı okudum da beni de tanımayan misafir ağırlamayı sevmediğimi zanneder.Problem ağırlamak değil,problem davranışlarda.Ne garip değil mi,ailesi yetiştirdiği halde oğlanlarıyla anlaşabiliyoruz,ama ailelerle anlaşılmıyor.Niye böyle acaba
Kızlaarr bu konuları boşverin de,bugün neden böyle nemli bayıcı bi sıcak var bana onu söyleyin çok sıcak
Anam ne güzelmiş maaşallah nazar değmesinYaşın da çok yokmuş ama bayağı büyükmüş canım ya,alıcaklar mı sonra nasıl olacak?Bak alışveriş diyip hava atmayın ben bugün full çalışıyorum giden var gidemyen var aaa Gidenler resim mesim yollasınlar alışverişten onlarla avunalım napalım
Evet canım bence sen pepenin değil şilanın annesi olacaksın 😋
Pepem zaten var silamizin hayaliyle yanip tutusuyoruz
Ayyy nasil mutlu oldum bilemezsin hayali bile güzel ağzım kulaklarımıda geçti resmen arkadan birleştiHadi inşallah, bence doktor ondan söylememiştir tam emin olmak istemiştir.👸 prenses yoldaaa. Allah yüzümü kara çıkartmasın.
Sezeryanda alınacak miyom.
Alışverişe gidicem dedin ya boynere ondan dedim canım yoksa ben de işteyim anca yarın gidicem. 😃
İmmmmmm yaz ayindayiz galiba bu aylarda olur ile seyler ablasi kizma
Kizlar tansiyonum hala dusuk dr bisiler ye diyo utaniorun ya cafede bisi yemege
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?