2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
günaydın kızlar nasılsınız ben yine kabızım bıktım her sabah başka sorunlarla uyanmaktan rabbim büyüsünlerde doğsunlar yarabbim babasıda sabah seviyor hadi kızım sen doğta ortalığı bi karıştır diyo sanki kendi temizliyor

biz prezervatif kullandık hep canım sadece hamile kalacağım gün kullanmadım eşim temizliğe dikkat eder

günaydın herkese.. merak ettiğim bir şey var, sizde de vajinal ağrı/acı oluyor mu? böyle içi mi dışı mı tam anlayamıyorum, hatta bazen kemiğimde bile hissediyorum bu acıyı. şiddetli bir şey değil ama sinir bozucu. var mı böyle bir şey yaşayan? tam da tarif edemedim ama
tahlillerim temiz çıkıyor bu arada, enfeksiyon vs. yok çok şükür. ayaklarımdan da patiği eksik etmiyorum.

Bende her gün duş alıyorum hava sıcak diye kurutmuyorum saçımı acaba ıslak kalıyo ondan mı ki bunalıyorum yaa uyuyamadım da yat yat hiç dermanım yok

Ayyy cnm ya saçını kurut mutlaka sıcak diye ıslak bırakma sakın ben eskiden öyleydim acısını çektim şimdi hiç ıslak bırakmam sende kurut bak farkı göreceksin.

Iki gündür benim de aynı ya korkuyorum bebeğim etkilenir diye posali yiyorum çorba falan daha iyi geliyo gibi.

Kızlar bimin aspirin marka leke cikaricisi parmagima damladi kesilir gibi deriyi yuzdurmus bi zarari olmaz dimi bebeme

Günaydın güzel anneler ben yeni kalktım sayılır uykuya doyamıyorum ya. Gerçi uykusuz kalacağımız geceler yakın ne kadar uyusak kar

Uzun bir aradan sonra herkese selam arkadaşlar,
neredeyse 4-5 haftadır giremiyorum sayfaya ne kadar ilerlemiş,
Çok yoğun bir şekilde bulantı ve kusmalarla boğuşuyordum ama sanırım bitti.
İki günde bir acilde serum yiyerek kendime gelebiliyordum,bir defa istifra başladı mı arkası kesilmiyor ,Bir gün inat ettim nasıl olsa bir yerden sonra kesilecek diye ama günün sonunda 20 den sonrasını saymayı bıraktım ve gece 11 de acile gittik apar topar..
Ama çok şükür ki bebek iyi ,umarım şu 16. haftayı doldurduktan sonra daha rahat bir nefes alırım...

kızlar 13+0 dayım bugün .. az önce sağ alt kısımda bir kaç defa bişeyler hissettim.. bebeğin hareketi olabilir mi? hisseden var mı? eğer öyleyse çok güzel bir his ...

Bende 2 gün önce yüzükoyun yatarken bir solucan hissettim ama kendi kuruntum olduğunu düşündüm :) 300grmdan önce hissedilemeyeceğini söylüyor doktorlar.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selam fıstıklar geçmişe pek bakamadım umarım herkesin keyfi yerindedir. Ay ben çok sinirliyim şu anda. Gece hiç uyuyamadım malum tuvalet olayı. Üstüne bir de arkadaki köpekler havladı durdu hiç susmadı sabah biraz dalmışım alttaki dükkan yine çalıştırdı matkabını saatlerce kafamın içini deldi sanki. Şimdi uyandım ama sersem gibiyim:s

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İkili tarama testi sırasında detaylı bakılmıştı bize. 11-14. haftalar arasında

Iki gündür benim de aynı ya korkuyorum bebeğim etkilenir diye posali yiyorum çorba falan daha iyi geliyo gibi.

Canım probiyotik yoğurtlar da iyi geliyor dene istersen. Her gün yemiyorum gün aşırı yiyorum bir tane baya faydasını gördüm diyebilirim

Günaydın hamişler savaslarin olmadigi cocuklarin ölmedigi bir dünyaya getiririz insallah bebişlerimizi...

amin cnmm inşallah
ay merve duygulandırdın beni de ya yerim ben senin o akıllı tatlı kızını
Allah kahretsin bu vicdansızlığı yapanları da göz yumanları da. İçim sızlıyo kimseye bi zararı olmayan masumların canının alınması hiçbirşeye sığmaz. Rabbim kahretsin bunları, lebbeyk gibi elleri değiş, soyları kurusun bunların!!!!!!
Kızlar bimin aspirin marka leke cikaricisi parmagima damladi kesilir gibi deriyi yuzdurmus bi zarari olmaz dimi bebeme

kuzum bişi olmaz inşallah telaş yapma. artık bebeklerimiz de daha büyük. ben mecbur kalınca çamaşır suyuyla bile haşır neşir oluyorum.bişi olmaz inşallah

tecrübeli anneler detaylı ultrason hangi haftalar arasında bakılıyor?

17-22 haftalar arası özelde yaptıracaksan şimdiden randevu al derim çok yoğun oluyor

canım duygusalız hepimiz hormonlar işte inş. sonuçların güzel gelir
hatmi dağıta biliyorsan ver canım hepimiz ramazan davet misafir derken bi daha alamadık

ahhh allah nasıl bılıyorsa öyle yapsın dıcem şu israilolgullarına ama rabbım zaten lanetini vermiş üzerlerine.İnsallah Bu dünyada kıvrandıklarını görmek nasip olur

bunu bende gördüm sinirlerim bozuldu mübarek ayda yarabbim sen bilirsin diyorum sen bilirsin küçücük kuzular fırsat verme yarab .. insan hakları laf sırası gelince mangalda kül bırakmıyor yine sesleri çıksa ya olmaaz günah müslman bu insanlar sen bilirsin allahım yardım et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…