Ben vajinasını korktuğum için şimdilik ettirmiyorum o da stre olma tamam diyor :)) şikayetlerimi saydım o da bunları söyledi.. Beyazları ne kadar yıkasan da ütü de yapsan oluyor işte.. Ben de yıkayım ütüler.im günlük pes takıyordum ama oluyor işte. Bir de antibiyotik aldığım için hemen oluyor ben de.. Eşinle aynı wc birliktelik vs olunca çiftler arasında gidip geliyor mantar...
Bende her gün duş alıyorum hava sıcak diye kurutmuyorum saçımı acaba ıslak kalıyo ondan mı ki bunalıyorum yaa uyuyamadım da yat yat hiç dermanım yok
günaydın kızlar nasılsınız ben yine kabızımbıktım her sabah başka sorunlarla uyanmaktan rabbim büyüsünlerde doğsunlar yarabbim babasıda sabah seviyor hadi kızım sen doğta ortalığı bi karıştır diyo sanki kendi temizliyor
Iki gündür başım çok ağrıyo yaa geçmiyo ilaç da içmek istemiyorum bi öneriniz var mı??
kızlar 13+0 dayım bugün .. az önce sağ alt kısımda bir kaç defa bişeyler hissettim.. bebeğin hareketi olabilir mi? hisseden var mı? eğer öyleyse çok güzel bir his ...
İkili tarama testi sırasında detaylı bakılmıştı bize. 11-14. haftalar arasındaBende 2 gün önce yüzükoyun yatarken bir solucan hissettim ama kendi kuruntum olduğunu düşündüm :) 300grmdan önce hissedilemeyeceğini söylüyor doktorlar.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Iki gündür benim de aynı ya korkuyorum bebeğim etkilenir diye posali yiyorum çorba falan daha iyi geliyo gibi.
tecrübeli anneler detaylı ultrason hangi haftalar arasında bakılıyor?
amin cnmm inşallahGünaydın hamişler savaslarin olmadigi cocuklarin ölmedigi bir dünyaya getiririz insallah bebişlerimizi...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ay merve duygulandırdın beni de yaBuyuk kizcemde hasta oldu yine sabah onuda dr gotrdum.malesef antibiyotuk kullanmadan gecnicek.
İns gecer yawruna dua edin o benim ilk goz agrim.....o benim minik savunmasiz prensesim evimin nesesi...aksan kizim ben nerdeyim diyorum anni bak bak ta suydasin diyip kalbini gosteriyo anneannesi dedesi teyzeleri okadar duygualndi ki bi ara babam yuzunuvyikamaya gitti geldunde gozleri kanlanmisti aglamaktan.ben seni sewmiyorum diyorum..bin seviyom diyo geliyo saak yanaklarimi opuyo ya Bu ewlatt nasil bisi hic bi tarif hic bi kelime anlatamaz
Ben bugun duygusala bagladim gozlerimde yas aksana kadar kuur mu ki
Allah kahretsin bu vicdansızlığı yapanları da göz yumanları da. İçim sızlıyo kimseye bi zararı olmayan masumların canının alınması hiçbirşeye sığmaz. Rabbim kahretsin bunları, lebbeyk gibi elleri değiş, soyları kurusun bunların!!!!!!Kızlar...Azıcık haberlere bakıyım dedim dünyadan haberim yokmuş..Deminden beri ağlıyorum kendimi tutamadım.Kızımın patikleri gibi aynı.Düşünemiyorum bile Allah'ım yardım et yarabbim...
Kızlar bimin aspirin marka leke cikaricisi parmagima damladi kesilir gibi deriyi yuzdurmus bi zarariolmaz dimi bebeme
tecrübeli anneler detaylı ultrason hangi haftalar arasında bakılıyor?
Slm kizlar nasilsiniz..hastanedeyim simdi
Kan idrar tahlili verdin
Saat 3 tede lns muayenem var ..
İcimdede bi sikinti mevcut niye bilmiyorum bugun niyet etmedim malum bnmki zaten keyifci baru ac olmayayun dedim.tansiyonum 9 5 cikti zaten sabahtan beri tikinmaktayin
Sizler nasiksiniz.iki gun girenedim inanin burayi ariyorunm hep..cok alistim size...sizlere ve bebeklerinize hic bisi olmasin.en son ulku arkadasimin kaybi beni cok etkiledi...bide duygusallak ustuste..
Kimse yokmu derneginin bir reklami cikti aksam milletin icinde hunguur hungur agladim milletide aglattm.
KİZLAR HATİM HALA DURUYO..DİSARİ DAGİİCAM OLMASSA HABERİNİZ OLSUN DEDİM
Bnden bu kadar !!!!!
Kızlar...Azıcık haberlere bakıyım dedim dünyadan haberim yokmuş..Deminden beri ağlıyorum kendimi tutamadım.Kızımın patikleri gibi aynı.Düşünemiyorum bile Allah'ım yardım et yarabbim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?