17-22 haftalar arası özelde yaptıracaksan şimdiden randevu al derim çok yoğun oluyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bu zaman gecer miiii
Bayramda insallah gusel gecer hepimiz icin
Bende 2 gün önce yüzükoyun yatarken bir solucan hissettim ama kendi kuruntum olduğunu düşündüm :) 300grmdan önce hissedilemeyeceğini söylüyor doktorlar.
günaydın kızlar nasılsınız ben yine kabızımbıktım her sabah başka sorunlarla uyanmaktan rabbim büyüsünlerde doğsunlar yarabbim babasıda sabah seviyor hadi kızım sen doğta ortalığı bi karıştır diyo sanki kendi temizliyor
Günaydın güzel anneler ben yeni kalktım sayılır uykuya doyamıyorum ya. Gerçi uykusuz kalacağımız geceler yakın ne kadar uyusak kar
Uzun bir aradan sonra herkese selam arkadaşlar,
neredeyse 4-5 haftadır giremiyorum sayfaya ne kadar ilerlemiş,
Çok yoğun bir şekilde bulantı ve kusmalarla boğuşuyordum ama sanırım bitti.
İki günde bir acilde serum yiyerek kendime gelebiliyordum,bir defa istifra başladı mı arkası kesilmiyor ,Bir gün inat ettim nasıl olsa bir yerden sonra kesilecek diye ama günün sonunda 20 den sonrasını saymayı bıraktım ve gece 11 de acile gittik apar topar..
Ama çok şükür ki bebek iyi ,umarım şu 16. haftayı doldurduktan sonra daha rahat bir nefes alırım...
tecrübeli anneler detaylı ultrason hangi haftalar arasında bakılıyor?
Merhaba guzel annişler...
biz bugun ikili test sonucumuzu aldik.
hersey yolunda cok sukur.
cinsiyetide bayramdan sonra belli olurmus.
bana erkek gibi geldi ama kiz istiyorsun sanirim canim.. inşaallah Allah hayirlisiyla gonlundekini nasip eder diyeyim:)
hayirli cumalar hemşerimgünaydın anneler ve kuzucukları hayırlı cumalar
fazla uzun tutmadan tülbentle basini sıkmak iyi gelebilir ben deniyorum canim bi dene istersen. geçmiş olsunIki gündür başım çok ağrıyo yaa geçmiyo ilaç da içmek istemiyorum bi öneriniz var mı??
hayirli haberlerle gel inşaallah canimSlm kizlar nasilsiniz..hastanedeyim simdi
Kan idrar tahlili verdin
Saat 3 tede lns muayenem var ..
İcimdede bi sikinti mevcut niye bilmiyorum bugun niyet etmedim malum bnmki zaten keyifci baru ac olmayayun dedim.tansiyonum 9 5 cikti zaten sabahtan beri tikinmaktayin
Sizler nasiksiniz.iki gun girenedim inanin burayi ariyorunm hep..cok alistim size...sizlere ve bebeklerinize hic bisi olmasin.en son ulku arkadasimin kaybi beni cok etkiledi...bide duygusallak ustuste..
Kimse yokmu derneginin bir reklami cikti aksam milletin icinde hunguur hungur agladim milletide aglattm.
KİZLAR HATİM HALA DURUYO..DİSARİ DAGİİCAM OLMASSA HABERİNİZ OLSUN DEDİM
Bnden bu kadar !!!!!
gozunaydin canim maaşallahMerhaba guzel annişler...
biz bugun ikili test sonucumuzu aldik.
hersey yolunda cok sukur.
cinsiyetide bayramdan sonra belli olurmus.
canım detaylıda nasıl oluyor neye baklıyor. Afyonda sanırım cok yok o yuzden ankaraya gıdebıırım varmı onerisi olan Ankarada nereye yaptırmak lazım:26:
Hamile hamile mesai sonrası tüm Sultanahmet standlarini denetledim valla belim kopuyo şuan. Güvenilir gida için beli feda ettikNeyseki yarina izinli sayilicaz
Ay iyi bari bende öbür markayami geçsem diye düşünüyodum
Gözünaydın cnm
Bende kaynanadan hicbisi beklemem,Gölge etmesin yeter. Takı konusuda ayni dediğin gibidir esimin aile tarafı,daha önce bebek ziyaretine giderken gördüm (şimdi şok olcaksiniz) 5tl goturuyolar,yemin ederim abartmiyorum. Ve maddi durumlari gayet iyi hepsinin 3er 4er dairesi olan insanlar.. cok değişikler çok
Prensesin hayırlı olsun kuşum,sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)
Hadi gözün Aydın canım:) bu konuda kızı olacağını ilk öğrenen benim ama hala isim bulamadım:))) önceden alya yı çok sevdirdim ama şimdi kız bebeklerin %80inin adı alya:)) onu da eledim..
bugün 17. Haftama girdim bulantılar devam(
Güzel değişik kız ismi önerisi olan var mı. Ama çok zorlama isimler de istemiyorum:))
Sa kizlar ya az once bi yazi gordum artik sinirlenmeye basladim.ben hepiizi Allah rizasi icin sewiyorum kimseyi ne kirmak ne uzmek istiorum ki buna hakkim yok..tamam bazi endiselerinizi anliorum basimin taci eyw.yardimci olabilecegim bisey olursa hep beraber destek de oluoruz.Amma Allah peygamber askina sole sacma sapan sorular sornayin ya ne durumda insanlar var hergun kac bebek annesini gozu onunde paramparca oluyo bi sosyal medyaya tv ye bakin azcik anlayis azcik empati ya..wallahi sinirlerin bozuldu ya bende bisi var yada biz milletce iyice sorumsuz olduk.
Ulan hamileniyiz yoksa psikoljik rahatsizkimiz mi var belli degil bu ne .....kizlar yanlis anlamayin ozurdilerin ama bunlari yazmak mecburiyetinde hissettim kendimi .....
Otrup keyfimiz yerinde hastalik degil bisi degil sordugu sacna sapan basindan beri dalga mi gecilio benmi yanlis anlaiorun bilmiyorum.biri bana dur desin duuurrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Millet caniyla ugrasiyo .......tovbeeeeee
Sa kizlar ya az once bi yazi gordum artik sinirlenmeye basladim.ben hepiizi Allah rizasi icin sewiyorum kimseyi ne kirmak ne uzmek istiorum ki buna hakkim yok..tamam bazi endiselerinizi anliorum basimin taci eyw.yardimci olabilecegim bisey olursa hep beraber destek de oluoruz.Amma Allah peygamber askina sole sacma sapan sorular sornayin ya ne durumda insanlar var hergun kac bebek annesini gozu onunde paramparca oluyo bi sosyal medyaya tv ye bakin azcik anlayis azcik empati ya..wallahi sinirlerin bozuldu ya bende bisi var yada biz milletce iyice sorumsuz olduk.
Ulan hamileniyiz yoksa psikoljik rahatsizkimiz mi var belli degil bu ne .....kizlar yanlis anlamayin ozurdilerin ama bunlari yazmak mecburiyetinde hissettim kendimi .....
Otrup keyfimiz yerinde hastalik degil bisi degil sordugu sacna sapan basindan beri dalga mi gecilio benmi yanlis anlaiorun bilmiyorum.biri bana dur desin duuurrrrrrrrrrrrrrrrrrr
o zaman bağırsak hareketleri falandır canım.. bu arada hala yüzükoyun yatabiliyor musun ?
cnm bu hepimizin hassasiyeti malesefki bende tahammül edemiyorum biçok şeye heleki face de falan hiçbişi olmuyomş gbi hala selfie paylaşanlar yediklerini içtiklerini çekenler. sanki çok meraklıyız suratınızı görmeye!! ve bugn izinliyim sabahtır haber kanalı karşısındayım bi ağlıyorum bi susuyorum. senin bugün biraz fazla duygusal olduğun bigün, o soru soran arkadaşta aşırı duyarlılıktan falan sordu bence. sakin olmaya çalış canım, Rabbim üzülenlerle-mazlumlarla beraberdir. Bu dünyada da adalet tecelli edecektir. bak bizimle tüm ilişkileri min.'a indrip diplomat ailelerini geriçekmişler çokta fifi. dilerim tüm islam ülkeleri uykusundan uyanır ve birlik olur. dua edelim atarlı mervişim benim sakin olSa kizlar ya az once bi yazi gordum artik sinirlenmeye basladim.ben hepiizi Allah rizasi icin sewiyorum kimseyi ne kirmak ne uzmek istiorum ki buna hakkim yok..tamam bazi endiselerinizi anliorum basimin taci eyw.yardimci olabilecegim bisey olursa hep beraber destek de oluoruz.Amma Allah peygamber askina sole sacma sapan sorular sornayin ya ne durumda insanlar var hergun kac bebek annesini gozu onunde paramparca oluyo bi sosyal medyaya tv ye bakin azcik anlayis azcik empati ya..wallahi sinirlerin bozuldu ya bende bisi var yada biz milletce iyice sorumsuz olduk.
Kızlar bi hafta internetimde sıkıntı vardı, maşallah kaç yüz sayfa yazmışsınız
bebişlerinizde sizin gbi konuşkan olu da hemen agularlar anneeeee derler inş
troid ya da nodülle uğraşanlar var mı kızlar? çok sıkıntı oluyor mu ??:26:
cnm bu hepimizin hassasiyeti malesefki bende tahammül edemiyorum biçok şeye heleki face de falan hiçbişi olmuyomş gbi hala selfie paylaşanlar yediklerini içtiklerini çekenler. sanki çok meraklıyız suratınızı görmeye!! ve bugn izinliyim sabahtır haber kanalı karşısındayım bi ağlıyorum bi susuyorum. senin bugün biraz fazla duygusal olduğun bigün, o soru soran arkadaşta aşırı duyarlılıktan falan sordu bence. sakin olmaya çalış canım, Rabbim üzülenlerle-mazlumlarla beraberdir. Bu dünyada da adalet tecelli edecektir. bak bizimle tüm ilişkileri min.'a indrip diplomat ailelerini geriçekmişler çokta fifi. dilerim tüm islam ülkeleri uykusundan uyanır ve birlik olur. dua edelim atarlı mervişim benim sakin ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?