2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
17-22 haftalar arası özelde yaptıracaksan şimdiden randevu al derim çok yoğun oluyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım detaylıda nasıl oluyor neye baklıyor. Afyonda sanırım cok yok o yuzden ankaraya gıdebıırım varmı onerisi olan Ankarada nereye yaptırmak lazım:26:

Merhaba guzel annişler...
biz bugun ikili test sonucumuzu aldik.
hersey yolunda cok sukur.
cinsiyetide bayramdan sonra belli olurmus.

o zaman bağırsak hareketleri falandır canım.. bu arada hala yüzükoyun yatabiliyor musun ?

Kızlar bi hafta internetimde sıkıntı vardı, maşallah kaç yüz sayfa yazmışsınız

bebişlerinizde sizin gbi konuşkan olu da hemen agularlar anneeeee derler inş

troid ya da nodülle uğraşanlar var mı kızlar? çok sıkıntı oluyor mu ??:26:

aman erkekler işte anca dağıtıyorlar. kabızlık zor 2 gün çekmem bile yetti mercimek çorbası çok rahatlattı beni bi deneye bilirsin

Günaydın güzel anneler ben yeni kalktım sayılır uykuya doyamıyorum ya. Gerçi uykusuz kalacağımız geceler yakın ne kadar uyusak kar

hoşgeldin canım uyu valla iş olmasa bende uyurum öğlene kadar

canım çok zor inş. geçer bi an önce

tecrübeli anneler detaylı ultrason hangi haftalar arasında bakılıyor?

canım ben 20.-22. hafta arası diye biliyorum

ne güzel temiz çıkmış cinsiyeti bende çok merak ediyorum

bana erkek gibi geldi ama kiz istiyorsun sanirim canim.. inşaallah Allah hayirlisiyla gonlundekini nasip eder diyeyim:)

günaydın anneler ve kuzucukları hayırlı cumalar
hayirli cumalar hemşerim

Iki gündür başım çok ağrıyo yaa geçmiyo ilaç da içmek istemiyorum bi öneriniz var mı??
fazla uzun tutmadan tülbentle basini sıkmak iyi gelebilir ben deniyorum canim bi dene istersen. geçmiş olsun

hayirli haberlerle gel inşaallah canim

gozunaydin canim maaşallah

canım detaylıda nasıl oluyor neye baklıyor. Afyonda sanırım cok yok o yuzden ankaraya gıdebıırım varmı onerisi olan Ankarada nereye yaptırmak lazım:26:

Tekrar dış uzuvlarin gelişimine bakılıyor sonra Iç organlara böbrek mide kalp bide 3 boyutlu gosteriyor Ankarada ozel lerin hepsi yapar yanliz dediğim gibi randevuyu önceden almak lazım

Sa kizlar ya az once bi yazi gordum artik sinirlenmeye basladim.ben hepiizi Allah rizasi icin sewiyorum kimseyi ne kirmak ne uzmek istiorum ki buna hakkim yok..tamam bazi endiselerinizi anliorum basimin taci eyw.yardimci olabilecegim bisey olursa hep beraber destek de oluoruz.Amma Allah peygamber askina sole sacma sapan sorular sornayin ya ne durumda insanlar var hergun kac bebek annesini gozu onunde paramparca oluyo bi sosyal medyaya tv ye bakin azcik anlayis azcik empati ya..wallahi sinirlerin bozuldu ya bende bisi var yada biz milletce iyice sorumsuz olduk.
Ulan hamileniyiz yoksa psikoljik rahatsizkimiz mi var belli degil bu ne .....kizlar yanlis anlamayin ozurdilerin ama bunlari yazmak mecburiyetinde hissettim kendimi .....
Otrup keyfimiz yerinde hastalik degil bisi degil sordugu sacna sapan basindan beri dalga mi gecilio benmi yanlis anlaiorun bilmiyorum.biri bana dur desin duuurrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Millet caniyla ugrasiyo .......tovbeeeeee

Teşekkürler canım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhaba ben geldim annemleri sabah uğurladım

cinsiyetleri öğrenmiş çoğu kişi çoook güzel ablam da bu sabah doğum yapmış fındık gibi bir yeğenim olmuş darısı başımıza inşallah haftaya hem annemlerle hem ablamlarlayım

Canim ben Simre ismini cok begeniyorum ama esime sevdiremesim bi turlu. Anlami da yildizlarin isiginin yansimasi demekmis. Hatta Elif ismiyle beraber de cok yakisiyor bence.

acımız çok büyük allah yardım etsin çok haklısın sende çok sinirlisin biraz sakin ol canım kime kızdın anlamadım

kime kızdın sen yawwww

Kızlar bişey sorcam aklıma takıldı, gece uyurken ağrınız oluyor mu? Yani hani ara ara uyanır ya insan ya da sağına soluna dönerken fln zorlanıyo musunuz? Son günlerde bende sızı gibi oluyor geceleri sol kasığımda. Sabah kalkıp gezinmeye başlayınca geçiyor ama normal mi bilemedim

cnm bu hepimizin hassasiyeti malesefki bende tahammül edemiyorum biçok şeye heleki face de falan hiçbişi olmuyomş gbi hala selfie paylaşanlar yediklerini içtiklerini çekenler. sanki çok meraklıyız suratınızı görmeye!! ve bugn izinliyim sabahtır haber kanalı karşısındayım bi ağlıyorum bi susuyorum. senin bugün biraz fazla duygusal olduğun bigün, o soru soran arkadaşta aşırı duyarlılıktan falan sordu bence. sakin olmaya çalış canım, Rabbim üzülenlerle-mazlumlarla beraberdir. Bu dünyada da adalet tecelli edecektir. bak bizimle tüm ilişkileri min.'a indrip diplomat ailelerini geriçekmişler çokta fifi. dilerim tüm islam ülkeleri uykusundan uyanır ve birlik olur. dua edelim atarlı mervişim benim sakin ol

Hoş geldin
Ben her ay troid için kan veriyorum. Endokrinci ilaç dozunu ayarlıyor ve ilaç kullanıyorum. İlk öğrendiğimde çok kafama takmıştım canım ama düzenli takip edince 8,30 olan oranım 2.02'ye düştü çok şükür. Çok kafana takma ama mutlaka takibi atlama.

O fotoğrafı gördüğümden beridir benim de yüreğimde sızı var çocuklardan haber izleyemiyoruz bugün mynete bakıyım dedim çok kötü hissediyorum kendimi elimizden birşey gelmez dua etmekten başka

Neden acı çeken hep müslüman ülkeler oluyor.. Ben anlamıyorum neden hiçkimse bişey yapamıyor. Bütün müslüman devletler birleşip bişey yapamaz mı herkes sadece izliyor. İnsanın içi parçalanıyor ya daha dün sahilde top oynayan çocukları bombaladılar allahım sen merhamet ver hainlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…