2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

bende oluyor cnm hatta geçende burayada yazmıştım bende anlamıyorum sağa sola dönerken uyanıyorum zağten inan sızıdan

bende oluyor cnm hatta geçende burayada yazmıştım bende anlamıyorum sağa sola dönerken uyanıyorum zağten inan sızıdan

Her dönüşümde ah uh diyorum böyle artık nasıl bi sızıysa.. Doktora bi soralım bakalım ne diycek bayramda benim bi dahaki randevum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar kulak tikanmalarimiz ne zaman sona erecekmis bilen var mı? Birde ilk gebeliği olan ve 15. Haftada olup bebeğini hergun hisseden var mı

Canim kulak tikanmasindan cok burnumda tikanma yasiyorum ben. İlk gebeligim ve 15.haftanin icindeyim. Yaklasik iki haftadir seyirmeler pitpitlar :) hissedilmez deniyo genelde ama ben hissediyorum iyiden iyiye ))

Her dönüşümde ah uh diyorum böyle artık nasıl bi sızıysa.. Doktora bi soralım bakalım ne diycek bayramda benim bi dahaki randevum

Ne sizisi canim gec kaldim goremedim
Vajinaysa bendedr aynisi var rahim genislendiinden oluyomus diolar ama bakalim gecmis olsun yururken bile aciyo
acımız çok büyük allah yardım etsin çok haklısın sende çok sinirlisin biraz sakin ol canım kime kızdın anlamadım

kime kızdın sen yawwww

Canlarin kizmak degildd yerunde bi tepkiydi aslinda benim ki...kime olduuda onemli degil

Buatafa muayenem gusel gecti bu dr da erkegs benziyo ama pozusyonu kotu goreniyorum dedi...bacak bacak ustune keyfi yerindeydi
Bnm idrar yolunda engeksiyon cikti muhtemelen akintifan sebebtir dedi fitil verdu bol bol su ic dedi
Ayrintiki 22 agustosda canlarim

Bni anladiginiz icin sizleri cok sewiyorum

aa kıza benziyodu sanki seninkii:26: hayırlısı olsun cnm enfeksiyona gerçekten bol su birebir ve sirkeli suyla temizlik bence. sende seviliyosun cnm ayylamaa

Benimde sağ tarafımda acı var canım doktor buscopan ve parol içip yat dedi hafif hafif sancılar sanki ...

Sirme ismi de pek güzel canım ama ben Kuran'da da geçsin dini anlamı olsun istiyorum, bakalım araştırmalara devam

Canım probiyotik yoğurtlar da iyi geliyor dene istersen. Her gün yemiyorum gün aşırı yiyorum bir tane baya faydasını gördüm diyebilirim

Sağol cnm deniyim bi. zararlı olmaz bebişlere herhalde katkılı ya onlar korkuyorum biraz ;-)

Ben duur diyorum şimdi sana:))

Mervişim annecik sakin ol.. Mübarek Ramazan ayında hem sakin olalım hem de bebişlerimizi de strese sokmayalım... O arkadaşımızın soruları seni bunaltıyorsa görmezden gelmen daha şık olur...

Kimin ne yaşadığı ı bilemeyiz... Belki eşi ailesi destek olmuyor belki bu bebeği çok bekledi belki daha toy... Herkesin tarzı yapısı farklıdır be canım... Bizim burada yapacağımız şey birbirimize yardımcı olabiliyorsak yardımcı olmak moral vermek... Aksi değil olmamalı... Burada hepimiz hamileyiz:) o arkadaş da sen de ben de diğerleri de...:) dalga geçmiyor bebeği için endişeleniyor sadece.. Kocasından destek alamıyor doktoru yeterli gelmiyor ya da annesiyle tel.de laklar edip kafa dağıtamıyordur.... bak sılam ne güzel idare ediyordu:))

Hamile kaldığımdan beri soma ve Filistin olaylarında kahroldum sancılarım arttı... Filistinli arkadaşımız var yeni bebeği oldu kaç gündür haber alamıyorduk şükür konuştuk.. Buraya davet ediyoruz Gazze yi bırakamayız burası bizim evimiz diyorlar.. İçim kan ağlıyor.. Ama bana baksan dıştan elinde çöp poşeti ile Malak gibi yatan hasta hamile karışımı bir kızdan başka bir şey göremezsin.. Hiçbir şey dıştan belli olmuyor yani..

Sen la havale Çek bebeklerinize dua et yeter oh mis... Haftaya bayramlaşacağız da inş tüm Müslüman âlemi için gerçek bir Bayram olur yüzlerimiz güler Rabb'inin izniyle...

deli hatunum benım ben senin neyı kasttettıgını anladımBende guldum gectım.5 parmağın 5'i bir mi kuzum. Benım ne yaşadığımı kimse bilmez ama bu forumda belki ilk gebeliği olup,üstüne birde ciddi düşük riski atlatan ama neşesinden bir cacık kaybetmeyen kaygısız abdal da ben varımDünya dönüyor nasılda mantığı daim olur inşallah hepimiz için..Kişilik meselesi diyip saygı duymak düşer. Şu aralar içim benım de acıyor ama her zaman önce can demişler..
amin canımmm, ama biz sadece anne adayıyız,kimimiz de anne. Bildiklerimiz sadece tecrübe ettiklerimizle kısıtlı..İnternet elimizin altında, kafamıza takılan ne varsa google amca bekliyor zaten hemde hepimizi cebinden çıkartır. Ben sahsen cok sevıyorum amcamı

Kızlar benim gibi düşük tehlikesi yaşayan var mı 😔😔 12 haftalık olmama rağmen halen kanamalı bir gebelik geçiriyorum 😔

Nasılsınız hanımlar
Ben hiç iyi değilim bu aralar, hele bugün terörist israil karadan da harekat başlatınca hepten alt üst oldum.

Ben bir yandan bebek arabası bakıyorum, yok hastaneye kapı süsü seçmeye çalışıyorum, yok bayramdan sonra yapacağım alış-verişin hayalini kuruyorum..
Orada analar babalar terörist israilin kendi amaçları uğruna öldürdüğü minicik bebeklerinin kanlı yüzüne bakıp ağlıyorlar.
Hiç bir şey yapmayan dünyaya ve özellikle müslüman ülkelere ah ediyorlar.

Daha şimdi okudum Alman Başbakanı Merkel israilin tarafındayız diye açıklama yaptı

Biz pamuklara sararak büyüteceğiz, ateşi çıksa nöbet tutacağız kahrolacağız...Onlar orada kanlı kundaklarına bakacaklar yavrularının

Kahrol israil... Rabbimin izin verdiği zamana kadar azabileceksin... Sonun Kur'an-ı Kerim'de müjdeleniyor nasılsa..
israil hep saldıracak dünyaya rahat vermeyecek.. Filistin'de kanının son damlasına kadar hep mücadele edecek.
Onlar bunu hep yapıyorlar zaten.
Ama biz nasıl hesap vereceğiz. Olduğumuz yerde durup bir şeyler yapmazken

Mervecim evet aynı şeyi düşünüyor insan ama boşveer..

Bu arada en son 15. cüzü ben almıştım galiba.
Dışarıdan bitirtmek kolay olur elbette ama biz bitirebilsek çok daha iyi olurdu.
Ben bir cüz daha alayım.
Arkadaşlar okuyabilenler varsa bir an önce bitirebilirsek çok iyi olur.

Baş ağrısı bu aralar bende de fazlasıyla mevcut maalesef Helede dışarı çıktıysam o gün

Araba park etme konusu evet geri geri çook rahat park ediliyormuş gerçekten. Ne kadar çok deneme yaparsak o kadar başarılı oluruz kızlar

Ve dün gece iki kez tüm karnıma çok kötü sancılar girdi, kramp gibi. Bir şey olacak sandım.
Sonra hafifleyerek geçti. Ama çok sancılıydı.
Hayır olsun dedim, inşallah kötü bir şeyin habercisi değildir

Rabbim Filistinli kardeslerimizin yanında olsun..

Son düzenleme:

Ne çok yazasım varmış aslında

zeynep1907 arkadaşımızın paylaştığı yazıyı daha önceleri görmüştüm.
O zamanda her harfine katılmıştım şimdide katılıyorum.
Üstelik bu ilk hamileliğim bir tecrübemde yok.
Ama o kadar tanıdık ki söylenen o sözler.
O kadar çok duydum ki bunu insanlardan.
Annem ve ablam en büyük destekçim olacak Allah'ın izniyle. Ve eşimin tarafından en özellikle geldiler mi gitmeyecek olma kısmını şimdiden biliyorum.

Hastanede suit oda istiyorum. Oturma bölümü yattığım yerden ayrı olsun.
Ama sonra geldiler mi gitmeyi bilmiyorlar ki gün yapıyorlarmış gibi çöreklenir kalırlar.
Hiç bu kadın doğum mu yapmış, dinlenmesi gerekir mi, hasta ziyareti kısa olur kalkalım hiç yok onlarda.
Birde kendi eşsiz doğum hikayelerine başladılar mı tamam

İlk bebiş olacağı için bir sürü tecrübesizlik ne yapsam olacak nasılsa

malesefki bende sadece 1 cüz okuyabildim istiyorum aslında devam etmek ama buay 2 cüzüm daha var başka bi hatim grubunda, zaten yavaşta okuyorum. bencede kendi içimizde bitirebilsek iyi olcaktı.. rahim büyümesinden dolayı bazı sancılar normalmiş cnm bu aylar inş. seninkide o sebeptir

Çok haklısın canım ben çoğu zaman buraya sorularımı endişeleri değil de Dr.dan aldığım cevapları yazmaya çalışıyorum:) ben aklıma takılanları cebe kaydedip hep Dr.uma soruyorum:) ama dediğin gibi 5 parmak bile bir değil... Sinirlerimizi bozan şeyleri görmezden gelmek en iyisi... Ben öyle yapıyorum:)))

Ah larkinimmm keşke hesaplarımız çarşıya uysa...:) ben de yurtdışında doğumu bile düşündüm sırf uzak olsunlar diye:))) ama başa gelen çekilecek en nihayetinde...

inşallah gönlünce olur canım
bu sefer sakın susma canım o süt birikmesini iyi bilirim nasıl dayandın o masaja(( olum emerken yeri tekmeliyordum bıçaklar saplanıyordu
aynen canım:)
canım öyle olmuyor herkesde kv ve görümcemden Allah razı olsun onlar baktı bana düşük riskimde, görümcem hala evimi süpürüyor, kv desen her gün o yapıyor yemeği ben arada yapıyorum bu ramazan böyle oldu, eşim sahura onlara iniyor Allah bin kere razı olsun, kendi ailemse hiç bir şey yapmadı(
aynen canım sakın şimdiden düşünüp stres yapmayın sadece ezdirmeyin susmayın
yuuuh diyorum o yeğene ne ayıp ya, inşallah seninde gönlünce olur canım
kesinlikle çok zor
benimde kv bakar bana doğuma annemi istemiyorum bu sefer ben söylemeden iş yapmıyordu sağolsun
canım öyle tabi ama kişi sevdiğine küser ben çok üzülüyorum ailemin ilgisizliğine
maşallah canım sana bende çok memnunum görümcelerimden
ayyy maşallah çok tatlı parmak emiyor
aynen canım kime ne susmayın hiç
ayyyy bu ne canım sen çok sıkıntı yaşamışsın annende sende yumuşak yüzlüsünüz anlaşılan bu anlayışsızlarda sizi kullanıyor resmen
maşallah kızına eşinede çok güldüm:)) dr da o kadarına ne diye söylemiş:)
canım ben memnunum oğlum hala oturuyor seviyor sandalyesini:) bazı çocuk sevmiyor ama, şöyle yap tanıdığının varsa denersin bebeğin isterse alırsınız
maşallah canım kızına
canım dinlenmeden asla geçmez wc dışında kalkmaman lazım
canım yataklı olanlar var kampanyalı oluyor viscolex oluyor onun yatağı
canım bende bir ara çok hissettim sonra bu bir haftadır hiç hissetmiyorum normal heralde anlamadım bende endişeleniyorum
Kizlar tansiyonum 8/4 olmuş benim gibi olan var mi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım sen bol maden suyu iç hatta ayran yap maden suyuyla tuz da at
canım geçmiş olsun şükür bebeklerin iyiymiş
kızlar müjdeee, kızım oluyor, NİSA'M geliyorrr Allahın izni ile
gözün aydın canım
canım sirkeli suyla sil geçer
canım geçmiş olsun
Kızlarr 20 lik disim iltihap yapti napicam ben yutkunamiyorum bile

geçmiş olsun dr git
Günaydın hamişler savaslarin olmadigi cocuklarin ölmedigi bir dünyaya getiririz insallah bebişlerimizi...

aminnnnn
söyleyebilir dr
kızlar 13+0 dayım bugün .. az önce sağ alt kısımda bir kaç defa bişeyler hissettim.. bebeğin hareketi olabilir mi? hisseden var mı? eğer öyleyse çok güzel bir his ...
olabilir
canım dağıtma ramazan geçsinde şimdi herkes yoğun
içinde tutma yavrun söyle gitsin seni şişirenlerde şişsin
canım geçmiş olsun kullan ihmal etme çok karşıyım ama yine antibiyotiğe muhtaç olduk hem de iğne
af af Rabbim yardım etsin, kahrolsun israil
canım siyah kuru erik ye ya da taze eriği kaynat suyunu iç
oluyor canım iğne batar gibi sızı gibi olur
canım çok geçmiş olsun
ahhh allah nasıl bılıyorsa öyle yapsın dıcem şu israilolgullarına ama rabbım zaten lanetini vermiş üzerlerine.İnsallah Bu dünyada kıvrandıklarını görmek nasip olur
aminnnn
canım detaylıda nasıl oluyor neye baklıyor. Afyonda sanırım cok yok o yuzden ankaraya gıdebıırım varmı onerisi olan Ankarada nereye yaptırmak lazım:26:
canım bakılır orda da doktoruna sor şimdiden ben kütahyada baktırmıştım afyonda kesin bakılır o zaman muayenehanesinde bakmıştı dr um
Merhaba guzel annişler...
biz bugun ikili test sonucumuzu aldik.
hersey yolunda cok sukur.
cinsiyetide bayramdan sonra belli olurmus.
maşallah bebeğine
kime sinirlendin canım anlamadım ben sakin ol bugün duygusalsın belli, sıkma bu kadar canını
hayırlı olsun canım yeğenin
oluyor canım
şimdi de erkek mi hayırlısı olsun canım
çok haklısın canım nasıl hesap vereceğiz...
canım korkma bir şey olmaz bazen olur öyle ağrılar

Geçmiş olsun kuzucuğum şükür ki bir şey yok senin tepikçiler iş başındaymış:)
Teşekkür ederim. Çok şükür kıpır kıpırdılar.

geçmiş olsun canım bol bol dinlen yorma kendini bide sen biri küçük kalacak diye korkuyordun demi bak ne güzel ikisi de büyümüşler
Teşekkürler. İlk 2 kontrolde bir kese küçüktü, doktor önemsememişti ama ben üzülüyordum. Eşitlenmişler çok şükür.

Geçmiş olsun canım, Allah şifa versin.
canım geçmiş olsun şükür bebeklerin iyiymiş
Teşekkürler

aa kıza benziyodu sanki seninkii:26: hayırlısı olsun cnm enfeksiyona gerçekten bol su birebir ve sirkeli suyla temizlik bence. sende seviliyosun cnm ayylamaa
Önerilirini dinlicem canım cok saol
Bitanem anlıyorum senin dedigin cok baska bişey... Bnim bahsettigim soru cok baska bişi.. Neyse bundan sonra dedıgın gıbı görmezden gelicem... Ama inş o yorumumda bhaettigim seleri artık görmemezlikten gelmez
Senin gni olan rkadaslarıma can feda gerekırse dr umu arayıp sorarım ...
Eeee öle olmalı bazende özlemim ... Ben 16. Haftamı bitirdim...7 defa kanama geçirdim... Siz 3 tanesini biliyosunuz.. Bu paylasmamak degil...
Yada baska bişi degil gerekli bişey olursa soruyorum.. Hepinizde yardımcı oluyosunuz Allah razı olsun... Ama işte....
Canım sen nasılsın ne yaptın
Bugun tv izlememeye söz verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…