Kızlar bişey sorcam aklıma takıldı, gece uyurken ağrınız oluyor mu? Yani hani ara ara uyanır ya insan ya da sağına soluna dönerken fln zorlanıyo musunuz? Son günlerde bende sızı gibi oluyor geceleri sol kasığımda. Sabah kalkıp gezinmeye başlayınca geçiyor ama normal mi bilemedim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bende oluyor cnm hatta geçende burayada yazmıştım bende anlamıyorum sağa sola dönerken uyanıyorum zağten inan sızıdan
Kızlar kulak tikanmalarimiz ne zaman sona erecekmis bilen var mı? Birde ilk gebeliği olan ve 15. Haftada olup bebeğini hergun hisseden var mı
Ne sizisi canim gec kaldim goremedimHer dönüşümde ah uh diyorum böyle artık nasıl bi sızıysa.. Doktora bi soralım bakalım ne diycek bayramda benim bi dahaki randevum
acımız çok büyük allah yardım etsin çok haklısın sende çok sinirlisin biraz sakin ol canım kime kızdın anlamadım
kime kızdın sen yawwww
cnm bu hepimizin hassasiyeti malesefki bende tahammül edemiyorum biçok şeye heleki face de falan hiçbişi olmuyomş gbi hala selfie paylaşanlar yediklerini içtiklerini çekenler. sanki çok meraklıyız suratınızı görmeye!! ve bugn izinliyim sabahtır haber kanalı karşısındayım bi ağlıyorum bi susuyorum. senin bugün biraz fazla duygusal olduğun bigün, o soru soran arkadaşta aşırı duyarlılıktan falan sordu bence. sakin olmaya çalış canım, Rabbim üzülenlerle-mazlumlarla beraberdir. Bu dünyada da adalet tecelli edecektir. bak bizimle tüm ilişkileri min.'a indrip diplomat ailelerini geriçekmişler çokta fifi. dilerim tüm islam ülkeleri uykusundan uyanır ve birlik olur. dua edelim atarlı mervişim benim sakin ol
aa kıza benziyodu sanki seninkii:26: hayırlısı olsun cnm enfeksiyona gerçekten bol su birebir ve sirkeli suyla temizlik bence. sende seviliyosun cnm ayylamaaNe sizisi canim gec kaldim goremedim
Vajinaysa bendedr aynisi var rahim genislendiinden oluyomus diolar ama bakalim gecmis olsun yururken bile aciyo
Canlarin kizmak degildd yerunde bi tepkiydi aslinda benim ki...kime olduuda onemli degil
Buatafa muayenem gusel gecti bu dr da erkegs benziyo ama pozusyonu kotu goreniyorum dedi...bacak bacak ustune keyfi yerindeydi
Bnm idrar yolunda engeksiyon cikti muhtemelen akintifan sebebtir dedi fitil verdu bol bol su ic dedi
Ayrintiki 22 agustosda canlarim
Bni anladiginiz icin sizleri cok sewiyorum
Kızlar bişey sorcam aklıma takıldı, gece uyurken ağrınız oluyor mu? Yani hani ara ara uyanır ya insan ya da sağına soluna dönerken fln zorlanıyo musunuz? Son günlerde bende sızı gibi oluyor geceleri sol kasığımda. Sabah kalkıp gezinmeye başlayınca geçiyor ama normal mi bilemedim
Canim ben Simre ismini cok begeniyorum ama esime sevdiremesim bi turlu. Anlami da yildizlarin isiginin yansimasi demekmis. Hatta Elif ismiyle beraber de cok yakisiyor bence.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım probiyotik yoğurtlar da iyi geliyor dene istersen. Her gün yemiyorum gün aşırı yiyorum bir tane baya faydasını gördüm diyebilirim
Sa kizlar ya az once bi yazi gordum artik sinirlenmeye basladim.ben hepiizi Allah rizasi icin sewiyorum kimseyi ne kirmak ne uzmek istiorum ki buna hakkim yok..tamam bazi endiselerinizi anliorum basimin taci eyw.yardimci olabilecegim bisey olursa hep beraber destek de oluoruz.Amma Allah peygamber askina sole sacma sapan sorular sornayin ya ne durumda insanlar var hergun kac bebek annesini gozu onunde paramparca oluyo bi sosyal medyaya tv ye bakin azcik anlayis azcik empati ya..wallahi sinirlerin bozuldu ya bende bisi var yada biz milletce iyice sorumsuz olduk.
Ulan hamileniyiz yoksa psikoljik rahatsizkimiz mi var belli degil bu ne .....kizlar yanlis anlamayin ozurdilerin ama bunlari yazmak mecburiyetinde hissettim kendimi .....
Otrup keyfimiz yerinde hastalik degil bisi degil sordugu sacna sapan basindan beri dalga mi gecilio benmi yanlis anlaiorun bilmiyorum.biri bana dur desin duuurrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Millet caniyla ugrasiyo .......tovbeeeeee
deli hatunum benım ben senin neyı kasttettıgını anladımSa kizlar ya az once bi yazi gordum artik sinirlenmeye basladim.ben hepiizi Allah rizasi icin sewiyorum kimseyi ne kirmak ne uzmek istiorum ki buna hakkim yok..tamam bazi endiselerinizi anliorum basimin taci eyw.yardimci olabilecegim bisey olursa hep beraber destek de oluoruz.Amma Allah peygamber askina sole sacma sapan sorular sornayin ya ne durumda insanlar var hergun kac bebek annesini gozu onunde paramparca oluyo bi sosyal medyaya tv ye bakin azcik anlayis azcik empati ya..wallahi sinirlerin bozuldu ya bende bisi var yada biz milletce iyice sorumsuz olduk.
Ulan hamileniyiz yoksa psikoljik rahatsizkimiz mi var belli degil bu ne .....kizlar yanlis anlamayin ozurdilerin ama bunlari yazmak mecburiyetinde hissettim kendimi .....
Otrup keyfimiz yerinde hastalik degil bisi degil sordugu sacna sapan basindan beri dalga mi gecilio benmi yanlis anlaiorun bilmiyorum.biri bana dur desin duuurrrrrrrrrrrrrrrrrrr
amin canımmm, ama biz sadece anne adayıyız,kimimiz de anne. Bildiklerimiz sadece tecrübe ettiklerimizle kısıtlı..İnternet elimizin altında, kafamıza takılan ne varsa google amca bekliyor zaten hemde hepimizi cebinden çıkartır. Ben sahsen cok sevıyorum amcamıBen duur diyorum şimdi sana:))
Mervişim annecik sakin ol.. Mübarek Ramazan ayında hem sakin olalım hem de bebişlerimizi de strese sokmayalım... O arkadaşımızın soruları seni bunaltıyorsa görmezden gelmen daha şık olur...
Kimin ne yaşadığı ı bilemeyiz... Belki eşi ailesi destek olmuyor belki bu bebeği çok bekledi belki daha toy... Herkesin tarzı yapısı farklıdır be canım... Bizim burada yapacağımız şey birbirimize yardımcı olabiliyorsak yardımcı olmak moral vermek... Aksi değil olmamalı... Burada hepimiz hamileyiz:) o arkadaş da sen de ben de diğerleri de...:) dalga geçmiyor bebeği için endişeleniyor sadece.. Kocasından destek alamıyor doktoru yeterli gelmiyor ya da annesiyle tel.de laklar edip kafa dağıtamıyordur.... bak sılam ne güzel idare ediyordu:))
Hamile kaldığımdan beri soma ve Filistin olaylarında kahroldum sancılarım arttı... Filistinli arkadaşımız var yeni bebeği oldu kaç gündür haber alamıyorduk şükür konuştuk.. Buraya davet ediyoruz Gazze yi bırakamayız burası bizim evimiz diyorlar.. İçim kan ağlıyor.. Ama bana baksan dıştan elinde çöp poşeti ile Malak gibi yatan hasta hamile karışımı bir kızdan başka bir şey göremezsin.. Hiçbir şey dıştan belli olmuyor yani..
Sen la havale Çek bebeklerinize dua et yeter oh mis... Haftaya bayramlaşacağız da inş tüm Müslüman âlemi için gerçek bir Bayram olur yüzlerimiz güler Rabb'inin izniyle...
Nasılsınız hanımlar
Ben hiç iyi değilim bu aralar, hele bugün terörist israil karadan da harekat başlatınca hepten alt üst oldum.
Ben bir yandan bebek arabası bakıyorum, yok hastaneye kapı süsü seçmeye çalışıyorum, yok bayramdan sonra yapacağım alış-verişin hayalini kuruyorum..
Orada analar babalar terörist israilin kendi amaçları uğruna öldürdüğü minicik bebeklerinin kanlı yüzüne bakıp ağlıyorlar.
Hiç bir şey yapmayan dünyaya ve özellikle müslüman ülkelere ah ediyorlar.
Daha şimdi okudum Alman Başbakanı Merkel israilin tarafındayız diye açıklama yaptı
Biz pamuklara sararak büyüteceğiz, ateşi çıksa nöbet tutacağız kahrolacağız...Onlar orada kanlı kundaklarına bakacaklar yavrularının
Kahrol israil... Rabbimin izin verdiği zamana kadar azabileceksin... Sonun Kur'an-ı Kerim'de müjdeleniyor nasılsa..
israil hep saldıracak dünyaya rahat vermeyecek.. Filistin'de kanının son damlasına kadar hep mücadele edecek.
Onlar bunu hep yapıyorlar zaten.
Ama biz nasıl hesap vereceğiz. Olduğumuz yerde durup bir şeyler yapmazken
malesefki bende sadece 1 cüz okuyabildim istiyorum aslında devam etmek ama buay 2 cüzüm daha var başka bi hatim grubunda, zaten yavaşta okuyorumMervecim evet aynı şeyi düşünüyor insan ama boşveer..
Bu arada en son 15. cüzü ben almıştım galiba.
Dışarıdan bitirtmek kolay olur elbette ama biz bitirebilsek çok daha iyi olurdu.
Ben bir cüz daha alayım.
Arkadaşlar okuyabilenler varsa bir an önce bitirebilirsek çok iyi olur.
Baş ağrısı bu aralar bende de fazlasıyla mevcut maalesefHelede dışarı çıktıysam o gün
Araba park etme konusu evet geri geri çook rahat park ediliyormuş gerçekten. Ne kadar çok deneme yaparsak o kadar başarılı oluruz kızlar
Ve dün gece iki kez tüm karnıma çok kötü sancılar girdi, kramp gibi. Bir şey olacak sandım.
Sonra hafifleyerek geçti. Ama çok sancılıydı.
Hayır olsun dedim, inşallah kötü bir şeyin habercisi değildir
amin canımmm, ama biz sadece anne adayıyız,kimimiz de anne. Bildiklerimiz sadece tecrübe ettiklerimizle kısıtlı..İnternet elimizin altında, kafamıza takılan ne varsa google amca bekliyor zaten hemde hepimizi cebinden çıkartır. Ben sahsen cok sevıyorum amcamı
Ne çok yazasım varmış aslında
zeynep1907 arkadaşımızın paylaştığı yazıyı daha önceleri görmüştüm.
O zamanda her harfine katılmıştım şimdide katılıyorum.
Üstelik bu ilk hamileliğim bir tecrübemde yok.
Ama o kadar tanıdık ki söylenen o sözler.
O kadar çok duydum ki bunu insanlardan.
Annem ve ablam en büyük destekçim olacak Allah'ın izniyle. Ve eşimin tarafından en özellikle geldiler mi gitmeyecek olma kısmını şimdiden biliyorum.
Hastanede suit oda istiyorum. Oturma bölümü yattığım yerden ayrı olsun.
Ama sonra geldiler mi gitmeyi bilmiyorlar ki gün yapıyorlarmış gibi çöreklenir kalırlar.
Hiç bu kadın doğum mu yapmış, dinlenmesi gerekir mi, hasta ziyareti kısa olur kalkalım hiç yok onlarda.
Birde kendi eşsiz doğum hikayelerine başladılar mı tamam
İlk bebiş olacağı için bir sürü tecrübesizlik ne yapsam olacak nasılsa
inşallah gönlünce olur canımküçücük bebeğin başında kalabalıkları bende sevmiyorum o yüzden dua ediyorum inş. o zamana evimiz biter de taşınmış oluruz
yoksa hem kv yazık kadın benle mi uğraşsın bebeklemi gelen gidenlemi kendi evim olursa az büyüsün öyle gideriz diyen çok olur
bu sefer sakın susma canım o süt birikmesini iyi bilirim nasıl dayandın o masajaKatılıyorum o anneye hemde dibine kadar....
Yahu arkadas tamam tecrüben vardır bilgi fikir vermek istersin.. Ah cok uykum var dedıımde eee anne olmak kolay degil yemin ederim belki Bindefs duydum bı sözleri...cocuk görmeye mi geliyolar yatıya mı belli dwgil.. Yada yardıma mı gelıyolarmısafır gıbı tatıle mı... O yüsden kızlardeslerim gelırse gelsin yoksa Allah kımseye muhtac etmesin kımseyi istemıyorum bı dogumda annem be kızlardeslerımden bska ...bide aynen bu cocuk cok hasta bu cocuk zayıflamıs 3 gündür kusuyo cocuk kılomu alsın... Ahhhhhhhh yine gıcık oldum.. En son aşleden birisi yine öle anne olmak kolay degil dedim karar vrdim bu sözü kim dölerse kalbini cok fena kırıcam agzıöa geleni sölücem.. Bide bizim zamanımız olayı var kardesimm banane senin zamanına kv dem hep öle der dedım anne bnde mı tarlata gıdeyım iş yapayım için bölemi rahat etcek ben yaptım herkes yapsın kafasındasınız yeter ya karısmayın bana dedim... Bı cocugun altı ne zaman bok götürür ne zman pis kokae ne zaman kötü görürsün konusun ozaman yeter beni bunaltmayın dedim e sonunda yoksa adamı sinir ediyolar...
Logusayken stresten cocuguma süt bile veremedim gogsümde dügümlendi sütüm cerrahıde dr gögsüme nasaj yapa yapa yemyesil süt cıkardı 3 saar ahhkıLar ah anlatılcak cok sey qarda işte .......
Ama bu sefer dedım ya pasası gelse UMMMRUUUMMDAAA DEWEGGİİLLL
aynen canım:)Tesekkur ederim oncelikle. Su yazdigin lohusa notuna bayildim. Benimde bu ikinci bebisim. Ilkinde bunlari yasadim diyemem ama en ufak olay uzuyor seni. Birde arkadaslara kucuj bir uyarim var. Ozellikle bebek ilk torun falansa birde baska bir sehirde oturuyorsan misafir cok geliyor. Hadi bayanlar oluyorda erkek misafirle o gunler gecmiyor. Kendi evinde bir odaya mahkum kaliyosun. Orda sen beslen bebegini emzirmeye calis. Yarim yamalak yatagin uzerinde oturmaya calis dikislerden ne kadar oturabilirsen. Dogum sonrasi misafirin azi ve yardimci olani makbul bilginize. Tecrubeyle sabit)
canım öyle olmuyor herkesde kv ve görümcemden Allah razı olsun onlar baktı bana düşük riskimde, görümcem hala evimi süpürüyor, kv desen her gün o yapıyor yemeği ben arada yapıyorum bu ramazan böyle oldu, eşim sahura onlara iniyor Allah bin kere razı olsun, kendi ailemse hiç bir şey yapmadıinsanın ne varsa kendi ailesinde var bun u unutma bak benim bir üst katımda görümcem var 2 tanede eşşek kadar kızı var biri 17 biri 25 yaşında kendide din.tır 42 yaşında okadar lekelenmem oldu düşük tehlikem vardı bir kere kapıdan geçerken sor be vicdansız bakkala gidiyorum ekmek lazımmı de yok kız nerdee benim kocamda bişi alsın bitanede onlara alır beni zorla bu eve getirdi ablamın evde oturalım yarın bigün doğum olur bişi olur sahip çıkar bize diye kız nerdee ne diyorum yataktan kalkamıyorum melun melun bakıyorum etrafa açım bir tas çorba verenim olmadı ama kardeşime bir telefon 2 tane fındık kadar çocuğunu kaynanasına bıraktı geldi evimi temizledi yemeğimi aşımı yaptı kankam var bitane koşar gelir ütümü yapar temizliğimi yapar bişi olursa ara ben gelirim diyor ki kaç km yoldan geliyor koca tarafımdan cacık olmaz allah bu onlarıda bana muhtaç etsin şu doğum olsun taşınıcam zağten rabbim yardım etsin doğumda kaynanam salına salına gelir afyonda oda misafir gibi oturur gider ben biliyorum utanmasa benden hizmet bekler utanmaz bunlar çünkü
aynen canım sakın şimdiden düşünüp stres yapmayın sadece ezdirmeyin susmayınAh canlar ah.. Tecrübeli kişiler yazıya daha çok katılıyor. Benim ilk bebeğim olacağı için bakalım neler yaşayacağım.. Ama çoğunuzun yaşadığını yaşayacağımı düşünüyorum.. Her kafadan bir ses çıkacağını ve benim de katlanamayıp çıldıracağımı düşünüyorum.. Yanımızda az ve öz 1-2 kişi olsa.. Gerisi sonradan toparlanınca gelse süper olur. Benim de eşimin de sülalesi kalabalık. Yemeli içmeli gelir herkes.. Neyse hayırlısıyla o günlere gelir en az hasarla atlatalım inşallah :)
yuuuh diyorum o yeğene ne ayıp ya, inşallah seninde gönlünce olur canımAynen öle ... Bn ilk dogumumda eşimin yegnını cagırdım kız sadece mutfak işini yapsa yeter 17 yasımdaydı ulan ben 17 yasında ir evi idare ediyodum .. Gerizekalı bi oturuyodu tel basına bende inat etti cekıldım kızmla odama yattım alsama kadar eşim bi geldi kahvaltı sofrası duruyo yemek yok .. Etraf pislik içinde heöen geri götürdü yegenini benim kardeşîm geldi 18 yasındaydı okulu tatılı en küçük kızlatdesım .. Geldi yemwgi yaptı.. Kızıma bakıyodu bn uyuyyımda sütüm bol olsun diye.. Ewi temizleyip havlaandırıyodu.. Üstümü cıkarcam zaman bile gelip dur abla yardım edeyım dikişlerin acır diyodu alttan dikşim bardı.. Ozaman eşim bile dedi yani ne warsa sende var mervişim ...
İşte bu seferde kardeşim gelır bnm küçügüm annem kalır.. 15 günde eşim izin alcak yanımda kalıp hümeyramala ilgilense yeter... İnşallah kımseye muhtac olamm Allahtan baska
kesinlikle çok zorAllah kimseyi kimseye muhtaç etmesin. Anlayışsız insanlar dan uzak tutsun inşallah. Yukardaki paylaşımı ben çok beğendim . İlk lohusa lığımda da yasamıstım benzer şeyleri. Sütün mü yetmiyor çocul niye ağlıyor . Sorular nasihatlet. Şimdi tinlamam ama. Ikı görümcem var biri 1.5 aydır yatıyorum gelipte bir tad çorba pişirmedilet valla. Durum kontrolu için kardeşleriyle sohbet ediyorlar ama. Ben dişleri ağırsa geçmiş olsundayım ama. Bu ülkede gelin olmak kadın olmak zor zanaat ben onu biliyorum
benimde kv bakar bana doğuma annemi istemiyorum bu sefer ben söylemeden iş yapmıyordu sağolsunBize de gelen giden cok olur diye dusunuyorum. Esimin ailesi cok kalabalik. Cok da tutkunlar. Ama herseyin en iyisini onlar bilir. Allah tan kv kp onlar gibi degiller. Umarim bebis biraz buyup toparlaninca gelirler. Gerci ank da olucaz. Ablam yemegimi asimi yapar yardimci olur zaten. Canim ablam benim. Herkesin bi ablasi olmasi lazim cidden. Allah basimdan eksik etmesin. Ikinci annem benim. Annem calistigi icin pek bi faydasi olmaz ama kv de sagolsun iyidir. O da herseyimi yapar. Bakalim Rabb'im dogum oncesi, dogum ve sonrasinda her isimizi kolaylastirsin insaallah.
canım öyle tabi ama kişi sevdiğine küser ben çok üzülüyorum ailemin ilgisizliğineaman kızlar boşverin ya önce ALLAH'a sonra kendinize güvenin. ALLAH'ın kulunu düşündüğü kadar kimse düşünmez.Annemle aram 5 dakika bende düşük riski geçirdim ve sadece telefonla aradı,kırgınmıyım asla.. Şartlar onu gerektirmiştir diyorum.Yanlış anlamayın ama karnımızda bebeklerimiz var. Onlar herşeyi anlıyor ve hissediyorlar.. Boşuna onların da kalbine hırs,öfke,kin koymayalım. Pırıl pırıl dünyaya getirmek nasip olsun hepimize
maşallah canım sana bende çok memnunum görümcelerimdenvalla bende görümceyim ama görsen gelinimizin bacısı yok ben ona bacı oldum şimdi o diyor doğurmaya memlekete gel ben sana bakarım diye.
ama şöyle birşey var insanın kendi canı kendi kanı gibi kise olamaz kendi halinden başkası asla asla anlamaz ..
o görümcen iyi gün dostuymuş . insan 7 kat yabancının bile kapısını çalar hamilesin bi isteğin var mı diye çok ayıp.
ayyy maşallah çok tatlı parmak emiyorMissdely ve eflalim yorumlariniz icin cok tesekkurler. Aile sonucta denecek soz yok maalesef.
☆★☆
Eveet gunumu yine bebegim guzellestirdi. Iyi ki var ♥ gittiiim taramam cok sukur tertemizmis...
Ultrasona gore 14 hafta cikti minigim habire ilerliyor masallah. Ponçik cinsiyetini bu hafta gostermemekte diretti resmen. Bacak bacak ustune attii tam aha hareket ediyor diyoruz hoop bagdas kuruyor. Sonra yine bacak bacak ustune... hayir bisey degil ben artik kalkicam gobegim yandi dr takti cinsiyete. Kiz dedi ama bu hafta bundan tamamen emin olamiyorum artik demeye basladi. Adam kitlendi monitore illa gorecek. En son vazgecti ki sukur kalkabildim. Ayaklari kocamanmis. :) sirti burnu kafasi suyum plasenta her sey normal masallah. Sorum yoktu dr a ama bi kac seyi payalasayim.
★☆★
Vitaminle demiri ayni zamanda alma dedi. Gece ic ki istah yapmasin gereksiz kilo aldirir dedi. 3lu taramayi da 3 hafta sonra dedi. Maalesef baska dr a gidecegim tatilde olacagimdan. Artik o zaman cinsiyetimiz de netlesmis olur zaten :) benden bu kadar kixlar.
☆★☆
Bebegim resmen gunumu aydinlatti. Iyi ki varlar hakikaten iyi ki....
★☆★
Unutmadan bu da gecen haftanin atarli bebesi bu haftanin ana kuzusu olmus uslu uslu parmak emiyor :)
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
aynen canım kime ne susmayın hiçLohusalık döneminde biz de yaşayabiliriz yazıdaki şeyleri ama olsun takmamaya çalışırız. Benim kayınvalidem de herşeye müdahale etmeyi sever bi de ilk torun olcak ama benden çekinir. O yüzden bana fazla bişey diyemez ama eşimi dır dır yer şöyle yapsın böyle yapsın diye. Hoş eşim de he he der geçer sen en iyisini bilirsin hayatım der bana. O yüzden bebişim doğduktan sonra da çok karışamaz diye düşünüyorum. Allahtan uzaktalar. Görümcemin okulu var yani uzun süre kalamıyolar öyle geldiklerinde
En iyisi kimseye laf söyletmemek kızlar valla cevabınızı verin geçin. Ne bu ya kime neymiş bizim bebeğimizden
ayyyy bu ne canım sen çok sıkıntı yaşamışsın annende sende yumuşak yüzlüsünüz anlaşılan bu anlayışsızlarda sizi kullanıyor resmenMaalesef ben de yaşadımOğlum haziranda doğdu , annem gelir "kızım bu çocuk pişer böyle giydirmişin ama.." giderim kısa kollu giydiririm bu sefer kayınvalidem "e bu bebeğin kolları kısa hep sinekler yer"..Doluya koysan olmaz boşa koysan dolmaz..Görümcemin oğlu yatak odamıza girdi ben de tam oğlumu emzirecektim doktor da doğumdan sonra bir sürü ilaç verdi onları da makyaj aynamın önüne koymuştum,baktım görümcemin oğlu onlarla oynuyor ,"canım onları dağıtma istersen" dedim , görümcem de diyor ki "zaten yeterince dağınık burası" ya kardeşim...burası yatak odası ben burda her türlü şeyimi çıkarırım da,dağıtırım da.Sen en ufak gödüğün şeyde bile anlayışsızlık yapacaksan o odada işin ne?Misafir gibi düşünüyorsan misafiin gidebileceği sınırlar içinde kalacaksın,yani sadece salonda kal.Yardım da etmiorsan mutfağa da gelme olur mu?Ama o zaman normal bi misafir gibi 1 saatin içinde de kalkın lütfen Daha neler anlatırdım da neyse...
İkinci doğumum oldu annem yanımda kaldı hastanede kayınvalidem ve eşim oğluma baktılar işte,biz gelesiye ne yemek hazır ne başka birşey...Herkes de bizim evde ve açlar.Bari karnınızı doyurun da gelin çok mu zor acaba?Herkes çaay içmek istiyor su istiyor yemeğe ayran istiyor kimse yerinden kalkmıyor..Ben tek çocuğum kardeşim de yok annem bu kadar kişiyi ağırlamak zorunda mı?
Off bu konuyu kim açtı nasıl doluyum anlatamam..Bakalım üçüncüde neler olacak...
maşallah kızına eşinede çok güldüm:)) dr da o kadarına ne diye söylemiş:)Anneciiimmm konular ilerlemiş gitmiş:))
Ben de kaynana vs,den bir hayır beklemiyorum allahım da muhtaç etmesin, bir dilim kuru ekmek yerim onun nazını çekeceğime... Zaten ben düşük yapınca o eşime küsmüştü evlat ne demek gördün mü gel seni göreyim özledim diye... Aramızda iki sokak vardı :))) hamile kaldım gene küstü.. O yüzden umursamıyorum... Onlar bana köyü davranıyor ama eltim de onların canına okuyor:)
Sadece emzirme kilo almaya karşı ilk laf sokmalarında cevap verebileyim bana yeter:)) beni taciz edip sinirlerimi bozmasınlar...
Sonra eşimin ailesi çok kalabalık ama takı korkusuna gelmezler sanırım ya da meraktan gelirlerse de Mevlüt'e toplu ağırlayıp kurtulacağım inş.. Tabi evdeki hesap çarşıya uyarsa...
Onun dışında bugün doktora gittik kızım olduğu kesinleşti. Organını gösterdi bunlar da alt dudakları diye:))) eşim anlamamış yerim onun ağzını ben diyor:))) maşallah barakallah:) riskli ve ağrılı bi dönem geçiriyorum inş sağlıkla alırız bebeklerimizi kucaklarımıza:)))
Bir de eşim de demek ki dayanamıyor koca bi mama sandalyesi almış chicco mothercare den:))) ne gereği varsa gitti salondaki yemek masasının başına kurdu:))) o da heves ediyor demek ki:))
Bizden haberler böyle...
canım ben memnunum oğlum hala oturuyor seviyor sandalyesini:) bazı çocuk sevmiyor ama, şöyle yap tanıdığının varsa denersin bebeğin isterse alırsınızGözün aydın tatlım kesinleşti demek kız olduğu. Eşinin tepkisine sesli güldüm yalnız ahahah😄 ya benim arkadaşım da almıştı mama sandalyesi ama bebişi pek oturamadı yani hep inmek istedi. Ben de kararsızım
maşallah canım kızınakızlar 12+5 oldum hala mide bulantılarım geçmedidoğru dürüst yemek yiyemiyorum hatta mideme kıramp girdiği oldu bir kaç kez en son pazar günüydü çok kötüydü hala midem düzelecek diye umudum var bekliyorum bakalım o kadar halsizim ki kendime yiyecek hazırlayamıyorum çocuğu olanlara Allah yardım etsin ben kendime bakamıyom
Geçen cuma doktora gittik herşey yolundaydı şükür ense kalınlığı 1,4cm burun kemiği oluşmuş ellerini ayaklarını gördüm:124::124::124: ikili test için kan alındı sonuçları bekliyoruz cinsiyet için bir şey demedi daha erken önümüzdeki ay kesinleşir cinsiyet söylerim dedi ama bebişim bacaklarını ayırmıştı net görünüyordu bana kız gibi geldi bakalımm :103::103:
canım dinlenmeden asla geçmez wc dışında kalkmaman lazımArkadaşlar ben telefondan giriyorum geçmişi tek tek okuyamıyorum umarım herşey yolundadır bugün pek keyfim yok açıkçası. Doktora gittim bugün bebişimiz kıpır kıpırdı burun kemiği vardı ense kalınlığı 1.1 mm herşey yolunda dedi doktor Ancak düşük tehlikesi var dedi gecen hafta rahim etrafındaki kanama buhafta artmış dedi dikkatli ol dedi ama yatak istirahati vermedi progestan hap kullanmaya devam dedi yetersizmi geliyo acaba diyorum kendime ikili test için kan verdim haftaya gidince doktoruma sorucam.folik asiti bırakıp decavite başlıcam yarın.. Ama 12 hafta olmama rağmen düşük tehlikesi devam ediyo dedi şu mübarek günlerde ne diyeyimki dua etmekten başka çare varmı Rabb'ime sığınıyorum 😔😔😔
canım yataklı olanlar var kampanyalı oluyor viscolex oluyor onun yatağıAyy bu çok kullanışlı bişeye benziyoo. Alt açma yeri bile var. Bunu alınca direkt yatak olarak mı kullanmayı düşünüyorsunuz?
Biz lojmanda oturuyoruz çok yerimiz yok, hem karyola hem böyle bişey çok yer işgal eder de o yüzden merak ettim. İçine yatak almak gerekiyor mu yoksa içinde var mı?
canım bende bir ara çok hissettim sonra bu bir haftadır hiç hissetmiyorum normal heralde anlamadım bende endişeleniyorumalt karnımın sol tarafında bir sertlik va ve biraz şiş,dokunduğumda yada bastırdığımda hafif acıyor.akşam annemi arayıp sordum.bişey mi oldu yoksa,uzanma kalkma filan dedisen hissetmiyo musun bebeğini o kocaman oldu artık ben 2,5 aylıkken seni hissetmiştim dedi,bayadır hissetmiyorum dedim etekleri tutuştu kadının benide telaşlandırdı yaa
canım sen bol maden suyu iç hatta ayran yap maden suyuyla tuz da atKizlar tansiyonum 8/4 olmuş benim gibi olan var mi
canım geçmiş olsun şükür bebeklerin iyiymişİyi akşamlar arkadaşlar.
Dün gece kanamam oldu. Şimdiye kadar akıntım bile olmamıştı, ağrım yoktu, çamaşırımda leke yoktu. Peçetede kan görünce şok oldum. Sabahı zor ettim. Yaşadığımız ilçede maalesef kadın doğumcu yok, usg cihazı da çok eski, devlet hastanesine acile gitmeye cesaret edemedim. Erkenden hastaneye gittik, çok şükür kanama rahimde değilmiş, bebeklerim büyümüş, 5 cm olmuşlar. Muayeneden önce çikolata yediğim için herhalde kıpır kıpırdılar. Keselerin bir tanesi altta ve küçüktü, yer değiştirmişler, bugün yan yana duruyorlardı. Kafa kafaya durmuşlar, ikisi de kendi tarafını tekmeliyor. Çok şekerdiler. Tek plesenta görünüyor, çok büyük ihtimalle tek yumurta ikiziymiş.
Doktorum progesteron iğne yazdı 1 tane hemen yaptırdım, 1 ay boyunca da progesteron hap kullanacağım. Parçalı, yoğun kanama olmadığı sürece korkma dedi doktorum. Şimdi kanamam akıntı şekline döndü.
gözün aydın canımkızlar müjdeee, kızım oluyor, NİSA'M geliyorrr Allahın izni ile
canım sirkeli suyla sil geçerKizlar ya mantar rahatsızlığı çeken var mıydı? Nasıl oluyor o bende iltihao ve yanma vardi o geçti simdi de bi kaşınma başladı vajina içindr değil ama yanlarında ve altlarinda bebek pisik olur ua onun gibi belki de mantar değildir
canım geçmiş olsunKızlar iyi geceleer ben bugun pek iyi değilim. Akşam üstü ölüyorum sandım anneme yardım edeyim diye mutfaga girdim corba karıştırıyodum baska bişi pişiodu o sırada ismi lazım değil ben o şeyden tiksindim resmen herneyse ay birden midem bulanmaya basladı ter bosaldi basım dönmeye basladı ayyy annem tutru hmen oturttu ölüyorum sandim halen kendimde değilim. Halim yok. Midem kötü.Annemcok korkmjş bembeyaz olmuşum... Dahada mutfaga sokmadı beni arrtık oyy cok fena oldum cook.
geçmiş olsun dr gitKızlarr 20 lik disim iltihap yapti napicam ben yutkunamiyorum bile
aminnnnnGünaydın hamişler savaslarin olmadigi cocuklarin ölmedigi bir dünyaya getiririz insallah bebişlerimizi...
söyleyebilir drGunaydin kislar bisey sormak istiyorum haftays carsamba gunu 11+4 oluyorum. O gun dra gitsem cinsiyet hakkinda bi tahmini olur mu sizce. Persembe bayram aile tatili icin segir disina gidicez..beklesem ancak 13+4 gibi gidecegim ana merak ediyorum tahmin de olsa erken donemde ogrenen oldu mu
olabilirkızlar 13+0 dayım bugün .. az önce sağ alt kısımda bir kaç defa bişeyler hissettim.. bebeğin hareketi olabilir mi? hisseden var mı? eğer öyleyse çok güzel bir his ...
canım dağıtma ramazan geçsinde şimdi herkes yoğunSlm kizlar nasilsiniz..hastanedeyim simdi
Kan idrar tahlili verdin
Saat 3 tede lns muayenem var ..
İcimdede bi sikinti mevcut niye bilmiyorum bugun niyet etmedim malum bnmki zaten keyifci baru ac olmayayun dedim.tansiyonum 9 5 cikti zaten sabahtan beri tikinmaktayin
Sizler nasiksiniz.iki gun girenedim inanin burayi ariyorunm hep..cok alistim size...sizlere ve bebeklerinize hic bisi olmasin.en son ulku arkadasimin kaybi beni cok etkiledi...bide duygusallak ustuste..
Kimse yokmu derneginin bir reklami cikti aksam milletin icinde hunguur hungur agladim milletide aglattm.
KİZLAR HATİM HALA DURUYO..DİSARİ DAGİİCAM OLMASSA HABERİNİZ OLSUN DEDİM
Bnden bu kadar !!!!!
içinde tutma yavrun söyle gitsin seni şişirenlerde şişsinAilerdenbahsedilmis
Ben girmicem bu konulara asabim bozuluo bu yusden yani
Dun aksam zaten cok stresli bi gun yasadim.ama sinirimide cikardim ohhhhh beee dedim yetti gariiii
Sole herjesib herseyine burnunu sokanlardan hicbisey begenmedgi gibi kendiside zahmet edip bisey yaomayab cok ve bos konusan
Yuksek sesle karsisindakine sagir muamelesi yaoan insanlardan tiksiniyorum bunu bilir bu solerim arkedes
Ahaaa icimdeki firtina ayaklandi yawwruuum
canım geçmiş olsun kullan ihmal etme çok karşıyım ama yine antibiyotiğe muhtaç olduk hem de iğneBuyuk kizcemde hasta oldu yine sabah onuda dr gotrdum.malesef antibiyotuk kullanmadan gecnicek.
İns gecer yawruna dua edin o benim ilk goz agrim.....o benim minik savunmasiz prensesim evimin nesesi...aksan kizim ben nerdeyim diyorum anni bak bak ta suydasin diyip kalbini gosteriyo anneannesi dedesi teyzeleri okadar duygualndi ki bi ara babam yuzunuvyikamaya gitti geldunde gozleri kanlanmisti aglamaktan.ben seni sewmiyorum diyorum..bin seviyom diyo geliyo saak yanaklarimi opuyo ya Bu ewlatt nasil bisi hic bi tarif hic bi kelime anlatamaz
Ben bugun duygusala bagladim gozlerimde yas aksana kadar kuur mu ki
af af Rabbim yardım etsin, kahrolsun israilKızlar...Azıcık haberlere bakıyım dedim dünyadan haberim yokmuş..Deminden beri ağlıyorum kendimi tutamadım.Kızımın patikleri gibi aynı.Düşünemiyorum bile Allah'ım yardım et yarabbim...
canım siyah kuru erik ye ya da taze eriği kaynat suyunu içgünaydın kızlar nasılsınız ben yine kabızımbıktım her sabah başka sorunlarla uyanmaktan rabbim büyüsünlerde doğsunlar yarabbim babasıda sabah seviyor hadi kızım sen doğta ortalığı bi karıştır diyo sanki kendi temizliyor
oluyor canım iğne batar gibi sızı gibi olurgünaydın herkese.. merak ettiğim bir şey var, sizde de vajinal ağrı/acı oluyor mu? böyle içi mi dışı mı tam anlayamıyorum, hatta bazen kemiğimde bile hissediyorum bu acıyı. şiddetli bir şey değil ama sinir bozucu. var mı böyle bir şey yaşayan? tam da tarif edemedim ama
tahlillerim temiz çıkıyor bu arada, enfeksiyon vs. yok çok şükür. ayaklarımdan da patiği eksik etmiyorum.
canım çok geçmiş olsunUzun bir aradan sonra herkese selam arkadaşlar,
neredeyse 4-5 haftadır giremiyorum sayfaya ne kadar ilerlemiş,
Çok yoğun bir şekilde bulantı ve kusmalarla boğuşuyordum ama sanırım bitti.
İki günde bir acilde serum yiyerek kendime gelebiliyordum,bir defa istifra başladı mı arkası kesilmiyor ,Bir gün inat ettim nasıl olsa bir yerden sonra kesilecek diye ama günün sonunda 20 den sonrasını saymayı bıraktım ve gece 11 de acile gittik apar topar..
Ama çok şükür ki bebek iyi ,umarım şu 16. haftayı doldurduktan sonra daha rahat bir nefes alırım...
aminnnnahhh allah nasıl bılıyorsa öyle yapsın dıcem şu israilolgullarına ama rabbım zaten lanetini vermiş üzerlerine.İnsallah Bu dünyada kıvrandıklarını görmek nasip olur
canım bakılır orda da doktoruna sor şimdiden ben kütahyada baktırmıştım afyonda kesin bakılır o zaman muayenehanesinde bakmıştı dr umcanım detaylıda nasıl oluyor neye baklıyor. Afyonda sanırım cok yok o yuzden ankaraya gıdebıırım varmı onerisi olan Ankarada nereye yaptırmak lazım:26:
maşallah bebeğineMerhaba guzel annişler...
biz bugun ikili test sonucumuzu aldik.
hersey yolunda cok sukur.
cinsiyetide bayramdan sonra belli olurmus.
kime sinirlendin canım anlamadım ben sakin ol bugün duygusalsın belli, sıkma bu kadar canınıSa kizlar ya az once bi yazi gordum artik sinirlenmeye basladim.ben hepiizi Allah rizasi icin sewiyorum kimseyi ne kirmak ne uzmek istiorum ki buna hakkim yok..tamam bazi endiselerinizi anliorum basimin taci eyw.yardimci olabilecegim bisey olursa hep beraber destek de oluoruz.Amma Allah peygamber askina sole sacma sapan sorular sornayin ya ne durumda insanlar var hergun kac bebek annesini gozu onunde paramparca oluyo bi sosyal medyaya tv ye bakin azcik anlayis azcik empati ya..wallahi sinirlerin bozuldu ya bende bisi var yada biz milletce iyice sorumsuz olduk.
hayırlı olsun canım yeğeninmerhaba ben geldim annemleri sabah uğurladım
cinsiyetleri öğrenmiş çoğu kişi çoook güzel ablam da bu sabah doğum yapmış fındık gibi bir yeğenim olmuş darısı başımıza inşallahhaftaya hem annemlerle hem ablamlarlayım
oluyor canımKızlar bişey sorcam aklıma takıldı, gece uyurken ağrınız oluyor mu? Yani hani ara ara uyanır ya insan ya da sağına soluna dönerken fln zorlanıyo musunuz? Son günlerde bende sızı gibi oluyor geceleri sol kasığımda. Sabah kalkıp gezinmeye başlayınca geçiyor ama normal mi bilemedim
şimdi de erkek mi hayırlısı olsun canımNe sizisi canim gec kaldim goremedim
Vajinaysa bendedr aynisi var rahim genislendiinden oluyomus diolar ama bakalim gecmis olsun yururken bile aciyo
Canlarin kizmak degildd yerunde bi tepkiydi aslinda benim ki...kime olduuda onemli degil
Buatafa muayenem gusel gecti bu dr da erkegs benziyo ama pozusyonu kotu goreniyorum dedi...bacak bacak ustune keyfi yerindeydi
Bnm idrar yolunda engeksiyon cikti muhtemelen akintifan sebebtir dedi fitil verdu bol bol su ic dedi
Ayrintiki 22 agustosda canlarim
Bni anladiginiz icin sizleri cok sewiyorum
çok haklısın canım nasıl hesap vereceğiz...Nasılsınız hanımlar
Ben hiç iyi değilim bu aralar, hele bugün terörist israil karadan da harekat başlatınca hepten alt üst oldum.
Ben bir yandan bebek arabası bakıyorum, yok hastaneye kapı süsü seçmeye çalışıyorum, yok bayramdan sonra yapacağım alış-verişin hayalini kuruyorum..
Orada analar babalar terörist israilin kendi amaçları uğruna öldürdüğü minicik bebeklerinin kanlı yüzüne bakıp ağlıyorlar.
Hiç bir şey yapmayan dünyaya ve özellikle müslüman ülkelere ah ediyorlar.
Daha şimdi okudum Alman Başbakanı Merkel israilin tarafındayız diye açıklama yaptı
Biz pamuklara sararak büyüteceğiz, ateşi çıksa nöbet tutacağız kahrolacağız...Onlar orada kanlı kundaklarına bakacaklar yavrularının
Kahrol israil... Rabbimin izin verdiği zamana kadar azabileceksin... Sonun Kur'an-ı Kerim'de müjdeleniyor nasılsa..
israil hep saldıracak dünyaya rahat vermeyecek.. Filistin'de kanının son damlasına kadar hep mücadele edecek.
Onlar bunu hep yapıyorlar zaten.
Ama biz nasıl hesap vereceğiz. Olduğumuz yerde durup bir şeyler yapmazken
canım korkma bir şey olmaz bazen olur öyle ağrılarMervecim evet aynı şeyi düşünüyor insan ama boşveer..
Dışarıdan bitirtmek kolay olur elbette ama biz bitirebilsek çok daha iyi olurdu.
Ben bir cüz daha alayım.
Baş ağrısı bu aralar bende de fazlasıyla mevcut maalesefHelede dışarı çıktıysam o gün
Araba park etme konusu evet geri geri çook rahat park ediliyormuş gerçekten. Ne kadar çok deneme yaparsak o kadar başarılı oluruz kızlar
Ve dün gece iki kez tüm karnıma çok kötü sancılar girdi, kramp gibi. Bir şey olacak sandım.
Teşekkür ederim. Çok şükür kıpır kıpırdılar.Geçmiş olsun kuzucuğum şükür ki bir şey yok senin tepikçiler iş başındaymış:)
Teşekkürler. İlk 2 kontrolde bir kese küçüktü, doktor önemsememişti ama ben üzülüyordum. Eşitlenmişler çok şükür.geçmiş olsun canım bol bol dinlen yorma kendini bide sen biri küçük kalacak diye korkuyordun demi bak ne güzel ikisi de büyümüşler
Geçmiş olsun canım, Allah şifa versin.Cnm bu kadar olur bnmde bbm cars gunu anjio oldu bi damarı yuzde 99 dıgerıde 90 tıkalıymıs ve yuzde 99 olan ana damar anjioda stent takmışlar takarkende damarları cok ince oldugundan yırtılmış yogunbakımda kaldı... Bgn cıkcak inş dua edelım ve cok gecmiş olsun cnm...
Teşekkürlercanım geçmiş olsun şükür bebeklerin iyiymiş
Önerilirini dinlicem canım cok saolaa kıza benziyodu sanki seninkii:26: hayırlısı olsun cnm enfeksiyona gerçekten bol su birebir ve sirkeli suyla temizlik bence. sende seviliyosun cnm ayylamaa
Bitanem anlıyorum senin dedigin cok baska bişey... Bnim bahsettigim soru cok baska bişi.. Neyse bundan sonra dedıgın gıbı görmezden gelicem... Ama inş o yorumumda bhaettigim seleri artık görmemezlikten gelmezBen duur diyorum şimdi sana:))
Mervişim annecik sakin ol.. Mübarek Ramazan ayında hem sakin olalım hem de bebişlerimizi de strese sokmayalım... O arkadaşımızın soruları seni bunaltıyorsa görmezden gelmen daha şık olur...
Kimin ne yaşadığı ı bilemeyiz... Belki eşi ailesi destek olmuyor belki bu bebeği çok bekledi belki daha toy... Herkesin tarzı yapısı farklıdır be canım... Bizim burada yapacağımız şey birbirimize yardımcı olabiliyorsak yardımcı olmak moral vermek... Aksi değil olmamalı... Burada hepimiz hamileyiz:) o arkadaş da sen de ben de diğerleri de...:) dalga geçmiyor bebeği için endişeleniyor sadece.. Kocasından destek alamıyor doktoru yeterli gelmiyor ya da annesiyle tel.de laklar edip kafa dağıtamıyordur.... bak sılam ne güzel idare ediyordu:))
Hamile kaldığımdan beri soma ve Filistin olaylarında kahroldum sancılarım arttı... Filistinli arkadaşımız var yeni bebeği oldu kaç gündür haber alamıyorduk şükür konuştuk.. Buraya davet ediyoruz Gazze yi bırakamayız burası bizim evimiz diyorlar.. İçim kan ağlıyor.. Ama bana baksan dıştan elinde çöp poşeti ile Malak gibi yatan hasta hamile karışımı bir kızdan başka bir şey göremezsin.. Hiçbir şey dıştan belli olmuyor yani..
Sen la havale Çek bebeklerinize dua et yeter oh mis... Haftaya bayramlaşacağız da inş tüm Müslüman âlemi için gerçek bir Bayram olur yüzlerimiz güler Rabb'inin izniyle...
Eeee öle olmalı bazende özlemim ... Ben 16. Haftamı bitirdim...7 defa kanama geçirdim... Siz 3 tanesini biliyosunuz.. Bu paylasmamak degil...deli hatunum benım ben senin neyı kasttettıgını anladımBende guldum gectım.5 parmağın 5'i bir mi kuzum. Benım ne yaşadığımı kimse bilmez ama bu forumda belki ilk gebeliği olup,üstüne birde ciddi düşük riski atlatan ama neşesinden bir cacık kaybetmeyen kaygısız abdal da ben varım Dünya dönüyor nasılda mantığı daim olur inşallah hepimiz için..Kişilik meselesi diyip saygı duymak düşer. Şu aralar içim benım de acıyor ama her zaman önce can demişler..
amin canımmm, ama biz sadece anne adayıyız,kimimiz de anne. Bildiklerimiz sadece tecrübe ettiklerimizle kısıtlı..İnternet elimizin altında, kafamıza takılan ne varsa google amca bekliyor zaten hemde hepimizi cebinden çıkartır. Ben sahsen cok sevıyorum amcamı
Canım sen nasılsın ne yaptınMervecim evet aynı şeyi düşünüyor insan ama boşveer..
Ben bir cüz daha alayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?