2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Cuzu kim dagitiyorsa bende alabilirim
Gazze icin yapabilcegimiz birsey yok demeylim ellerimizin arasindan dokulen her dua onlar için olsun rabbim elbet bunun hesabini alcaktir onlarin bombalari varsa bizim de rabbimiz var

Bitmedi bugün bitmediiii. Son 15 dakika. Ondan sonra evimdeyimmmm. 💃

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cuzu kim dagitiyorsa bende alabilirim
Gazze icin yapabilcegimiz birsey yok demeylim ellerimizin arasindan dokulen her dua onlar için olsun rabbim elbet bunun hesabini alcaktir onlarin bombalari varsa bizim de rabbimiz var
Ccanım 17. Cüz senin olsun ozaman Allah kabul etsin
Kızlar benim gibi düşük tehlikesi yaşayan var mı 😔😔 12 haftalık olmama rağmen halen kanamalı bir gebelik geçiriyorum 😔
Bitanem ben 14 haftalıkken geçirdim kanama ama tehlıkeli degil dedi dr bu gibi drumlarda bol bol dınlenmek ani hareketler yapmamak gerekir dikkat et inş bişi olmaz
Canım 18. Cüzde senin ozaöa Allahlabul etsn

Kızlar bu bebim bebege erkege benzetıolar ......anlamadım gitti :)

Duadan başka bisey gelmiyor maalesef. ..birde boykot tabi...Lanetli ülke dünyanın başbelası ışte silah denemesi yapiyorlar masum insanların üzerinde Rabbim mübarek günler hürmetine azabini göstersin inşallah şu Pisrail e!!!!

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ooo maşallah canım sana ben 15+4 ....
Bulantılarının artık geçemesi lazım, hadi yaa prenses zorluyor seni
Hiç aklımda başka kız ismi yok, çocukluğumdan beri bir flimde kız karekterinde oynan oyuncunun ismiydi, o zamanlardan vurulmuştum bu isme, hep düşünürdüm kızım olduğunda NİSA olsun diye adı, kısmet oldu şükür, ama hiç kız ismi düşünmedim..
emİnim en kısa zamanda gönlüne aklına yatan bir isim olucak, biz onu severken artık NİSA diyoruz

Ne zamana okuncak canim ona gore okuyayim kendimde hatim yapiyorum sure kisaysa once bunu okuycam

Kizlarr konusu geçti mi bilmiyorum kaç kiloyla hamile kaldnz ve suana kdr kaç kilo aldnz bn çok korkuyrm kilo almaktan(

Evet canım geceleri çok fena oluyo özellikle. Rahim genişlediğinden inş

Zamanında öldürmediği her yahudi için ustam hitlere küfür ediyorum soykırım yapıp yağlarından sabun yapıcaktı ve şu anda dünyada bir tek israilli kalmayacaktı ha ben de yaparım veririm şebeke suyuna zehirii elini sürmeyi bırak kokusunu alan geberip gider de yetkim yok işte

Canim hitler in oldurdugu yahudiler gercek yahudiler degil. Sonradan yahudiligi secenleri oldurerek safkan bir yahudi irki olusturmaya calismis kendileri. Malesef yanlis biliniyoe ama bu durum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar alakasız olcak ben telefondan giriyorum buraya, arka arkaya alıntı yapılabiliyo mu ya herkese ayrı ayrı yazmak yerine pc deki gibi arka arkaya alıntı yapabilsem ne iyi olurdu bilen varsa yardımmm

Geçmiş olsun mervecim, oh bebişi de gördün hasret giderdin ne güzell😊 iyi olsun inşallah hep bebişlerimiz💝

Bugün inşaallah kızım olacağını öğrendim, buruk bir sevinç benim ki.. Filistin de ki anneleri düşündükçe.. :26: Allah yardımcıları olsun..

Son düzenleme:
cnm uzun bas iletilerin üstüne alıntı yapmş oluyosun sonrada en son üstte sağdaki yorum yapmak için olan kutucuğa tıkla
Bugün inşaallah kızım olacağını öğrendim, buruk bir sevinç benim ki.. Filistin de ki anneleri düşündükçe.. :26: Allah yardımcıları olsun..
amin cnm.. seninde gözünaydın. ne mutlu sana, ne mutlu hepimize..ne şanslıyız biz Elhamdülillah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…