Allh babalarimizi korusun
Ccanım 17. Cüz senin olsun ozaman Allah kabul etsinCuzu kim dagitiyorsa bende alabilirim
Gazze icin yapabilcegimiz birsey yok demeylim ellerimizin arasindan dokulen her dua onlar için olsun rabbim elbet bunun hesabini alcaktir onlarin bombalari varsa bizim de rabbimiz var
Bitanem ben 14 haftalıkken geçirdim kanama ama tehlıkeli degil dedi dr bu gibi drumlarda bol bol dınlenmek ani hareketler yapmamak gerekir dikkat et inş bişi olmazKızlar benim gibi düşük tehlikesi yaşayan var mı 😔😔 12 haftalık olmama rağmen halen kanamalı bir gebelik geçiriyorum 😔
Canım 18. Cüzde senin ozaöa Allahlabul etsnMervecim evet aynı şeyi düşünüyor insan ama boşveer..
Bu arada en son 15. cüzü ben almıştım galiba.
Dışarıdan bitirtmek kolay olur elbette ama biz bitirebilsek çok daha iyi olurdu.
Ben bir cüz daha alayım.
Arkadaşlar okuyabilenler varsa bir an önce bitirebilirsek çok iyi olur.
Baş ağrısı bu aralar bende de fazlasıyla mevcut maalesefHelede dışarı çıktıysam o gün
Araba park etme konusu evet geri geri çook rahat park ediliyormuş gerçekten. Ne kadar çok deneme yaparsak o kadar başarılı oluruz kızlar
Ve dün gece iki kez tüm karnıma çok kötü sancılar girdi, kramp gibi. Bir şey olacak sandım.
Sonra hafifleyerek geçti. Ama çok sancılıydı.
Hayır olsun dedim, inşallah kötü bir şeyin habercisi değildir
Nasılsınız hanımlar
Ben hiç iyi değilim bu aralar, hele bugün terörist israil karadan da harekat başlatınca hepten alt üst oldum.
Ben bir yandan bebek arabası bakıyorum, yok hastaneye kapı süsü seçmeye çalışıyorum, yok bayramdan sonra yapacağım alış-verişin hayalini kuruyorum..
Orada analar babalar terörist israilin kendi amaçları uğruna öldürdüğü minicik bebeklerinin kanlı yüzüne bakıp ağlıyorlar.
Hiç bir şey yapmayan dünyaya ve özellikle müslüman ülkelere ah ediyorlar.
Daha şimdi okudum Alman Başbakanı Merkel israilin tarafındayız diye açıklama yaptı
Biz pamuklara sararak büyüteceğiz, ateşi çıksa nöbet tutacağız kahrolacağız...Onlar orada kanlı kundaklarına bakacaklar yavrularının
Kahrol israil... Rabbimin izin verdiği zamana kadar azabileceksin... Sonun Kur'an-ı Kerim'de müjdeleniyor nasılsa..
israil hep saldıracak dünyaya rahat vermeyecek.. Filistin'de kanının son damlasına kadar hep mücadele edecek.
Onlar bunu hep yapıyorlar zaten.
Ama biz nasıl hesap vereceğiz. Olduğumuz yerde durup bir şeyler yapmazken
Kızlar bu bebim bebege erkege benzetıolar ......anlamadım gitti :)
Hadi gözün Aydın canım:) bu konuda kızı olacağını ilk öğrenen benim ama hala isim bulamadım:))) önceden alya yı çok sevdirdim ama şimdi kız bebeklerin %80inin adı alya:)) onu da eledim..
bugün 17. Haftama girdim bulantılar devam(
Güzel değişik kız ismi önerisi olan var mı. Ama çok zorlama isimler de istemiyorum:))
Ccanım 17. Cüz senin olsun ozaman Allah kabul etsin
Bitanem ben 14 haftalıkken geçirdim kanama ama tehlıkeli degil dedi dr bu gibi drumlarda bol bol dınlenmek ani hareketler yapmamak gerekir dikkat et inş bişi olmaz
Canım 18. Cüzde senin ozaöa Allahlabul etsn
Kızlar bu bebim bebege erkege benzetıolar ......anlamadım gitti :)
Telefondan okumadm son yazilanlari konuyla cok alakasiz bi mesaj oldu kusura bakmayin silemedm deKizlarr konusu geçti mi bilmiyorum kaç kiloyla hamile kaldnz ve suana kdr kaç kilo aldnz bn çok korkuyrm kilo almaktan(
şimdiden 2 kilo aldım. hiç bulantım olmadı haliyle aldım bayaKizlarr konusu geçti mi bilmiyorum kaç kiloyla hamile kaldnz ve suana kdr kaç kilo aldnz bn çok korkuyrm kilo almaktan(
Ne sizisi canim gec kaldim goremedim
Vajinaysa bendedr aynisi var rahim genislendiinden oluyomus diolar ama bakalim gecmis olsun yururken bile aciyo
Canlarin kizmak degildd yerunde bi tepkiydi aslinda benim ki...kime olduuda onemli degil
Buatafa muayenem gusel gecti bu dr da erkegs benziyo ama pozusyonu kotu goreniyorum dedi...bacak bacak ustune keyfi yerindeydi
Bnm idrar yolunda engeksiyon cikti muhtemelen akintifan sebebtir dedi fitil verdu bol bol su ic dedi
Ayrintiki 22 agustosda canlarim
Bni anladiginiz icin sizleri cok sewiyorum
Sağol cnm deniyim bi. zararlı olmaz bebişlere herhalde katkılı ya onlar korkuyorum biraz ;-)
Benimde sağ tarafımda acı var canım doktor buscopan ve parol içip yat dedi hafif hafif sancılar sanki ...
Zamanında öldürmediği her yahudi için ustam hitlere küfür ediyorum soykırım yapıp yağlarından sabun yapıcaktı ve şu anda dünyada bir tek israilli kalmayacaktı ha ben de yaparım veririm şebeke suyuna zehirii elini sürmeyi bırak kokusunu alan geberip gider de yetkim yok işte
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
cnm uzun bas iletilerin üstüne alıntı yapmş oluyosun sonrada en son üstte sağdaki yorum yapmak için olan kutucuğa tıklaKızlar alakasız olcak ben telefondan giriyorum buraya, arka arkaya alıntı yapılabiliyo mu ya herkese ayrı ayrı yazmak yerine pc deki gibi arka arkaya alıntı yapabilsem ne iyi olurdu bilen varsa yardımmm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
amin cnm.. seninde gözünaydın. ne mutlu sana, ne mutlu hepimize..ne şanslıyız biz ElhamdülillahBugün inşaallah kızım olacağını öğrendim,buruk bir sevinç benim ki.. Filistin de ki anneleri düşündükçe.. :26: Allah yardımcıları olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?