Canım herhangi bi suresı yok ama ne kadar cabuk okunursa okadar iyi olurNe zamana okuncak canim ona gore okuyayim kendimde hatim yapiyorum sure kisaysa once bunu okuycam
Ewet masallah cok hareketlıydı oynuyodu yawrumda sevinenedim ki böle içim buruk ne bilim bugun ayrı bi ruh hali içindeyim nedenseGeçmiş olsun mervecim, oh bebişi de gördün hasret giderdin ne güzell😊 iyi olsun inşallah hep bebişlerimiz💝
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bugün inşaallah kızım olacağını öğrendim,buruk bir sevinç benim ki.. Filistin de ki anneleri düşündükçe.. :26: Allah yardımcıları olsun..
Canım herhangi bi suresı yok ama ne kadar cabuk okunursa okadar iyi olur
Ewet masallah cok hareketlıydı oynuyodu yawrumda sevinenedim ki böle içim buruk ne bilim bugun ayrı bi ruh hali içindeyim nedense
Gözünaydın canım ...ben bu dr lara bişi demiyorum banada kız demişlerdi şimdi erkege benzıyo dedı ne dicemi bilemedim ... İkisidw basımın tacı
canim alinti yapacagin mesajin sağ alt köşesinde yaninda + işareti olan bi simge var. onu tikla. istediğin kadar mesaja tikla. sonra konuya cevap vere basinca alinti yaptigin mesajlarin hepsi cikiyor. altlarina tek tek yorumunu yazarsinKızlar alakasız olcak ben telefondan giriyorum buraya, arka arkaya alıntı yapılabiliyo mu ya herkese ayrı ayrı yazmak yerine pc deki gibi arka arkaya alıntı yapabilsem ne iyi olurdu bilen varsa yardımmm
Neden acı çeken hep müslüman ülkeler oluyor.. Ben anlamıyorum neden hiçkimse bişey yapamıyor. Bütün müslüman devletler birleşip bişey yapamaz mı herkes sadece izliyor. İnsanın içi parçalanıyor ya daha dün sahilde top oynayan çocukları bombaladılarallahım sen merhamet ver hainlere
...
Hamile kaldığımdan beri soma ve Filistin olaylarında kahroldum sancılarım arttı... Filistinli arkadaşımız var yeni bebeği oldu kaç gündür haber alamıyorduk şükür konuştuk.. Buraya davet ediyoruz Gazze yi bırakamayız burası bizim evimiz diyorlar.. İçim kan ağlıyor.. Ama bana baksan dıştan elinde çöp poşeti ile Malak gibi yatan hasta hamile karışımı bir kızdan başka bir şey göremezsin.. Hiçbir şey dıştan belli olmuyor yani..
Sen la havale Çek bebeklerinize dua et yeter oh mis... Haftaya bayramlaşacağız da inş tüm Müslüman âlemi için gerçek bir Bayram olur yüzlerimiz güler Rabb'inin izniyle...
Kizlarr konusu geçti mi bilmiyorum kaç kiloyla hamile kaldnz ve suana kdr kaç kilo aldnz bn çok korkuyrm kilo almaktan(
teşekkür ederim cevabın için, kimse cevap vermedi girip kontrol ediyordum süreklioluyor canım iğne batar gibi sızı gibi olur
Aynısı arkadasima da oldu o yüzden kesinlesene kadar söylenmesin ya 12. Haftada söyleyen cok oldu burdan değişenler olavak gibime geliyo
canim alinti yapacagin mesajin sağ alt köşesinde yaninda + işareti olan bi simge var. onu tikla. istediğin kadar mesaja tikla. sonra konuya cevap vere basinca alinti yaptigin mesajlarin hepsi cikiyor. altlarina tek tek yorumunu yazarsin
cnm uzun bas iletilerin üstüne alıntı yapmş oluyosun sonrada en son üstte sağdaki yorum yapmak için olan kutucuğa tıkla
amin cnm.. seninde gözünaydın. ne mutlu sana, ne mutlu hepimize..ne şanslıyız biz Elhamdülillah
Kızlar biz doğuda görev yapiyoruz bu 20 lik dış mahvetti burda da randevu bulamadım en asaga bi ay kadar en azından şimdilik ağrısıni dindirmek için napabilirim tuzlu su gargarasi iyi gelir mi acaba
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
+ işareti çıkmıyoki bende iphone olduğu için galiba
hangi ildesin bilmiyorum ama aktar bulabilirsen karanfil yağı şıp diye kesiyor agrıyı bıraz pamuga sur dişine koy
Olmuyo canım iphone benimki ya öyle bi özellik yok sanırım bunda
Hayirli aksamlar kizlar.benden bir iyi bir kötü haber var..iyi haber yüksek ihtimalle oglum oluyorbiliyorsunuz çok istiyordum.Allahim saglik versin önce tabi. Kötü hebere gelince iki gün önce ciddi kanamayla acile gittik..azalarak da olsa devam edior.duanizi bekliyorum.Allah korusun evlatlarimizi..3 ay bitti tehlikeyi atlattim diye düsünmeyin..malesef iliskinin ertesi gün oldu kanamam.aman ha dikkatli olun.hepinizi öpüyorum::
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?