2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Ne zamana okuncak canim ona gore okuyayim kendimde hatim yapiyorum sure kisaysa once bunu okuycam
Canım herhangi bi suresı yok ama ne kadar cabuk okunursa okadar iyi olur
Geçmiş olsun mervecim, oh bebişi de gördün hasret giderdin ne güzell😊 iyi olsun inşallah hep bebişlerimiz💝

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ewet masallah cok hareketlıydı oynuyodu yawrumda sevinenedim ki böle içim buruk ne bilim bugun ayrı bi ruh hali içindeyim nedense
Bugün inşaallah kızım olacağını öğrendim, buruk bir sevinç benim ki.. Filistin de ki anneleri düşündükçe.. :26: Allah yardımcıları olsun..

Gözünaydın canım ...ben bu dr lara bişi demiyorum banada kız demişlerdi şimdi erkege benzıyo dedı ne dicemi bilemedim ... İkisidw basımın tacı

Okuyunca o zaman sana mesaj atrim canim okudum diye

Kızlar biz doğuda görev yapiyoruz bu 20 lik dış mahvetti burda da randevu bulamadım en asaga bi ay kadar en azından şimdilik ağrısıni dindirmek için napabilirim tuzlu su gargarasi iyi gelir mi acaba

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canim alinti yapacagin mesajin sağ alt köşesinde yaninda + işareti olan bi simge var. onu tikla. istediğin kadar mesaja tikla. sonra konuya cevap vere basinca alinti yaptigin mesajlarin hepsi cikiyor. altlarina tek tek yorumunu yazarsin

Müslüman ülkeler genelde fakir ve eğitim seviyesi düşük ülkeler oluyorçHiçbir türlü kalkınamıyorar o yüzden dışa bağımlı ve hep sounlu oluyorlar.Aslında dünyada en çok müslüman nüfus var ilginç değil mi? 5-6 yaşındaki çocukları kurşuna diziyorlar gülüyorlar üstüne işkence ediyorlar onların derdi savaş değil toprak değil

Üzülmemek elde mi bitanem.Allah yardım etsin.Haberlei izliyorum elim yüreğimde.Off

Kizlarr konusu geçti mi bilmiyorum kaç kiloyla hamile kaldnz ve suana kdr kaç kilo aldnz bn çok korkuyrm kilo almaktan(

Canım ben kilolu hamile kalanlardanım gerçi boyumda uzun 75 kilo ile haile kaldım 12. Haftamdayım 3 kilo verdim şuan 75 e ger döndüm kilo almafım yani. Ama bundan sonra çifte çifte alabilirim ikiz gebelik çünkü

Aynısı arkadasima da oldu o yüzden kesinlesene kadar söylenmesin ya 12. Haftada söyleyen cok oldu burdan değişenler olavak gibime geliyo

Ya of bence de ama iışte merak edip sormuştum neyse pazartesi günü yine gidicem evimin yakınındaki bi doktora bir sürü çikolata yiyip gitcem ki hareketlin bu sefer kesin görelim inşallah

+ işareti çıkmıyoki bende iphone olduğu için galiba

Olmuyo canım iphone benimki ya öyle bi özellik yok sanırım bunda

hangi ildesin bilmiyorum ama aktar bulabilirsen karanfil yağı şıp diye kesiyor agrıyı bıraz pamuga sur dişine koy

hangi ildesin bilmiyorum ama aktar bulabilirsen karanfil yağı şıp diye kesiyor agrıyı bıraz pamuga sur dişine koy

Vandayiz ama bi köyünde aktar var burda onu bi deneyim ben nette araştırdım biraz eğer iltihap varsa bebeğe zararı olur diyo akşam akşam canim sıkıldı bnm gibi pinpirik bi insana hiç iyi olmadı bu

Olmuyo canım iphone benimki ya öyle bi özellik yok sanırım bunda

Benimki de iPhone canım sağ alt köşede "" "" böyle duran işaretler var ya mesaj kutusunun sağında oralara basıyorsun

Hayirli aksamlar kizlar.benden bir iyi bir kötü haber var..iyi haber yüksek ihtimalle oglum oluyor biliyorsunuz çok istiyordum.Allahim saglik versin önce tabi. Kötü hebere gelince iki gün önce ciddi kanamayla acile gittik..azalarak da olsa devam edior.duanizi bekliyorum.Allah korusun evlatlarimizi..3 ay bitti tehlikeyi atlattim diye düsünmeyin..malesef iliskinin ertesi gün oldu kanamam.aman ha dikkatli olun.hepinizi öpüyorum::

herkese iyi akşamlar.
kızlar aranızda egede tedavi gören var mı acaba? ağustosta ege üniversitesine başlıyorum. :44::44:

Bu essek sipasi babaci olacak ilk zamanlar kasigimin ustunde sislik gibi boyle top gibi hissederdim uzun zamandir yoktu bu gun esim elini karnima koyup hanimis yavrum dedi gene geldi kasigima oturdu o sislik sipayla ben kac gundur ugrasiyordum tik yoktu

Oglun hayirli olsun canim dikat et kendini cok yorma dinlen bol bol cok gecmis olsun

Son düzenleme:
Içim bi sıkılıyor ki bugün kardeşim erkek ve 27 yaşında yine düşük kpss sonucu yine atama olmaz ve annem babam perişan durumda ne olacak böyle Of çok kötüyüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…