2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Bende iki sene önce van edremitten geldim merkez ilçe olmasına rağmen çoğu şeyi bulmakta zorlaniyordum umarım bulursun dış agrisi zor geçmiş olsun:/

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Oglun hayirli olsun canim dikat et kendini cok yorma dinlen bol bol cok gecmis olsun

Tesekkür ederim akgökcencim..yatmaktan cok sikildim ama ne yapcan mecbuurrr..isin kötü tarafi yolculuk yasak ve bayramda yapayalniz olucam

Selam kizlar...daha once yazmistim vajinal mantar sikintisi cekiyorum diye..onerileriniz oldu uyguluyorm.onunla birlikte doktor merhemle fitilde verdi merhemi kullaniyorum ama fitile henuz baslamadim.yavas yavas gectigini hissediyordumki bugundi e farkli bi rahatsizligim var.sag bacagimin dizle kasik arasindaki bolgesinin ic tarafinda (ana damarlarin gectigi bolumde )ve diz kapagimin yukarisindasabah kalktigimdan beri icten icten bi yanma hissi var.dun tuzu biraz faxla kacirdim ve acaba odemmi yapti diye dusundum ama sislikte yok gibi..

Evet edremit yine çok iyi keşke orda olsam bizim burda kadın dogumcu bile yok ne olsa merkeze gitmek zorundayız inşallah tez zamanda memleketimize döneriz

Onlar yanlış hatırlıyordur bence doktor 16 bitmeden nadir dedi bana

arkadaşlar,bütün bunlar gayet normalmiş.dün gece sabredemeyip acile gittik bebeğim iyi çok şükür.
o soldaki sertlikte bebekmişbende korktum bu ne ki diyesanırım bu aralr hareketleri düzenli olarak duyamıyoruz,sizde endişelenmeyin duymuyorum diye

ben de sizler gibi nefret doluyum İsrail'e...Rabbim yanlarına koymasın o masum insanların,bebeklerin Rabbim yardımcıları olsun.bişey yapamamak gerçekten çok üzücü,ama şükür ki dua edebiliyoruz...

bugün bi başka üzücü haber daha aldım.yakın arkadaşım 23 haftalık hamile,ayrıntılı ultrasonda bebeğinin özürlü olacağını öğrendi.doktor aldırmasını istedi ama o bebeğine tabi ki kıyamayacak.bunun için 500 kişiden 1 er yasin topluyoruz.sizde okumak isterseniz lütfen alıntılayın,şimdiden Allah razı olsun...yer gök dua derler,yeter ki O istesin olmayacak tek şey yok...

Tesekkür ederim akgökcencim..yatmaktan cok sikildim ama ne yapcan mecbuurrr..isin kötü tarafi yolculuk yasak ve bayramda yapayalniz olucam

Ah canim bayram gercekten zor oluyor yanliz ama yavrunuz icin katlanacaksiniz rabbim baska sıkıntı vermesin

canım arkadaşına çok üzüldüm,rabbim yardımcısı olsun,ben 1 tane yasin alabilirim yarın okurum hemen.

gecmisi okuyamadim umarim herkes iyidr ya gunler hic gecmiyo 12 haftada 1 ay sonra geldedi ama ben suan 14 haftadayim sanki 2 ay oldu gitmeyeli ustelik cinsiyette bilmiyom henuz gidince buyuk ihtimal belli olcak bayram haftasina geliyo 1 ay sonrasi oda carsamba oluyo hastanede doktotrum bn bir sonraki haftayi bekliycem mecbur ozaman 5 hafta olcak bebegimi görmeyeli kizimda 5 yasinda yeni soyledim kardesin olcak diye baya hayal kurdu makyaj yapti sacini cincin ama buyuyunce erkek olsun kucukken kiz olsunda diyo :)

Merhaba kızlar,pek yazmıyorum ama takipteyim aslında.. Bu zamanda önemli birşey farkettimki,ben buraya yazılan hertürlü olumsuz durumdan çok ama çok etkileniyorum.. Herşeyden kendime pay çıkarmaya başladığımı ve korktuğumu farkettim.. Tabiki olumlu birçok şeyde var burada,paylaşmakta hakkınız ama,galiba ben kaldıramıyorum.. Artık sayfayı takip etmemeye karar verdim.. Hepimize sağlıklı ve huzurlu hamilelikler diliyorum.. Sağlıcakla kalın

izmir sallandı rabbim korusun deprem olduğunu fark ettiği anda sol kasığıma aniden ağrı girdi

beni de sayabilirsin, okurum mutlaka. Allahım hepimizin kuzucuklarını korusun, hepsine şifa versin inşallah.

slm arkadaşlar ben şimdi bugunude saymazsak 14+6 günlük gebeyim 15 haftalık diyelim kac aylık hamile oluyorum ben hiç anlamıyorum ya kafam karışıyo valla....:)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım geçmiş olsun çok üzüldüm.. Ama böyle özürlü denilip sağlıklı doğan bebeklerden olur inşallah o da.. Ben de bir yasin okuyabilirim yarın bebiş için

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

beni de sayabilirsin, okurum mutlaka. Allahım hepimizin kuzucuklarını korusun, hepsine şifa versin inşallah.

Allah razı olsun arkadaşlar..

tüm temennimiz o yönde Sidal'cim.arkadaşım o ihtimale inandığı için aldırmak istemedi,inşallah sağlıklı doğar.

Şu anda dünyam yıkıldıı 😞tüm inandığım sıfırlandı 😞😣 keşke gerçekten yahudileri öldürmüş olsaymış

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…