herkese iyi akşamlar.
kızlar aranızda egede tedavi gören var mı acaba? ağustosta ege üniversitesine başlıyorum. :44::44:
Vandayiz ama bi köyünde aktar var burda onu bi deneyim ben nette araştırdım biraz eğer iltihap varsa bebeğe zararı olur diyo akşam akşam canim sıkıldı bnm gibi pinpirik bi insana hiç iyi olmadı bu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
egede ne tedavisi görücezki anlaamdım??
haklısın direk konuya girmişim. aşılama veya tüp bebek tedavisi canım.
Oglun hayirli olsun canim dikat et kendini cok yorma dinlen bol bol cok gecmis olsun
Bende iki sene önce van edremitten geldim merkez ilçe olmasına rağmen çoğu şeyi bulmakta zorlaniyordum umarım bulursun dış agrisi zor geçmiş olsun:/
Onlar yanlış hatırlıyordur bence doktor 16 bitmeden nadir dedi bana
E cnm bende bugn arkadaslarima gösterdim dedigin gbi sol yanimda sertlik ve hafif şişlik var ama ben sevinmistim,bebisimin orda olduguna yormustum onu..
Cnm bende hic olmadı ama duydugum,anlatilan kadariyla mantara benziyo
Ay cnm geçmiş olsun Tansiyon mu düştü acaba birden.. dinlen bugece geçer inşallah sabaha iyi olursun
inşallah gönlünce olur canım
bu sefer sakın susma canım o süt birikmesini iyi bilirim nasıl dayandın o masaja(( olum emerken yeri tekmeliyordum bıçaklar saplanıyordu
aynen canım:)
canım öyle olmuyor herkesde kv ve görümcemden Allah razı olsun onlar baktı bana düşük riskimde, görümcem hala evimi süpürüyor, kv desen her gün o yapıyor yemeği ben arada yapıyorum bu ramazan böyle oldu, eşim sahura onlara iniyor Allah bin kere razı olsun, kendi ailemse hiç bir şey yapmadı(
aynen canım sakın şimdiden düşünüp stres yapmayın sadece ezdirmeyin susmayın
yuuuh diyorum o yeğene ne ayıp ya, inşallah seninde gönlünce olur canım
kesinlikle çok zor
benimde kv bakar bana doğuma annemi istemiyorum bu sefer ben söylemeden iş yapmıyordu sağolsun
canım öyle tabi ama kişi sevdiğine küser ben çok üzülüyorum ailemin ilgisizliğine
maşallah canım sana bende çok memnunum görümcelerimden
ayyy maşallah çok tatlı parmak emiyor
aynen canım kime ne susmayın hiç
ayyyy bu ne canım sen çok sıkıntı yaşamışsın annende sende yumuşak yüzlüsünüz anlaşılan bu anlayışsızlarda sizi kullanıyor resmen
maşallah kızına eşinede çok güldüm:)) dr da o kadarına ne diye söylemiş:)
canım ben memnunum oğlum hala oturuyor seviyor sandalyesini:) bazı çocuk sevmiyor ama, şöyle yap tanıdığının varsa denersin bebeğin isterse alırsınız
maşallah canım kızına
canım dinlenmeden asla geçmez wc dışında kalkmaman lazım
canım yataklı olanlar var kampanyalı oluyor viscolex oluyor onun yatağı
canım bende bir ara çok hissettim sonra bu bir haftadır hiç hissetmiyorum normal heralde anlamadım bende endişeleniyorum
canım sen bol maden suyu iç hatta ayran yap maden suyuyla tuz da at
canım geçmiş olsun şükür bebeklerin iyiymiş
gözün aydın canım
canım sirkeli suyla sil geçer
canım geçmiş olsun
geçmiş olsun dr git
aminnnnn
söyleyebilir dr
olabilir
canım dağıtma ramazan geçsinde şimdi herkes yoğun
içinde tutma yavrun söyle gitsin seni şişirenlerde şişsin
canım geçmiş olsun kullan ihmal etme çok karşıyım ama yine antibiyotiğe muhtaç olduk hem de iğne
af af Rabbim yardım etsin, kahrolsun israil
canım siyah kuru erik ye ya da taze eriği kaynat suyunu iç
oluyor canım iğne batar gibi sızı gibi olur
canım çok geçmiş olsun
aminnnn
canım bakılır orda da doktoruna sor şimdiden ben kütahyada baktırmıştım afyonda kesin bakılır o zaman muayenehanesinde bakmıştı dr um
maşallah bebeğine
kime sinirlendin canım anlamadım ben sakin ol bugün duygusalsın belli, sıkma bu kadar canını
hayırlı olsun canım yeğenin
oluyor canım
şimdi de erkek mi hayırlısı olsun canım
çok haklısın canım nasıl hesap vereceğiz...
canım korkma bir şey olmaz bazen olur öyle ağrılar
Tesekkür ederim akgökcencim..yatmaktan cok sikildim ama ne yapcan mecbuurrr..isin kötü tarafi yolculuk yasak ve bayramda yapayalniz olucam
ben de sizler gibi nefret doluyum İsrail'e...Rabbim yanlarına koymasın o masum insanların,bebeklerin Rabbim yardımcıları olsun.bişey yapamamak gerçekten çok üzücü,ama şükür ki dua edebiliyoruz...
bugün bi başka üzücü haber daha aldım.yakın arkadaşım 23 haftalık hamile,ayrıntılı ultrasonda bebeğinin özürlü olacağını öğrendi.doktor aldırmasını istedi ama o bebeğine tabi ki kıyamayacak.bunun için 500 kişiden 1 er yasin topluyoruz.sizde okumak isterseniz lütfen alıntılayın,şimdiden Allah razı olsun...yer gök dua derler,yeter ki O istesin olmayacak tek şey yok...
canım arkadaşına çok üzüldüm,rabbim yardımcısı olsun,ben 1 tane yasin alabilirim yarın okurum hemen.
ben de sizler gibi nefret doluyum İsrail'e...Rabbim yanlarına koymasın o masum insanların,bebeklerin Rabbim yardımcıları olsun.bişey yapamamak gerçekten çok üzücü,ama şükür ki dua edebiliyoruz...
bugün bi başka üzücü haber daha aldım.yakın arkadaşım 23 haftalık hamile,ayrıntılı ultrasonda bebeğinin özürlü olacağını öğrendi.doktor aldırmasını istedi ama o bebeğine tabi ki kıyamayacak.bunun için 500 kişiden 1 er yasin topluyoruz.sizde okumak isterseniz lütfen alıntılayın,şimdiden Allah razı olsun...yer gök dua derler,yeter ki O istesin olmayacak tek şey yok...
beni de sayabilirsin, okurum mutlaka. Allahım hepimizin kuzucuklarını korusun, hepsine şifa versin inşallah.
Canım geçmiş olsun çok üzüldüm.. Ama böyle özürlü denilip sağlıklı doğan bebeklerden olur inşallah o da.. Ben de bir yasin okuyabilirim yarın bebiş için
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim hitler in oldurdugu yahudiler gercek yahudiler degil. Sonradan yahudiligi secenleri oldurerek safkan bir yahudi irki olusturmaya calismis kendileri. Malesef yanlis biliniyoe ama bu durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?