Allah razı olsun arkadaşlar..
tüm temennimiz o yönde Sidal'cim.arkadaşım o ihtimale inandığı için aldırmak istemedi,inşallah sağlıklı doğar.
ikili test yaptırmış mıydı arkadaşın merak ettim. sorun gözüküyor muydu?
evet, 2 li,3 lü taramaları gayet iyiydi.zaten down sendromu değil,zekasında bir problem yok fiziksel yönden problemli olduğu söylendi.
anladım ben direkt zihinsel bir problem diye düşünmüştüm. annesinin inancı hürmetine Allahım şifasını versin inşallah..
Allah razı olsun arkadaşlar..
tüm temennimiz o yönde Sidal'cim.arkadaşım o ihtimale inandığı için aldırmak istemedi,inşallah sağlıklı doğar.
ben de sizler gibi nefret doluyum İsrail'e...Rabbim yanlarına koymasın o masum insanların,bebeklerin Rabbim yardımcıları olsun.bişey yapamamak gerçekten çok üzücü,ama şükür ki dua edebiliyoruz...
bugün bi başka üzücü haber daha aldım.yakın arkadaşım 23 haftalık hamile,ayrıntılı ultrasonda bebeğinin özürlü olacağını öğrendi.doktor aldırmasını istedi ama o bebeğine tabi ki kıyamayacak.bunun için 500 kişiden 1 er yasin topluyoruz.sizde okumak isterseniz lütfen alıntılayın,şimdiden Allah razı olsun...yer gök dua derler,yeter ki O istesin olmayacak tek şey yok...
canim çok üzüldüm Rabbim Şafi ismiyle tecelli etsin küçük bebise şifa versin inşaallah... ben de bir tane okurum Allah izin verirse.. Allah yardimcilari olsun
cnm uzun bas iletilerin üstüne alıntı yapmş oluyosun sonrada en son üstte sağdaki yorum yapmak için olan kutucuğa tıkla
amin cnm.. seninde gözünaydın. ne mutlu sana, ne mutlu hepimize..ne şanslıyız biz Elhamdülillah
Canım herhangi bi suresı yok ama ne kadar cabuk okunursa okadar iyi olur
Gözünaydın canım ...ben bu dr lara bişi demiyorum banada kız demişlerdi şimdi erkege benzıyo dedı ne dicemi bilemedim ... İkisidw basımın tacı
ben de sizler gibi nefret doluyum İsrail'e...Rabbim yanlarına koymasın o masum insanların,bebeklerin Rabbim yardımcıları olsun.bişey yapamamak gerçekten çok üzücü,ama şükür ki dua edebiliyoruz...
bugün bi başka üzücü haber daha aldım.yakın arkadaşım 23 haftalık hamile,ayrıntılı ultrasonda bebeğinin özürlü olacağını öğrendi.doktor aldırmasını istedi ama o bebeğine tabi ki kıyamayacak.bunun için 500 kişiden 1 er yasin topluyoruz.sizde okumak isterseniz lütfen alıntılayın,şimdiden Allah razı olsun...yer gök dua derler,yeter ki O istesin olmayacak tek şey yok...
+ işareti çıkmıyoki bende iphone olduğu için galiba
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım,sağolasın Allah razı olsun.
merhaba arkadaşlar ben geçenlerde yazmıştım buraya...yine yazıyorum ama bu kez bir ricam var
arkadaşlar sizden dua rica edicem hem hepiniz can taşıyorsunuz hem de mübarek aydayız rabbim dualarımızı geri çevirmez inşallah...
ben atanamamış öğretmenim pazar günü sınavım var.adım esma.6 aylık da bi kızım var.sizden ricam bana adımla dua eder misiniz sınavdan en az 80 almam lazım ki atanayım.Allah sizin de evlatlarınızı hayırlısıyla kucağınıza almak nasibetsin.tüm evlatları bizimkiyle beraber korusun hayırlı uzun ömürler sağlık sıhhat versin.evet beni tanımıyosunuz belki ama kulun kul arkasından ettiği dua hayırlı olurmuş.rabbim yardımcısı olsun tüm atanamayanların.
NOLUR BİR DUANIZI ESİRGEMEYİN ... iyi akşamlar
amin canım,Allah razı olsun.
Ccanım 17. Cüz senin olsun ozaman Allah kabul etsin
Canım 18. Cüzde senin ozaöa Allahlabul etsn
Kızlar bu bebim bebege erkege benzetıolar ......anlamadım gitti :)
Kizlarr konusu geçti mi bilmiyorum kaç kiloyla hamile kaldnz ve suana kdr kaç kilo aldnz bn çok korkuyrm kilo almaktan(
Canim hitler in oldurdugu yahudiler gercek yahudiler degil. Sonradan yahudiligi secenleri oldurerek safkan bir yahudi irki olusturmaya calismis kendileri. Malesef yanlis biliniyoe ama bu durum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bugün inşaallah kızım olacağını öğrendim,buruk bir sevinç benim ki.. Filistin de ki anneleri düşündükçe.. :26: Allah yardımcıları olsun..
Hayirli aksamlar kizlar.benden bir iyi bir kötü haber var..iyi haber yüksek ihtimalle oglum oluyorbiliyorsunuz çok istiyordum.Allahim saglik versin önce tabi. Kötü hebere gelince iki gün önce ciddi kanamayla acile gittik..azalarak da olsa devam edior.duanizi bekliyorum.Allah korusun evlatlarimizi..3 ay bitti tehlikeyi atlattim diye düsünmeyin..malesef iliskinin ertesi gün oldu kanamam.aman ha dikkatli olun.hepinizi öpüyorum::
gecmisi okuyamadim umarim herkes iyidr ya gunler hic gecmiyo 12 haftada 1 ay sonra geldedi ama ben suan 14 haftadayim sanki 2 ay oldu gitmeyeli ustelik cinsiyette bilmiyom henuz gidince buyuk ihtimal belli olcak bayram haftasina geliyo 1 ay sonrasi oda carsamba oluyo hastanede doktotrum bn bir sonraki haftayi bekliycem mecbur ozaman 5 hafta olcak bebegimi görmeyeli kizimda 5 yasinda yeni soyledim kardesin olcak diye baya hayal kurdu makyaj yapti sacini cincin ama buyuyunce erkek olsun kucukken kiz olsunda diyo :)
izmir sallandı rabbim korusun deprem olduğunu fark ettiği anda sol kasığıma aniden ağrı girdi
slm arkadaşlar ben şimdi bugunude saymazsak 14+6 günlük gebeyim 15 haftalık diyelim kac aylık hamile oluyorum ben hiç anlamıyorum ya kafam karışıyo valla....:)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Offf cok özledim ya ben sizi pazartesi akşamı anca evimde olucam sanırım cocuklara kalsa hic istemiyorlar eve gitmek gerci benimde rahatım yerinde maşallahim var iştahım da acildi kayinvalidecimin güzel yemekleri sayesinde verdigim kiloları alip gelicem kesin zaten 2 kilosuna yakin almıştım :)
Merve yerim senin sinirini kız bi insanın sinirli hali bile komik olurmu sen sinirli sinirli yazmışsın ama ben okurken acayip güldüm kime ne demek istediğini çok iyi anladım ama o başından beri böyleydi ben artık yok sayıyorum onun sorularini sende öyle yap hic sinir olmazsın :))
Cok uykum geldi hergün çocukları gezdiriyoruz burda pestilim çıkıyor resmen dun sıcak dokundu sanirim gece kusma krizine girdim resmen iki haftaya yskindir cikarmiyordum dun başladım gene şükür bugün dahs iyiyim uyuyayim simdi de yavrum bigun daha büyük olsun uyandığımda :)
Cevap yazamıyorum kimseye kusuruma bakmayın nolur evime gidince telafi edicem inşallah seviyorum sizleri ve meleklerinizi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?