2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
ikili test yaptırmış mıydı arkadaşın merak ettim. sorun gözüküyor muydu?

evet, 2 li,3 lü taramaları gayet iyiydi.zaten down sendromu değil,zekasında bir problem yok fiziksel yönden problemli olduğu söylendi.

evet, 2 li,3 lü taramaları gayet iyiydi.zaten down sendromu değil,zekasında bir problem yok fiziksel yönden problemli olduğu söylendi.

anladım ben direkt zihinsel bir problem diye düşünmüştüm. annesinin inancı hürmetine Allahım şifasını versin inşallah..

anladım ben direkt zihinsel bir problem diye düşünmüştüm. annesinin inancı hürmetine Allahım şifasını versin inşallah..

eşiyle akrabalar muhtemelen ondan kaynaklandığı söylenmiş.inşallah canım sağolasın.

Allah razı olsun arkadaşlar..

tüm temennimiz o yönde Sidal'cim.arkadaşım o ihtimale inandığı için aldırmak istemedi,inşallah sağlıklı doğar.

Amin canım inşallah sapasağlam sağlıklı bir bebek getirir dünyaya, rabbim şifa versin..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allahım şu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine bizi evlatlarımızla sınama saglıklı eli ayağı düzgün hayırlı evlatlar nasip eyle..Allah'ım sen savaştaki yavrularımızda koru yarabbim amin

canim çok üzüldüm Rabbim Şafi ismiyle tecelli etsin küçük bebise şifa versin inşaallah... ben de bir tane okurum Allah izin verirse.. Allah yardimcilari olsun

Evet canım Allaha sonsuz şükürler olsun..

Hadi ya, ikilemde kalmakta sıkıntı, dediğin gibi ikisi de baş tacı ama hangisine hazırlık yapacağını şaşırıyosun. İnşaallah en kısa zamanda netleşir canım.

Merhaba canim.. bende 1 yasin okurum insaallah. Rabbim butun herkesin bebeginin hayırlı sağlıklı olmasını nasip etsin..

merhaba arkadaşlar ben geçenlerde yazmıştım buraya...yine yazıyorum ama bu kez bir ricam var
arkadaşlar sizden dua rica edicem hem hepiniz can taşıyorsunuz hem de mübarek aydayız rabbim dualarımızı geri çevirmez inşallah...
ben atanamamış öğretmenim pazar günü sınavım var.adım esma.6 aylık da bi kızım var.sizden ricam bana adımla dua eder misiniz sınavdan en az 80 almam lazım ki atanayım.Allah sizin de evlatlarınızı hayırlısıyla kucağınıza almak nasibetsin.tüm evlatları bizimkiyle beraber korusun hayırlı uzun ömürler sağlık sıhhat versin.evet beni tanımıyosunuz belki ama kulun kul arkasından ettiği dua hayırlı olurmuş.rabbim yardımcısı olsun tüm atanamayanların.
NOLUR BİR DUANIZI ESİRGEMEYİN ... iyi akşamlar

+ işareti çıkmıyoki bende iphone olduğu için galiba

Brnimki de ıphone canım var cevapla butonunun yanında artılı cevapla var ordan çoklu mesaj oluyo

Canım ekranın resmini çektim bak sadece cevapla butonu var bende

Canım ben de çok bekledim atanmak için ama Allah tan ümidimi hiç kesmedim.. Dualarim seninle.. Allah'in izniyle bu yıl atanacaksin..

Offf cok özledim ya ben sizi pazartesi akşamı anca evimde olucam sanırım cocuklara kalsa hic istemiyorlar eve gitmek gerci benimde rahatım yerinde maşallahim var iştahım da acildi kayinvalidecimin güzel yemekleri sayesinde verdigim kiloları alip gelicem kesin zaten 2 kilosuna yakin almıştım :)

Merve yerim senin sinirini kız bi insanın sinirli hali bile komik olurmu sen sinirli sinirli yazmışsın ama ben okurken acayip güldüm kime ne demek istediğini çok iyi anladım ama o başından beri böyleydi ben artık yok sayıyorum onun sorularini sende öyle yap hic sinir olmazsın :))

Cok uykum geldi hergün çocukları gezdiriyoruz burda pestilim çıkıyor resmen dun sıcak dokundu sanirim gece kusma krizine girdim resmen iki haftaya yskindir cikarmiyordum dun başladım gene şükür bugün dahs iyiyim uyuyayim simdi de yavrum bigun daha büyük olsun uyandığımda :)

Cevap yazamıyorum kimseye kusuruma bakmayın nolur evime gidince telafi edicem inşallah seviyorum sizleri ve meleklerinizi :)

Arkadaşım bir yasinde bana ekle rabbim yardımcısı olsun bütün evlatlarimiz sağlıklı olsun

Canim arkadaşının bebeği için çok üzüldüm ama Rabbimden ümit kesilmezmis yeterki rabbime layık kullar olmayi bilip dualarimizi eksik etmeyelim.
Bende seve seve okudum arkadaşının bebeği icin bir Yasin-i Şerif rabbimin mucizeleri boldur bi mucize de bu bebek için olur inşallah. Gelişmelerden bizide haberdar et lütfen arkadasina da yanlız olmadığını söyle 150 kisiden fazla ocak 2015 Anneleri topigi var artik yaninda :)))

Son düzenleme:
Ccanım 17. Cüz senin olsun ozaman Allah kabul etsin

Canım 18. Cüzde senin ozaöa Allahlabul etsn

Kızlar bu bebim bebege erkege benzetıolar ......anlamadım gitti :)

17 mi 18 mi benim mervem:26:
İnşallah bir daha ki gittiğinde öğrenirsin. Çok meraklardayım doktorum kesin erkek dedi ama değişecek mi diye.
Bir daha gittiğimde 16. haftayı bitirmiş olacağım inşallah

Kizlarr konusu geçti mi bilmiyorum kaç kiloyla hamile kaldnz ve suana kdr kaç kilo aldnz bn çok korkuyrm kilo almaktan(

Ben 54 le hamile kaldım. Ve ne yazık ki daha şimdiden 3, 5 kilo aldım
Ramazan bitsin ablamla yürüyüşe başlayacağız. Yüzmeye de gideceğim inşallah
Böyle gidersem damacanaya benzeyeceğim

Ahh ne kadar mantıklı. Çünkü yahudiler sonradan yahudi olmayı yada başka dinden biriyle yahudi birinin evlenmesiyle olan çocuğu gerçek yahudi asla kabul etmezler.
Onların soyunda anne mutlaka yahudi olmalıdır. Geçmişteki soyları da mutlaka yahudi olmalıdır.
Hatta araştırın, israilin "üreme çiftlikler"i vardır. Akraba şu bu hiç fark etmeden saf yahudi neslini türetmek için kurulmuş "üreme çiftlikleri"
Yeterki sor yahudi doğsun. Malum yalnız 8,5 milyonluk bir israil. Daha fazla zulüm için çoğalması lazım
Ve dünyada en çok tüp bebek yapılan ülke yine israil...

Arkadaşlar israil Mescid-i Aksa'nın bulunduğu yer olan Gazze'yi gerçekten niye vuruyor, bebeklerine niye soykırım yapıyor; merak eden "" yahudilere vaad edilmiş topraklar" diye baksın. Bütün bu zulmün cevabı kendilerinin seçilmiş ve üstün insan olduklarını zannettiklerinden...
Neyse fazla uzatmaya gerek yok, merak eden araştırsın.

Bugün inşaallah kızım olacağını öğrendim, buruk bir sevinç benim ki.. Filistin de ki anneleri düşündükçe.. :26: Allah yardımcıları olsun..

Hayırlı uğurlu olsun kızın Rabbim onların çocuklarını da bağışlasın ailelerine...

Çok geçmiş olsun. Allah şifa versin. Dikkat et kendine. İnşallah annesini korkutmaz bir daha

Bende okurum zeynepçim. Allah Şafii ismiyle şifa versin, hayırla sağlıkla doğsun inşallah...

Hihi buda güzelmiş, küçükken kız büyüyünce erkek

izmir sallandı rabbim korusun deprem olduğunu fark ettiği anda sol kasığıma aniden ağrı girdi

Çok geçmiş olsun. Hiç duymadım deprem olduğunu İzmir de. Çok şiddetli miydi. Beterinden Allah korusun.

12 hafta bitmişken tam 3 aylıktı,
14 hafta bitmişken de tam 3,5 aylık.
Şimdi 3,5 aylık diyebilirsin. 15 hafta bitince 4 ayı bitirmek üzereyim dersin, 16 hafta bitince de tam 4 aylık dersin

Aahhh bizde seni özledik sılam.
Arıyorum yorumlarını heepp.
Aşağıda ismini görünce de seviniyorum:13:
Boşver kal işte kayınvalidende. Hem çocuklar oynarlar, bekar amcaları var demiştin. Hem sende hazır yemeye başlamışken, hazır yemeğe otur
Zaten bunalmıştın azcık tadını çıkar ama kendine de dikkat et lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…