2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Allah yardımcımız olsun canım benim 3 aydır hergünüm kanamalı 3 aydır düşük tehlikesi yaşıyorum halada aynı 😔😔😔

Rabbim yardımcısı olsun 😔😔 benim hergünüm kanamalı abdestim kabul olurmu ki ??? eğer olursa okurum bende?

Kizlarr konusu geçti mi bilmiyorum kaç kiloyla hamile kaldnz ve suana kdr kaç kilo aldnz bn çok korkuyrm kilo almaktan(

yaklaşık 52 kiloyla hamile kaldım ve hala o civardayım belki bi 600-700 gr farketti. Arkadaşlardan da okuduğum kadarıyla şimdiye kadar 3-4 kg nun üstüne çıkan olmadı. O kadar korkma napalım aldığımız gibi veririz stresli anne :)

Günaydın
Gazze için birşey yapamamak çok zoruma gidiyor dua ediyoruz allah kabul etsin inşallah.. Ama. Somut bir yardımımız yok.. saçının teline kıyamadığımız melek yavrulara acımadan eziyet etmelerine tahammül edemiyorum. Elimden geldiği kadar izlemiyorum ama ben izlemesem de o kıyım devam ediyor. Gidip ellerini tutabilsek yaralarını sarabilsek azıcık mutlu edebilsek anasız babasız kalanları koruyup kollayabilsek..
Heryer insan dolu ama insanlığı gören yok..

Ben 12 haftamdayım daha hiç kilo almadım. 54,5 la kalmıştım. Mutluyum bu durumdan. Boyumda kısa zaten top gibi olmak istemiyordum. Allah gönlüme göre veriyor çok şükür.

Asıl soykırımı israile yapmak lazım bu konuda çok geniş çalışmalarım var fakat onay almadı mümkün değil hapse ararlar beni geçen sene yahudi komşumuz vardı yğksek lisans yaparken bizimle muhatap olmazlardı bizi geç hristiyanlara bile yüz vermezlerdi çünkü onlar kendilerine göre üstün ırk yazıklarr olsun Allah bin belalarını versin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydınn ... İyi haftasonlarıı kızlar.. Altımda zonk zonk bir şey oluo kızlar .. Normalmi? Sizdede oluyor mu ?

Gunaydın kızlar nasılsınız iyisinizdir inşallah. Allah hayırlara çıkarsın bugun rüyamda cok güzel bi bebek gördüm benim bebegimdi bembeyaz sapsari bisiydi ayni oğluma benziyodu erkek diye söylüyolardı altını dwğiştirmek için açtığımda bi bakıyodum ki kız anneme diyodum anne kız bu bebek diye. Allahım hayırlara çıkarsın şimdiye kadar hiç bebek görmemiştim hamileliğimin başından beri. Oğlumda , oğlumu görmüştüm renkli gözlü güzel bi erkek bebek görmüştüm. Hayır olsun inşallah.😊🙏

Heryerde o çocukların kanlı resimlerini görüyorum içim parçalanıyor

Dua etmekten başka elimizden bişi gelmiyor ne yazık ki. Kahrolsun pislikler !

Günaydınlar kızlar bugün ikili test için gittik kan verdik, ense kalınlığı 0,083 cm doktor iyi dedi bi sorun yoktur değil mi? Hiç blmyrm kaç olması gerek

Hayır olsun ne güzel :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben 12 haftamdayım daha hiç kilo almadım. 54,5 la kalmıştım. Mutluyum bu durumdan. Boyumda kısa zaten top gibi olmak istemiyordum. Allah gönlüme göre veriyor çok şükür.

Slm.peki hiç genişleme olmadı mı? Kalınlıkta falan ? Ven iki kilo aldı ama belim çok kalınlığı ve göbeği çıktı 11+5 teyim

Ben.okurum.canim.ne zamana kadar

Günaydın annecikler telefondan geçmiş okumak kadar zor birsey yokmus yaniiiiii
Esim ise uğraması gerekti bende sahurdan sonra.bj yattım yeni kalktım :)))))))
Camasir yikanacak ütü yapılacak aksama dayima davetliyiz iftara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…