canim belli olanlarin kesinlik payi yok kesin olarak gozuken cok az kisi var aramizda o yuzden 16 inci haftalarimiz dolmadan daha kesinlesmez cinsiyetlerimiz hayirlisi bakalim 1 ay sonra bu soruna cevap verebilirim
cnm hiç bozma moralini. arkadaşım 5,5 aylık hamile ve bunun 5 ayı yatarak kanlar içinde geçti değil günlük ped yada normal ped bazen hasta bezi koymak zorunda kaldı. şimdi çok şükür iyiler, 5.aydan sonra riski bitti şükür. darısı seninde başına inşallah. Allaha emanet et cnm biz dua edebiliriz sadece unutmayalım inşallah sende meleğinde iyi olucaksınız
Kahverengi kan durmuş beklemiş kan ama kıpkırmızı kan tehlikeli canım benim dikkat et yorma kendini ağır kaldırma ilaçlarını kullan doktorunun sözünden çıkma.Bende kanama olmuyor içerde varmış sadece ama çok karın ağrısı yapıyor kızımda da öyle anlaşılmıştı zaten kanama olduğu yoksa alt tarafta birşey yok.
Bu ara o kadar hassasım ki istemediğim birşey olunca ne bileyim bir laf söz mesela anında çıkaracakmışım gibi midem kalkıyor kendimi kötü hissediyorum kızlar...İnsanlar da bi enteresan herkes huysuzlaşmış problem çıkarmak için yer arıyorlar sanki yoksa bana mı öyle geliyor
Canim su anda erkekler onde 3 fazlamiz var galibaSılacım sorumu tekrarlıyorum o zamanforum bebelerimiz ne alemde? kızlar mı önden gidiyor erkekler mi?
canim her hamile demir hapi kullancak diye birsey yok demekki senin demir degerlerin iyi doktorun gerek gormedi ne guzel iste ne kadar az hap alirsak o kadar iyi bence
canim cok gecmis olsun dikkatli ol mecbur olmadiktan sonra kalkma bu sekilde olupta suan saglikli bir sekilde hamileliklerini surduren arkadaslarimiz var insallah sende sorunsuz gecireceksin bu donemi
ilk sayfadaki listemiz icin sat ve yas bilgilerini bana ozelden yaz lutfen
karisik bi durum yorum yok
tamam canim ekledim listeye oglusunla seni
gozun aydin canim hersey yolundaymis ve kizimiz geliyormus demek hayirli olsun prensesin
evet canim ocak annesisin hosgeldin aramiza sat ve yas bilgilerini ozelden bana yaz lutfen
hay allahim ya hic gulesin yoktu ondanmi kac gundur sesin cikmiyodu senin
bidaha kaybetme bizi canim yoksa subatta yaparsin bak dogumu
canim ruyalar tersine cikar derler genelde insallah gonlundeki neyse o olsun bebegin
yok ben degildim valla ben suclu degilim ben bisey yapmadim
tamam canim ekledim listeye
ahh canim ya insallah en kisa zamanda yine hamile kalir :26:
hayirli olsun canim cok rahat gozukuyor gercekten
masallah canim gozun aydin hersy normalmis demek yuz ustu dondu kizin ya siz bebislerinizi gordukce bizimde biran once goresimiz geliyor
cok gecmis olsun ya insallah en kisa zamanda yine hamile kalir
canim sat ve yas bilgilerini ozelden bana yaz ekleyeyim listeye seve seve
iste boyle doktorlara cok kiziyorum ya kardesim madem emin degilsin neyine bide yuzde bilmem kac diye tahminde bulunursun
hayirli haberlerle gel canim insallah
ahh canim korka korka gitmistin zaten korktugun basina geldi demek olsun gec olsun birsey olmaz yeterki saglikli olsun bebis
bi tahminde bulunmus olmak icin bulunmayayim ama sanki kiza benziyor gibi
doktor %100 erkek dedi:)Canim su anda erkekler onde 3 fazlamiz var galiba
sat 19 nisan yas 24 beklenen doğum tarihi 26 ocak benle aynı gün:)
doktor %100 erkek dedi:)
kızlar ya sağ tarafıma bi ağrı girdi bi az önce boşluğuma acaba erkek mi bu bebek
kızlar ya sağ tarafıma bi ağrı girdi bi az önce boşluğuma acaba erkek mi bu bebek
Yengem elinle göbeğine dokunarak hissedemezsin öyle dokuz aylıkken filan hissedilir dedi şimdi karnından birşey geçiyor gibi olur dedi sizler nasıl hissediyorsunuz
Bende 76 kilo ile hamike kaldım 3 ayı geçti 78 olmuşum bende çıkarsamda yiyorum iştah var:)) Herhalde doğuma 90+ ile girerim ama hiç dert etmiyorum kışa geliyo bebiş doğuncada hareketten emzşrmekten veririz Allah'ın izniyle yeterki sağlıkla kucağımıza alalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?