2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
canim belli olanlarin kesinlik payi yok kesin olarak gozuken cok az kisi var aramizda o yuzden 16 inci haftalarimiz dolmadan daha kesinlesmez cinsiyetlerimiz hayirlisi bakalim 1 ay sonra bu soruna cevap verebilirim

Sılacım sorumu tekrarlıyorum o zaman forum bebelerimiz ne alemde? kızlar mı önden gidiyor erkekler mi?

Çok şükür bin şükür canım Allah beterinden korusun Allah hepinizden razı olsun

Hımmm hayırlısı CNm .. Sende psikolojik olarak alıngan hassas olmuşundur iyice merak etme bende öyleyim herkes sana karşıymış gibi geliyo herşeye alınıyorsun tipik hamilelik tek sıkıntımız bunlar olsun 😊

Sa nasılsınız kızlar ben iyiyim şükür ahh bugun bi halsizlik var ustumde o kadar.
Kiz sila banada dediler ya erkegs benziyo diye benim sipayi bi kiza bi erkege benzetiyolar ..ikilemde kalmak da zor yani

Sizler ne yapiuosunuz annisleer ne dusunuyosunuz...

Kizlar leble vardi ya o neden girmuyo acaba bilen varmi
Ikide bir aklima geliuo

Hamileligimde en cok yasadugim problem bas agrisi..hala ole.sebebini bilmiyorum.dr gittigim zamanda bi turlu aklima gelmiyo..

Bu arada gecen dr gittigimde beslenmeye dikkat etmem gerektigini soledi.
Hormonlu cok islenmis veya islwnmis gidalardan mumkun oldugunca uzak durmam gerektigini soledi.bol bol su icelim dedi.sebze ve et agirlikli beslwn dedi.iste yumurtaydi yogurttu suttu bunlari tuket dedi
Dogal bulabilirsen daha iyi olur dedi.sukur sansliyim.sutum peynirim yogurdum tereyagim yumurtam hepsini kvdemlerin ciftligi var aliyorum..
Bole sizlerlede paylasayim dedi.meyve birl porsiyon ye ogunlerde sekerini dengeler dedi .tuzdan uzak dur falan.bide bu sicaklarda muhakkak bol bol dus al cok iyi gelir sanada bebegede dedi...
Bide bnim hala plesantada kanama var zorlandigimda geliyo bunun icin mumkun oldugunca dikkat et.yanlis bi hareket yapma agir kaldirma uzanma egilme falan dedi...kimi hamisin 9 ay kanamasi oluyomus bunu cok sgres etmemek gerektigini soledi.bi nevi hamileleik sekli bu dedi.risk olursa bunu zaten biz soleriz dedi dr um...
Bu arada az oncw bizdigim hareket etti findik kurdum.selami var sizin bebislere galiba

kızlar 1 haftadır tatildeydik yazamadım size hiç
şimdi geçmişi okumadan ki destan yazmışınız valla size bi selam vereyim dedim..
denize girmek çok iyi geldi bana bulantılarım tamamen bitti gibi..
gerçi 15.haftamızdayız bitsin artık..
bi deee göbişim iyice belli olmaya başladı gibi..
sizin göbişler nasılll
şimdi geçmişe bi gideyim bakalım..herkes iyidir inşallah..

Slm çok hamile var maşallah 11+6 dayım. Midem hala bulanıyor.salı 2 li teste gideceğim dua edin.iyi olur inşallah. Ben göbek deliğinin altında içerde bir hareketlilik hissediyorum .bebek midir sizce? Doktorlar 16 dan önce hissedemezsiniz diyorlardı ama ben 14 te kelebek uçuşu gibi hissetmiştim ama bu hareketlilik o kkadar büyümediğine göre bebişim değildir.Bir hissetmeyi bi bulantısı geçseydi bi de hareketlerini hissetmeyi. Hehe e bi de dogursaydık

Son düzenleme:
selam kızlar ben de bir şey sorayım
detaylı ultrason hakkında ne düşünüyorsunuz, sizce gerekli mi

sat 19 nisan yas 24 beklenen doğum tarihi 26 ocak benle aynı gün:)

Yengem elinle göbeğine dokunarak hissedemezsin öyle dokuz aylıkken filan hissedilir dedi şimdi karnından birşey geçiyor gibi olur dedi sizler nasıl hissediyorsunuz

kızlar ya sağ tarafıma bi ağrı girdi bi az önce boşluğuma acaba erkek mi bu bebek

Ben de bunu ilk duyup sormuştum doktora benimki kesenin sağındaydı ve sağ tarafım acıyor bebişim tescilli kız:) 17. Haftamızdayız:)
Hiç belli olmuyor yani canım

Kızlar bakın ne varmış.. Daha önce neden görmedimmmm

Eklentiler

• $image.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 60
  • $image.webp
    44,1 KB · Görüntüleme: 60
Yengem elinle göbeğine dokunarak hissedemezsin öyle dokuz aylıkken filan hissedilir dedi şimdi karnından birşey geçiyor gibi olur dedi sizler nasıl hissediyorsunuz

Evet canım elle dokunarak şu an hissedileceğini düşünmüyorum..Benim 5-6 aylıkken dışarıdan görünmeye başlamıştı

Aminn inşallah.. Onlar iyi olsunda kiloyu sonra düşünürüz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…