2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Mrb kizlar bugun eltimle kizi geldi bir temizlik yaptik aman allahim evim dwgisti birden birde ben biraz is yapayim hemen sari su geliyor benden boyle olan varmi

Sa nasılsınız kızlar ben iyiyim şükür ahh bugun bi halsizlik var ustumde o kadar.
Kiz sila banada dediler ya erkegs benziyo diye benim sipayi bi kiza bi erkege benzetiyolar ..ikilemde kalmak da zor yani
Slm canım senin bebeside neye benzetceklerini sasirdi doktor bi kiz bi erkek noluyor yaw kac tane doktorun var senin hepsi ayri bisey söylüyor herhalde ne sinir bi durum neyse sen kendini ikisinede hazirla artık canım bidakine kesinlesir inşallah ...
Halsizlik bende hep var bi türlü kurtulamadim halsizlikten ya
Sılacım sorumu tekrarlıyorum o zaman forum bebelerimiz ne alemde? kızlar mı önden gidiyor erkekler mi?
Aslında suan esit sayılır canım ama dedigim gibi cogumuz hala kesin sonuc ogrenemedik kesin sonuc olanlar ankette yanliz ucuz kızlarımız var onları tek sayma :)
bu habere çok sevindim fakat 99 kişinin kızı olsa tek benim oğlan olur kesin :) bahtsız bedeviyim yahu :):2::2::2::2:
Aaa niye öyle diyosun ya erkek evladı gibisi yok hangisi hayırlı evlat olucaksa o olsun insallah canim öyle düşünme sakin...
sat 19 nisan yas 24 beklenen doğum tarihi 26 ocak benle aynı gün:)
Tamam canim oglusunuda senide ekledim listeye hayırlı olsun oglusun :)
Vayy tatillere gidildi demek ne güzel iyi gelmistir kesin canım ...
Benim göbek cikti inmiyor artık sabahları dar giyince tişörtu ben burdayım diyor hemen :)
İnşallah test sonuarin güzel cikar canım.12.haftadan itibaren hissedilir ben ogluslarimi hissetmiştim 12 inci haftadan sonra ama bunda tik yok hala bakalım ne zaman ben burdayım dicek benim bebis:)
İnsan hep biseyler bitsin diğeri başlasın istiyor bunlar hamileligin zor ama güzel yanları hepsi bitecek inşallah bi bakmissin bebislerimiz kucagimizda :))
selam fıstıklarrrr, ben geldımmm
Hoşgeldin fıstık nerdeydin bakim:)
Mrb kizlar bugun eltimle kizi geldi bir temizlik yaptik aman allahim evim dwgisti birden birde ben biraz is yapayim hemen sari su geliyor benden boyle olan varmi
Eltiye bak maşallah bizimkinin kendine hayri yokki bana olsun zaten onlar anlamaz oyle seyden kendisi azcık polanyali oluyorda :)
Valla arkadaşlar ben 12 hafta 3 günlüğüm. Ama hissediyorum hele son 3 gündür çok fena 😊
Hissedersin canım 12 inci haftadan sonra hissetmek normal ama her bebek ayni değil işte benimki.biraz tembel herhalde olsun keyfi iyi olsunda ben beklerim :)

Kızlar bakın ne varmış.. Daha önce neden görmedimmmm

Bu marka değil ama bunun bir çeşidi bende var. Ümüzün uçak ve araba yolculuklarında takıyordum. O zaman fayda ediyordu ama hamileliklerinde kesinlikle işe yaramadı canım

Canim iki dr a gidiyorum ozeldeki kiza benzetti bide unov hast gidiyorum ordaki erkwge benziyo dedi..
Sastim kaldim bu ise aklim ermedi
:))))

Canim iki dr a gidiyorum ozeldeki kiza benzetti bide unov hast gidiyorum ordaki erkwge benziyo dedi..
Sastim kaldim bu ise aklim ermedi
:))))

Aslında sen nerdeyse 5 aylık olcan canım kesin birsey söylemeleri gerek artık kiza hazirlamistin kendini erkege benziyor deyince kafan karıştı dimi yine :)
İnşallah bu sefer gittigimde kesin ogrenirim bende tam bayram günü randevum bayram hediyesi olsun inşallah hic unutmam bu bayrami :)

Bu arada kizlar bebegi hissetnek derken gobek altinda bi tarafta sertlik olur dumduz yatinca zYif hamisler daha cok bell i olur yoksa normalde bebeki tan olarka 6 ayda falan anca ablaruz

Arkadaslar merhaba..siteye bugun uye oldum ve kismet olursa 25 ocak beklenen dogum tarihim..iyu aksamlar..

Silacim hosgeldin. Beril isminden bahsetmistin ya hani. Ben cok begendim bu ismi. Esimin de hosuna gitti. Eger bebisim kiz olursa bu ismi koymaya karar verdik. Anlamini da arastirdim. Arinmis, aklanmis demekmis. Ustelik Hz. Ayse'ye iftira atildiktan sonra Peygamber efendimize gelen vahiyde Yuce Rabb'imiz bu sekilde bahsetmis Hz. Ayse'den.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hayırlısı CNm benim rahim etrafında 1 bölgede kanama vardı şimdi 2 bölgede var Allah yardımcımız olsun artık 3 aylık olduk ama hiçbişi değişmedi herşey güzel olucak inşallah

Canım çok geçmiş olsun.
Bende geçen hafta kanama ile acil hastaneye gittim. Düşük riski dedi doktor. Progestan kullanıyorum. Şu an 15 ci haftanın içindeyim. Seni çok iyi anlıyorum. Allahım büyük bunuda anlatacağız. Bebeklerimiz bizi bizde onları bırakmayacağız.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

eşim anne evine gönderdi beni :).sınavı vardı o kendi anasına ben kendi anama:):)kontrole son 6gün kaldı özledim bebişimi inat ettim tam 1aydır gitmedim doktora :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Peki senin neden olmuş canım benim öğrendiğim ilk günden beri var bende progestan kullanıyorum Allahım bizi bebişlerimizden ayırmasın sağsalim kucağımıza alalım inşallah

Canim güzelmiş anlami istersen sorabilecegin bi hoca falan varsa sor icin rahat etsin tam olarak ben isim konusunda cok tedirgin oluyorum anlamları kesin olmayinca güzelce araştır bakalım anlami kesin buysa ikimizin de kizi olursa beril olur belki isimleri :)
Arkadaslar merhaba..siteye bugun uye oldum ve kismet olursa 25 ocak beklenen dogum tarihim..iyu aksamlar..
Canim hosgeldin aramiza hayırlı olsun bebegin :) yasinida yaz lütfen listeye ekleyelim senide :)
Bu arada kizlar bebegi hissetnek derken gobek altinda bi tarafta sertlik olur dumduz yatinca zYif hamisler daha cok bell i olur yoksa normalde bebeki tan olarka 6 ayda falan anca ablaruz
Hangi dil yazdin merve bunu ne diyon :)))
Canim ben bildigin hissetmekten bahsediyorum iki oglumdada 12 inci haftadan sonra minik minikte olsa balik yüzer gibi hissetmiştim hareketlerini yani hisseden hissediyor bebege vr annenin kilo durumuna bağlı birsey bence.
Canim inşallah bebegin sımsıkı tutunacak sana ilaçlarını düzenli kullan lütfen çok geçmiş olsun.
eşim anne evine gönderdi beni :).sınavı vardı o kendi anasına ben kendi anama:):)kontrole son 6gün kaldı özledim bebişimi inat ettim tam 1aydır gitmedim doktora :)i

Ooo ne güzel ya bende annemin yaninda olmak istiyorum
En guzelini yaptın canım gör bak gidince kocaman olmus olacak paşan.bende ayin 1 inde gitmiştim 29 unda randevum zaten doktor ne zaman grl derse o zaman giderim önemli birsey olmadiktan sonra cok sık gitmeye gerek yok bence ya sabir deyip beklerim :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…