2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Canim bak burda beril ismi yorumu bu gidişle isim bulamicam ben dogurana kadar

ben kızıma zehra beril ismini koymak istiyorum dimizce bi sakıncası var mıdır beril ismini peygamberimiz zamanında iffetli kadınlara verilen bi lakap olarak biliyorum dogru mudur beni bilgilendirirseniz sevinirim..CEVAP:Kızınıza Zehra ismini tavsiye edebiliriz.beril Fr. béryl a. min. Doğada altıgen billurlar durumunda bulunan, saydam, çoğu yeşil renkli berilyum ve alüminyum silikat. Güncel Türkçe Sözlük beril İng. beryl Formülü Al2Be3(SiO3)6 , sertlik derecesi 7,5-8 , yoğunluğu 2,7 g/mL olan, altıgen kristal yapıda, aluminyum ve berilyumdan meydana gelen , şeffaf şekilleri mavi-yeşil renkli değerli bir taşlar veya zümrüt adlı çok değerli doğal silikatlar. BSTS / Kimya Terimleri Sözlüğü (II) 2007(http://tdkterim.gov.tr/bts/)'den bakabilirsiniz...Selam ve dua ile...

Canim babam ve ablam baya donanimlidir bu konuda. Onlara bahsettigimde itiraz etmediler. Ama bayan bir hoca var bildigim. Ona da sordum msj atip. Uygun bi zamanda cevap verir insaallah. O zaman seninle de paylasirim sonucu. Ben aslinda hamile kalmadan once hep Simre Elif koymak istiyordum. Esime bir turlu begendiremedim. Ben de baska isim begenmiyordum hic. Bu isme ben de isindim sonunda :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben de 2 kilo aldım ama 5 kilo gibi genişledim yani alınıyor Of geçsin günler haftalar aylar 😊 cinsiyet öğrenirken salıya çok bahtiyar olacagim 12+1 olcak çok mu aceleci. Yuvarlak kafalı bi oglum olsun istiyorum tabi sağlıklıolsunlar da

kızlar kilo almaya basladınız mı? ben 2-3 kilo almışım daha erken diyordum çok şişmekten korkuyorum

Ben sadece karnım şişti zannediyordum ama 1 kilo almışım. Bu haftalardan sonra dikkat etmek lazım, ben çok yiyorum ama abartmamayı düşünüyorum artık :)

Ben sadece karnım şişti zannediyordum ama 1 kilo almışım. Bu haftalardan sonra dikkat etmek lazım, ben çok yiyorum ama abartmamayı düşünüyorum artık :)

Doktorum aylik 1.5 kilo normal demisti. Az az sik sik ye dedi. Gunde 1-2 bardak maden suyu ic dedi. Cavdar ekmegi tuket, beyaz ekmekten uzak dur dedi. Tatli ve hamur isini mumkun oldugunca tuketme dedi. Ben de 54.5 tan 49a dusmustum. Hala da 49 civarinda geziniyorum. Sabah 49 aksam 50ye yaklasiyorum.

Canim bu bir diger anlami. Biz arapcadaki anlamina bakicaz. Ben cevap alinca seni de bilgilendiricem insaallah.

kızlar kilo almaya basladınız mı? ben 2-3 kilo almışım daha erken diyordum çok şişmekten korkuyorum

Günaydın net 2 kg aldim ve korkuyorm acikcasi. Zaten 72.5la hamile kaldim smdi 74.5um. 85 üstü olmam inşallah. Bu kilolarin hepsi dha bize aldklarimiz bide, bebekler 50gr bile değiller :banghead:

selam kızlar kilodan konu açlmıs bende 1 kg aldım henüz. Çok dikkat etmıyorum ama hamur işi yemıyorum sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…