hafta sonu biraz benm için kötü geçti yediklerimi hep çıkardım bide midem bozulmuş mide bozacak şeylerde yemedim ama nie oldu anlamadım sizdede oluyormu?
Günaydın tatlı anneler gebeyken dudaginizda hic ucuk ciktimi?ruyada korktum ve 20lik disimi cektirdim halde yeri sizliyor ve bagisiklik sistemim zayifladi galiba dudagimda iki ucuk cikti...nasil gecer ki...birde ben cok sinirli,alingan olmaya basladim uc aydan,sonra normal mi
tam 120 saat kaldı bebişi görmeyeeeee.
cumartesi saat 9'a aldım randevumu..Ya oğluşumun pipisini göreceğim,ya da kızımın kukusunu.Oğluş pipisi ihtimalli kuvvetle muhtemel ama
hafta sonu biraz benm için kötü geçti yediklerimi hep çıkardım bide midem bozulmuş mide bozacak şeylerde yemedim ama nie oldu anlamadım sizdede oluyormu?
Günaydın tatlı anneler gebeyken dudaginizda hic ucuk ciktimi?ruyada korktum ve 20lik disimi cektirdim halde yeri sizliyor ve bagisiklik sistemim zayifladi galiba dudagimda iki ucuk cikti...nasil gecer ki...birde ben cok sinirli,alingan olmaya basladim uc aydan,sonra normal mi
uçık kendiliğinden geçer birsey yapmana gerek yok.Hepimizin farklı farklı gebeliği canım.Kımımiz alıngan kimimizde birşey yok...Bağışıklık sistemi biraz zayıflıyor doğru
Bu arada dün akşam eşimin gazabından ALLAH korudu beni.Sola yatmaya başladıgımdan dolayı birde tikim oldugundan (sola döndüğüm tarafın açık olması gerekıyor).Neyse bu yüzden eşimle yer değiştirdik.Gecenin bir vakti belime bir tekme aman allahım.Acıdan ağladım resmen. O tekme karnıma gelseydi sanırım bebeği kaybederdim..Eşim işin kötü tarafı hatırlamıyor bile.Ama ders oldu tik mik kalmadı bende. Geri geçtim kendi tarafıma yatıyorum artık
Bu arada dün akşam eşimin gazabından ALLAH korudu beni.Sola yatmaya başladıgımdan dolayı birde tikim oldugundan (sola döndüğüm tarafın açık olması gerekıyor).Neyse bu yüzden eşimle yer değiştirdik.Gecenin bir vakti belime bir tekme aman allahım.Acıdan ağladım resmen. O tekme karnıma gelseydi sanırım bebeği kaybederdim..Eşim işin kötü tarafı hatırlamıyor bile.Ama ders oldu tik mik kalmadı bende. Geri geçtim kendi tarafıma yatıyorum artık
sorma tatlım. Adamda devamlı ayagını dışarı atarak yatardı.Sanırım boş sandı önünü. Ama hala belim acıyor. Geçmezse bir fizik tedaviciye gidicem..Rabbim cidden koruyor meleklerimizi bunu daha iyi anladım
sorma tatlım. Adamda devamlı ayagını dışarı atarak yatardı.Sanırım boş sandı önünü. Ama hala belim acıyor. Geçmezse bir fizik tedaviciye gidicem..Rabbim cidden koruyor meleklerimizi bunu daha iyi anladım
annem de ablama hamileyken köyde koç toslamış karnına yere düşürmüş annemi ama Allahtan hiç birşey olmamış bu dünyaya geleceğin varsa kimse engel olamıyor . Allah koruyor gerçekten
dini bilgisine güvenen hatunlar bi bakıverin hele. Şimdi ben sağlıklı bir doğum yaparsam adak adadım. Koç kesecegım.Birde yeni doğan bebek için akika
kurbanı kesmek gerekiyor diyorlar. Benım adağım var ve adak beklemez diye biliyorum. Adagımı yerine getirip akika kurbanını kesmesem olur mu??. Hadi bakalım
Bu marka değil ama bunun bir çeşidi bende var. Ümüzün uçak ve araba yolculuklarında takıyordum. O zaman fayda ediyordu ama hamileliklerinde kesinlikle işe yaramadı canım
yok canım ama sanırım havalardan üşütüyoruz bence.Benımde geçen gün oldu
uçık kendiliğinden geçer birsey yapmana gerek yok.Hepimizin farklı farklı gebeliği canım.Kımımiz alıngan kimimizde birşey yok...Bağışıklık sistemi biraz zayıflıyor doğru
ya tek öyle olsun korkuyorum dediğin gibi yanıyorum ayaklarımda çorap yok karnım ağrıyo giyniyorum iyi oluyorum sanırım o olsa gerek birazda evham yapıyorum korkuların önüne geçilmi malesef saol
Günaydın annisler ve melekleri bugün biraz midem bulandı hafiften dün de yandı durdu.ve herşeye ağlar oldum.:2:dün kayinbirader geldi erkek bu erkek dedi dayısına benziyo dedi ya şimdiden çok komikbirde goreydim eyiydi özledim bebeğimi 14 ağustosa alcam randevu doktorum 10-15 arası gel demişti eltimde almanyadan gelcek bende geleyim 14 üne al dedi bi kac gün geç gorcem miniğimi ama olsun iyi olsunda.
slm güzel anneler ben 15 haftaya bugun itibariyle girdim şuana kadar 3 kilo aldım arkadaşlar herhangi spor yapıyormusnuz ben bugun itibariyle azcık hareket yapıyım diorumda akşamda fırsat buldukca yürüyoruz eşimle ama almısım işte kilo perşembede tatile gidicez ordada hareket ederim ama sizler neyapıyorsunuz tavsiyelerinizi alabilirimmmm
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi