anamm napıyonuz len siz yatakta o nasıl bi yatışşşBu arada dün akşam eşimin gazabından ALLAH korudu beni.Sola yatmaya başladıgımdan dolayı birde tikim oldugundan (sola döndüğüm tarafın açık olması gerekıyor).Neyse bu yüzden eşimle yer değiştirdik.Gecenin bir vakti belime bir tekme aman allahım.Acıdan ağladım resmen. O tekme karnıma gelseydi sanırım bebeği kaybederdim..Eşim işin kötü tarafı hatırlamıyor bile .Ama ders oldu tik mik kalmadı bende. Geri geçtim kendi tarafıma yatıyorum artık
ay ben bugece rüyamda yine kız gördüm, sabah uyandım tek başıma "biliyodummm biliyodumm onun pipi deil klitoris olduğunu biliyoodumm" diye zıplar halde diş fırçalamaya koştumtam 120 saat kaldı bebişi görmeyeeeee.
cumartesi saat 9'a aldım randevumu..Ya oğluşumun pipisini göreceğim,ya da kızımın kukusunu.Oğluş pipisi ihtimalli kuvvetle muhtemel ama
İyi,mutlu haftalarrrr ...kızlarrr
kızlar hamileyken epilasyon aletini koltukaltı ve bacaklarımız da kullanabiliyor muyuz???
Günaydın tatlı anneler gebeyken dudaginizda hic ucuk ciktimi?ruyada korktum ve 20lik disimi cektirdim halde yeri sizliyor ve bagisiklik sistemim zayifladi galiba dudagimda iki ucuk cikti...nasil gecer ki...birde ben cok sinirli,alingan olmaya basladim uc aydan,sonra normal mi
Yaaaa kiz mi :))) bak bu habere cok sevindim şimdi
dini bilgisine güvenen hatunlar bi bakıverin hele. Şimdi ben sağlıklı bir doğum yaparsam adak adadım. Koç kesecegım.Birde yeni doğan bebek için akika
kurbanı kesmek gerekiyor diyorlar. Benım adağım var ve adak beklemez diye biliyorum. Adagımı yerine getirip akika kurbanını kesmesem olur mu??. Hadi bakalım
dini bilgisine güvenen hatunlar bi bakıverin hele. Şimdi ben sağlıklı bir doğum yaparsam adak adadım. Koç kesecegım.Birde yeni doğan bebek için akika
kurbanı kesmek gerekiyor diyorlar. Benım adağım var ve adak beklemez diye biliyorum. Adagımı yerine getirip akika kurbanını kesmesem olur mu??. Hadi bakalım
benim de hamileliğimin 7. 8. haftası gibi çıktı iki kere ben bişi sürmedim kendisi geçti. hamileyken uçuk çıkarınca bebeğin uçuk virüsüne bağışıklık kazandığını biliyorum kötü değildir heralde ben dikkate almamıştım doktora sormamıştım
Merhaba canlar, cuma günü ikili teste gittik. Çok şükür 1.17mm çıktı bebişimin ensesi, burun kemiği, idrar kesesi, midesi oluşmuş tosunumun :) Kan sonuçlarımızı bekliyoruz şimdi hayırlısıyla.
Doktorumuz cinsiyet gördüm ama emin olmadığım için söylemeyim dedi bende ısrar etmedim açıkcası. Sağlıklı olduğunu öğrendikten sonra dünya umrumda olmadı o an :)
Deneyimli annelerin bir cinsiyet tahmini olur mu bebişime?
Kizlarr cok heyecanliyim 45 dakika sonra dr gitcem ve insallah bebegimi görcem özeldeki drum izinli oldugu icun baska hastanede bi dr gitcem insallah tecrubelidir cihazida iyidir resmen telaşe müdürüyüm yazacak cok sey varda yazmaktan parmaklarim siser yada sizi bıktırırım diye yazmiyorum
yaa kızlar siz yazdıkça doktora gidicem diye bende sabırsızlanıyorum işyerinin ordaki doktora gizli gizli gidesim geliyodaha 1 ağustosta benim randevu bayram gelsinnn
kuzum bende anlamadım valla ne yaptı yatakta adamanamm napıyonuz len siz yatakta o nasıl bi yatışşşay Allah korumuş yine cnm aman dikkat
ay ben bugece rüyamda yine kız gördüm, sabah uyandım tek başıma "biliyodummm biliyodumm onun pipi deil klitoris olduğunu biliyoodumm" diye zıplar halde diş fırçalamaya koştumne güzel 5 güncük snra yavruşunu görcen benimki taaa 1 ağustos
iyi haftalar canımmay bulantıların geçsin bian önce ya en iflah olmaz sıla gbi duruyodu onun bile baya bi toparlamış darısı sana inş canım 34:
evet canım onu bılıyorum annem de dedi. vay arkadaş 3 kurban mı kesilecek şimdi doğmadan ocagıma incir agacı dikti kerataçok iyi bilmiyorum ama adak ve akika kurbanı farklı amaçlarla olduğundan ikisini de kesmek gerekir diye düşünüyoum hatta akika kız bebeğe bi tane erkek bebeğe iki tane kesiliyor. sebebi de kız çocukları sakin mizaçlı olduğundan bi tane de korurmuş, erkek çocukları daha şer olduğundan iki tane kesilirmiş geçen nihat hoca anlattı istersen nihat hocaya mail at bende merak ettim kesin nasıldır adağım yok ama bilmekte fayda var
gecen sene kuran kursuna gıttım
hocamız adakla ılgılı sunları anlatmıstı
eger saglıklı cocuk dunyaya getırırsem yada eger su ısım olursa dıye adak adayıp
sonra ıstegımız olursa adak kesmemız hıc dogru davranıs degılmıs
tövbe hasa allahla pazarlık yapar gıbı oluyormusuz
sen benım işimi hallet bende senin için adak keseyım der gibi
bende çok haklı buldum
yani adagı dogumdan once kesmen iyi arkadasım
Kizlarr cok heyecanliyim 45 dakika sonra dr gitcem ve insallah bebegimi görcem özeldeki drum izinli oldugu icun baska hastanede bi dr gitcem insallah tecrubelidir cihazida iyidir resmen telaşe müdürüyüm yazacak cok sey varda yazmaktan parmaklarim siser yada sizi bıktırırım diye yazmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?