2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Günaydın cici anneler.. Valla kilolar alsan da sorun versen de.. Ben 79la hamile kaldım 75e düşmüşüm tabiki hoşuma gitti bu durum ama özel bişey yapmadım makarna pilav ekmek canım istemediği için yemiyorum..akşamlarıda eşimle yürüyoruz..bebiş de iri dedi doktorum..17.haftanın kilosuna boyuna sahipmiş içerden beni mi kemiriyo aceba bu tosuncuk

anamm napıyonuz len siz yatakta o nasıl bi yatışşş ay Allah korumuş yine cnm aman dikkat
tam 120 saat kaldı bebişi görmeyeeeee.
cumartesi saat 9'a aldım randevumu..Ya oğluşumun pipisini göreceğim,ya da kızımın kukusunu.Oğluş pipisi ihtimalli kuvvetle muhtemel ama
ay ben bugece rüyamda yine kız gördüm, sabah uyandım tek başıma "biliyodummm biliyodumm onun pipi deil klitoris olduğunu biliyoodumm" diye zıplar halde diş fırçalamaya koştum ne güzel 5 güncük snra yavruşunu görcen benimki taaa 1 ağustos
İyi,mutlu haftalarrrr ...kızlarrr

iyi haftalar canımm ay bulantıların geçsin bian önce ya en iflah olmaz sıla gbi duruyodu onun bile baya bi toparlamış darısı sana inş canım34:

kızlar hamileyken epilasyon aletini koltukaltı ve bacaklarımız da kullanabiliyor muyuz???

benim de hamileliğimin 7. 8. haftası gibi çıktı iki kere ben bişi sürmedim kendisi geçti. hamileyken uçuk çıkarınca bebeğin uçuk virüsüne bağışıklık kazandığını biliyorum kötü değildir heralde ben dikkate almamıştım doktora sormamıştım

çok iyi bilmiyorum ama adak ve akika kurbanı farklı amaçlarla olduğundan ikisini de kesmek gerekir diye düşünüyoum hatta akika kız bebeğe bi tane erkek bebeğe iki tane kesiliyor. sebebi de kız çocukları sakin mizaçlı olduğundan bi tane de korurmuş, erkek çocukları daha şer olduğundan iki tane kesilirmiş geçen nihat hoca anlattı istersen nihat hocaya mail at bende merak ettim kesin nasıldır adağım yok ama bilmekte fayda var

Günaydın herkese,
Ben de kilo verenlerdenim, iki kilo verdim baştan beri. (58->56) Kendimi halsiz hissediyorum özellikle akşamları. Sporu çok seven biriydim şimdi yürüyüşe gitme düşüncesi bile beni yoruyor. Ev işi falan hak getire. İş gününü tamamlayınca kendimi tebrik ediyorum👏😊
Eşimle sözleştik bu akşam yürüyüşlere başlıyoruz.
Spor konusunu soran arkadaşlarımız olmuş. Ben hamilelik öncesi yoğun spor yapıyordum, 3 senedir işyerinde pilatese gidiyorum. 6 aydır da fitnessa gidiyordum ek olarak. İyi koşmaya başlamıştım. Şimdi sürekli yatıştayım😒
Pilatesin hem karın kasları için hem de barsakların çalışması için çok faydasını gördüm. Halen de iyi çalışır, ki 25 yaşına gelene kadar müzmin kabız olan biriydim.
İnternetten hamile pilatesi videoları indirip evde yapmayı düşünüyorum ama şu anda kendim bile inanmıyorum yapacağıma.😂
Yürüyüş şart ama, bu akşam kesiiin başlıyorum. Çok kararlıyım.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

gecen sene kuran kursuna gıttım
hocamız adakla ılgılı sunları anlatmıstı
eger saglıklı cocuk dunyaya getırırsem yada eger su ısım olursa dıye adak adayıp
sonra ıstegımız olursa adak kesmemız hıc dogru davranıs degılmıs
tövbe hasa allahla pazarlık yapar gıbı oluyormusuz
sen benım işimi hallet bende senin için adak keseyım der gibi
bende çok haklı buldum

yani adagı dogumdan once kesmen iyi arkadasım

Güzel haber

Allahıma bin şükür kan sonuçları için şimdi doktor aradı kızlar. Güzel çıkmış sonuçlarım. Allah korusun herkesin bebişini.

Kizlarr cok heyecanliyim 45 dakika sonra dr gitcem ve insallah bebegimi görcem özeldeki drum izinli oldugu icun baska hastanede bi dr gitcem insallah tecrubelidir cihazida iyidir resmen telaşe müdürüyüm yazacak cok sey varda yazmaktan parmaklarim siser yada sizi bıktırırım diye yazmiyorum

yaa kızlar siz yazdıkça doktora gidicem diye bende sabırsızlanıyorum işyerinin ordaki doktora gizli gizli gidesim geliyo daha 1 ağustosta benim randevu bayram gelsinnn

kuzum bende anlamadım valla ne yaptı yatakta adam
evet canım onu bılıyorum annem de dedi. vay arkadaş 3 kurban mı kesilecek şimdi doğmadan ocagıma incir agacı dikti kerata

dediğin mantıklı canım ama adakların hepsi böyle değil mi. Yanı adağın amacı bu değil mi. Sadece ALLAH'a verdiği nimetler için şükretmek ve şükrü ihtiyaç sahipleri ile paylaşmak:44::44::44:

günaydın kızlar nasılsınız bakalım ben dün çok yorulmuşum temizlik felan temizlik yaparken neden asarı akıntım çok geliyor su gibi onun dışında yarın saat 9.30 randavumuz var hem korkuyorum hemde çok heyecanlıyım bebeğim hakkında olumsuz birşeye tahammülüm yok allahım esirgesin tüm bebekleri korusun kurban olduğum rabbim

inş iyi sonuçlarla çık cnm keşke benimde öyle olsa benim 22 saat felan var özledim kuzumu

Selam kızlarrr 😊 dr gidecekler hadi hayırlı haberlerle gidin gelin inşallah. Benimde hiç halim yok ayaga kalktıgım zaman başım dönüyor. Benim daha dr gitmeme cok var ☺️ dün sol tarafımı elledim sert orası sag taraf sert değil bebiş mi var yani o sert olan yerde 😄

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…