Allahıma bin şükür kan sonuçları için şimdi doktor aradı kızlar. Güzel çıkmış sonuçlarım. Allah korusun herkesin bebişini.
Selam kızlarrr 😊 dr gidecekler hadi hayırlı haberlerle gidin gelin inşallah. Benimde hiç halim yok ayaga kalktıgım zaman başım dönüyor. Benim daha dr gitmeme cok var ☺️ dün sol tarafımı elledim sert orası sag taraf sert değil bebiş mi var yani o sert olan yerde 😄
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ayne öyle canımm
dini bilgisine güvenen hatunlar bi bakıverin hele. Şimdi ben sağlıklı bir doğum yaparsam adak adadım. Koç kesecegım.Birde yeni doğan bebek için akika
kurbanı kesmek gerekiyor diyorlar. Benım adağım var ve adak beklemez diye biliyorum. Adagımı yerine getirip akika kurbanını kesmesem olur mu??. Hadi bakalım
Canım akika çocuk Doğunca üstünüze borç oluyor.. Senin doruk bey e iki akika kesmen lazım doğduktan buluğ ergenlik çağına kadar vakti var... Huysuz ya da çok ağlayan düşen. Vs bir bebek olursa hemen kesiyorlar.. 2 kurbanın da çocuğunun ergenliğine kadar vakti var, etinden de siz de yiyebilirsiniz...
Adağa gelince sen kendin gönüllü bağışlamışsın ama artık o da senin borcun oldu. Bebek sağlıklı doğduktan sonra kesmen lazım veya bağış. Yaparsın adak diye... Çünkü adak etini sizler yiyemiyorsunuz...
Ben de ilk hamile kaldığıma 3 ayı atlatınca kurban demiştim, meğer eşimde benzer bir şey demiş.. E bir de yeni taşınmıştık istediğimiz bi eve onun adağı vardı derken art Arda bağış yapmak zorunda kaldık :)) ben kendiminkini ihh ya verdim netten...
Günaydın tatlı anneler gebeyken dudaginizda hic ucuk ciktimi?ruyada korktum ve 20lik disimi cektirdim halde yeri sizliyor ve bagisiklik sistemim zayifladi galiba dudagimda iki ucuk cikti...nasil gecer ki...birde ben cok sinirli,alingan olmaya basladim uc aydan,sonra normal mi
Günaydın canım uçuk ve gözde iltihap ağzımda aft var, metabolizma güçsüz düşünce vücut da alarm veriyor çok normal. Telaş yapma..:) çok geçmiş olsun. Kendiliğinden geçecekler sen oynama yeter..
hımmm anladım canım buluğ çağına kadar olması iyiymiş yoksa yandık valla. 3 tane abowww .Adağım hastaneden çıkışımız verildiğinde arıcam hocamı kestircem evimde de şükür namazımı kılıcam. Evimizde 3 kişi olduğumuz ilk günün selameti niyetine .
ama buluğ çağı olayına acayip sevindim
Bu arada dün akşam eşimin gazabından ALLAH korudu beni.Sola yatmaya başladıgımdan dolayı birde tikim oldugundan (sola döndüğüm tarafın açık olması gerekıyor).Neyse bu yüzden eşimle yer değiştirdik.Gecenin bir vakti belime bir tekme aman allahım.Acıdan ağladım resmen. O tekme karnıma gelseydi sanırım bebeği kaybederdim..Eşim işin kötü tarafı hatırlamıyor bile .Ama ders oldu tik mik kalmadı bende. Geri geçtim kendi tarafıma yatıyorum artık
bayrama kadar geçer mi ki uçuk...
dediğin mantıklı canım ama adakların hepsi böyle değil mi. Yanı adağın amacı bu değil mi. Sadece ALLAH'a verdiği nimetler için şükretmek ve şükrü ihtiyaç sahipleri ile paylaşmak:44::44::44:
Selam güzel Anneler keyifler yerindedir inşallah..Az önce çıktım doktordan oğluşum 16 cm 152 gr olmuş tüm dr gidenler güzel haberlerle gelirler inşallah biz 16 + 3 günlük olduk çok şükür
Merhaba kızlar bayagi dir giremedim sayfalar almış başını gitmiş. Bizi çok korkutmuslardi düşük tehliken var diye çok şükür iyiyiz yeni doktorumuz hicbirseyin yok düşük riskin falan yok progestani kullanma dedi allahima bin şükür çok rahatlattı beni. Sizler Nasılsıniz herkesin bebeği iyidir inş :)
Bu arada malum bayram geliyor ne gideceksiniz kızlar ne aldınız ben hicbirsey alamadım ne alacağım bilmiyorum varsa alan arkadaşlar bizlerede fikir olması açısından paylasabilirlermi
Merhaba kızlar bayagi dir giremedim sayfalar almış başını gitmiş. Bizi çok korkutmuslardi düşük tehliken var diye çok şükür iyiyiz yeni doktorumuz hicbirseyin yok düşük riskin falan yok progestani kullanma dedi allahima bin şükür çok rahatlattı beni. Sizler Nasılsıniz herkesin bebeği iyidir inş :)
Bu arada malum bayram geliyor ne gideceksiniz kızlar ne aldınız ben hicbirsey alamadım ne alacağım bilmiyorum varsa alan arkadaşlar bizlerede fikir olması açısından paylasabilirlermi
Geçmiş olsun canım...
Eşim kedi gibi yatar yakaya ama ne olduysa 2 metre boyuyla iki gecedir tam karnıma ağrıyan yerime ayağıylabir tekme atıyor ve sonra ayağı ı orada bırakıyor üstümden çektmiyorum bile:))) doktoruma söyledim o da bu bebekler hem çok hassas hem çok güçlüler hiç korkma dedi..
Bu gece de tekme atıp karnımda ayağını bırakırsa bacağını ısırıcam:)))
kızlar hamileyken epilasyon aletini koltukaltı ve bacaklarımız da kullanabiliyor muyuz???
amin canım benım.Benım kide mangalcı ama demezsem bilmez.. Biz yemıyormuşuz derim inanırAllah şimdiden kabul etsin canım, ben akikayı 7. Gününde kestirmek istiyorum gönlümden geçen o ama biraz zor galiba.. Benim eşim mangalcı:)) baharı bekler kestirin yemek için:))
ıssır müstehak canım. Benımde akşam özür diliyor sabah hatırlamıyor.Geçmiş olsun canım...
Eşim kedi gibi yatar yakaya ama ne olduysa 2 metre boyuyla iki gecedir tam karnıma ağrıyan yerime ayağıylabir tekme atıyor ve sonra ayağı ı orada bırakıyor üstümden çektmiyorum bile:))) doktoruma söyledim o da bu bebekler hem çok hassas hem çok güçlüler hiç korkma dedi..
Bu gece de tekme atıp karnımda ayağını bırakırsa bacağını ısırıcam:)))
tamam canım dikkate alacagımtoplumda yanlıs bır bilinçmiş, olduktan sonra adağı yerine getırmek
allah'la pazarlık yapılıyor gibi olursa keserım, olmazsa sükretmem kesmem gibi
sen nasıl için rahat edecekse oyle yap canım
ohh ne guzel cok sevındım canım amann maşallahMerhaba kızlar bayagi dir giremedim sayfalar almış başını gitmiş. Bizi çok korkutmuslardi düşük tehliken var diye çok şükür iyiyiz yeni doktorumuz hicbirseyin yok düşük riskin falan yok progestani kullanma dedi allahima bin şükür çok rahatlattı beni. Sizler Nasılsıniz herkesin bebeği iyidir inş :)
yok aman diyimm kızKızlar beylerinizi alistirin gün gelecek yavrunuz aranızda yatacak ezmesinler çocuğu:))benimkide deli yatardi gece uyara uyara alıştı simdi benim sınıra gecemezz: P
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?