Bende kullanıyorum cnm doktora sormadım bişey olmaz herhalde.malum yeri jiletle mecbur zor olcak artık bundan sonra dedi hemşire ağda yaptir dedi dayanamam ki ben.bide bebiş e bişey olur allah korusun.Ben kullanıyorum canım herhangi bir sorunla da karşılaşmadım çok şükür
Selam güzel Anneler keyifler yerindedir inşallah..Az önce çıktım doktordan oğluşum 16 cm 152 gr olmuş tüm dr gidenler güzel haberlerle gelirler inşallah biz 16 + 3 günlük olduk çok şükür
Bende kullanıyorum cnm doktora sormadım bişey olmaz herhalde.malum yeri jiletle mecbur zor olcak artık bundan sonra dedi hemşire ağda yaptir dedi dayanamam ki ben.bide bebiş e bişey olur allah korusun.
bundan önce ki hamileliğinde mi? benim ki bundan fişe takılıp yapılıyor seninki de mi öyleEki Görüntüle 1196268
Günaydın cici anneler.. Valla kilolar alsan da sorun versen de.. Ben 79la hamile kaldım 75e düşmüşüm tabiki hoşuma gitti bu durum ama özel bişey yapmadım makarna pilav ekmek canım istemediği için yemiyorum..akşamlarıda eşimle yürüyoruz..bebiş de iri dedi doktorum..17.haftanın kilosuna boyuna sahipmiş içerden beni mi kemiriyo aceba bu tosuncuk
bundan önce ki hamileliğinde mi? benim ki bundan fişe takılıp yapılıyor seninki de mi öyleEki Görüntüle 1196268
Evet canım inş sen de gönlüne göre hayırlı haberler alırsın:)
Bende kullanıyorum cnm doktora sormadım bişey olmaz herhalde.malum yeri jiletle mecbur zor olcak artık bundan sonra dedi hemşire ağda yaptir dedi dayanamam ki ben.bide bebiş e bişey olur allah korusun.
aynıyız tatlım 79la kaldım 75.5 şu anşu ana kadar pek bişey yemediğim için tatlı yiyemedim zayfıladım
ağda daha rahat ya. 5 dakıkada bıtıyor. Bende epilasyon aleti kullanamam ayy minik minik yolamam ben.
Ben daha evvelden heryerime lazer yaptırdığım için tektük çıkıyobacaklarımda 3-5 tane onu da makinayla 2 dakkada hallediyorum ama diğer tarafı göbişimden görmem mümkün olmadığından az da olsa ağda yaptırıyorum tertemiz :26:
B'nde tatlı yiyemiyorm ya aşırı şekerli geliyo bana..bi de ben çok hamurişi yapardım artık hiç halim yok valla bişey yapmaya yemeğe kayınvalideme gidiyorum sağolsun onda yiyip geçiyorum evime..bide hep sola yatıyorum bebişe gidiyo direk yediklerim galiba iyiyiz çok şükür ya en fazla 80-83le doğum yapsam çok güzel olur sonra kolay veririm..
ahhh aklıma edeyım ben.. Lazerden korktum ben. Benım koltuk altımda çıkmıyor..Sanırım hoş bir kusur bende ki .Bacaklarda sorun degıl zaten 2 kere cart cart bıtıyor. Ehh malum bölge de aynen kuaföre gidiyorum yine cart cart
kızlar hamileyken epilasyon aletini koltukaltı ve bacaklarımız da kullanabiliyor muyuz???
özcelikle geçmiş olsun cnm ki geçmiş zaten gözün aydınMerhaba kızlar bayagi dir giremedim sayfalar almış başını gitmiş. Bizi çok korkutmuslardi düşük tehliken var diye çok şükür iyiyiz yeni doktorumuz hicbirseyin yok düşük riskin falan yok progestani kullanma dedi allahima bin şükür çok rahatlattı beni. Sizler Nasılsıniz herkesin bebeği iyidir inş :)
Bu arada malum bayram geliyor ne gideceksiniz kızlar ne aldınız ben hicbirsey alamadım ne alacağım bilmiyorum varsa alan arkadaşlar bizlerede fikir olması açısından paylasabilirlermi
Ay lazer çok büyük rahatlık emzirme döneminiz bittikten sonra kesinlikle tavsiye ederimKılsız bir dünya için elele
ya lazere giderken çok rahattı ama benim şimdi baya arttı genitaldeki tüylerahhh aklıma edeyım ben.. Lazerden korktum ben. Benım koltuk altımda çıkmıyor..Sanırım hoş bir kusur bende ki .Bacaklarda sorun degıl zaten 2 kere cart cart bıtıyor. Ehh malum bölge de aynen kuaföre gidiyorum yine cart cart
Arkadasim sanirim sen evhamlisin.. Parmaginin ucuna aspirin dokulmus bebege bir sey olur mu, bacakta epilasyon aleti kullanilir mi,fişli mi fişsiz mi.. Okurken stres oluyorum ya. Hic aklima gelmeyecek seyleri aklima sokuyorsun acaba zararli mi diye dusunmeye basliyorum. Senden rica ediyorum lutfen bebegini Allah a emanet et ve her seyi bu kadar dusunme ve bizi de strese sokma. LÜTFEN..
kimisi ağda zararlı diyo kimi buna diyo internete göre herşey zararlıbuna benzer phlips benimki fişe takılıp kullanılandan hatta cumartesi yaptımbnde ağdadan korkuyorum...
özcelikle geçmiş olsun cnm ki geçmiş zaten gözün aydınbende giycek hiçbişi bulamıyorum geçen dolandım dolandım lcw den bi pantolon bulabildim hamile pantolonu ama beli öyle yüksek deil baya rahat bişi. h&m internet sitesinden bişiler beendim ama hamile deil normal giyim buakşam üşenmezsem gitcem yoksa bayramda paçozum bide kütahyaya kayınvalidelerin yanına gidicez el öpme merasimleri tüm teyzeleri falan dolan, e tabi millette merak ediyo bakıyo "hımm gelin ne giymiş" gibisine offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?