2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Ben kullanıyorum canım herhangi bir sorunla da karşılaşmadım çok şükür
Bende kullanıyorum cnm doktora sormadım bişey olmaz herhalde.malum yeri jiletle mecbur zor olcak artık bundan sonra dedi hemşire ağda yaptir dedi dayanamam ki ben.bide bebiş e bişey olur allah korusun.

Bende kullanıyorum cnm doktora sormadım bişey olmaz herhalde.malum yeri jiletle mecbur zor olcak artık bundan sonra dedi hemşire ağda yaptir dedi dayanamam ki ben.bide bebiş e bişey olur allah korusun.

Valla ben yaptırıyorum sir ağdayla. hmde hamileliğimin başından beri..hiç korkma hiçbişeycik olmaz.5 dakka acı çekersin 1 ay rahatsın

aynıyız tatlım 79la kaldım 75.5 şu an şu ana kadar pek bişey yemediğim için tatlı yiyemedim zayfıladım

2li testim çıkmıştır yarın sabah mesaiye gelmeden gidip alayım bari ne çıkacak bakalım

Bebeğimi görmeme daha çok var 13+6 yım şu an cinsiyet ne zaman kesinleşir ki 13+1 de gittim 3 hafta sonra gel demişti cinsiyet için ben 16+1 de falan gideyim o zaman

ağda daha rahat ya. 5 dakıkada bıtıyor. Bende epilasyon aleti kullanamam ayy minik minik yolamam ben.

aynıyız tatlım 79la kaldım 75.5 şu an şu ana kadar pek bişey yemediğim için tatlı yiyemedim zayfıladım

B'nde tatlı yiyemiyorm ya aşırı şekerli geliyo bana..bi de ben çok hamurişi yapardım artık hiç halim yok valla bişey yapmaya yemeğe kayınvalideme gidiyorum sağolsun onda yiyip geçiyorum evime..bide hep sola yatıyorum bebişe gidiyo direk yediklerim galiba iyiyiz çok şükür ya en fazla 80-83le doğum yapsam çok güzel olur sonra kolay veririm..

ağda daha rahat ya. 5 dakıkada bıtıyor. Bende epilasyon aleti kullanamam ayy minik minik yolamam ben.

Ben daha evvelden heryerime lazer yaptırdığım için tektük çıkıyo bacaklarımda 3-5 tane onu da makinayla 2 dakkada hallediyorum ama diğer tarafı göbişimden görmem mümkün olmadığından az da olsa ağda yaptırıyorum tertemiz :26:

ahhh aklıma edeyım ben.. Lazerden korktum ben. Benım koltuk altımda çıkmıyor..Sanırım hoş bir kusur bende ki.Bacaklarda sorun degıl zaten 2 kere cart cart bıtıyor. Ehh malum bölge de aynen kuaföre gidiyorum yine cart cart

yok canım 5. aydan sonra alırız kilo 80 min olur yani bende sola yatıyorım

Ay lazer çok büyük rahatlık emzirme döneminiz bittikten sonra kesinlikle tavsiye ederim Kılsız bir dünya için elele

kızlar hamileyken epilasyon aletini koltukaltı ve bacaklarımız da kullanabiliyor muyuz???

Arkadasim sanirim sen evhamlisin.. Parmaginin ucuna aspirin dokulmus bebege bir sey olur mu, bacakta epilasyon aleti kullanilir mi,fişli mi fişsiz mi.. Okurken stres oluyorum ya. Hic aklima gelmeyecek seyleri aklima sokuyorsun acaba zararli mi diye dusunmeye basliyorum. Senden rica ediyorum lutfen bebegini Allah a emanet et ve her seyi bu kadar dusunme ve bizi de strese sokma. LÜTFEN..

özcelikle geçmiş olsun cnm ki geçmiş zaten gözün aydın bende giycek hiçbişi bulamıyorum geçen dolandım dolandım lcw den bi pantolon bulabildim hamile pantolonu ama beli öyle yüksek deil baya rahat bişi. h&m internet sitesinden bişiler beendim ama hamile deil normal giyim buakşam üşenmezsem gitcem yoksa bayramda paçozum bide kütahyaya kayınvalidelerin yanına gidicez el öpme merasimleri tüm teyzeleri falan dolan, e tabi millette merak ediyo bakıyo "hımm gelin ne giymiş" gibisine offff

Ay lazer çok büyük rahatlık emzirme döneminiz bittikten sonra kesinlikle tavsiye ederim Kılsız bir dünya için elele

ya lazere giderken çok rahattı ama benim şimdi baya arttı genitaldeki tüyler mecbur jiletle girişiyorum napayım göbeğimde kıllandı benim. off eskiden genital bile kolumun iç tarafı gibiydi neden böyle oldu nedeeeennnn

beni de internet evhamlı yapıyor ona göre epilasyon zararlı asprinde bimin leke çıkarıcısı onlarda plesantaya geçebilir diyo hem parmağımı deldi sadece dokunmadı ki asprin...

Ben de bayramda eşimin memleketine gideceğim.. Dün alışverişe çıktım çoğu beğendiğim şeyin içine giremedim. :) Oysa 1 kilo aldim ama genislemisim demek ki.. De facto dan ilk kez hamile pantolonu giydim cok gulduk esimle tuhafima gitti.. Sanirim 1 ay sonra ancak olur.. Kapri miydi bana mi kisa oldu anlamadim. bir de lcw ye bakiiim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…