2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
O kadarını bilmiyorum canım ama 1 hafta söner galiba, sen vitamin almaya bak:) olmadı o da bayramda nazar boncuğun olur:))

bulaşıcıymış milletin eline değmemeye çalışayım geçmezse artık...ufff zaten el öpmeyi sevmiyorum çocuklar bebekler hariç

akşam eve gidince koyuyım cnm ben resmini hiç hamiş pantolonu gbi deil baya güzel tek kötü yanı 40 beden oldu ama ben az rahat olsunki kışa doğruda giyiyim diye 42 aldım. şoklardayım yani birden 42ye zıpladım

beni de internet evhamlı yapıyor ona göre epilasyon zararlı asprinde bimin leke çıkarıcısı onlarda plesantaya geçebilir diyo hem parmağımı deldi sadece dokunmadı ki asprin...

canım herşeye takılma annen yada anneannen ne yaptı hiç sorguladın mı??.Elinin altında internet olmayan kırsalda yaşayanlar peki??.Sana şu kadarını söyleyim plesantanın özelliği zaten bir nevi süzgeç.Bebek için yararlı olan şeyleri alarak ona iletmek.Zararlı şeyleri bebekten uzak tutmak.Doktorlar bile tiryakilere günde 5 e kadar sigaraya izin veriyor.Çünkü 5'e kadar plesanta onu emiyor.Bıraz rahat ol.

ikili test sonucum çok güzel çıktı çok şükür..
cinsiyeti ben sormadan doktor kıza benziyor dedi. sormayı hiç düşünmemiştim ama heyecan yaptım birden duyunca
durduk yere söylemez değil mi doktor? ben sormadan söylediğine göre emin olup söylemiştir gibi geliyor bana. çok da iyi bir doktor

Valla ben yaptırıyorum sir ağdayla. hmde hamileliğimin başından beri..hiç korkma hiçbişeycik olmaz.5 dakka acı çekersin 1 ay rahatsın

Ayyy nasıl dayaniyosun ben guvenemem kendime çok acir bekâr ken yapam dedimde banyoda çığlık attım son oldu cnm .helal olsun sana. keşke dayanabilsem epilasyon yaptircaktim bebisten kaldı artık.

bencede canımm. Kızın hayırlı olsun o vakit

Tabi ondan rahatsın anladım. ne güzel valla ben nasıl alcam bakalım göbekten goremezsem artık eşime aldiririm ben alırım dedi ama çekiniyor insan yinede.

hayrlı olsun cnm kızçen. gözün aydın bende ayarın alcam ikili testi, hiç paniğim yok ama olsun :) belki yarında ultrasona girerim dr'a ısrar edip nasılsa daha kontrol süremdeyim

Valla bilmiyorumki canım demekki senin cildin daha hassas

Ama kuaförüme gitcem doktora gitmeden bi sorup deniycem sir ağdayi acirsa bırakırım böyle olmaz yoksa ya . çoğalır gitgide offfff.bacaklarimda yok koltuk altı da çok seyrek tek tük sadece orası .

Arkadaşlar lütfen sigara konusunda bu kadar toleranslı olmayın. Doktorların söylediği çok açık. Plesenta alkol ve sigarayı SÜZMEZ. Burda böyle yazarak içmeye bahane arayanlara fırsat veriyorsunuz. Bazı doktorlar stres yaşayacağına 1-2 tane iç gibi yöntemler kullanıyor en azından sayısını azaltmak için yine de en sağlıklısı hamilelik ve emzirme döneminde sigara içilen yerde bile bulunmamak.

hayrlı olsun cnm kızçen. gözün aydın bende ayarın alcam ikili testi, hiç paniğim yok ama olsun :) belki yarında ultrasona girerim dr'a ısrar edip nasılsa daha kontrol süremdeyim
teşekkür ederim ben de kontrol süremdeydim. hafta sonu sol kasığımda biraz sancım olmuştu, söyleyince baktı doktorum sağolsun.

bencede canımm. Kızın hayırlı olsun o vakit
çok teşekkür ederiim kuzum yanıltmamıştır herhalde doktor amcasını.

ben içilsin demiyorum canım. Ama tiryaki olmayan bilemez sanırım bunu o yüzden empati kurmak lazım. Ben içmiyorum ama içenlerin içmediklerinde ne kadar kötü olduklarını biliyorum.Herkese irade var..İradesine sahip olan zaten artılarını eksilerini görebilir.Bunu meşrulaştırmak gibi bir durum zaten olamaz.Kaldı ki ocak ayın gebişlerinde tiryakimiz yok...

Son düzenleme:
yaww saçlarım avuç avuç dökülüyor şimdi zeytinyağıyla masaj falan yaptım ama hamile kaldıktan sonra çok dökülmeye başladı. zaten saçlarım öyle çok değil lisedeyken epey dökülmüştü
iyi kötü uzattım seviyodum saçlarımı biraz tepesi azdı olsun idare ediyordum fena deildi
dökülmesi de durmuştu ama yine başladı kelaynak gibi olacam çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…